StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
ez nem érdekesség ez nagyon jó híír😄

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
Érdekesség:

Robert Carlyle rendezi a Stargate Universe – 2×04-et és a sorozat 2. évadjában szerepelni fog Robert Picardo és David Hewlett.

sekta
Nekem ez a széria nem jön be unalmas<#szomoru1>, kevés az akció<#violent>, ......
Sz@r<#levele>!
Atlantisz után az gondoltam<#fejvakaras> valami hasonló durranás lesz.

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

jugen
csak gondolom megint ezek voltak a teljes évad legérdekesebb részei...
ne legyen igazam...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Narxis
Jah, én is gondoltam erre....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

öregharcsa
én attól félek az egész évadban ennyi lesz amit ide összevágtak...<#szomoru1>

http://pspfilez.extra.hu/

wow a hideg kirázott mikor megláttam ezt 😊

Narxis
OMG végre egy kis akció!

kBagyula
<#pias><#puszi><#taps><#taps>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Fabio Capello
Jött két új videó. Érdekes lesz... :] Megvan a szezonkezdet is, szeptember 28.

Köszönöm. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Kori

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Sziasztok! A continuum-hoz és az universe-hez nem találok feliratot. Ti honnan töltitek le? Sajnos az angolom kevés hozzá.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

az atlantisnál színvonalasabb de annál még a eureka is komolyabb volt

ez sajnos gagylalt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

finaltrekker
Szappanopera? Akkor a BSG az mi? 😄 Örülök, hogy az SGU komolyabb lett mint a többi csillagkapu. Hozza az SG1 8. évadig tartó szinvonalát. Szerintem ez most a jelenleg futó scifi sorozatok közül a legszinvonalasabb, az atlantis pedig az egyik leggagyibb agymenés volt a scifi történelemben, pedig a készítõk elvileg ugyanazok. Most lehet hurrogni 😄

www..KALOZOK.com

Narxis
<#eljen><#eljen>

TreDoR
Nah, megnéztem. Rosszabra számítottam, bár azt a végéig nem tudtam eldönteni, hogy ez most sci-fi vagy szappanopera :/
Egy új Atlantis évadnak jobban örültem volna.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Azért a New Capricai rész szvsz mindent visz. A 4. évad elsõ felében viszont az írók se tudták mit akarnak, de aztán a vége egész pofás lett persze szerintem.

davidka003
Jaja. Az elsõ két évadot nagyon élveztem, kb két hét alatt megnéztem.
A harmadik még egész jó volt, a negyedik már botrányosan rossz, csak muszájból néztem már. Viszont a Caprica egész jól sikerült.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

az elsõ 2 évad elég jó, de aztán túlságosan is elmennek a mostani SGU irányába. 3 millió kérdés és 0 válasz és a finálé maga a jégcsákány a fejbe.
Julius Caesar
És mindenkit tök bírok. Nem úgy mint SGUban ahol a csapat felét rühellem.

Baltar nagy arc, fõleg mikor úgy tûnik h magában élvezkedik és hülyének nézik 😛

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Andr0
nanmámeg mi baj van a BSG-vel?😄 tök jó a cucc jó story jó team tökjó kamerakezelés és CGI

Armin & Ayu fan

Máshoz képest meg... hm...kell némi jóindulat.
Julius Caesar
Elkezdtem BSG-t. SGu-hoz képest... Jó.

Valamivel el kell ütni az idõt, amíg folytatják a sztargétek köztöt 😊
Zenszkij
Ne offoljátok már szét a topikot..LOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Az már benne volt az In the beginning-ben. Az is mekkora film volt 😊

Egyedül a 4. évad utolsó részével nem vagyok kibékülve. Mert oazzal gyakorlatilag értelmét veszti az 5. évad :S

Fabio Capello
jobb volt így, mintha elindul egy minbari-föld vagy egy centauri-föld háború 😄

és amúgy nagyon közrejátszott abban, hogy megtudjuk kik a worlonok valójában :]

A Föld elleni részek talán a legjobbak(kb részenként libabõrös voltam). Az árnyas sztori meg az egésznek adott egyfajta mesés könnyen emészthetõ ízt, de a magam részérõl kissé idegennek éreztem a sorozatban.

Kövesdi A
Áhhh igen , így már emlékszem erre a jelenetre , bár nem hiszem hogy nagy jelentõséget szántak volna neki !

Fabio Capello
a lezárás valóban, viszont a scrotched earth (megperzselt föld) rész nagyon jó volt, amikor öngyilkos lett a földi elnök.

alapvetõen maga a Föld befolyásolhatósága, ahogy átáll az árnyoldalra, és a Bab5 kiválása a földi közösségbõl baromi jó volt, pláne amikor megindulnak a Föld ellen... :] És ugyebár akkor jött az új egyenruha, ami még jobban feldobta nekem a dolgokat 😄

Fabio Capello
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az új Szövetség megalakulásakor kiderül hogy Deelen terhes Sheridentõl, és Molari (a centauri nagykövet) - akit az árnyak befolyásolnak valamilyen úton-módon még (emlékezhetsz - csak akkor tud velük rendesen beszélni, ha csontrészegre itatja magát, mert akkor elnyomja az árny tudatot), a gyerek számára ad egy lezárt tartályt, amirõl azt mondja, hogy a gyerek a 18. születésnapján kaphatja meg és bonthatja fel. A zárókép az, hogy látszi hogy egy ugyanolyan árny "szimbionta" vagy hasonló van benne, ami molariban is átvette az irányítást.

Hmmm... amíg nem jön a második évad, addig átnevezem a topikot kötetlen sci-fi társalgótopikká 😄

Az árny háború lezárása viszont nekem csalódás volt. Utána viszont nagyon epic lett a Földes szál.

Kövesdi A
Nem tudom erõl tudtok valamit ?
Egy új film lenne ?
Babylon 5The Lost Tales

Jah hát igen , voltak androidok , erõl meg feledkeztem
Amúgy én csak a 2dik évad közepéig láttam , lehet újra elõveszem majd !

Nah ezzel a "árny-cuccos" dologgal elégé képzavarban vagyok , rég látam már !

Fabio Capello
rengeteg volt az android, és idõvel a legénység is kibõvült, ezt sokszor lehetett látni :]

A bab5 is nagyon jó volt, fõleg az árnyak elleni háború, és a worlonok beavatkozása és története, az egyetlen amit bánok, hogy nem derült ki, mi lett azzal az árny-cuccal, amit Sheridan és Deelen gyerekének akartak adni...

Kövesdi A
Amúgy én a babylon 5ben csak a végét nem értetem , mi értelme volt felrobbantani egy állomást ?
Még ha már el avult is , jó lett volna az valamire , vagy csak simplán igy el vágták az útját a folytatásnak

Igen az az Crusade , nah az nem bírtam
Amúgy a androméda grafikája tényleg nagyon jó , bár érdekes volt hogy egy hajót amit 3000es legénység vezérelt , 5-6 ember vígan el navigálta <#buck>

Julius Caesar
Nekem a legjobb sci-fi film még mindig Tarkovskytól a Solaris és a Stalker (sok köze nincs a játékhoz). Nem vagyok nagy fan, csak ezt a két kult filmet megnéztem. Ûrödessziát kábé 6 éves koromban láttam, sokra nem emlékszek sajna, de azt is megakarom lesni.

Most hoztam ki Asimovot könyvtárból, van egy a Galaktikától novella gyûjteményem (kétszázadik). Ja meg vettem egy Star warsot is (zahn: kirajzás ((Outbound Flight)). Betáraztam egy-két hétre.

Fabio Capello
amire te gondolsz az a Crusade :]

Fabio Capello
andromedánál nálam a harmadik évadtól ment szét minden, amikor átmentek a korok útján és kikötöttek tan-vedrán, onnantól nekem érthetetlen volt a sztori.

Viszont az hogy kiderül hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Trance valójában egy nap megtestesülése

az nagyon odabasz. Meg maga a hajó grafikája is rohadtjó lett :]

Kövesdi A
Melyik is az új ?
Az amikor a földön el terjed egy vírus, és annak a új hajónak kell meg találni rá az ellenszert ?
A címe nem jut eszembe ,de ha az, az nekem se tetszett !
Bord : szerinted mi volt benne fantasy ?

Az origira. Az új egyátalán nem jön be, túl emos, már majdnem SGU jellegû...
Kövesdi A
Én nem láttam benne semmi fantasy elemet
Én nagyon szeretem , bár én a a elsõ évadot ki hagytam !
Amúgy én ere gondoltam
Babylon 5 2 évad
Amúgy nálam még a Androméda is jobb volt mint a SgU , bár az is a 2-3madik évadtól már unalmassá vált %

Fabio Capello
attól függ melyikre gondolsz, az origira, vagy az újra? :]

A B5 már a fantsy határát súrolta, bár én is imádtam. Kevésbé volt scifi jellegû, és sokkal inkább látványos.
Abban semmi scifi nem volt... lényegében egy ûr szappanopera volt, mint az SGU. Csak néha emlékeztették rá a nézõt, hogy az ûrben játszódik a téma 😊
Kövesdi A
Nálam a sci-fi a babylon 5 nél kezdõdik , nah az jó volt igazi sci-fi elemelek !
SgU tényleg elég mesze ált az igazi sci-fi tõl , igazából a sg1 is csak a 5-6 odik évadtól lett igaz sci-fi addig csak akció sorozat volt
SgA nálam vitte a pálmát a 3 om közül , én el néztem volna még belõle egy 6odik évadot

Fabio Capello
az elsõ meg a battlestar galactica <#hehe>

Talán az egyetlen és utolsó igazi sci-fi sorozat a TNG volt. Nehezen is emészthetõ mai szemmel 😊
A DS9 volt az átmenet a scifi és a populáris akció sorozat között.
De ettõl még a késõbbi scifi sorozatok se rosszak, sõt szórakoztatóak is. Csak az eredeti science fiction elemek már nem annyira hangsúlyosak. Kevesebb az elmélet, a dilemma, a rejtély, fantázia... cserébe több a látvány és az akció.