StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nekem amúgy bejön a sorozat és szerintem ne lesz 4. sg sorozat, hanem ha már nagyon szorul a hurok akkor inkább ezt turbózzák fel.
Armin & Ayu fan
képzelgés->skip
kövek használata->skip
és viszonylag jó lenne minden rész😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
A Caprica veszett fejsze, de itt ha összeszedik magukat a készítõk a maradék 15 részben még tudnak valami érdemit alkotni, ha nem akkor ezt is kaszálják és a BattleStar Galactica: Blood and Chrome és a negyedik Stargate sorozattal szedjék össze magukjat végre a készítõk.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
remélem ez is jó szar rész lesz :-P
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Magyarul csak a pofázás, a pofázás és a mégtöbb pofázás😄
"Colonel Young is plagued by strange visions of an Alien attack"
Ha nem lenne még elég a víziókból és a képzelgésekbõl.
Amúgymeg a 2 perces 2.évad trailer után én már semmilyen Stargate Universe promónak nem hiszek mert az is jól nézett ki de az évad idáig 0.
De még hátravan 15 rész szal bízva bízz😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Õszintén szólva nekem ez annyira de erõltetettnek tûnik és tényleg ha ezt a rész úgy ahogy van nem készítették volna el akkor az lett volna a legjobb. Mert ez még egy töltelékrésznek sem nevezhetõ hanem egyszerûen felesleg😞
Jaj istenkém ez mivolt?<#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1> Mindjárt sírok
Ezeknek mindig sikerül borzalmasabbnál borzalmasabb részeket csinálniuk...
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Rusht is bírom (egyedül õ az akinek helye lenne egy ilyen expedícióban) , de néha nagyon paraszkodik.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
viszont, (nem tom spoiler e, inkább abba teszem)
Vége lenne a dalnak , és még vicces is lenne <#nyes>#nyes>
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Csillagkapu rajongó vagyok, már az óta, hogy láttam pár részt még a tv3-on. Eddig még nem kommenteltem itt, mert nem éreztem szükségét annak, hogy leírjam milyen kultsorozat is a Csk.
Már fél évvel az sgu premierje elõtt számoltam a napokat október 2.-ig, szóval "kicsit" elfogult vagyok a franchise iránt.
Eddig a No.1 sorozat az Sgu volt, de most már belátom hogy egy picsogós nulla lett a Csk-ból. Eddig nem szólt semmirõl, csak nyavajogtak benne és itták a Brody-féle zugpálinkát. Ha ez igy megy tovább vége a dalnak és Félek hogy a franchisenak is. Sokan modják milyen jó ez a Bsg-s vonal. A Bsg-ben tudtak kufárkodni az idóvel, mert mindenkinek jutott egy kis idõ részenként, itt meg 3 ember siránkozik és csók.
Chole, Greer megdögölhetne rendkívül irritálóak.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.