StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birdo
Namár )))
Alig várom, hogy legyen mire vasalnom )))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

<#worship>
Julius Caesar
Kedvencem:
"We are going to get out of this. I promise."

Eredeti!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

MerlinW
Az újdonság, hogy nem Brazíliában játszódik a dolog, hanem fölötte😊

[merlinw.org]

Zenszkij
Siralmas, sirámok, szappanopera...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

MerlinW
Vagy akár ki is hagyhatod az egészet nyugodtan😊

[merlinw.org]

Gordis2k
Hát ha ez egy új éved legjobb jeleneteinek gyüjteménye... akkor ráérek a végén megnézni majd átpörgetve lol...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

nem tudom, hogy volt e már ide linkelve ez, ha nem akkor nézzétek meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=EHXVAte2pkE&feature=player_embedded

szerepel benne ha jól láttam a Szökés címû sorozatban T-Baget alakító Robert Knepper

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Miért gyûlölik egymást? Nos, van egy csoport, amelynek a tagjai állandóan áskálódnak egymás ellen. A vezetõk meg seggfejek. Van egy rossz hírem: ez a munkahelyed. :-))) De ott, ahol ennyire f***-szok a népek, mint az SGU-ban még nem dolgoztam. Meg nem is ezért ülnék le nézni.
Julius Caesar
Feje nagyon ronda. Amúgy is az egész nõt mindig 6 kiló sminkkel berondítják. Ahogy nagyon sokan szebbek lennének smink nélkül.

merlinW: én még greert hagynám meg.é Többi -> airlock.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Egyedinek egyedi, de amikor puszta kézzel harcolnak egy süsünek látszó gyíkkal, valami nagyon gagyi ruhában.... 😄

Narxis
Én szeretem mert szinte érzõdik a 60-as évek rajta, ilyen szempontból számomra örök kedvenc marad, hogy akkoriban, hogy képzelték el ezt az egész ûr dolgot, persze gagyi a mai epizódokhoz képest, de talán pont ezért egyedi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gordis2k
Na hát valahogy nekem is így kellet volna fogalmaznom röviden😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Azért annyira nem szar.

birdo
Asszem nem is nézhetõ azok számára, akik nem látták se a SG-t se az Atlantiszt.
Nem bonyolódtak bele abba, hogy mi az " Ös-technológia és mi más fajé.
Miért tárcsáz ennyit, és nem annyit a kapu.....

Sir Quno Jedi
Még nem, de rosszabb napokra tartogatom, mikor már ez is elmegy. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Muszáj nézni!!
Sima SG és Atlantisz után akkor is nézné az ember, hogyha ennél szarabb lenne, csakmert ott van a címben, hogy SG.
Teal'c (jólírtam?😄) kellett volna a kövekkel a hajóra és szétkapott volna mindenkit seperc alatt.

Lényeg a lényeg vannak itt olyanok akik nem azért nézik mert jónak tartják, remélem ez már jobban tetszik. 😄

Sikerült már befejezni az elsõ évadot? <#gonosz1>

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
Senki nem modta, hogy nem szeretik, csak max. sugárban hánynak közben. Azé nézik, mert muszáj képben lenni, hogy mitõl hánynak. (magam is így vagyok vele)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem nagyon bejön az SGU szóval én már várom, de sokan itt meg nem szeretik.

birdo
Most,hogy végeztem a vizsgákkal megnéztem a SGU-t a 17.epizóddal bezárólag.Eddig szuper volt ))
Ügye ennek várjátok a folytatását??

Én is csak a TOSt hagytam ki, sajnos nézhetetlen a számomra. 😄

Ha azt hagyod a végére, nem fog tetszeni... mai szemmel nézve egy bugyuta ûrwestern az egész. Ha nem sorban haladtál, jobb ha már kihagyod 😊
Egyedül a TOS-t nem láttam még, de tervben van a megnézése.

Gordis2k
Volt olyan amibe beletekertél? Nekem 3 volt amibe nem😛

Kövesdi A
Star Trek-et annyira nem ismerem !
Az új film tetszett!

Számomra , újranézés szempontjából a SG1 ,a favorit már vagy 3szor néztem végig ,a 10 évadot
A Atlantis már picit gyengébb, de abból is vannak olyan részek amiket szívesen újra nézzek
Az univers részeit , bõven elég volt , egyszer meg nézzni
Néha sok is volt , volt olyan rész amibe bele tekertem !

