4805
StarGate Universe (TV)
  • sgaBence
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon durván látszik, mostantól óvatosan nézem majd a promokat, nehogy valami konkrétba fussak bele (pl. a föld)
  • Borg
    Már most látszik, hogy sűrítik a történetet a fennmaradó pár részbe...
  • sgaBence
    ha lesz promó a köv részről akkor linkeljétek már, thx
  • sgaBence
    nos, valóban jobb volt mint az eddigi részek, de azért nem estem ki az ágyból..

ez az "alvásból felébresztettük őket" sztori ez nagyon gyenge, egy ilyen nevű sorozatnál jóval több kreativitást várna az ember az íróktól..
    felbukkant telford a destiny 2vel, nem tudom hogy most ennek örüljek e vagy sírjak. elsőnek nevetséges módon visszahozzák a kompot, majd most a destiny 2őt is, és persze mikor máskor találná meg őket telford mikor pont szitává lövik a des1-et..

ez az ursiniki sztori még egész használható (lenne), bár kicsit erőltetett volt, de ez inkább a tempónak köszönhető. 42percbe belezsúfolni "ennyi" akciót,történetet felesleges császkálást, darálós rész volt..
    a vicc az hogy ennek ellenére is tudtam olykor unatkozni a történésekben. ez az alkukötés is kicsit "gagyi" volt (a darálásnak köszönhetően), csak nekem tűnt úgy hogy "ja ha telford mondja akkor az úgy is van" effektus volt?
    jó-jó majd megjavítjuk a pajzsokat, lesz rá idő, de ugye nem volt mert átbaszták őket a palánkon, így én már vártam hogy mikor szakad le a destiny egyik fele (), de nem..

a cliffhanger tetszett, kíváncsian várom mi fog történni, remélem nem lesz majd csalódás a következő pár rész..
  • sgaBence
    spolier gombot
  • sgaBence
    hát remélem tényleg annyira jó mint mondjátok, nem akarok csalódni :D

mosoporr: használd azt a kib***tt
  • mosoporr
    Gandalf mondá:csatára készülj :DDD

csodálkoztam volna ha pár pukktól nem robban le a hajó,nagyokat lőni csak a székből lehet...
  • Bullitt
    Jól.
  • finaltrekker
    Jól látom, hogy a következő epizód csak 2011-ben jön?
  • Victor1103
    NA VÉÉÉÉGREE!:)

A legjobb Stargate: Universe rész volt eddig mind közül! Ezt is megéltük:D Most már remélem beindulnak az események rendesen és magára talált a sorozat. Ez a rész SGU színvonalhoz viszonyítva abszolút 10/10

Chloera én is kíváncsi leszek hogy most végre mi is lesz. Hogy fogja őket kiszedni ebből a csávából. Remélem nem csak megjavítja az FTL-t oszt kész hanem valami sokkal ütősebb lesz! Azt bánom, hogy az elején kiírták Lou Diamond Phillips nevét úgy már vártam Telford visszatérését.
  • Andr0
    Wááá hogy lehet így befejezni valamit!:D BTW

Seed ship jobban néz ki mint a Destiny:D Meg ezek az idegenek... pff nem értem miért kellett így hirtelen nekiugrani az enemy-nek... a más meg hogy chole cica remélem végre csinál vmi izgiset, mit tudom én a hajó szupertitkos agyúját beizzítja vagy ilyesmi:D
  • jugen
    Végre történik valami. El sem hiszem :)
  • cylonflatus
    harrr, harrr
  • Reg5
    A Voyager első 2 évada nagyon jó volt, sajnáltam, hogy a kazonos szektorból nagy hirtelen kiértek (itt még izgulni is lehetett a hajóért). A borg jó lett volna, csak arra áldoztak 3 vagy 4 duplán aztán ennyi. A hazajutás pedig tipikus utolsó pillanatos volt. Visont ismétlem az első 2 évadot nagyon szerettem.
  • Borg
    Mint ős rajongó én is prüszköltem rá, főleg mivel annak idején még erősen élt a rajongók körében az, hogy a StarTreknek komoly idővonala, történelme, és konzekvens technológiája is van. Ezt aztán a VOY kezdte felrúgni, az ENT pedig már szinte egyátalán nem illik a képbe... de ha önálló sorozatként tekintünk rájuk, és nem próbáljuk elhelyezni őket az ST univerzumban, akkor nagyon jók.
  • Borg
    A Borgos szál végig vicces volt, ahogy mindig felülkerekedtek rajtuk, ugyanakkor ez volt az egyetlen izgalmas szál, leszámítva az időhajós részeket :)
  • Lysandus
    Egyébként abban egyetértek, hogy az ENT valóban nem lett rossz. Bár a rajongók nagyon prüszköltek ellene...
  • Lysandus
    A Voyager jó volt, egy helyen ült le a sorozat, amikor a Predatorok voltak a főellenség. Ezekben a részekben volt, hogy áttették a cselekményt a II. vh. idejére, na én attól dobtam egy hátast. :-) Hogy a gaz nácikról még egy sci-fi sorozatban is meg kelljen emlékezni... Mindegy...

A DS9-ban sem voltak rosszak a karakterek, de nekem ezek a "Próféták" nagyon bezavartak. Meg azok a Pah démonok. Emiatt nekem a vége sem tetszett, olyan "Gyűrűk urásra" sikeredett, és inkább már fantasy volt, mint sci-fi. Külön-külön mindkét műfajt szeretem, de a keveredésüktől rosszul vagyok.
  • r4pt0r
    Az ENT szerintem nagyon jó főleg a 3. évad ahol egy cselekmény megy végig az egészen.

