4805
StarGate Universe (TV)
  • cylonflatus
    Pöröghetne persze, de minek, csak attól nem lesz jobb, ha máson meg nem változtatnak.
  • Gordis2k
    Szeritnem simán lehet egy 2 orás film az eddigi részekből! És akkor már nem lenne sok unalmas jelenet:)
  • Reg5
    Márpedig pörögjön ha egyszer SG a neve. Legalább az epizódok felében..
  • cylonflatus
    Az ucsó mondatot nyilván nem gondoltam komolyan. Irónia, tudod... Larsontól meg licenceltek, nem nyúlt tőle senki semmit, a 78-as BSG-nek és pont Larsonnak semmi köze azokhoz a dolgokhoz, ami miatt nagyra tartom azt a sorozatot (az Ronald D Moore és David Eick-nek köszönhető).
    Az viszont engem sem zavar, hogy nem pörög a nagy kerék minden epizódban, akár többször, és nem olyan mint az SG1, vagy az Atlantis.
  • Reg5
    Stargate Universe: 974e – 0.7/1 – 18-49: 0.4/1

Vagy egyszerűbben mondva szar.
  • Bullitt
    Akkor hajrá. Megnézem, hogy sikerül kidolgozni karaktereket és egy összefüggő történetet. Egyáltalán nem olyan könnyű, mint azt Te gondolod. Nézőként lehet, hogy egyszerű okoskodni, de felépíteni a nulláról nem könnyű egy sorozatot, de még egy epizódot sem. A BSG-t is mások készítették mint az SGU-t (sőt ott már végülis alapanyag is volt, elvégre Glen A. Larsontól nyúlták az egészet), itt még mindig azok az írok vannak, akik SG-1 és Atlantisnál, és ez a baj, hogy már betokosodtak 15 évadnyi "átmegyünk a kapun, lövünk és hazamegyünk" szkenárióval. Sci-fi íróktól még így is jó a dolog.
  • Count Adyn
    egész jó kis 20 perces részeket lehetne vágni ám az SGU 42 őjéből:D
  • cylonflatus
    Egyetértek, hogy dráma is kell, sőt. Viszont pl. egy BSG-hez képest itt mi szolgáltatja a drámát? Lemennek a földre a kövekkel magánéleti problémákkal szembesülni, aztán visszamennek szomorkodni az űrhajóra... Eli anyja AIDS-es? És? Hova sz..k? - már bocsánat. Folyamatosan ezt játsszák, épp kezdene valami érdekes kibontakozni, erre hazavágják az egészet tinédzserdrámával, meg egy olyan karakter nyöszörgésével, akit eddig nettó 1perc/évad-ra ha láttunk, és még csak mellékszereplőnek se neveznék. És slussz poénként ezt egy olyan rész után csinálják meg ami úgy lett befejezve, hogy Rush kavarja a kavarnivalót, Telford meg ott marad az idegenekkel... Ez a dráma? Hol van ez pl. egy Tigh ezredes, Gaius Baltar, vagy egy Lee Adama karakterfejlődéséhez képest? Úgy látszik a külsőségeken kívül mást nem sikerült a BSG-ből importálni.
    Ettől függetlenül nézem én is, csak fölb*sz a rengeteg elbaltázott lehetőség. Rengeteg jó ötletet szúrnak el, lassan elgondolkozom azon, hogy elmegyek forgatókönyvírónak.
  • sandor8206
    sőt nem lehet, hanem tuti. megnéztem a 5*09-Tracker című epizódban volt
  • sandor8206
    nem tudom de nekem a lucianos csávó is nagyon ismerős, aki pörög TJ-re
    nem az a csávó az aki egyik atlantisos részben volt egy runner és egy kislányt védett?
  • Bullitt
    Azért megnézem hol old meg egy közép szintű érettségis egy rakat integrálást ami a falra volt firkálva :D .

Mellesleg szerintem egyáltalán nem volt vészes rész. Nem tudom mit sírtok, de dráma is kell. Az más kérdés, hogy nincs a legjobban megírva és értelmesebben is fel lehetne vezetni, nem csak ilyen in medias res módon. Ez van. Ettől függetlenül nekem még mindig tetszik a sorozat, főleg, mert más, mint az eddigi Csillagkapuk. Atlantisz gyakorlatilag SG1 volt egy másik galaxisban. :D
  • haywire
    ez mekkora már:D engem érdekelne az a 2 atlantisos szereplő. ki volt az aki két karaktert játszott?
  • TreDoR
    +1
  • sandor8206
    jó szar rész volt ez is
  • Julius Caesar
    Kábé.

Amúgy vannak ott mások is, nem azt mondom hogy az összes gagyi. D epl a szinuszos dolgot láttam. A függvény is befigyel ott. tudományosnak tudományos, de aki látott már középszintű matekérettségi feladatsort, az nem hatódik meg :D
  • CharrDen
    Egy érettségire készülő diák véletlen pont ott ébred, mivel a kő meghibásodott és unalmában megcsinálja azokat az egyenleteket, nevetve, majd hazamennek.
  • Julius Caesar
    sinx-(-cos)x*
  • Julius Caesar
    Rush falán milyen királyok voltak a sima szinusz függvények meg ilyen sin-(-cos) = 2 szintű egyenletek. Díszletes csak felcsapta a 10-es matekkönyvet és feladatgyűjteményt.

