StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Én nekem is teljesen hasonló volt a véleményem:S Jobb rész volt sokkal mint az elõzõek, de még ígyis nem nagy kunszt.
Mikor jön már végre egy olyan rész amirõl úgy beszélhetünk hogy OMG WTF ez de fasza volt benne meg az de fasza volt benne..:/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amiket én remélek még a továbbiakban:
-A Lucian Alliance-t végre szabadonengedik a hajón és az expedíció tagjai lesznek
-Rush végre lebukik és a Destiny-t irányítva végre értelmes bolygókat fedeznek fel értelmes lényekkel
-Telfordot nem ölik meg az idegenek és viszontlátjuk még õket
-Illetve ha már akkora színészt szerzõdtettek mint Robert Knepper akkor kurvára szerephez juttatni mert ez idáig jóindulattal is vicces. kb van de minek kategória

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Fabio Capello
Hát, ismét nem dobtam hátast...

a hajós részek egész jók voltak, de muszáj volt már megint berakni a drámázást... mindenesetre egy fokkal jobb volt mint az eddigiek, rushról pedig egyre komolyabb az a véleményem, hogy dögöljön meg... Végre lett volna egy értelmes katonai vezetõ a hajón (Telford), erre otthagyjuk a picsába -.-"

Kövesdi A
Azt már rég megkapta <#idiota><#idiota>

Narxis
jaja

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fülüke
Hûûûûûûû lassan az SG-U is kiérdemli a "grace klinika/barátok közt az ûrben" címet.

De k*rvajó géped van istenem....

Andr0
reménykedjünk benne hogy a

kapukészítõ hajó fedélzeten az az idegen aki ott van egy komolyabb fõellenség és felfedezik a Destiny-t és áááá ták ták ták ták ûrcsata életre halálra megkezdõdik a Destiny 100 éves ostroma!!!

Armin & Ayu fan

ha fõellenség nem is lesz de pár állandó ellenfél lehetne. és nem a LA-re gondolok itt

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

az SGU elõször indítsa el a eseményfonalat. nem történik semmi egyhelybe állnak. történjen már vmi.

Victor1103
Na hát nekem aztán ecsetelheted a BSG karaktereit mert nekem az "A nagybetûs" Sci-fi ami mellett a Csillagkapu sose fog tudni labdába rúgni.😄

1 szó mint 100 az SGU-nak kurvára nem megy ez a karakterépítõsdi szóval szerintem mindenki maradjon a kaptafánál amiben jó volt(többé, kevésbé)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Julius Caesar
Hát az SG1-ben hihetetlen sablonos karakterek voltak.
- A rettenthetetlen, hûséges nehézfiú, aki a szíve mélyén amúgy nagyon jó
- A humoros fõnök, aki ha kell nagyon kemény és hihetetlenül morális
- A lelkizõ, kicsit zizzent régész, aki azért ha kell a talpára tud állni
- És a legzsenibb tudós, aki mindent megold így vagy úgy, de azért kemény katona és megvédi magát ha kell

Ezzel nagyjából le is írtam a "mély" karakterkidolgozást. Sztem BSG-ben sokkal bonyolultabb karakterek vannak, és sokkal több a morális kérdés. Tudom, azok se feltétlen mutatnak valami hihetetlen nagy karakterfejlõdést, de legalább nem papírmasék 10 évadon át. Van változásuk és az érdekesbõl még érdekesebb személyek lesznek.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Malakai
SG-ben mindig is felszínes, szetereotípiákba csomagolt karakterek voltak, de mindig szerethetõek voltak (pár kivétellel). Most (bénán) mélyíteni próbálták a jellemüket, csak éppen egyiket se lehet megkedvelni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Victor1103
Lapos karakterek a régi SG-ben? O'Niell, Samantha Carter vagy Daniel Jackson???? Hmmm.. nem is tom.:/ Nekem ezek a Greer meg Chloe ezerszer gázabbak.

finaltrekker
Ez az SGU egyre laposabb. A karakterek nagyon jól fejlõdnek, de a fõtörténet nem mozdul már hosszú ideje. A régi SG-ben pont fordítva volt. Remélem lassan megtalálják a közép utat.

www..KALOZOK.com

Julius Caesar
Ezen ne akadjatok fent. Sokkal jobb lenne, ha mindig goa'uld nyelven beszélnének, is feliratoznák, nem? Nem. Na látjátok 😄

Amúgy miért van a Kuat Drive Yards logója az aláírásodban? <#confused>

ui: SW-ben is mondják, h minden alien angolul beszél, de nagy baki. Nem baki, csak van egy olyan nyelv, hogy Galactic Basic, amit mindenki beszél (illetve az ûrutazók tuti). Ez vagy az angol maga, vagy csak "le van fordítva" nekünk.
Ja és Jabba azért nem beszél Basicet, mert a huttoknál szokás, hogy nem huttoknak és "alacsonyabb rendûeknek" csak huttul beszélnek. De pl Xizor Herceggel jabba is a Közöset használta.