Narxis
Star Trekbõl nekem minden tetszik, talán ha sorrendet kellene felállítanom akkor

1.Voyager
2.DS9
3.TOS
4.Ent
5.TNG

Filmekbõl nekem az agyonfikázott Nemesis és Kapcsolatfelvétel az elsõ, de a többi is jó.

Sajnos Csillagkapunál az elsõ sorozat és a filmek maradnak örökké kedvencek, Atlantis se rossz, de gyengébb az újranézhetõségi faktorja számomra. Universe meg... inkább nem írok csúnyát.

Az SGU-ban miért gyûlölik egymást? Ez a 15 éves állandó vita eredménye ami az IOA és a SGC között folyt. Emlékezhetsz, hogy nem volt olyan évad amikor azon veszekedtek, hogy kinek kéne vezetnie a programot. Most, hogy mind2 fél ugyanúgy képviselteti magát a hajón igyekeznek maguk kezébe ragadni a hatalmat.

Nálam az Ent és DS9 csuklóból veri.

Gordis2k: Lényegtelen. A macquie egy szakadár csoport volt. Ha egy hajót elküldenek, hogy számolja fel (vagy mi volt), utána akármilyen szar helyzet is van nem lenne szabad vezetõ pozícióba rakni õket azonnal. 1-2 év után lehet velük alkudozni, de nem az elsõ részben megadni nekik minden lószart.

Kövesdi A
Nekem egy a lényeg , az új évadban , ha lehet szakítsunk ezzel a barátok közt filingel .
Abból pont elég az , ami a rtl-klubon megy <#idiota>
Nah meg , már valami aktívabb ellenség is jól jönne a sorozatba ,ha nem egymást marják , jön a Lucian Szövetség
Amibõl nekem elég volt az sg1ben ,így a 1 évad végét is szánalmasnak tartom (a évad második fele , már kezdte fel venni a Sg szintet )
Az a drámai vég roppantúl nem illet a sorozatba (mint SG) ,amúgy meg mi volt a utolsó évadban az a "megdöbbentõ cliffhanger" ?

Sir Quno Jedi
A flotta konkrétan odadobta koncnak a telepeseket, otthonaikkal egyetemben. Ez politikában bevett és megengedhetõ, még akár szükséges is lehet az adott helyzetben, de nem várható el az embereinktõl, hogy ezt megértsék és támogassák. A flotta tagjait a legnagyobb körültekintéssel válasszák ki és többnyire önzetlen, intelligens, tanult, jószándékú, igazi felsõbbrendû, önfeláldozó hõsnek való típusok. Na pont azoknak nem veszi ezt be a gyomra.

Gordis2k
Ezen sokat gondolkodtam én is.. és azt kell mondjam én nem lennék jó katona.. mert én is átálltam volna 1. az ártatlan védelme 2. pusztuljon kardasszia 😊

Sir Quno Jedi
Sõt eleve a Maquis-hoz pont flottatisztek is álltak át eredetileg és ez osztotta meg õket. Ugyanis nem bíztak többé abban, hogy a flotta megvédi a telepeseket (mintahogy nem is tette, politika ugye). Viszont az átállt tiszteket a flotta dezertõrnek tekintette és terroristának. Vajon a kötelességedtudatod/esküd az erõsebb, vagy az igazságérzeted és a lelkiismereted. Hasonló esetben lehet, hogy én is átálltam volna és minden eszközzel az elnyomókat írtottam volna, kerül, amibe kerül.

Gordis2k
Nekem az egyik nagy kedvencem. Amúgy azt kellene megértened, hogy a maquis nem a csillagflotta ellensége volt valójában hanem a kardassziaiaké! És így nem volt olyan nagy az ellentét! Sõt igazságszerint a csillagflotta tisztek erõs 80% ka egyetértett a maqui céljával, mindössze a modszereivel nem. És az egyik legjobban megszerkesztett scifi sorozat ami valaha létezett, hogy érted, hogy tele volt hülyeségekkel??? Az SGU-ban meg egyáltalán nem ellenségek (közös világ/faj/cél/szervezet) mégis gyûlölik egymást ... nem is értem mi az indok .... hatalmi harc ahogy mondtam.. én vagyok a fõnök. Nem én. Nem én! kisgyerekek az oviba... nem kiképzet katonák és 150+ iqs 6 diplomás emberek. Mindazonáltal okoskodhat Young egy ilyen helyzetben a katonaság szerepe kizárólag szuportálás... mégis, hogy a bánatba akar hazamenni az a se*fej tudósok nélkül katonai tudással?? Átverekedi magát a bolygókon egy irányíthatatan, félig roncs ismeretlen hajóval? Szánalom a köbön. Ha te lennél vezetõ katona egy ilyen szituációban te kinyírnád az egyetlen tudóst aki haza tud hozni/életben tud tartani? Én személy szerint 6 õrrel védetném...és kinyalnám a se**ét... még ha van is arra esély, hogy õ annyira nem sietne haza.

