StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alig várom, hogy legyen mire vasalnom )))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
"We are going to get out of this. I promise."
Eredeti!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerepel benne ha jól láttam a Szökés címû sorozatban T-Baget alakító Robert Knepper
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
merlinW: én még greert hagynám meg.é Többi -> airlock.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nem bonyolódtak bele abba, hogy mi az " Ös-technológia és mi más fajé.
Miért tárcsáz ennyit, és nem annyit a kapu.....
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sima SG és Atlantisz után akkor is nézné az ember, hogyha ennél szarabb lenne, csakmert ott van a címben, hogy SG.
Teal'c (jólírtam?😄) kellett volna a kövekkel a hajóra és szétkapott volna mindenkit seperc alatt.
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ügye ennek várjátok a folytatását??
Az új film tetszett!
Számomra , újranézés szempontjából a SG1 ,a favorit már vagy 3szor néztem végig ,a 10 évadot
A Atlantis már picit gyengébb, de abból is vannak olyan részek amiket szívesen újra nézzek
Az univers részeit , bõven elég volt , egyszer meg nézzni
Néha sok is volt , volt olyan rész amibe bele tekertem !
1.Voyager
2.DS9
3.TOS
4.Ent
5.TNG
Filmekbõl nekem az agyonfikázott Nemesis és Kapcsolatfelvétel az elsõ, de a többi is jó.
Sajnos Csillagkapunál az elsõ sorozat és a filmek maradnak örökké kedvencek, Atlantis se rossz, de gyengébb az újranézhetõségi faktorja számomra. Universe meg... inkább nem írok csúnyát.
Gordis2k: Lényegtelen. A macquie egy szakadár csoport volt. Ha egy hajót elküldenek, hogy számolja fel (vagy mi volt), utána akármilyen szar helyzet is van nem lenne szabad vezetõ pozícióba rakni õket azonnal. 1-2 év után lehet velük alkudozni, de nem az elsõ részben megadni nekik minden lószart.
Abból pont elég az , ami a rtl-klubon megy <#idiota>#idiota>
Nah meg , már valami aktívabb ellenség is jól jönne a sorozatba ,ha nem egymást marják , jön a Lucian Szövetség
Amibõl nekem elég volt az sg1ben ,így a 1 évad végét is szánalmasnak tartom (a évad második fele , már kezdte fel venni a Sg szintet )
Az a drámai vég roppantúl nem illet a sorozatba (mint SG) ,amúgy meg mi volt a utolsó évadban az a "megdöbbentõ cliffhanger" ?
Lol, 2 kapitány? 😄 Örülhettek, hogy a Voyager nem hagyta õket ott pusztulni.
Na mindegy, a Voyager enyhén szólva nem a kedvencem, túl sok marhaság volt benne.
ON
ON
#3310: egyetértek, nem nagyon tudtam én se megkedvelni õket.
Segítséget szeretnék kérni. A Stargate mindig is nagy szenvedélyem volt, de ez az SGU ez 3 rész után taccsra tett. Pedig láttam mind két sorozat 15 évadát és a kapcsolódó filmeket. Sztetek, ha ezt az 1. évadot inkább csak zanzásítva akarnám megnézni, melyik 5 részt kellene megnéznem ? (termesztésen a nyitó 3 rész kivételével.)
\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"
[merlinw.org]
remélem kinyírják a 2. évadban...és lenne még 1-2 jelöltem a szereplõk közül... <#vigyor1>#vigyor1>
http://pspfilez.extra.hu/