StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Hát én most úgy vagyok a sorozattal, hogy tényleg nagyon bízok és remélem mostmár tényleg megvan a fõ irányvonala a történetnek nem pedig ez az ész nélküli tengõdés...:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

el se hiszem, hogy 1,5 évadot kellett várni, hogy szóljon is valamirõl ez a sorozat, kár hogy mire lenne valami értelme majd lelövik
amúgy lófasz rész volt ez is, de nagy nagy + pont, hogy végre belevittek valami fõ történet száll szerûségnek a kezdetét
Nocsak Kneppernek lesz valami szerepe?

TreDoR
Remélem ezt már nem halucinálni fogja valamelyik állat.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

nyirog

Agamemnon
2x7 magyar felirat: http://users.atw.hu/cicmax/CicMaxDownload.php?id=218

Köszi CicMax!

blbogus
ha jól sejtem mire gondolsz, akkor nem LA, hanem simán civil, és Park 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

szerintem is jó arc Greer nemtudom miért szidja mindenki.

Tényleg egy jó rész volt!

Csak nehogy megint öt lelkizõs kövesse megint... Egyébként Telford végleg távozott a sorozatból? Vagy õ lett a fõnök a telepítõhajón? :-) Remélem gatyába rázza azt a fegyelmezetlen bandát! :-)))

Egyébként mondhat akárki akármit, szerintem Greer az egyik legjobb arc a hajón. Ha õ fedezi az ember hátát, akkor nem kell aggódni. Ez sem Youngról, sem Telfordról, sem Scottról nem mondható el, de Rush is eladná egy õs-kütyüért az egész legénységet is. :-)

Egyébként Greernek volt egy elszólása néhány résszel ezelõtt. Nem Ginn az a kis vörös L.A-és csajszi, akit õ is felpróbált? Scottnak mondta el a kalandját, de nevet nem említett.
jaja...nekem is az jutott eszeme h ez a Simeon hogy járkálhat csak úgy a hajón felügyelet nélkül? 😮

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

CharrDen
Húú de jó rész volt, csak így tovább!

Victor1103
Lehet hogy így történt majd kiderül.

Az a baj, hogy ez lehet hogy a sok foscsi rész után jó lett végre, de ez a nézettségi adatokat tuti nem fogja befolyásolni. Madj ha lesz valaki postolja mert kíváncsi vagyok hogy stagnál-e vagy tovább zuhan

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

TreDoR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom leütötte az õrt.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Végre valami normális rész. <#taps> Csak aztán nehogy lejjebb adják.

persze hogy ki fogják, ezért is szar ez a sorozat
Victor1103
Szerintem is a mostani nagyon jó rész volt még a multhetinél is azonban a végén az a baki hagyott egy kis keserû szájízt:S
Konkrétan a Simeon felügyeletére gondolok. De jó hogy egyik pilanatban katonák lesik minden lépéstét a másikban pedig már mindenki le se szarja.. hogy is van ez?

Andr0
Remélem így müxik, nagyon SPOILER!!!
2x08 SPOILER

Kérlek kérlek kérlek ne haljon meg a csaj nem nyírhatjátok meg az egyetlen értelmes szereplõt a csapatban o.0

Armin & Ayu fan

Just B
sorry, bocs csak találtam 1 videót a köv.részbõl és nem jött össze a beszúrás... Kérem töröljétek. Köszi

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Just B
<object width="400" height="400" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="movie" value="http://widget.syfy.com/singleclip/singleclip_v1.swf?CXNID=1000004.10035NXC&WID=48e10f5e9dbb50aa&clipID=1258936"/><param name="quality" value="high" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="http://widget.syfy.com/singleclip/singleclip_v1.swf?CXNID=1000004.10035NXC&WID=48e10f5e9dbb50aa&clipID=1258936" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="400" height="400" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object>

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Andr0
remélem nem!!! Tetszik a vörös... és amúgy ha nem váltanak vissza testet akkor mind2 tag meghal? mert akkor Rush is picit hisztis lesz meg Eli is... kibelezik a csávót akkor... Amúgy Chloe-nak meg hiányzik Eli abból a fél percbõl leszûrve amit szerepelt.. lesz itt még buli megtépi a vörös ribit ha túléli😄

Armin & Ayu fan

Andr0
Pff nekem nagyon bejött az eheti rész!

csak a keménymag LSZ-es csávó ki ne csinálja a vöröst mert õ legalább bejön nekem, nehogy kiírják már... most hogy mindenki tud Rush féle titokról így biztos kövi részben lesz pár kapuaktivitás... Brody boy mondta is hogy van pár cuki planet a közelben amik említésre érdemesek.. so wááá jó volt!!

Armin & Ayu fan

Narxis
O-M-F-G

KIDERÜLT!!!! váááááá, na mostmár hátha izgi, jó részek jönnek. Lucienes csávó végén azé ment, hogy kinyírja a csajt?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Amerika és Kanada? Inkább 20 millió az aki nem néz TV-t😊 Mégiscsak a média és az agymosottak hazájáról van szó😊

[merlinw.org]

inkább legyen egysorozat a furlingekrõl 😄 õket úgysem ismerjük 😄 bármilyenek lehetnek 😄

Julius Caesar
Akkor már legyen úgy, hogy minden epizódban szerepel a beavis és a butt-head. Azok tolnák a poénokat és tuti mindenkit kioktatnának. Na az jó lenne 😄

That would be COOL!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Van egy jobb ötletem: 300 évvel késöbb játszodik, todd elpusztiotta a földi eröket, és nem állithatja meg senki. Majd tanulmányozza az asgard, és ös technologiát, és elmennek egy másik galaxisba vadászni. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Andr0
ez a story úgy lenne még érdekesebb ha lenne egy különálló szekta.. akik beépültek az Atlantis, a parancsnokság, vmi földi ûrhajó(Enterprise😄😄) és a Destiny legénységébe(Mert akkora már Destiny is a földön lenne) akik mondjuk lennének aaaaa nem is tudom ÕS hívõk vagy valami ilyesmi...😄 és õk lennének a jó földiek.. akik segítenek az elnyomott népeken...

