4805
StarGate Universe (TV)
  • Malakai
    Lazábban, dráma kihagyásával, de ott is 10 percen keresztül az megy előtte, hogy nem fog menni/jaj most mi lesz/lehetetlenség, aztán mégismegy, mégis megmenekül mindenki, az esetek többségében egy egyszerű sémára felhúzva.
    És a kiszámíthatóságot hoztad fel negatívumnak, nem a drámát én pedig abba kötöttem bele.

Én spec ezt akkora negatívumnak nem látom egyébként, ha a karaktereket folyton veszélybe sodorják (SG, SGA-ban gyak minden részben), de meg is akarják tartani, akkor ez ilyen.
  • sandor8206
    de ott nem volt hosszú 10 percig tartó lassú beállítások, ahogy reménytelenül sétálunk a sivatagban egyedül reményvesztetten, drámai zenére, félig lebiccentet szájjal komoran előre bámulva, nem maradt más csak üresség hisz megbosszultuk a szeretet nőt, annyira drámai, hogy még a drámainál is drámaibb * 2 ...és tadam :-)
    hanem előtt RDJ és Flanigen nyomott egy poént, hogy most szevasz-gebasz aztán Carter, McCay mondta hogy csá és mentek haza
  • Malakai
    "annyira kiszámítható volt hogy majd eli vagy chole vagy valaki kitalál valami csoda okosságot, persze mikor máskor, ha nem most"

Ugyebár a korábbi SG csapatokban évadonként többször lecserélődött mindenki, mert ott nem voltak csoda módjára épp a vészhelyzetkor megoldódó problémák, lényegében minden esetben.

Ezt pont egy CSK rajongónak felróni... :)
  • TreDoR
    Nekem tetszett ez a "kivégzés", a CGI viszont nem igazán. A lényeken úgy tűnt, hogy kisebb kölcségvetéssel dolgoznak.
  • sgaBence
    minden rész végén úgy érzem, hogy végre beindul a sorozat, de amint eltelik 1 hét, rájövök hogy kurvára nem

a mostani rész színvonala azért vmivel jobb mint az eddigieké, de nem estem tőle hanyatt:

- 1. mi a fészkes fenének kellett kinyírni a két luvnyát????
    jó mondjuk nekem se hiányzott még egy szerelmi szál a sorozatba, de én simán eltudtam volna képzelni, hogy csatlakozik eliékhoz, és velük marad végleg.. vagy legalább még pár részig élhetett volna

- 2. nevetséges hogy simeon (legyen akármennyire képzett terrorista katona zsoldos bánom is én) egyedül kicsinálhatta volna az egész hajót... lol....

- 3. minek de tényleg minek hívták be kneppert a sorozatba?????
    7 részen keresztül nem csinált semmit, majd a 8 részben nevetséges módon legyilkol 2-3 embert majd kicsinálják. talán ő lett volna az a karakter aki miatt nő, vagyis inkább nem csökken tovább a nézettség..

- 4. rush hajtóvadászata mondjuk tetszett, bár sok értelme nem volt, de az mekkora poén már, hogy egy robbantással átküldte simeonon a T-rexeket.. még az is frappánsabb lett volna ha simeon elesik egy kődarabban, beveri a fejét és meghal..

- 5. megint egy percig nem tudtam azon izgulni hogy rush a bolygon marad, annyira kiszámítható volt hogy majd eli vagy chole vagy valaki kitalál valami csoda okosságot, persze mikor máskor, ha nem most...

óriási csalódás eddig nekem az SGU, 2,5 évad alatt egyszer nem tudtam azt mondani, hogy "na ezt igen jól kitaláltátok apám, le a kalappal", és ezen már egy jól kitalált rész sem segít, itt a gyökereken kéne változtatni..

imádtam az SG1-et, az SGA-t, de ezt már csak becsületből nézem..
  • Reg5
    50 ezerrel kevesebb.
  • Narxis
    Nem sokkal.
  • nyirog
    ez valamivel jobb, mint a múltkori, nem?
  • Reg5
    Nézettség: Stargate Universe: 1,02M – 0.7/1 – 18-49: 0.4/1
  • Narxis
    Jónak ígérkezik...
  • Andr0
    Tetszik a buli kiváncsi vagyok TJ kölke otvan-e.... na az lenne az igazi buli! :D
  • nyirog
  • Andr0
    Miért, mindenki haldoklik?

