4805
StarGate Universe (TV)
  • Agamemnon
    A még nincs magyar feliratot talán le lehetne cserélni: http://users.atw.hu/cicmax/CicMaxDownload.php?id=208
  • Narxis
    +1
  • VvD
    +1
  • Victor1103
    Egy valaminek viszont nagyon örülök. Hogy már jóideje nincs ez a visszamegyünk a Földre a kövekkel diszkóba, a lezbinkhez, az exünkhöz stb. bullshit.
  • blbogus
    lol ez még hihető is :D
  • EnxTheOne
    Nem mert lezbi. Az a beteg csaj (aki szerelte a hajtómüvet) a kavicsokal testet cserélt a kinaival, és megeröszakolta rusht. Az ö gyereke lesz.
  • Narxis
    LOL XD
  • Andr0
    Szerintem terhes... Greer-től.
  • Narxis
    Egyébként felszedett pár kilót, nem? Nekem úgy tűnt már a legutóbbi 2 részben asszem.
  • Reg5
    A kínainál mindenki jobb.
  • Andr0
    Chloe jobb mint a kínai:D bár tipikus nő "Mi a baj?... Semmi..." :D

amúgy ha már itt tartunk a szék az enyém stipi-stop :D max elpárolgok, de akkor legalább vége a szenvedésnek:D
  • Narxis
    Én a központi irányítóban fogok ébredni és én fogom irányítani a hajót, muhahahaha!

Amúgy meg mellettem a doki csaj lesz.
  • Lysandus
    Még mindig jobb, mint Greer mellett ébredni!

• Narxis
    Chloe mellett fogsz ébredni!
  • Andr0
    aztak*rva de rosszul lennék ha a kínai mellett kelnék fel:DB ár mondjuk a látványért megérné, biztos szép onnan kintről az univerzum:D
  • Narxis
    A végén felébredünk és a Destiny-n találjunk magunkat... :P
  • blbogus
    vagy felébredsz és rájössz h az a valóság és azt álmodod h azt nézed ami ott történik és mien szar :P
  • Valezius
    A végén felébredek, és kiderül, hogy csak álmodtam, hogy van ilyen sorozat :D
  • Julius Caesar
    A végén kiderül, hogy csak az egész egy sci-fi sorozat, amit rosszul csináltak meg. És megfogadja a syfy CEO-ja, hogy ilyenbe nem kezd.
  • Narxis
    Az durva lenne! :D
  • CharrDen
    Még reálisabb lenne, hogy egyszercsak felébrednek a kaputeremben, és kiderül hogy az egész csak egy álom volt, amit a hajó szimulált hogy miképp viselkednének mint az egyik atlantis-i részben, ahol azok a ködlények csinálták velük.
  • haywire
    és az egészet csak Jack álmodja :D
  • grebber
    Úgyis kiderül majd hogy Rush is egy idegen!
  • Gordis2k
    Nem nézik annyian mint nálunk egy szapanoperát... ami megvan a film költségvetésének 1/100 ból. Képtelenség így tovább forgatni.
  • Gordis2k
    Akkor veled komoly bajok vannak:P
  • blbogus
    Megnéztem a részt másodszor is Oo
  • Borg
    Jobb volt mint az eddigi részek, viszont állati izzadtságszagú, hogy ennyire húzzák a jeleneteket. Miért kell azt egy 40 perces részben 5x látnunk, ahogy átmegy valaki a zsilipen? Vagy ahogy perceken át semmitmondóan matat egy konzolon, amiből semmit se látunk?
    Az SG1-hez képest ez a sorozat egy félig halott lajhár. És az is csak illúzió, hogy most előre mozdult volna valami a történettel, hiszen semmit sem tudtunk meg a másik hajóról, sem az idegenekről, és közelebb se kerültünk az egész Destinyzés értelméhez...
  • Julius Caesar
    Hohó, energiatelepek amikkel hazajuthatnának? Uraim, most kezdődött meg az SGU befejezése!

Viszont az nagy poén volt:
    - Itt rakják össze a kapukat mielőtt leraknák őket.
    - Klassz. Ennyi?
    - Igen... ennyi.

Greer arckifejezése priceless :D
  • Reg5
    De ez nem mérvadó. Senkit nem érdekel, hogy itthon mennyien nézik a BK-n (vagy eleve bármit). Egyébként gyenge továbbra is.
  • blbogus
    És fog is még. Ha nekem elkezd tetszeni akkor másik kétmilliónak is elkezd :)
  • Fabio Capello
    javult
  • Kövesdi A
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát de a kínai ribi is látja , hogy a ezredes nincs igazán már a helyzet magaslatán
    Ebből a titkolózásból , még nagyon nagy cirkusz lesz
    És kb minden ostor csapás rush-t foga érni ,idáig csak 2 ember úszta volna meg a halált , ha szépen kitálal
  • Andr0
    ááá ha a kínai ribinek szólna ő meg szétkürtölné úgy hogy még 3 galaxissal arrébb is hallják.
  • Kövesdi A
    Javult , vagy romlott a nézettség ?
    Magyarországi viszonylatban , ez a nézettség mivel lehetne összehasonlítani ?
  • Narxis
    lol
  • Kövesdi A
    Eleve , rush indította el a a hajók szétválasztását , nem ?
    Még lett volna elvileg 3 perc , a mentés befejezéséig , ha rush akkor szint vall , mindenki jöhetett volna át a végzetre
    Majd ez után, le válhattak volna a kaputelepítőhajóról

Megértem rush-t hogy titkolózik , a ezredes elől , de azért annak a kinai lezbinek , vagy akiben meg bízik el mondhatná
    Ezredesen tényleg látszódik lassan , hogy kezd szétesni

• Fabio Capello
    Stargate Universe: 1,22M – 0.8/1 – 18-49: 0.5/1
  • Narxis
    Pl. visszamehettek volna érte... de így tartani kell a látszatot.
  • Lysandus
    Grace klinika, Barátok közt? Túl jóindulatú vagy! Inkább nők a pult mögött! :-)

Egyébként ez a rész már megint több kérdést vetett fel, mint amire választ adott, lóg a levegőben az egész.
  • blbogus
    Nem igazán tudom hogyan segített volna rajta ha tudnak Rush sikeres kódfejtéséről, de az tény, hogy összességében jót tenne ha tudnának erről mások is. Sztem nem kell sokat várni rá.