Sorozatzáró rész:
    Egy gimnáziumi matektanár lyukasórában a kövekkel átmegy a hajóra és megoldja ezeket. És hazamennek.
  • Andr0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen ebben lehet valami, de most hogy van neki egy Chloe-ja(megj: végre van haszna ennek a karakternek) így ez elég gyorsan bekövetkezhet, ja és az ufók is jöhetnek mivel Chloe "betegségét" eltitkolják közben pedig Rush még többet mutat neki a hajó titkaiból... so hamarosan szerintem fel fognak bukkanni
  • Julius Caesar
    Már 9 percet néztem a részből. Mikor megjelent a leszbi pár, kloé kapcsolati problémái és eli haldokló anyja (akiről eddig sokat tudunk amúgy is, meg fontos karakter!), tudtam hogy pazar "sci-fi" résszel lesz dolgunk!
  • Narxis
    Nem volt rossz rész, de csak úgy, hogy áttekertem Eli anyjának a szenvedéseit, lezbiknél reméltem, hogy lesz egy ágyjelenet de sajnos elmaradt... :D Greer szerintem eddig nem volt idegesítő, de most már kurvára az a vagánykodásával. Rush szerintem azért kapu nélküli területekre viszi a hajót mert meg akarja tanulni irányítani a rendelkezésre álló időt amikor kapuhoz érkeznek.
  • Gordis2k
    Köszönöm. 10%nyira volt jó rész:)
  • Victor1103
    Dióhéjben. Megint előjött a lezbiszál telis tele melodrámával. Aztán ott van Eli anyja aki AIDSes. Bele kell lelket öntenie Elinak. Még több melodráma. Lucian Alliance-t szabadonengedték, de a Simeon kavarja a szart. Chloeval meg valamit csináltak az idegenek mert nagyon agytröszt lett a csaj. Nyálas drámázás a rész 90%-a ez a rejtélyes átalakulás meg 10 durván. Ezalapján döntsd el mennyire lehet ez jó rész
  • Gordis2k
    De tényleg???? JÓ???
    Valaki legyenszives nekem ezentul röviden összefoglalni spoilrejtésben... mert nem bírja a gyomrom tovább...(ezt a részt is mert feladtam a negyedénél...
  • Andr0
    szerintem jó rész volt:

Rush-nak így viszont jó esélye van arra, hogy kezébe vegye az irányítást, most hogy van egy "szövetségese" BTW lefogadom, hogy Rush csak megetette a népet, a szék amúgy sem segített volna Chloe Cicán.
  • Reg5
    Erre gyanakszok én is :(
  • HUmanHunter
    véletlenül ottmaradt díszletdarab
  • Fabio Capello
    újabban rush baszakszik vele, folyton nemkapus területen hozza ki a Destinyt...
  • Reg5
    Nah sikerült megnézni, bár majdnem bealudtam rajta. Közepétől a leszbik életét is áttekertem, nincs nekem ehhez idegzetem. Robert Kneppert mi a szarért szerződtették/fizetik? Ez már a 4. rész, hogy nem csinál semmit, csak elmond néha 2 mondtaod és ennyi.
    Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a csillagkapu minek van?
  • Reg5
    12. percnél vagyok. Érdemes végignézni?
  • blbogus
    aham, akármien hihetetlen :)
  • R0sc0
    SPOILER?!!
    Valaki még meg szerette volna nézni..
  • Victor1103
    Én nem spolierezek csak felkészítem azokat akik még nem látták a mai részt milyen szörnyűségekben lesz részük:D
  • Fabio Capello
    A magyar felirat megjelenését követő 24 órában a spoiler tag használata KÖTELEZŐ, kérlek tartsátok be! :)
  • Victor1103
    Múltkori kijelentésem elég elhamarkodott volt megint előkerültek a kövek meg a lezbirománcKi a faszt érdekel ez egy sci-fi sorozatban úgy őszintén? Ez az Eli anyja szál is brrrrrrr. Még egy újabb rész ahol gyakorlatilag nem történt semmi.
    Nagyon nem lesz ez így jó a 3.évad felejtős szerintem berendelés szempontjából a készítők meg majd pislognak hogy hátde ez hogy meg mint.-.- Ilyen minőség miatt szerintem meg is érdemlik majd.

Végezetül megint megkell említenem hogy ez a Greer-t játszó színész akkor egy szar. 0 színészi tudás nagyon béna. Remélem Simeon egyszer leszúrja a picsába. Akkor legalább lenne valami jó ebben a sorozatban:)
  • TreDoR
    Bárcsak ez lenne a legnagyobb gond a sorozattal, akkor én is röhögnék rajta, de így nem megy.
  • Fabio Capello
    zzzzzzzzzzz
  • xido
    Istenem de jót kacagok megint...
    Mármint azon,hogy a készítők tesznek rá,hogy törődjenek annyira a nézőkkel,hogy színészeket nem pakolgatunk át más szerepekbe egy "sorozaton" belül...Anno volt SG1-ben 2 színész is,akik később Atlantisban is kaptak szerepet...sőt az egyik az Atlantisban 2 karaktert is játszott,csak ugye az egyik maszkírozott volt...Na most megint rám jött az imdb-zhetnék,hogy ugyan már honnan ismerős Eli anyja..hát 1969-es SG1 epizódban ő volt a fiatal Langford..meg egy korábbi részben valaki mást is játszott...Szóval mosolygok,hogy a mindig ugrasztható házi színészeik megvannak...
  • Agamemnon69
    Ha már egyszer vagy olyan rendes, hogy így kiírod a dolgokat, akkor gondoltam legyen naprakész :)
  • Fabio Capello