4805
StarGate Universe (TV)
  • Andr0
    annyira imádom a Seed ship-et nem tudom szerintem az sokkal jobban meg lett tervezve mint a Destiny...
  • Kövesdi A
    SGU sg cikk

elvileg 5 évadot terveztek , a cikkből kiderül hogy ilyen nézettségnél más sorozatokat is kaszáltak már ,és az hogy nincs lezárva
    Nem számít , attól még lehet kaszálni !

"A Syfy berkeiből származó információk szerint egyébként az elkövetkező hetekben dől el a sorozat további sorsa."

• simon7108
    van annak vonzereje csak nem mindenkinek jon be a SGU "drámaibb" nyugodtabb kornyezete mert ugyebár az előzők nem ilyenek voltak,nem voltak ennyire folytatásosak mert lehetett élvezni minden részt magában is ha pl ment a tv-ben.ez viszont folytatásos és ha nem láttad az előző részt akkor nem is fogod érteni.na meg nem is annyira porgős,kevés az akcio.
    a Capricához tudnám hasonlítani.az is 1 nagyon jó sorozat de hát ha nincs benne akcio akkor az amerikaik már nem is nézik mert ha kicsit meg kell erőltetni az agyukat akkor az már nem jó....
  • Narxis
    Sanctuary nekem tetszik, Amanda Tapping miatt kezdtem nézni, de abszolút tetszik, eddig. :-)
  • stargatelost
    és ez sajnálatos, amilyen gyenge egynémelyik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ( sanctuary, w13)
  • Narxis
    Kár ebben bízni, az SG-nek már nincs akkora vonzereje. Eureka, Sanctuary, Warehouse 13, Merlin, Haven ezek a sárba tiporják az SGU-t.
  • simon7108
    és a Star Trek meg szerintem pont rossz példa.
    ugyebár az utolsó Star Trek sorozatot 2001-ben kaszálták el.Az SG még csak akkor kezdett kibontakozni.a ST univerzum már lényegében lefutott,miota is van már 1967?
    azért az SG sokkal fiatalabb és még csak az SGU a 2. spin-off.
  • simon7108
    BSG mond valamit?:)
    lement a 4 évad majd jott a Caprica.még a Caprica kasza előtt bejelentették az uj Spin-off-ot.
    a SG univerzumot nem fogják csak ugy hagyni elveszni az biztos.
    szóval szerintem tuti lesz uj spin-off ha elkaszálják.
  • Reg5
    Akkor gondlj a Star trekre. 18 évig ment aztán jött a kasza. Azóta eltelt 5 évben kaptunk 1 mozifilmet és ennyi. Ha az SGU-t kaszálják egy ideig nem lesz új SG sorozat, ez közel 100%.
  • r4pt0r
    Csakhogy nem mondta senki hogy mindig lesz SG, lehet most majd úgy gondolják eljött az idő, ST sem élt örökké. ENT után nem nagyon jött ki sok minden. :D
  • simon7108
    amíg nem jelentenek be új SG-t addig tuti,hogy nem fogják elkaszálni.
  • Reg5
    Szinte biztos, hogy kasza lesz. Ha meg nem, akkor az SGA kaszája miatt vudu babával megkínzom őket.
  • Wlanseraf
    Most döntik el decemberben hogy jön a kaszás vagy nem:)
  • sgaBence
    valóban érdekes, a szünet után már nem valószínű hogy ennél jobban fog esni a nézettség, a szezon végéig csak kihúzzuk még, mi nézők :)
  • Narxis
    Kösz!

