4805
StarGate Universe (TV)
  • sherlock1
    BattleGate Voyager 90210
  • bori1
    Most ez mi????
  • Kövesdi A
    én nem rég végezte ki a enterprise-t , az után a voyager nagyon furának tűnik
  • EnxTheOne
    Egész jó ez a voyager. Csak jöhetnének már a borgok. Amit olvastam róluk az tetszett. :D
  • sgaBence
    lehetetlen, nem lehetetlen, nem most kellene észhez térni (ha egyáltalán észhez tértek már az írok, és nem a befejezésen dolgoztak eddig)
    alapból máshogy kellett volna hozzá állni a 2. évadhoz, úgy lett volna esély..
  • blbogus
    én szerettem a jerichot, azt is sajnáltam, hogy igy fejezték be..
  • simon7108
    volt már,hogy kasza után hoztak vissza 1 sorozatot.
    pl Jericho.igaz,hogy csak 7 részre de visszahozták a rajongók nyomására(tobb tonnányi mogyorot kuldtek a CBS-nek)
    meg a Roswell-nél is(számomra ez ismeretlen)itt is valamiből kuldtek a csatornának rengeteget és még lett belőle 2 évad.
    és most meg a Capricánál próbálkoznak almával:D
    szóval semmi sem lehetetlen:)
  • Shiwo
    amúgy ilyen mélypontról volt valaha olyan sorozat, ami visszaküzdötte magát ? vagy ha az emberek egyszer csalódtak a sorozatban, akkor már soha nem fognak visszaszivárogni ? utóbbi esetben lehet jobban járnak, ha gyorsan lezárják a dolgot és indítanak egy másik sg-sorozatot tiszta lappal
  • Narxis
    Volt jó pár olyan rész ahol egy fegyvert se sütöttek el és mégis nagyon izgalmas volt az eredeti sorozatban, de talán az Atlantisban is. Akárhogy is lesz, szerintem gyökeres változtatások kellenének ha a régi sorozatokhoz akarnak visszatérni.
  • EnxTheOne
    Szerintem a "csillagkapu" név hallatán az emberek, egy akciodus, minden részben megmentem a földet/percenként 40 hallot jaffa/ meg hatakokra gondol (Illetve ne csak porosodjon a csápáj :D). Nem azzal van bajom hogy dráma akart lenni, hanem az hogy egy brazil szappanopera lett.
  • Narxis
    Több űrlény jöhetne meg több felfedezés a CSILLAGKAPUN keresztül.
  • simon7108
    ezt már végképp nem értem.
    nekem az az egyetlen belekotnivalom a sorozatba,hogy kevés benne az akcio az előző Csillagkapukhoz képest.mit mást kellene változtatni?
  • Narxis
    Hát nem tom, nekem itt a díszlet se tetszik és a szereplők se mert vagy semmilyenek vagy emberileg nullák. Nem azt várom el, hogy szuperhősök legyenek és 5 perc alatt világot mentsenek, na de ez az állandó átbaszások, hazudozások eléggé lehangolók, plusz ez a sötét, rozsdás hajó is...
  • Reg5
    A másik 2 sem volt jobb, valóban, de ott ezt ellensúlyoztak több-kevesebb normális történettel és történéssel. Az SGU-ban egyrészt későn dobták be a főszálat, másrészt alig van történés.
  • sgaBence
    ennél nagyobb igazságot meg nem is kell mondani
  • sgaBence
    "na meg a másik,hogy én a SyFy helyében még nem kaszálnám már csak azért sem mert lehet,hogy az évad végére megnő a nézettség ha tobb lesz az akcio."

itt nem több akció kell, hanem teljes változás
  • Narxis
  • TreDoR
    "ha ilyen lett volna az SG1 és a SGA is akkor tuti,hogy nem lenne senkinek semmi baja vele."

Ha ilyen lett volna az SG1, nem, hogy az Atlantis nem készült volna soha el, de az SG1 is megpusztult volna a 2. évad után.
  • simon7108
    na meg a másik,hogy én a SyFy helyében még nem kaszálnám már csak azért sem mert lehet,hogy az évad végére megnő a nézettség ha tobb lesz az akcio.
    ismét példának tudom az ilyenre hozni a Capricát.elkaszálták és az utolsó részt aki látta az tudja,hogy csak akkor kezdett beindulni a sorozat.
    na mind1 lehet visszahozzák még ha elege lesz a SyFy-nak a sok almából:D
  • simon7108
    itt nem azzal van a baj,hogy rossz a sorozat hanem,hogy más mint az eddigiek.
    ha ilyen lett volna az SG1 és a SGA is akkor tuti,hogy nem lenne senkinek semmi baja vele.
    én is szerettem az SG1-et és a SGA-t de el kell fogadni,hogy ez más.sokkal komolyabb mint azok voltak.attól,hogy kevés az akcio még nem lesz rossz.nekem speciel bejon ez a lassabb drámaibb torténet meg a osszefuggés az osszes résszel.
    jo példa az ilyenre pl a The Walking Dead.igaz más kategoria de az is ehhez hasonló mert nem az akcion van a hangsúly hanem a szereplőkön.
    na meg amihez ez a sorozat a legjobban hasonlít az a BSG.maga Gaius a BSG-ből szerintem eléggé hasonlít Rush-ra.na meg az is elég lassan indult be és ott is sok volt a drámázás de mégis jo volt.Szerintem csak hagyni kell beindulni és jo lesz ez.Mert elvégre elég fura lett volna ha megérkeznek a Destinyre és rogton már akcioznak meg mindent ismernek.
  • Kövesdi A
    amúgy maga a koncepció , a végzetel , jó meg minden , csak a megvalósítás lett , nagyon el elb****a
  • Kövesdi A
    Felőlem maradhatna , ha haladna a történet , és nem csak a kérdések gyűlnének
    A válaszok meg nem ,szerintem most majd be kéri a csatorna a harmadik évad forgató könyvét , és az alapján lesz meg hozva a döntés
    Hogy mi is legyen a sorsa

Ok de pl eli aids-es anyára , miért kellet száni 10 percet , az ilyen részeken akadok ki ebben a sorozatban !
    A másik 2ben , minden részben volt valami akció , itt meg hol haza mennek a földre a kővekell ,aztán meg fél részen keresztül megy a lelkizés , amitől néha hányok
    Aztán nézek hogy a 40 percből hogy lett 20 vagy kevesebb -!

