StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy ha már itt tartunk a szék az enyém stipi-stop 😄 max elpárolgok, de akkor legalább vége a szenvedésnek😄
Armin & Ayu fan
Amúgy meg mellettem a doki csaj lesz.<#mf2>#mf2>
<#mf1>#mf1>
Armin & Ayu fan
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az SG1-hez képest ez a sorozat egy félig halott lajhár. És az is csak illúzió, hogy most elõre mozdult volna valami a történettel, hiszen semmit sem tudtunk meg a másik hajóról, sem az idegenekrõl, és közelebb se kerültünk az egész Destinyzés értelméhez...
Viszont az nagy poén volt:
- Itt rakják össze a kapukat mielõtt leraknák õket.
- Klassz. Ennyi?
- Igen... ennyi.
Greer arckifejezése priceless 😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebbõl a titkolózásból , még nagyon nagy cirkusz lesz <#nyes>#nyes>
És kb minden ostor csapás rush-t foga érni ,idáig csak 2 ember úszta volna meg a halált , ha szépen kitálal <#buck>#buck>
Armin & Ayu fan
Magyarországi viszonylatban , ez a nézettség mivel lehetne összehasonlítani ?
Még lett volna elvileg 3 perc , a mentés befejezéséig , ha rush akkor szint vall , mindenki jöhetett volna át a végzetre
Majd ez után, le válhattak volna a kaputelepítõhajóról
Megértem rush-t hogy titkolózik , a ezredes elõl , de azért annak a kinai lezbinek , vagy akiben meg bízik el mondhatná
Ezredesen tényleg látszódik lassan , hogy kezd szétesni
<#idiota>#idiota>
Egyébként ez a rész már megint több kérdést vetett fel, mint amire választ adott, lóg a levegõben az egész.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Rushnak ha még csak a felesége jelent volna meg, azt hinném csak képzelõdik, de úgy, hogy a pasast is látta, meg ugye hogy mit élt át a kód keresése közben, úgy már meg nem mondom mi van. Így vagy úgy nekem elkezdett tetszeni a SGU, vagy csak megszoktam 😊
Armin & Ayu fan
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
kezd alakulni a sorozat.
Armin & Ayu fan
"Az élõsködõ életmódot folytató, parazitikus lények (vírusok, baktériumok vagy eukarióták) betegség-okozó képessége a patogenitás. A patogén (kórokozó) tehát a megfertõzött gazdaszervezetben orvosi-állatorvosi értelemben vett betegség-tüneteket hoz létre."
Nofene, újabb fertõzés a hajón?