Voyager is jó volt, 1 rész miatt utáltam meg, méghozzá az utolsó rész utolsó percében, amikor felrobbantották a borgot, hát ott mondtam mi ez a szar, többet meg nem nézem. :D
  • Borg
    Az aktuális sci-fi pangás megszépíti ezeket a sorozatokat :)

Annó, amikor a mércét még a DS9, vagy az Outer Limits állította fel, a Voyager gyengének számított. Ha ma nézem, akkor már élvezem.

Anno pl nekiállni sem bírtam az ENT-nek, most meg elkezdtem bepótolni, és naponta több részt is betolok, annyira bejön :)
  • Reg5
    Én a Voyagert nem látom ennyire rózsásan, de most inkább nem vitáznék erről.

SGU nézettség nem tudom volt-e, de a héten 1,1 milla fölé ment.
  • Lysandus
    7-es :-)
  • Lysandus
  • cylonflatus
    Simán, több a csaj! 7-es meg S++ ;)
  • sgaBence
    jó kérdés
  • TreDoR
    Jaj istenem, mi volt ez?
  • Lysandus
    A Voyager anno a kedvenc Star Trek sorozatom volt. Van eleje és vége, de a különböző epizódok jórészt felcserélhetők. Jóval sterilebb mint az SGU vagy a BSG (Battlestar Galactica), még a Clinton korszak általános optimizmusa tükröződik benne. A konfliktusok mindig megoldódnak, mindig van mit enni, a hajó nem amortizálódik, és a legénység soha nem lázong, mindenki a Közös Célért ténykedik. Kaja mindig van, a szórakozásról pedig a holofedélzet gondoskodik. Ja, és tombol a multikulti: a barátságos idegenek könnyen beilleszkednek, megkóstolják egymás ételeit, tapsolnak egymás zenéire, stb, stb. Mint egy nagy KISZ-tábor az internacionalista elvtársakkal. :-) Most már egy kicsit irónikus vagyok, de akkor tetszett ez az idealizált világ. De azt hiszem bárki szivesebben dolgozna a Voyageren, mint a Destinyn. Kivéve talán Rusht. :-)
  • Lysandus
    Nálam elment ez a rész...
  • EnxTheOne
    köszi a tanácsokat. Most a dextert kezdtem el. (tudom hogy nem scifi) :D:D
  • MerlinW
    Na. A 7 rész óta csak a felét tekertem a részeknek, ugrott egyet Z-ről Y kategóriára. Ez haladás másfél évad alatt:))
  • sznus
    Ha a logikát követem, akkor majd a komp is "meghal"! Hehe! Ritka rossz rész volt. Nem azt mondom, hogy az alapszituáció rossz lett volna, de húzták mint a rétest. Mellékszálnak elment volna, mondjuk bolygófelfedezés mellé. (Kapásból volt vagy 3 kapucím amit tudtak volna csekkolni... akár párhuzamosan is.) A következő elég akciódúsnak ígérkezik. Remélhetőleg, ha lesz balhé, azt nem rendezik le 5 perc alatt. :D
  • simon7108
    de akkor miért nézed ha nem érdekel?
    nem értem azokat akik akkor is nézik ha nem is érdekli őket és szerintuk szar.
    ha nekem valami nem tetszik akkor nem nézem meg és kész.meg nem fogom várni,hogy mikor lesz már a kovetkező rész hanem szarok bele.vagy inkább el sem kezdem.
  • finaltrekker
    A mostani SGU epizód izgalmas volt, de a történet szempontjából jelentéktelen és semmi tanulság sem volt benne. Inkább volt egy közepes fantasy, mint scifi. BSG-ben sem magyaráztákt túl a dolgot, de az közelsem volt ennyire ingerszegény sorozat. Amint jön a Blood & Chrome, tőlem úgy kaszálják el ezt a fost, ahogy jól esik nekik.
  • finaltrekker
    Fire Fly az egyik legjobb űr-scifi, vicces, kalózos és szókimondó, de csak 1 évados. Azon kevesek egyike, ahol az űrutazást nem gagyi térhajlogatásokkal oldják meg.
  • r4pt0r
    Vagy megkeresik a bolygó építő idegenek helyi márkaszervizét, ahol kérnek egy teljese fiatalítást gyári állapotra. :D
  • Andr0
    most hogy így összeraktad nekem így már világos:D reméljük több robotot is találnak és picit pár millió évet javítanak a kiszerelésen:D
  • r4pt0r
    Még az elején felderítették, csak tiszta lyuk volt az egész kupola.
    Aztán pár résszel ezelőtt amikor Young mindig álmodott akkor mondták hogy meg kéne csinálni a robottal amit szintén a sorozat elején találtak.

Most már láthattad a kész kupolát és a robotot is.

Lényegében nem mutatták de nem is felejtették el, legalább lehet érezni hogy ott vannak egy ideje és "javul" a hajó. :D
  • Julius Caesar
    Battlestar Galactica, többi SG, Sliders (régi, de alapmű), illetve nálam: star wars mindehogy!
  • EnxTheOne
    tudnátok valami jó scifi sorozatot mondani? A wikipédián felkeltette az érdeklödésemet a Star Trek Voyager alap története.
  • Andr0
    Fel extrázhatnák a Destiny-t is :D btw jó érsz volt bár nem tudom mikor derítették fel az új "kert" helységet... ilyeneket nem mutatnak?

szerk.: Látom a nézettség nő, végén még megmarad a sorozat? :O