Ez a sorozat ezernyi sebből vérzik , hiba volt , nem figyelembe venni a rajongók elvárásait !
  • blbogus
    én nem szeretném a végét.. ha belegondol az ember, a másik kettő sem volt sokkal jobb, csak más.. ott is ment a sok közhely, a sírás-rívás.. ez egy komolyabb sorozat, nem szar, csak a nép lett hirtelen "igényes".. én nagyon imádom a másik kettőt, ezt meg nem annyira, de remélek és legalább van mit nézni.. szvsz több az esélye annak h ez jobb lesz majd, minthogy csinálnak atlantis meg sg-1 filmeket..
  • Kövesdi A
    Ha így meg tovább a sgu , csak pénzt viszi el a potenciális művektől
    Amire persze nincs pénz, pl atlantis film
  • sandor8206
    pont ez a lényeg, hogy nem mindegy
    mert 15 évadot szerettünk, ezt a 2 meg nem
    szeretnénk, még pár olyan évadot mint az a 15 volt és többet olyat nem mint ez a 2
    szóval kaszára fel
  • Kövesdi A
    Nem aról van szó , hogy bárkinek is jó lenne
    De talán ,átértékelnék újra az egészet , és csinálnának egy normális új sorozatot
    Vagy végre jöhetne ,az atlantis film ,vagy tovább a sorozat
    Nah azt kár volt kaszálni,tényleg !
    Sokkal jobb volt , több akció , több poén , nem sírt mindenkinek benne a szája , nem egymást marták stb !
    Amúgy meg , ezek a nézettségi adatok magukért beszélnek , kicsi a valószínűsége ,hogy a csatorna be kérne még egy évadot ,ebből
  • simon7108
    még mindig nem értem miért lenne jo neked vagy másnak ha elkaszálnák?
    nem mind1,hogy megy e vagy nem?nem kell nézni és kész....
  • Narxis
    Én is felbontom a behűtött pezsgőt. :D
  • Kövesdi A
    ki mondta , hogy könnyezni fogunk
    Én legalábbis , biztos hogy nem , sőt , őröm táncot járok majd a , SGU képzeletbeli sírján
  • Narxis
    Szerintem kezdhettek könnyes búcsút venni az SG:U-tól. NEM TIPP! :D
  • Kövesdi A
    Csak az a gond , hogy már kész a második évad , szóval max tényleg egy film zárhatja le , vagy egy új sorozat kezdete
    Ha kaszálják , nem fog be rendelni a csatorna , még egy harmadik évadot
    Csak azért , hogy lezár hasák benne a történet szálat
  • simon7108
    a Capricát is szépen lezárták pedig kaszálva lett.
    szóval ha kaszálják akkor tuti,hogy lezárják a végére valahogyan szerintem.
  • Lysandus
    Mikor vetítik a maradékot?
  • TreDoR
    Jókor jön ez a szünet, ez a rész után semmi kedvem nincs folytatni a sorozat nézését. Talán áprilisban majd lesz.
  • Kövesdi A
    Az sgu val az a baj , hogy homlok egyenest eltér az elődöktől , ez vezetett a bukásához

Ha ugyan ez lett volna a szitu , annyi különbséggel hogy a régi sg hangulata is meg marad , kevesebb dráma ,több harc , még az se lett volna baj ha a főhősök mindig meg úszák , stb
    Sokall sikeresebb lett volna
  • Megtörhetetlen
    Igen mint az a tipikus firefly... Azt is úgy zárták le hogy... Majd kiadtak egy filmet mint lezárás és kész jelen esetben is simán megtehetik, bár isten őrizze őket az ilyen tettektől!
    Most végre kezd beindulni felpörögni erre meg véget akarnak neki vetni ez így nem éppen fair :S
    Azt nem értem hogy maga a csillagkapu mint márka eladható a piacon ez már kiderült nagyon sok évadon és az Atlantiszon át, az hogy szarok az írók az megint más tészta írják meg normálisan és jó lesz, de most ezért elkaszálni egy ekkora nevet :S
  • Reg5
    Akarom mondani a TOS '66-69-ig ment.

Na ennyi voltam :)
  • Borg
    ST 1966-tól indult.
  • Reg5
    Az ST TOS '67-ig ment utána 20 évig nem volt új sorozat, csak filmek. Az SG-re is ez várna. Kiadnák a beígért filmeket, aztán ha kellő pénzt hoznak új gárdával belevágnának egy új sorozatba.
  • Reg5
    Egyrészt a BSG se jó példa, mert az jelenleg 5 évadot számlál spinoffotul, és 6 évig ment. Az SG '97-től megy, de néhány éve már igencsak vegetál nézettségileg. Az ST '87-től ment és 2005-ben kapott kaszát, de annak utolsó 3 évada szintén szar nézettséggel ment. Az SG-ben már nincs annyi pénz hogy érdemes legyen új sorozatba fogni, az írók pedig eleve únják.