Narxis
Nekem örök kedvenc, rongyosra néztem, ugyanúgy mint az SG-1-et, Atlantis-ból meg szemezgetek néha, ott az egyik kedvenc részem amikor Teal'c és Ronon a Földre utaznak, igazi vérbeli akció. 😄

Túl gyors volt. Lehet ez volt a megoldás, de erre több részt kellett volna szánni.
Lol, 2 kapitány? 😄 Örülhettek, hogy a Voyager nem hagyta õket ott pusztulni.

Na mindegy, a Voyager enyhén szólva nem a kedvencem, túl sok marhaság volt benne.

Sir Quno Jedi
Pont ez volt az egyetlen megoldás (mivel két kapitány nem lehet).

Narxis
Márpedig máshogy nem mûködtek volna együtt.

ON

MerlinW
Az utolsó epizódokba less bele, de ne várj sokkal többet, mint az elsõ 3-tól😊

[merlinw.org]

Lehetséges, de akkor se kellett volna elsõ tisztnek kinevezni a vezetõjüket...

ON

Narxis
Nem voltak igazi ellenségek, amúgy meg más a két sorozat felfogása. Egyik egy utópisztikus jövõt képzel el, a másik meg egy kicsit komorabb jelent/közeli jövõt. Felesleges összehasonlítani a kettõt.

#3310: egyetértek, nem nagyon tudtam én se megkedvelni õket.

10. résztõl nézd, de a 8-as is elég jó.

Hali!

Segítséget szeretnék kérni. A Stargate mindig is nagy szenvedélyem volt, de ez az SGU ez 3 rész után taccsra tett. Pedig láttam mind két sorozat 15 évadát és a kapcsolódó filmeket. Sztetek, ha ezt az 1. évadot inkább csak zanzásítva akarnám megnézni, melyik 5 részt kellene megnéznem ? (termesztésen a nyitó 3 rész kivételével.)

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

Jáj, Voyager<#szomoru1>Igaz ott együttmûködtek, de az nevetséges volt, hogy az ellenségekbõl hirtelen legnagyobb puszipajtások lettek.

Gordis2k
Én egy részt nem tudtam még végignézni.. gyakorlatilag átpörgetem.. az utolsó 5részt kb. 20perc alatt letoltam... unalmas és eseménytelen... kezdtem reménykedni mikor lettek új idegenek mert pár érdekes bolygós rész. De basszus még azoknak is a fele ez a rohadt drámai szál volt..ki kit szeret ki kivel van.. ott ragadnak az ûrben és mégsem együtt dolgoznak hanem irtják egymást... szánalmas, hogy szeresek meg így akár egy szereplõt is ha mindegyik mindegyikre köpköd...csupa örült retardált van a hajón ezek voltak egy bázis válogatott emberei? Most komolyan ilyen idegállapotú és tûrõképeségü emberek dolgoztak egy ilyen titkos projekten.. Várok és nézem hátha lesz valami de minek 1 évadig húzni ezt a gyûlölet vonalat... rég el kellet volna kezdeniük együttmûködni. Ahogy a Voyagerben is együtt tudott dolgozni a csillagflotta és a maquis legénysége. Ezek meg milliárd fényévere azon veszekednek kinek nagyobb a fa.... a videók alapján egyenlõre nem bizakodom, de csak lesz ebbõl valami elõbb vagy utóbb.

Narxis
sunáznám

MerlinW
Rush és Eli kivételével mindenkit kidobnék a mélyûrbe😊 Attól még Tamara ágyba való😊

[merlinw.org]

öregharcsa
hmm..én alapból valamiért nem bírom ezt a csajt...már régen kivágtam volna a sorozatból...és nem csak azért mert a színészi képességei a nullához közelítenek...

remélem kinyírják a 2. évadban...és lenne még 1-2 jelöltem a szereplõk közül... <#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

MerlinW
Tamara baba:

[merlinw.org]