4805
StarGate Universe (TV)
-
#3925 annyira imádom a Seed ship-et nem tudom szerintem az sokkal jobban meg lett tervezve mint a Destiny... -
#3924 SGU sg cikk
elvileg 5 évadot terveztek , a cikkből kiderül hogy ilyen nézettségnél más sorozatokat is kaszáltak már ,és az hogy nincs lezárva
Nem számít , attól még lehet kaszálni !
"A Syfy berkeiből származó információk szerint egyébként az elkövetkező hetekben dől el a sorozat további sorsa."
-
simon7108 #3923 van annak vonzereje csak nem mindenkinek jon be a SGU "drámaibb" nyugodtabb kornyezete mert ugyebár az előzők nem ilyenek voltak,nem voltak ennyire folytatásosak mert lehetett élvezni minden részt magában is ha pl ment a tv-ben.ez viszont folytatásos és ha nem láttad az előző részt akkor nem is fogod érteni.na meg nem is annyira porgős,kevés az akcio.
a Capricához tudnám hasonlítani.az is 1 nagyon jó sorozat de hát ha nincs benne akcio akkor az amerikaik már nem is nézik mert ha kicsit meg kell erőltetni az agyukat akkor az már nem jó.... -
#3922 Sanctuary nekem tetszik, Amanda Tapping miatt kezdtem nézni, de abszolút tetszik, eddig. :-) -
#3921 és ez sajnálatos, amilyen gyenge egynémelyik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!( sanctuary, w13) -
#3920 Kár ebben bízni, az SG-nek már nincs akkora vonzereje. Eureka, Sanctuary, Warehouse 13, Merlin, Haven ezek a sárba tiporják az SGU-t. -
simon7108 #3919 és a Star Trek meg szerintem pont rossz példa.
ugyebár az utolsó Star Trek sorozatot 2001-ben kaszálták el.Az SG még csak akkor kezdett kibontakozni.a ST univerzum már lényegében lefutott,miota is van már 1967?
azért az SG sokkal fiatalabb és még csak az SGU a 2. spin-off. -
simon7108 #3918 BSG mond valamit?:)
lement a 4 évad majd jott a Caprica.még a Caprica kasza előtt bejelentették az uj Spin-off-ot.
a SG univerzumot nem fogják csak ugy hagyni elveszni az biztos.
szóval szerintem tuti lesz uj spin-off ha elkaszálják. -
Reg5 #3917 Akkor gondlj a Star trekre. 18 évig ment aztán jött a kasza. Azóta eltelt 5 évben kaptunk 1 mozifilmet és ennyi. Ha az SGU-t kaszálják egy ideig nem lesz új SG sorozat, ez közel 100%. -
r4pt0r #3916 Csakhogy nem mondta senki hogy mindig lesz SG, lehet most majd úgy gondolják eljött az idő, ST sem élt örökké. ENT után nem nagyon jött ki sok minden. :D -
simon7108 #3915 amíg nem jelentenek be új SG-t addig tuti,hogy nem fogják elkaszálni. -
Reg5 #3914 Szinte biztos, hogy kasza lesz. Ha meg nem, akkor az SGA kaszája miatt vudu babával megkínzom őket. -
Wlanseraf #3913 Most döntik el decemberben hogy jön a kaszás vagy nem:) -
sgaBence #3912 valóban érdekes, a szünet után már nem valószínű hogy ennél jobban fog esni a nézettség, a szezon végéig csak kihúzzuk még, mi nézők :) -
#3911 Kösz!
