StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
amúgy lófasz rész volt ez is, de nagy nagy + pont, hogy végre belevittek valami fõ történet száll szerûségnek a kezdetét
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Csak nehogy megint öt lelkizõs kövesse megint... Egyébként Telford végleg távozott a sorozatból? Vagy õ lett a fõnök a telepítõhajón? :-) Remélem gatyába rázza azt a fegyelmezetlen bandát! :-)))
Egyébként mondhat akárki akármit, szerintem Greer az egyik legjobb arc a hajón. Ha õ fedezi az ember hátát, akkor nem kell aggódni. Ez sem Youngról, sem Telfordról, sem Scottról nem mondható el, de Rush is eladná egy õs-kütyüért az egész legénységet is. :-)
Egyébként Greernek volt egy elszólása néhány résszel ezelõtt. Nem Ginn az a kis vörös L.A-és csajszi, akit õ is felpróbált? Scottnak mondta el a kalandját, de nevet nem említett.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Az a baj, hogy ez lehet hogy a sok foscsi rész után jó lett végre, de ez a nézettségi adatokat tuti nem fogja befolyásolni. Madj ha lesz valaki postolja mert kíváncsi vagyok hogy stagnál-e vagy tovább zuhan
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
2x08 SPOILER
Armin & Ayu fan
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[merlinw.org]
That would be COOL!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Állandó szereplõ lenne Rodney meg O'neill mert õket feltöltötték egy számítógépre és holografikusan ki vannak vetítve az Õs Hívõk központjában😄
Beugró lenne Sam mert az õ holo-ja mindig meghibásodik...😄 és Eli mert az övé is egy gépen fut Sam-mel😄
És az egyik fõhõsnõnek pedig külön bejáratú Rush holoja lenne mert csak simán lájkolja a srácot.
Na ebbõl lehetne jó storyt kihozni... néhány nyálas szál pl Rush és a fõhösnõ között😄 meg sok poén pl Rodney meg Jack között és persze Eli meg Sam is hozná a formájukat... akció... annyi mintha muszáj volna😄
Armin & Ayu fan
Na az csavar lenne.
nem tudom hova akarnának kilyukadni az írók, ok ne legyen fõellenség ne azon legyen hangsúly, ne az legyen a fõszál, nem felfedezünk stb. de valami csak kéne így 1,5 évad alatt
- kb 300 évvel játszódna a jövõbe
- lenne egy hódító idegen faj valami kibaszott szupererõs lények õk lennének a fõhunyók
- ugyan egy új sorozat esetében legtöbbször lehetetlen kivitelezni de úgy készülne el ez a sorozat hogy már tudják hogyan fogják befejezni és eköré a keret köré építenék a történetet, a lényeg hogy szérializált legyen ne epizodikus középkori faluról középkori falura mászkálás
- a fõszereplõk nem lennének ilyen változatosak( férfi, csaj, nigger, kövér geek, lezbi stb) hanem két tökös Starbuck kaliberû csaj és két férfi
Armin & Ayu fan
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
pedig én olyan félig teli poharas srác vagyok😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
A sztori nem fog Emmy Díjat nyerni, de a megvalósítás legalább fenn tudta tartani az érdeklõdést.
Nézettségi adatot írja be valaki.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)