StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor jön már végre egy olyan rész amirõl úgy beszélhetünk hogy OMG WTF ez de fasza volt benne meg az de fasza volt benne..:/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amiket én remélek még a továbbiakban:
-A Lucian Alliance-t végre szabadonengedik a hajón és az expedíció tagjai lesznek
-Rush végre lebukik és a Destiny-t irányítva végre értelmes bolygókat fedeznek fel értelmes lényekkel
-Telfordot nem ölik meg az idegenek és viszontlátjuk még õket
-Illetve ha már akkora színészt szerzõdtettek mint Robert Knepper akkor kurvára szerephez juttatni mert ez idáig jóindulattal is vicces. kb van de minek kategória
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
De k*rvajó géped van istenem....
Armin & Ayu fan
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
1 szó mint 100 az SGU-nak kurvára nem megy ez a karakterépítõsdi szóval szerintem mindenki maradjon a kaptafánál amiben jó volt(többé, kevésbé)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
- A rettenthetetlen, hûséges nehézfiú, aki a szíve mélyén amúgy nagyon jó
- A humoros fõnök, aki ha kell nagyon kemény és hihetetlenül morális
- A lelkizõ, kicsit zizzent régész, aki azért ha kell a talpára tud állni
- És a legzsenibb tudós, aki mindent megold így vagy úgy, de azért kemény katona és megvédi magát ha kell
Ezzel nagyjából le is írtam a "mély" karakterkidolgozást. Sztem BSG-ben sokkal bonyolultabb karakterek vannak, és sokkal több a morális kérdés. Tudom, azok se feltétlen mutatnak valami hihetetlen nagy karakterfejlõdést, de legalább nem papírmasék 10 évadon át. Van változásuk és az érdekesbõl még érdekesebb személyek lesznek.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
www..KALOZOK.com
Amúgy miért van a Kuat Drive Yards logója az aláírásodban? <#confused>#confused>
ui: SW-ben is mondják, h minden alien angolul beszél, de nagy baki. Nem baki, csak van egy olyan nyelv, hogy Galactic Basic, amit mindenki beszél (illetve az ûrutazók tuti). Ez vagy az angol maga, vagy csak "le van fordítva" nekünk.
Ja és Jabba azért nem beszél Basicet, mert a huttoknál szokás, hogy nem huttoknak és "alacsonyabb rendûeknek" csak huttul beszélnek. De pl Xizor Herceggel jabba is a Közöset használta.
Nem lesz több csillagkapu. 😞 Pedig ezen nöttem fel: "JÁFFÁ KRIIII!" 😞
Még lesz kb 17 rész, és viszlát stargate. 😞
Mondjuk egy olyan sorozat ahol todd a föszereplõ az 100% hogy siker lenne. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Rush egyre szimpatikusabb, young meg nem, elején fordítva van. Úgy néz ki, hogy young és rush ésszerûségének szorzata állandó. De most Rush jobban bejövõs.
Nyáron néztem, szünetben. A 4 évad megvolt, hát nemtom. 15-20 nap alatt kábé. Napi 4-5 részt lestem. Aztán amikor vége lett, sajnáltam.
Caprica is ilyen volt, de ez az utolsó rész nekem is csalódás volt, pedig eddig nagyon tetszett. Semmi cliffhanger meg semmi. de mmajd csak belerázódnak.
SGU meg.... hát ha a következõ rész nem lesz tényleg olyan, hogy a füled is ketté áll, akkor kasza.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy gratula a nézettséghez, csak így tovább
de ki a faszom volt ez a Riley, hogy fél óráig haldokolni kellett neki és full totálba venni a kamerának?!
Armin & Ayu fan
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
kétlem hogy a Riley dologból lenne bármi, magamból kiindulva nem háborodnék fel azon hogy egy amúgy is halott embert megszabadított a fájdalmaitól.. lázadás semmiképp..
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
- 1.070 million viewers
- 0.7/1 HH
- 0.5/1 A18-49
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Amúgy meg nem jó ez az irány, egyre pszichésebb a cucc. Miért nem lehet egy normális vonalon haladni, normális történet vezetés mellett? Ahol vannak izgalmak, de van felüdülés is?
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ezt csak azért mondom mert én is elõszõr mikor belekezdtem ötödik részig néztem utána abbahagytam aztán egyik nyáron újra nekifeküdtem ésigencsak meghálálta magát.
Jó pár sorozatot néztem már végig és nekem az volt a tapasztalatom, hogy a legtöbbjénél ergy idõ után már nincs olyan hogy szar legyen mert annyira kiforr a fõ vonal amin a készítõk haladnak. A BSG pedig ennek a mintapéldája szvsz. Azért megjegyzem hogy témánál maradjak hogy az SGU is kurvára megtalálhatná már ezt a vonalat😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
És az SGUnak az én szememben nem is ez volt az egyetlen baja 😊