Így táblázatba összeszedve durván látszik, hogy sokat csökkent a nézettség. -
sgaBence #3910 ha valakit érdekelnek a nézettségi adatok, itt mindent megtudhat:
http://forums.sgusucks.com/showthread.php/133-Ratings -
sgaBence #3909 hivatalos -
simon7108 #3908 és ez hivatalos vagy az 1. évadból indulsz ki? -
sgaBence #3907 nem megsérteni akarlak, ne hogy úgy értsd, de ez annyira egyszerű (gagyi) és "SGU"-s megoldás lenne, hogy még akár be is következhet...
bár én nagyon remélem hogy NEM! -
Reg5 #3906 Április. -
simon7108 #3905 azért mert neked nem tetszik másnak még tetszhet...
nekem mondjuk ahogy már mondtam az osszes rész tetszett nem volt egyikkel sem semmi bajom.
más:
tudni,hogy mikor folytatják?mert most,hogy a Capricat elkaszálták ez meg szuneten van nincs semmi sci-fi ami érdekelne... -
#3904 -
#3903 összes -
#3902 30. -
Valezius #3901 Az első 30 részből mik voltak a jó részek? -
Reg5 #3900 Kíváncsi leszek, hogy a 2x11-nek majd csökken-e a nézettsége. Bár ilyen cliffhanger után én se rágnám le a körmöm. -
EnxTheOne #3899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az idegenek a másik öshajón elinditották valahogy a szimuláciot, ami hasonló ami young-al történt. és igy letesztelték öket hogy mennyire megbizhatoak. -
#3898 mikor lesz?
nem mintha idáig vártam volna de mintha kezdene csillag kapusodni a story :) -
#3897 soká lesz az még, hova a trailer:D -
#3896 11. részen van már trailere? -
#3895 Na ez már nyomokban tartalmazott StarGate hangulatot. -
sandor8206 #3894 Spoileres
hát a szimulációs rész nagyon gáz volt, kurvára erőltetett volt
kínomban röhögtem, hogy lehet ekkora faszságot papírra vetni
SGU mércével volt jó rész
amúgy én is úgy érzem megy a sűrítés (nem tudom van-e alapja, változtattak-e valamit), főleg a múlt heti epizódnál kapott el ez az érzés, gyakorlatilag lezárták, a bolygós és TJ gyerekes szálat sztem. Álom volt csupán és kész -
vg #3893 Nagyon jó rész volt, néztem volna tovább. Remélem még sokáig megy a sorozat, nagyon megszerettem a szereplőket. -
#3892 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem volt túlzottan gagyi az epizód, ebből a drónos dologból még nagy dolgok is kisülhetnek. Nyílván valaki megépítette őket, talán egy ősi civilizáció, ami szintén a Végzet célját keresi.
A gond csak a rendezővel van, nem az írókkal. Egszerűen béna stratégiája van. Az első 9 rész mindig fos (nem tudom miért), a következő 8 izgalmas (hogy ne kaszálják el a sorozatot), a maradék néhány pedig elnyújtott, hogy legyen kedvünk megnézni az új szezon első epizódját, ami megint lapos lesz. A rendező egy idióta,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont az animációk jók, a kamerázás is, a vágás is, a zene is.5 perces jelenetben mutatja, hogy a 3 főszereplő, aki eleve nem halhat meg, átsétál egy zsinórón egy másik hajóra. -
haywire #3891 na végre vmi .. 10/10
végre elérte a stargate színvonalát ez a sorozat is -
simon7108 #3890 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jol emlékszem azért az SG1-ben is volt pár ilyen...Főleg a Daniel Jackson halálai ami nem egyszer volt és mindig visszatért:D Meg nem 1 jelenet volt amikor épp hogy csak megtortént valami és ott sem magyarázták meg. -
sgaBence #3889 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Borg-nál a pont, ennél többet aligha kell mondanom.. -
#3888 Nah valami történt, az elmúlt 4-5 rész egész jó volt, ez a mai pedig nagyon tetszett nekem - kezdek bizakodni lassacskán. Nincs vmi ismertető az évad második feléről, vagy vmi videó??? -
Borg #3887 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak éppen nem volt ennyi magyarázatlanul maradt WTF jelenet, minthogy megjelenik 10 halott ember, meg megjavítódik teljesen a shuttle, vagy egyszercsak feltűnik a régelveszett Telford egy egész hajóval... -
#3886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Láttad valaha is a másik két Stargate sorozatot? Azokban mindennaposak voltak az ilyen "éppenhogy odaért" meg "csodával határos módon" szintű megmenekülések
amúgy tízpertíz a részre, meg a sorozatra, ennyi.