Így táblázatba összeszedve durván látszik, hogy sokat csökkent a nézettség.
  • sgaBence
    ha valakit érdekelnek a nézettségi adatok, itt mindent megtudhat:
    http://forums.sgusucks.com/showthread.php/133-Ratings
  • sgaBence
    hivatalos
  • simon7108
    és ez hivatalos vagy az 1. évadból indulsz ki?
  • sgaBence
    nem megsérteni akarlak, ne hogy úgy értsd, de ez annyira egyszerű (gagyi) és "SGU"-s megoldás lenne, hogy még akár be is következhet...
    bár én nagyon remélem hogy NEM!
  • Reg5
    Április.
  • simon7108
    azért mert neked nem tetszik másnak még tetszhet...
    nekem mondjuk ahogy már mondtam az osszes rész tetszett nem volt egyikkel sem semmi bajom.

más:
    tudni,hogy mikor folytatják?mert most,hogy a Capricat elkaszálták ez meg szuneten van nincs semmi sci-fi ami érdekelne...
  • Narxis
  • stargatelost
    összes
  • Andr0
    30.
  • Valezius
    Az első 30 részből mik voltak a jó részek?
  • Reg5
    Kíváncsi leszek, hogy a 2x11-nek majd csökken-e a nézettsége. Bár ilyen cliffhanger után én se rágnám le a körmöm.
  • EnxTheOne
    Szerintem az idegenek a másik öshajón elinditották valahogy a szimuláciot, ami hasonló ami young-al történt. és igy letesztelték öket hogy mennyire megbizhatoak.
  • mosoporr
    mikor lesz?
    nem mintha idáig vártam volna de mintha kezdene csillag kapusodni a story :)
  • Andr0
    soká lesz az még, hova a trailer:D
  • Fülüke
    11. részen van már trailere?
  • Narxis
    Na ez már nyomokban tartalmazott StarGate hangulatot.
  • sandor8206
    Spoileres

hát a szimulációs rész nagyon gáz volt, kurvára erőltetett volt
    kínomban röhögtem, hogy lehet ekkora faszságot papírra vetni
    SGU mércével volt jó rész
    amúgy én is úgy érzem megy a sűrítés (nem tudom van-e alapja, változtattak-e valamit), főleg a múlt heti epizódnál kapott el ez az érzés, gyakorlatilag lezárták, a bolygós és TJ gyerekes szálat sztem. Álom volt csupán és kész
  • vg
    Nagyon jó rész volt, néztem volna tovább. Remélem még sokáig megy a sorozat, nagyon megszerettem a szereplőket.
  • finaltrekker
    Szerintem nem volt túlzottan gagyi az epizód, ebből a drónos dologból még nagy dolgok is kisülhetnek. Nyílván valaki megépítette őket, talán egy ősi civilizáció, ami szintén a Végzet célját keresi.

A gond csak a rendezővel van, nem az írókkal. Egszerűen béna stratégiája van. Az első 9 rész mindig fos (nem tudom miért), a következő 8 izgalmas (hogy ne kaszálják el a sorozatot), a maradék néhány pedig elnyújtott, hogy legyen kedvünk megnézni az új szezon első epizódját, ami megint lapos lesz. A rendező egy idióta,
    5 perces jelenetben mutatja, hogy a 3 főszereplő, aki eleve nem halhat meg, átsétál egy zsinórón egy másik hajóra.
    Viszont az animációk jók, a kamerázás is, a vágás is, a zene is.
  • haywire
    na végre vmi .. 10/10
    végre elérte a stargate színvonalát ez a sorozat is
  • simon7108
    ha jol emlékszem azért az SG1-ben is volt pár ilyen...Főleg a Daniel Jackson halálai ami nem egyszer volt és mindig visszatért:D Meg nem 1 jelenet volt amikor épp hogy csak megtortént valami és ott sem magyarázták meg.
  • sgaBence
    Borg-nál a pont, ennél többet aligha kell mondanom..
  • nyirog
    Nah valami történt, az elmúlt 4-5 rész egész jó volt, ez a mai pedig nagyon tetszett nekem - kezdek bizakodni lassacskán. Nincs vmi ismertető az évad második feléről, vagy vmi videó???
  • Borg
    Csak éppen nem volt ennyi magyarázatlanul maradt WTF jelenet, minthogy megjelenik 10 halott ember, meg megjavítódik teljesen a shuttle, vagy egyszercsak feltűnik a régelveszett Telford egy egész hajóval...
  • stargatelost
    Láttad valaha is a másik két Stargate sorozatot? Azokban mindennaposak voltak az ilyen "éppenhogy odaért" meg "csodával határos módon" szintű megmenekülések

amúgy tízpertíz a részre, meg a sorozatra, ennyi.