Eddig 2 ellen volt.

CharrDen
Anno a sima CsK elején se beszéltek angolul a goauldok, aztán 2-3 résszel késõbb már igen.

És ha megtanultak angolul? Azal a szerkezetetel kiszeték rush agyábol. 😄

Nem lesz több csillagkapu. 😞 Pedig ezen nöttem fel: "JÁFFÁ KRIIII!" 😞
Még lesz kb 17 rész, és viszlát stargate. 😞
Mondjuk egy olyan sorozat ahol todd a föszereplõ az 100% hogy siker lenne. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Victor1103
Pedig azokban a kék dögökbe lenne potenciál csak a készítõk se tudnak normális történetet kerekíteni meg mit kezdeni velük és ennek a legfõbb oka az, hogy a tejútrendszeren és a pegazus galaxison túl már az idegenek nem beszélnek Angolul😊

TreDoR
Meg azt is mondták, hogy nem lesz fõellenség. És ezt be is tartották, mivel 1 db ellen nincs, csak egymást marják.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

én ccsak azt nem értem az egészben, hogy az 1. évadot mért úgy harangozták be, hogy a sorozat új lények (idegenel, aliens) felfedezésérõl fog szólni. ha jól emlékszem azt is mondták, hogy minden idegen lény animált lesz, nem fognak hasonlítani az eddigiekhez. Ehelyett mit kaptunk? Az elején egy repülõ homokot, aztán talán 2 részre valami jónak ígérkezõ fajt. amit aztán kaszáltak. a 2x3 elõetese talán annak ígérkezik hogy lesz egy 3.faj, talán, de kitudja mi lesz belõle. Amúgy meg nem fikázni akarom a sorozatot, mert nekem bejön (bár kicsit vontatott, meg nem ezt ígérték), de ennek ellenére tetszik, lehet azért mert SG. de jó. gy kell nézni hogy ne legyenek komolyabb elvárásaid, mert ha úgy nézed tuti nem fog tetszeni. egyet mondok: unicum (csak pozitívan 😄). bocs hogy sokat írtam. 😊

Fabio Capello
mondom, én osztom rush azon véleményét, hogy young egyre labilisabb mentálisan, és nem beszámítható lassacskán... :|

Gordis2k
Nagyon jó... kb. 1,5x ennyien nézik a barátoköztöt.... vajon annak is ugyan akkora a költségvetése????)😊😊😊😊 /cancel soon

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Julius Caesar
ui: én sajanáltam rileyt- Talán az egyetlen karakter volt, eddig, aki nem idegesített. Mondjuk én greert is bírom. Egyenesen ebszél.

Rush egyre szimpatikusabb, young meg nem, elején fordítva van. Úgy néz ki, hogy young és rush ésszerûségének szorzata állandó. De most Rush jobban bejövõs.

Julius Caesar
Igen. A BSG elsõ pár része nekem is vontatott volt. Aztán úgy a 6. résztõl nagyon beindult, a Kobol's last gleamingõl elkezdve pedig egyenesen lenyûgözött.

Nyáron néztem, szünetben. A 4 évad megvolt, hát nemtom. 15-20 nap alatt kábé. Napi 4-5 részt lestem. Aztán amikor vége lett, sajnáltam.

Caprica is ilyen volt, de ez az utolsó rész nekem is csalódás volt, pedig eddig nagyon tetszett. Semmi cliffhanger meg semmi. de mmajd csak belerázódnak.

SGU meg.... hát ha a következõ rész nem lesz tényleg olyan, hogy a füled is ketté áll, akkor kasza.

blbogus
számomra egy kedves karakter volt, egy a normálisabb fajtából, azon kevesek egyike aki nem volt ellenszenves.. nekem hiányozni fog a hébe-hóba feltûnése..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Narxis
Õ valamiféle olyan karakter akart lenni szerintem mint az elsõ sorozatból a kaputárcsázós, szemüveges arc. Békeszeretõ ember, ha jól tudom még az elején mesélte, hogy egy farmon nevelkedett, hitt Istenben és úgy mindenkivel jóban volt.

hát ezt az SGU nézve már tudom miért ment csõdbe az MGM mert kóklerek kezdek el dolgozni ott is+a régieket is hülyeséggel tömték meg

amúgy gratula a nézettséghez, csak így tovább

de ki a faszom volt ez a Riley, hogy fél óráig haldokolni kellett neki és full totálba venni a kamerának?!
Andr0
nekem bejött a rész innentõl kezdve nagyon fel lehetne pörgetni a sorozatot csak kérlek srácok tegyétek is meg!

