4805
StarGate Universe (TV)
-
#3845 Mondjuk a rejtély engem is érdekelt, hogy mégis mi történt, ezért néztem végig és egyszer se tekertem bele, ami azért egy komoly pozitívum ennél a sorozatnál. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meghalt. -
simon7108 #3844 szerintem jo rész volt.
engem valahogy nem zavar,hogy kevés az akcio.
olyan mint a Caprica.ott sincs akcio a BSG-hez képest de nekem mégis tetszik.
amugy meg már kiváncsi vagyok mi van ezekkel az idegenekkel akik "visszahozták" őket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de most akkor a Caine meg hal vagy sem?mert ugyebár azok haltak meg akik a bolygón is meghaltak de Caine még élt amikor jott az a "fény" ami oda vitte őket a Destiny-hez,legalábbis a KINO felévtele szerint. -
r4pt0r #3843 U2x09 Visitation - 1,169 millió
Megint egy kis emelkedés. -
#3842 Elmegy...az a baj, hogy jelentéktelen információkból áll minden rész, a forgatókönyv elférne egy kínai szerencsesütiben és a jelentéstartalma is kb. annyit ér. Érdekesnek indult az epizód aztán a végére azt érezzük, hogy szinte semmi nem történt.
OK, a köv. részben lesz egy kis űrcsata ami mindig jó, de nem csak ez hiányzik a sorozatból. -
sandor8206 #3841 szar rész volt -
sgaBence #3840 mi volt már megint ez a szar?
én kis naiv az első pár percben elhittem hogy jó rész lehet, de aztán kénytelen voltam rájönni féltávnál hogy ez is egy kalap szart nem ér
ez a visszahozós istenes élős maszlag a LOST-ban jól mutatott volna, de itt NEM NEM nem ÉS NEM
a sztori szempontjából annyit haladtunk előre, hogy chloe kezd teljesen átváltozni..
-
#3839 Akár milyen meglepő szerintem se volt olyan rossz rész
Na de jövőhéten talán végre megéljük azt amire már a sorozat indulása óta várunk? Actionhegyek mindenhol? Majd kiderül. Mindenesetre a következő rész vagy nagyon jó lesz vagy tovább rándja a mélybe a sorozatot.
-
#3838 szerintem sem, bár megint újabb kérdéseket vet fel... Jövőheti lesz az utolsó ebben az évben? :O -
#3837 Nem olyan rossz rész. -
#3836 Tényleg, ki is ment a fejemből :S Na, majd talán holnap. -
sgaBence #3835 hát igen :D -
#3834 muszáj lesz xD -
sgaBence #3833 új rész, meg se merem nézni.. -
#3832 tényleg most hogy mondod Atlantis a földön van, LA akkor nem igazán rúghat labdába... -
sandor8206 #3831 hát sztem az atlantis a pegazus galaxis ügyes bajos dolgaival foglalkozott, de te tudod :-) -
#3830 De lelet , mivel vissza tértek vele a földre
A Pegazus galaxis , ügyeit bajait hagyták lógva
Majd pont a föld , győzi le a lidérceket , amikor a ősöknek semm nem ment
Ezt is lelehet annyival zárni , a végén hogy valahogy haza keverednek , és pont kerül a történet végére ! -
sandor8206 #3829 Atlantis se lett lezárva -
simon7108 #3828 hát szerintem egy ekkora multu sorozatot nem fognak félbehagyni.ha tudják,hogy kaszálják akkor ugy tervezik az évad végét,hogy lezárják szerintem.
de valaki esetleg nem tudja mekkora szunet lesz a 10. rész után?megint áprilisig? -
sandor8206 #3827 vége van a 2. évad forgatásának, részben meg hanyadik 10-11 jön? foglamuk sincs még. hogy mi lesz a sorival, mennyi de mennyi sorozat van úgy hogy nincs vége a sztorinak, mert kaszálják -
#3826 Én már leírtam, hogy mikor örülnék annak ha befejeznék az SG:U-t...akkor ha új sorozathoz kezdenének vagy visszatérnének Atlantid-hoz vagy megcsinálnák azokat a filmeket amiket ígértek. -
simon7108 #3825 nem is neked írtam:)
hanem azoknak akik "örulnének" ha elkaszálnák.
