4805
StarGate Universe (TV)
-
sgaBence #4005 idő kérdése volt, jobb ez így :D
asszem ledarálom inkább az SGA1-5ig, ajánlom mindenkinek :) -
Valezius #4004 Számomra az az érdekes, hogy amikor lement a 20. rész valószínűleg a Syfy már tudta, hogy a 30. résznél el kell dönteni, hogy lesz-e 3. évad vagy sem. Elég csekély volt az esélye, hogy 10 rész alatt hatalmasat ugorjon a nézettség. Akkor meg minek kellett a döntést fölöslegesen elhúzni, és így esélyt se adni, hogy valami kerek történetet összehozzanak.
-
#4003 Ettől függetlenül SGU Best, SGU Forever. -
#4002 Egyébként a készítők 5 évadra terveztek, nem? Annyit kellett volna tennie a syfy-nak, hogy megmondják: "szar a nézettség, de azért nyomjátok le a harmadik évadot, de legyen az az utolsó". És akkor le is lett volna zárva, és a fanyalgók is örülhettek volna, hogy 3 évadnyi történést egybe sűrítenek ---> nekik is izgalmas lett volna. -
#4001 lol -
#4000 most akkor a eltelt 2 év , a sg-ben ? , messem történt ?
Lucian szervezkedés a föld ellen stb
Remélem a legközelebbi stargate , igazi sci-fi , nem ilyen barátok közt az űrben
Pl a Pegazus galaxisból , meg a lidércekből még ki lehetne hozni , valami használhatott
Vagy újra gondolni az egész sgu , és le forgatni előröl , úgy hogy az már eladható legyen -
#3999 én szeretnék.. -
#3998 Syfy twitter oldala nem elég hivatalos neked?
http://twitter.com/SYFY -
#3997 Szerinted ha a színészeket se értesítik akkor bajlódnak közleményekkel?
Vagy te még reménykedni akarsz a folytatásban?:D -
#3996 Tudom hogy az SG nem az atyaúristen, de SG is lehozta. -
Borg #3995 Nem különösebben izgat a dolog, csak azt kéne látni, hogy hivatalos közlemény bizony nincs. -
#3994 Arra várhatsz, Syfy szökőévente adja le az ilyesmit a hivatalos press release oldalán. -
Borg #3993 Most ezzel megint csak egyéb oldalakat linkeltél, hivatalos közleményt nem. -
haxoror #3992 -
#3991 Hát , ennek csak örülni lehet
Inkább ne legyen 2 évig semmi stargate , mint ebből a f*sból , +2 évad -
#3990 Pedig közleményt adott ki a SyFy.
Link1
"After weeks of speculation, Syfy just announced that it won't renew Stargate Universe"
Link2
comment:com
"Sajnos rossz hírrel kell befejeznünk a hetet: a SyFy szűkszavú közleményben jelentette be,"
A twitteres post csak arról szól, hogy nem közölték előre a színészekkel. -
Borg #3989 Én nem láttam sehol hivatalos bejelentést. Az összes oldal Eli twitter postjára alapoz. -
#3988 Igen. -
#3987 már hivatalos a dolog ? -
#3986 Szerintem senki sem lepődött meg a lefújást illetően. -
Reg5 #3985 Lehet elővenni a régebbi darabokat. -
#3984 "Az ugyanis a búslakodó tömegnek mindenképpen jó hír, hogy a pár hete lepihenő 2. évad tavasszal folytatódni fog az etap másik felével, 10 további epizóddal" -
#3983 Nah, remélem majd visszatekintgetnek Atlantis felé valamilyen formában. -
#3982 akkor ennyi? nem is lesz több rész? itt abbahagyják a g*cibe?
tárgytalan :D
(A maradék 10 rész tavasszal természetesen leadásra kerül még.) -
#3981 Basszameg a kurva élet!
Ez alól is jókor húzzák ki a szőnyeget éppen amikor már felcsillan a reménysugár hogy viszi valamire a sorozat:( Pont mint a Capricánál.
Nem hiszem el hogy nem lesz több SG ;( Nagyon remélem hogy lesz helyette valami új csillagkapu mert ez így nem állapot. Igazából nem is sorozatot sajnálom hanem hogy most akkora űr lesz így scifi terén hogy az hihetelen. Mit fogok ezután nézni? Fákk -
#3980 ÁÁÁÁ fel sem tudom fogni.... nem is tudom ideges vagyok-e vagy szomorú....egyik BEST sorozat fog maradni EVER akkor is.... -
sandor8206 #3979 gratula Mallozniak, hogy ezt az SGU sikerült összehoznia-küldök neki is egy pezsgőt
nagy kő esett le a szívemről, inkább pár év tetszhalál az SG franchisne-nak (ha egyáltalán így lesz) mint ebből a szarból egy + évad -
#3978 Én is sajnálom amíg nincs biztos, hivatalos bejelentés az új sorozatról. Ha ez megtörtént akkor egyszerűen nem tudok szomorú lenni. Valahogy nem nőtt hozzám ez a sorozat, szemben az előző kettővel. Valamiféle pótléknak elment...az utóbbi pár rész óta, de pl. Atlantis sokkal jobban hiányzik. -
#3977 :DDDD -
#3976 -
#3975 szerintem 1 hét és bejelentik az új SG sorozatot... btw én sajnálom a kaszát:S -
#3974 -
#3973 Hölgyeim és Uraim mindenkinek köszönjük a megtisztelő figyelmét DE... az SGU kaszát kapott.
úgy tűnik fogyunk a sci-fi sorozatokból:S de lesz BSG 1. cylon háborúnk! Eureka-k és Sanctuary-k is... de hol vannak már a jó öreg űrhajós sorik.. Star trek, Firefly, Andromeda. -
#3972 -
#3971 Én azért készültem:
-
Reg5 #3970 De azt mond már meg, hogy ez miért érné meg a SyFy-nek? A nézettség sehol nincs azaz pénzt se nagyon látnak belőle, a SyFy meg nem jótékonysági intézmény, ahogy egyik csatorna sem. -
#3969 Ha más nem , az atlantis film jöhetne -
simon7108 #3968 itt helyben mernék fogadni veled,hogy nem lesz kasza.
vagy ha lesz is tuti lesz valamilyen más SG helyette! -
EnxTheOne #3967 Nem akaram hogy meghaljjon a topic. :D Ha jol tudom idén már nem lesz tbb része, és nem sokára kasza. :D -
#3966 :DD