Állandó szereplõ lenne Rodney meg O'neill mert õket feltöltötték egy számítógépre és holografikusan ki vannak vetítve az Õs Hívõk központjában😄
Beugró lenne Sam mert az õ holo-ja mindig meghibásodik...😄 és Eli mert az övé is egy gépen fut Sam-mel😄
És az egyik fõhõsnõnek pedig külön bejáratú Rush holoja lenne mert csak simán lájkolja a srácot.

Na ebbõl lehetne jó storyt kihozni... néhány nyálas szál pl Rush és a fõhösnõ között😄 meg sok poén pl Rodney meg Jack között és persze Eli meg Sam is hozná a formájukat... akció... annyi mintha muszáj volna😄

Armin & Ayu fan

Julius Caesar
Az lenne a csavar, hogy 300 év múlva mi vagyunk a hódítók és a fõellenség, és valami 20. századi-fejlettségi szinten álló faj lenne a fõszereplõ. Õk lennének a jók, az emberek meg a rosszak. (Persze, most a külön faj alatt nem azt értem, hogy hegyes a fülük oszt kész).

Na az csavar lenne.

megint nem nagyon haladt elõre a sztori semmit, így meg unalmas, de jó volt mindenkit megdögleni látni
nem tudom hova akarnának kilyukadni az írók, ok ne legyen fõellenség ne azon legyen hangsúly, ne az legyen a fõszál, nem felfedezünk stb. de valami csak kéne így 1,5 évad alatt
Victor1103
Ha lenne 4. SG sorozat nekem valahogy ez lenne az ideális felállás:

- kb 300 évvel játszódna a jövõbe

- lenne egy hódító idegen faj valami kibaszott szupererõs lények õk lennének a fõhunyók

- ugyan egy új sorozat esetében legtöbbször lehetetlen kivitelezni de úgy készülne el ez a sorozat hogy már tudják hogyan fogják befejezni és eköré a keret köré építenék a történetet, a lényeg hogy szérializált legyen ne epizodikus középkori faluról középkori falura mászkálás

- a fõszereplõk nem lennének ilyen változatosak( férfi, csaj, nigger, kövér geek, lezbi stb) hanem két tökös Starbuck kaliberû csaj és két férfi

újabb SG sorozatot szerintem nem indítanak. SG-1et szerintem ne folytassák, most már nem lenne értelme, azt is csak elrontanák. (mondjuk esélyt nem látok arra h azt folytatnák, még a 3. filmet várjuk) viszont Atlantis még annyira nem lezárt, hogy ne folytathatnák, mivel még nincs belõle film. Lehet arra várnak h megbukik az SGU és folytassák SGA-t. 😄

Andr0
Sajnos a számok nem hazudnak... nincs mit tenni ez van, szerinte is már kezdik elõkészíteni a végét. És szerintem jön egy újabb sorozat, mint a Caprica esetében... mondjuk Atlantis-t folytathatnák :'(

Armin & Ayu fan

Julius Caesar
Úgy lesz, hogy a rush már kezdi megtalálni a megoldásait. A végén haza tudja õket vinni, és akkor választania kell h az álmát, azaz az expedíciót folytatja vagy hazaviszi õket. Ugye még van 14 rész hátra, kezdik a zárást. Szerintem.

Na jó de abból a 300 millióból kb 20 millióan néznek tv-t, azok is csak beszélgetõs mûsorokat meg valóságsókat. A scifi alapból rétegmûsor hát még a szájfáj 😄

Ez a rész egész jó volt. (A többihez viszoniytva)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Julius Caesar
Akkor az SGU-nál nincs kúlság. 300 milliós országban 😄 (nemtom még melyik országokban adják egyszerre, kanada?)

Narxis
LOL, ez már azért durva.

Victor1103
Ez már tényleg a keménymag és szerintem ettõl jobb már nem lesz... MÉg egy olyan húzás mint az esküvõs rész és Bye-bye SGU

2x06 Trial And Error - 967 ezer nézõ

Gordis2k
😞 szar ez még mindig.....

pedig én olyan félig teli poharas srác vagyok😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

egyetértek 😉

Andr0
aranyos a kis vörös...😄

Armin & Ayu fan

Független attól, hogy ezúttal történt is valami (bár nem sok), én azt nem értem hogy miért kell még 1 szerelmi szálat bevinni a sorozatba...

Young azt álmodja hogy végre eksön van a sorozatban. De aztán persze felébred. 3x is. És mint mindig, kiderül, hogy a háttérben Rush keveri a szart. A szokásos pszichomajomság némi eksönbe álcázva. Viszont Eli összejött a Lucian Alliance-os redheaddel. Ez némileg ellentétben a szokásos emos hangulattal, szóval nem volt rossz 😊
Agamemnon
S02E06 magyar felirat: http://users.atw.hu/cicmax/CicMaxDownload.php?id=217

Köszi CicMax!

Victor1103
Igen szerintem jól mondja Adyn

A sztori nem fog Emmy Díjat nyerni, de a megvalósítás legalább fenn tudta tartani az érdeklõdést.

nyirog

Narxis
Na, ez már elég izgalmas volt skacok? 😄

Nézettségi adatot írja be valaki.

Gordis2k
Összefoglaló?😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Count Adyn
szar rész volt de jól megvolt csinálva, végül is tetszett😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"