@Narxis: igen én is így vagyok vele, ha csinálnak egy új sorit akkor ne maradjon ha meg nem akkor maradjon! :D
  • Borg
    Bassza meg. Csak ki kellett nyírniuk.. most miért nem adják be kloé vérét a többieknek? Ha egyszer Scotton segített, és zombi se lett...
  • Narxis
    Ha a indítanának egy másik sorozatot ez helyett vagy megcsinálnák a filmeket Atlantishoz akkor remélem nem nő és kaszálják az Universe-t, ha meg amúgy se csinálnának semmit ez helyett akkor inkább maradjon, semminél ez is jobb.
  • Andr0
    igen most már megy valamerre a sori... szerintem növelni fogja a nézőtábort.
  • Amcir
    Legalább törődnek egy szállal:) az átlaghoz képest már ez is pozitívum
  • Agamemnon
    Az új rész felirata: http://users.atw.hu/cicmax/CicMaxDownload.php?id=220

Köszi CicMax.
  • r4pt0r
    Egy rendes bomba elvisz egy várost is, nah de lényegtelen. Szerintem ez a szál is eléf a sorozatban.
  • Julius Caesar
    Nekem még nincs is büntetőpontom: terrorista.

Am sztem elviselhető rész volt. De tényleg, komolyan indul egy teljesen más spin-off sorozat, jó messze a földtől, szinte közük nincs hozzá, de azért a lusön ölájönszt be kellett hozni? Áh... Most komolyan a destinyn azért izgulunk, hogy pár terrorista muksó a Földön berobbanthat egy zöldségest? Elvégre az eredményekhez rendes hadviselés kéne, ott meg mi vagyunk a nyerők.

Inkább álljanak rá a destinyn lévő ős kütyükre meg cumókra, ott biztos lenne pár érdekes dolog.
  • r4pt0r
    Most nem az Universről beszélek ha általánosságban. Ha akarták volna a goauldok ott pusztították volna el a Földet ahol akarják. Az álcázás csodákra képes. Egyébként valóban nem hangzott el hogy azok, de a nyílt harc nem kedvezne nekik.

És ne keverjük a valósággal a sorozatot, mert ha ezt tesszük kb 1 évadot élt volna meg a sorozat, mert az emberiség pusztulása után nem lett volna mit nézni. :D
  • TreDoR
    Szóval egy ter***ista (nem akarok bűntetőpontot :/) támadás veszélyesebb mint egy frontális? Érdekes, hogy akkor eddig a háborúk nem ilyen mószerekkel zajlottak... Egyébként melyik részben hangzott el, hogy azok? Bár lehet átsiklottam felette, amilyen izgalmas a sorozat.
  • r4pt0r
    Csakhogy Anubis frontálist támadást csinált, a Lucianok meg terroristák. Bármikor a Földre tudnának menni, amikor akarnak, régen se tudták észre venni az álcázást gondolom most se.
  • Lysandus
    Nekem is ez ugrott be. Az asgard sugár már megvan, az Ark of Truth után meg gondolom találtak pár ex-ori-ost, aki hajlandó volt felvilágosítást adni az ori pajzsról, meg fegyverekről. Az LA még a Jupiterig sem jutna el, ha értitek mire gondolok.

Viszont ez a rész nekem is elment. Vagy csak kezdem megszokni. Mindegy, várom a következő részt.
  • TreDoR
    Ez a rész is elment, csak tudnám mit pöcsölnek ezek a Lucianosokkal, mikor Anubis kevés volt a Föld ellen. :/ Kezd röhejes lenni, hogy fosnak tőlük.
  • Victor1103
    Én nekem a szappanopera szállból teljesen más jött le.

Jó Eli belezúgott Lucian picsába Rush meg a másika, de szerintem azért is kattant Eli főleg be mert hát ugye egyedül több trillió millió kilométerre egy kézzelfogható mufftól, a biológiai óra meg attól még ketyeg, de végre volt egy friss hús a láthatáron erre bumm marad a reismeister :D
  • Andr0
    szerintem egész jó rész volt bár Ginn ugye már az előző részben megpurcant.... őt sajnálom viszont ami furcsa volt a részben, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eli státusza most mi? merthogy Brody-boy-t úgy leugatta és a Col. is hallgat rá so most ez így érdekes volt, hogy hirtelen Eli lett a főnök. Rush féle kivégzés meg szerintem reális volt... úgymond tudományos nézőpontból filézte ki a csávót...

Másrészt meg ÉN Eli-vel és Rushsal is egyet értek... Eli azért lett ilyen pipa mert végre kiszeretett Chloe-ból jött egy csaj aki viszonozta erre fel kifilézték.. én is így reagáltam volna kb(csak nem vagyok 300kiló:D) Rush pedig elvesztette a felesége utáni első szerelmét,azért az is biztos mély nyomot hagyott benne főleg hogy ő hozta a hajóra... ennyit a szappanoperáról.

