StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Robert Carlyle rendezi a Stargate Universe – 2×04-et és a sorozat 2. évadjában szerepelni fog Robert Picardo és David Hewlett.
Sz@r<#levele>#levele>!
Atlantisz után az gondoltam<#fejvakaras>#fejvakaras> valami hasonló durranás lesz.
♠♦♣♥
ne legyen igazam...
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
http://pspfilez.extra.hu/
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Köszönöm. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ez sajnos gagylalt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
www..KALOZOK.com
Egy új Atlantis évadnak jobban örültem volna.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A harmadik még egész jó volt, a negyedik már botrányosan rossz, csak muszájból néztem már. Viszont a Caprica egész jól sikerült.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Baltar nagy arc, fõleg mikor úgy tûnik h magában élvezkedik és hülyének nézik 😛
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Armin & Ayu fan
Egyedül a 4. évad utolsó részével nem vagyok kibékülve. Mert oazzal gyakorlatilag értelmét veszti az 5. évad :S
és amúgy nagyon közrejátszott abban, hogy megtudjuk kik a worlonok valójában :]
alapvetõen maga a Föld befolyásolhatósága, ahogy átáll az árnyoldalra, és a Bab5 kiválása a földi közösségbõl baromi jó volt, pláne amikor megindulnak a Föld ellen... :] És ugyebár akkor jött az új egyenruha, ami még jobban feldobta nekem a dolgokat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hmmm... amíg nem jön a második évad, addig átnevezem a topikot kötetlen sci-fi társalgótopikká 😄
Egy új film lenne ?
Babylon 5The Lost Tales
Jah hát igen , voltak androidok , erõl meg feledkeztem
Amúgy én csak a 2dik évad közepéig láttam , lehet újra elõveszem majd !
Nah ezzel a "árny-cuccos" dologgal elégé képzavarban vagyok , rég látam már !
A bab5 is nagyon jó volt, fõleg az árnyak elleni háború, és a worlonok beavatkozása és története, az egyetlen amit bánok, hogy nem derült ki, mi lett azzal az árny-cuccal, amit Sheridan és Deelen gyerekének akartak adni...
Még ha már el avult is , jó lett volna az valamire , vagy csak simplán igy el vágták az útját a folytatásnak
Igen az az Crusade , nah az nem bírtam
Amúgy a androméda grafikája tényleg nagyon jó , bár érdekes volt hogy egy hajót amit 3000es legénység vezérelt , 5-6 ember vígan el navigálta <#buck>#buck>
Most hoztam ki Asimovot könyvtárból, van egy a Galaktikától novella gyûjteményem (kétszázadik). Ja meg vettem egy Star warsot is (zahn: kirajzás ((Outbound Flight)). Betáraztam egy-két hétre.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Viszont az hogy kiderül hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az nagyon odabasz. Meg maga a hajó grafikája is rohadtjó lett :]
Az amikor a földön el terjed egy vírus, és annak a új hajónak kell meg találni rá az ellenszert ?
A címe nem jut eszembe ,de ha az, az nekem se tetszett !
Bord : szerinted mi volt benne fantasy ?
Én nagyon szeretem , bár én a a elsõ évadot ki hagytam !
Amúgy én ere gondoltam
Babylon 5 2 évad
Amúgy nálam még a Androméda is jobb volt mint a SgU , bár az is a 2-3madik évadtól már unalmassá vált %
SgU tényleg elég mesze ált az igazi sci-fi tõl , igazából a sg1 is csak a 5-6 odik évadtól lett igaz sci-fi addig csak akció sorozat volt
SgA nálam vitte a pálmát a 3 om közül , én el néztem volna még belõle egy 6odik évadot
A DS9 volt az átmenet a scifi és a populáris akció sorozat között.
De ettõl még a késõbbi scifi sorozatok se rosszak, sõt szórakoztatóak is. Csak az eredeti science fiction elemek már nem annyira hangsúlyosak. Kevesebb az elmélet, a dilemma, a rejtély, fantázia... cserébe több a látvány és az akció.