mert nem értem az miért lenne jobb nekik ha nem is menne.minek nézik akkor ha annyira nem tetszik nekik? -
simon7108 #3824 az lehet de azt ha elkaszálnák a 2. évad után akkor azt már valszeg tudják és akkor nem úgy alakítanák a storyt. -
HUmanHunter #3823 nekem nincs bajom vele ne úgy írjatok, én örülnék neki ha lenne 3. évad :) -
sandor8206 #3822 semmi köze egy kaszának ahhoz, hogy hol tart a sztori -
simon7108 #3821 a másik meg,hogy akinek nem tetszik miért akarja,hogy kaszálják?
nem mind1,hogy megy vagy sem?nem kell nézni és kész...
én remélem lesz 3. évad és még akár tobb is.
de szerintem ki lehet számítani,hogy lesz 3. évad mert nem hiszem,hogy ezt az univerzum kozepe felé storyt félbehagynák. -
simon7108 #3820 nem értem mi a baj vele.
szerintem egyre jobb.mondjuk nekem az 1. évad első részeivel sem volt semmi gondom szóval nem tudom másoknak mi a baja vele.... -
#3819 én már el-elnézegetem.. nem vágyom rá h kaszálják.. és már csak két nap az uj részig ^^ -
HUmanHunter #3818 3. évadot itt meg se említsd mert megköveznek :D itt már mindenki csak a csökkenő nézőszámnak örül, meg reménykedik hogy minél előbb lelövik a sorozatot. -
simon7108 #3817 mennyi szunet lesz a 10. rész után?megint áprilisig?:S
és arról tudni valamit,hogy lesz e 3. évad?vagy az még korai? -
#3816 Vajon a kovetkezo mennyi lesz? 5 perces klip a youtubeon? :) -
sgaBence #3815 jó lenne, de az atlantisszal is így volt..
mikor a lehetőségek tárháza nyílt fel, gyakorlatilag lehetett volna még vagy 20 évadot kihozni belőle, akkor cancellezték a sorozatot
arra próbáltam már én is kilyukadni, itt nem a lehetőségekkel van baj, hanem a "forgatókönyvvel"
btw: SG1 10 évad, SGA 5 évad, SGU 2 évad.. -
#3814 Vagy csináljanak ebből valami értelmes sorozatot. Tök jó ötletek lennének, itt egy hajó aminek a 10%át fedezték csak fel, a világ közepe felé tartanak rengeteg lehetőség lenne, alig bírom felfogni hogy ennyire "szar" sorozatot csinálnak ebből. -
#3813 Mallozzi már "kiégett", látszott néha Atlantis-nál is, inkább vonjanak be több írot és csináljanak néhány filmet. -
#3812 Hát nem tudom. Szerintem az utolsó két rész egész jó volt (a többihez képest), és úgy elvoltam vele. Most végre van valami történet, felfedezték a hidat, hátha lesz valami izgalom. Remélem igaza lesz Joseph Mallozzinak, és tényleg jó lesz. -
#3811 Reméljük -
#3810 2 évados lesz a sorozat? -
#3809 Akkor már bonthatják is a díszleteket... :D -
#3808 Vagyis elkészültek a sorozattal :D -
sgaBence #3807 Joseph Mallozzi blogjából:
"I have to say I’m very proud of what we’ve accomplished: great stories, grand arcs, wonderful character moments both big and small, set-ups, pay-offs, and more than a few surprises."
vagyis elkészültek a 2. évaddal -
sgaBence #3806 egyrészt jogos, de személy szerint én azokon a részeken sokkal többet izgultam, még ha tudtam is hogy a végén happy end lesz..
de ha már így visszamentünk a múltba, akkor azt tegyük hozzá, hogy néha rendesen megkavarták a szálakat az írok, és nem minden rész volt ennyire kiszámítható, izgalom mentes..