SG rész: Chloe ha jól értettem bár nem nagyon figyeltem pont erre, de feltörte az FTL rendszert teljesen(megfordította a hajót talán?)viszont így kérdéses, amit Eli mondott, hogy lehet hogy kifogynak az üzemanyagból mert ők nem tudnak úgy előre számolni mint a hajó...

Most hogy megdöglött a pattogó LA-s srác így mondjuk nem lenne szar egy hagyományos SG részt látni... kimennek a bolygóra készletért vmi idegen faj tán, vagy vmi gyilkos emberevő csiga vagy mit bánom én csak történjen vmi SG-s:D

BTW a Robbanások tetszettek, jól meg voltak csinálva.
  • CharrDen
    Nem tudom, szerintem nem volt ez a rész olyan rossz az elözökhöz képest. Sajnálom hogy Ginnt kinyírták, végre volt valaki a sorozatban aki mosolyog.
  • Narxis
    Most lett tele vele a t.köm... :D
  • Victor1103
    De kritikusak vagyunk:P

Amúgy ha valóban nem "Stargate" hanem mondjuk "Voyage to the unkown Destiny" lenne a címe akkor már én is rég nem nézném.

Ettől függetlenül a 2. évadban elkönyveltem magamba hogy ez lesz a standard ettől többet nem igazán kap a mezei csillagkapu néző ez van ezt kell szeretni.
    Jópár sorit nézek ez nekem hetente csak olyan "na ezt is láttam" alapon megy. Ez nem egy Dexter, Sons of Anarchy vagy mint anno a Lost. Sajnos...
  • Narxis
    Szerintem szar rész volt.

Eli és Rush játszották a zs kategóriás akciófilmek főhős szerepeit, lelőtték a csajukat, jaaaaaj, most jön a nagy bosszúállás, a 2 foteltudós a profi katona után megy és kinyírja. Rush mit képzelt amúgy is, örökké a csaj testében maradhat a csaja? Eli meg mióta is ismerte a vöröst, 1 napja? 2? Chloe-szál sehogy se halad tovább. A benne lévő valami ért a hajóhoz? Nahááát, nem is gondoltam volna...persze semmit nem tudtunk meg abból, hogy mit csinált... Egyetlen ok miatt volt ez jó, az idegen bolygó miatt, végre nem a sötét szar hajódíszletet kellett végig bámulni. Az se semmi, hogy kemény 4 másodpercig láthattunk egy idegen lényt. 5 perc StarGate, 40 perc barátok közt, ennél többet nem szabad várni ettől a sorozattól. Ha pontoznom kellene akkor 3/10. Az Atlantis-t is nyújtották mint a rétestésztát a főszálhoz képest, de itt még meg is töltik idegesítő picsogásokkal. Ez már elviselhetetlen lassan, de nézi az ember mert még StarGate címen fut...
  • Victor1103
    Hát én a mostanira is megmerem kockáztatni azt a kijelentést, hogy egész nézhető volt. Azzal hogy lassan kezdik felfedezni a Destiny-t végre, meg a Chloe-s szál is halad a maga medrébe talán a sorozat már jó úton halad a nézhetőség felé.

Simeon kinyírása meg jó húzás volt annyira szarkavaró felesleges karakter volt. Azt azért remélem nem így szabadulnak meg a többi luciantól is az írok hogy majd ilyen meg olyan módon elhullanak mint a legyek. Ja és Eli ebben a feldühödött Don Huan szerepben kurva idegesítő volt, hál istennek mostmár vége szóval lapozhat:)
  • Just B
    remélem mostmár beindul a dolog... Hiányzik már vmi izgalom
  • Reg5
    Nagyon nem.
  • haywire
    felsőbb hatalom.. nekem is tetszik ez a történet, de ismered Rusht. ki tudja mikor mond igazat.
  • blbogus
    hát ha attól már sikeres egy sorozat akkor az 1kk is beleférne az elmegy kategoriába. de én nem értek ehhez..
  • r4pt0r
    Ez egy 100ks emelkezdés, kezdésnek nem rossz. De kéne egy 1,5-2es minimum hogy folytatás is legyen. Szerintem.
  • Narxis
    Na, ez má jó, nem?
  • Borg
    Stargate Universe (9pm, 61 minutes)
    - 1.074 million viewers
    - 0.7/1 HH
    - 0.4/1 A18-49
  • Reg5
    Stargate Universe: 1,07M – 0.7/1 – 18-49: 0.4/1