Armin & Ayu fan

Narxis
lol

Negatív rekord.

Shiwo
hát... az #3466 alapján még kevesebben nézték, mint az elsõ részét az évadnak, pedig az se volt jónak nevezhetõ

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

blbogus
ez most jó vagy rossz? 😊

kétlem hogy a Riley dologból lenne bármi, magamból kiindulva nem háborodnék fel azon hogy egy amúgy is halott embert megszabadított a fájdalmaitól.. lázadás semmiképp..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

sherlock1
Stargate Universe - "Aftermath"
- 1.070 million viewers
- 0.7/1 HH
- 0.5/1 A18-49

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Persze, hogy kitudódik, mert Riley majd visszajön TJ álmában, mert õt is elvitték az idegenek, és egyébként õ lesz TJ elveszett lánya...
De akkor még x részen keresztül lelkiztek volna, hogy Young igazából nem is parancsnoknak való, és újabb lázadás, újabb sírások és még kevesebb nézõ. persze lehet így is lesz kisebb lázadás ha kitudódik.

Victor1103
Young azért fojtotta meg Riley-t, hogy a többiek úgy higgyék a sérülésébe halt bele. Ha csak szétloccsantja az agyát az megint civil és katonai személyzet párharchoz vezetett volna ami kurvára nem hiányzik se nekik se nekünk nézõknek😊

Hogyhogyhogy? :-) Én már mondtam, hogy az LA-nak van egy másik ügynöke is a hajón. Young. Semmi mással nem lehet magyarázni a szerencsétlenkedését. Young nyírta/nyíratta ki a legtöbb földit a Destini-n, most behúzhat még egy strigulát.
Nekem nem tetszett Riley kinyírása. Lehet, hogy humánus volt az, hogy a szenvedésektõl megszabadította, de ÍGY?? Ne szórakozzunk már. Akkor már szétroncsolni a fejét 1 pillanat alatt, de megfojtani? Hát Young egyre hülyébb.
Amúgy meg nem jó ez az irány, egyre pszichésebb a cucc. Miért nem lehet egy normális vonalon haladni, normális történet vezetés mellett? Ahol vannak izgalmak, de van felüdülés is?

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

TreDoR
Azt mondjuk nem egészen vágom, hogy ez a Telford hogyan jár-kel a hajón, mikor áruló. Nah, persze agymosott volt. Én azért inkább bezárnám, aztán majd a hadbíróság eldönti mi volt, hogy volt (évek múlva <#hehe>). De ez a Young egyre nagyobb ökör lesz.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Victor1103
Fújolod meg mondod hogy mekkora szar, de a nyakamat tenném rá hogyha leülnél és végignéznéd elejétõl a végéig utána úgy állnál fel a székbõl hogy nem bántad meg😊

Ezt csak azért mondom mert én is elõszõr mikor belekezdtem ötödik részig néztem utána abbahagytam aztán egyik nyáron újra nekifeküdtem ésigencsak meghálálta magát.

Jó pár sorozatot néztem már végig és nekem az volt a tapasztalatom, hogy a legtöbbjénél ergy idõ után már nincs olyan hogy szar legyen mert annyira kiforr a fõ vonal amin a készítõk haladnak. A BSG pedig ennek a mintapéldája szvsz. Azért megjegyzem hogy témánál maradjak hogy az SGU is kurvára megtalálhatná már ezt a vonalat😄

ki a faszom ez a Riley...jó szar rész volt ez is na
TreDoR
Jólvan, takarodjatok át a Caprica topicba, és ott csápoljatok az isteneteknek.

stargatelost
Ha valamibõl részleteket láttál, mégis hogy a faszba mondhatod az egész sorozatra, hogy szar? Max akkor mondhatnád, ha végig láttad, és elkönyveled hogy szar, mert reálisan meg tudod állapítani. Grat, ügyes vagy

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Mmint a 33. címû rész vagy a minisorozat?

TreDoR
Nemtudom honnan szokás nézni a BSG esetében a végét (gondolom olyan über az a sorozat, hogy még a tér-idõ kontinuumot is megbontja) , de az elsõ rész nálam az elsõnek számít.

Tehát azért szar mert pont az utolsó 90 percet nézted meg, ami sajnos tényleg gyenge, és ebbõl általánosítasz az egész sorozatra? Grat.

TreDoR
Több idõt nem is fogok rááldozni arra a sz*rra :/

megnéz 2 részt majd egybõl az utolsó "dvdrészt", n1 vagy

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sajnos annyira BSG függõ lettem, hogy végignéztem, de még egyszer nem nézek tartósan olyan sorozatot, ahol minden szereplõt utálok.
És az SGUnak az én szememben nem is ez volt az egyetlen baja 😊
blbogus
hát jah hehe 😄