StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A naprendszer 4/5-ét "csak". 😊
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ilyen nézettséggel meszeltek neki.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az viszont engem sem zavar, hogy nem pörög a nagy kerék minden epizódban, akár többször, és nem olyan mint az SG1, vagy az Atlantis.
Vagy egyszerûbben mondva szar.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ettõl függetlenül nézem én is, csak fölb*sz a rengeteg elbaltázott lehetõség. Rengeteg jó ötletet szúrnak el, lassan elgondolkozom azon, hogy elmegyek forgatókönyvírónak.
nem az a csávó az aki egyik atlantisos részben volt egy runner és egy kislányt védett?
Mellesleg szerintem egyáltalán nem volt vészes rész. Nem tudom mit sírtok, de dráma is kell. Az más kérdés, hogy nincs a legjobban megírva és értelmesebben is fel lehetne vezetni, nem csak ilyen in medias res módon. Ez van. Ettõl függetlenül nekem még mindig tetszik a sorozat, fõleg, mert más, mint az eddigi Csillagkapuk. Atlantisz gyakorlatilag SG1 volt egy másik galaxisban. 😄
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Amúgy vannak ott mások is, nem azt mondom hogy az összes gagyi. D epl a szinuszos dolgot láttam. A függvény is befigyel ott. tudományosnak tudományos, de aki látott már középszintû matekérettségi feladatsort, az nem hatódik meg 😄
Sorozatzáró rész:
Egy gimnáziumi matektanár lyukasórában a kövekkel átmegy a hajóra és megoldja ezeket. És hazamennek.
Armin & Ayu fan
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Valaki legyenszives nekem ezentul röviden összefoglalni spoilrejtésben... mert nem bírja a gyomrom tovább...(ezt a részt is mert feladtam a negyedénél...
Armin & Ayu fan
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a csillagkapu minek van?
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nagyon nem lesz ez így jó a 3.évad felejtõs szerintem berendelés szempontjából a készítõk meg majd pislognak hogy hátde ez hogy meg mint.-.- Ilyen minõség miatt szerintem meg is érdemlik majd.
Végezetül megint megkell említenem hogy ez a Greer-t játszó színész akkor egy szar. 0 színészi tudás nagyon béna. Remélem Simeon egyszer leszúrja a picsába. Akkor legalább lenne valami jó ebben a sorozatban😊
Mármint azon,hogy a készítõk tesznek rá,hogy törõdjenek annyira a nézõkkel,hogy színészeket nem pakolgatunk át más szerepekbe egy "sorozaton" belül...Anno volt SG1-ben 2 színész is,akik késõbb Atlantisban is kaptak szerepet...sõt az egyik az Atlantisban 2 karaktert is játszott,csak ugye az egyik maszkírozott volt...Na most megint rám jött az imdb-zhetnék,hogy ugyan már honnan ismerõs Eli anyja..hát 1969-es SG1 epizódban õ volt a fiatal Langford..meg egy korábbi részben valaki mást is játszott...Szóval mosolygok,hogy a mindig ugrasztható házi színészeik megvannak...
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild