StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem értem azokat akik akkor is nézik ha nem is érdekli õket és szerintuk szar.
ha nekem valami nem tetszik akkor nem nézem meg és kész.meg nem fogom várni,hogy mikor lesz már a kovetkezõ rész hanem szarok bele.vagy inkább el sem kezdem.
PSN ID:misi2mezei
www..KALOZOK.com
www..KALOZOK.com
Armin & Ayu fan
Aztán pár résszel ezelõtt amikor Young mindig álmodott akkor mondták hogy meg kéne csinálni a robottal amit szintén a sorozat elején találtak.
Most már láthattad a kész kupolát és a robotot is.
Lényegében nem mutatták de nem is felejtették el, legalább lehet érezni hogy ott vannak egy ideje és "javul" a hajó. 😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
szerk.: Látom a nézettség nõ, végén még megmarad a sorozat? 😮
Armin & Ayu fan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
engem valahogy nem zavar,hogy kevés az akcio.
olyan mint a Caprica.ott sincs akcio a BSG-hez képest de nekem mégis tetszik.
amugy meg már kiváncsi vagyok mi van ezekkel az idegenekkel akik "visszahozták" õket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megint egy kis emelkedés.
OK, a köv. részben lesz egy kis ûrcsata ami mindig jó, de nem csak ez hiányzik a sorozatból.
én kis naiv az elsõ pár percben elhittem hogy jó rész lehet, de aztán kénytelen voltam rájönni féltávnál hogy ez is egy kalap szart nem ér
ez a visszahozós istenes élõs maszlag a LOST-ban jól mutatott volna, de itt NEM NEM nem ÉS NEM
a sztori szempontjából annyit haladtunk elõre, hogy chloe kezd teljesen átváltozni..
Na de jövõhéten talán végre megéljük azt amire már a sorozat indulása óta várunk? Actionhegyek mindenhol? Majd kiderül. Mindenesetre a következõ rész vagy nagyon jó lesz vagy tovább rándja a mélybe a sorozatot.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Armin & Ayu fan
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Armin & Ayu fan
A Pegazus galaxis , ügyeit bajait hagyták lógva
Majd pont a föld , gyõzi le a lidérceket , amikor a õsöknek semm nem ment <#idiota>#idiota>
Ezt is lelehet annyival zárni , a végén hogy valahogy haza keverednek , és pont kerül a történet végére !
de valaki esetleg nem tudja mekkora szunet lesz a 10. rész után?megint áprilisig?
hanem azoknak akik "örulnének" ha elkaszálnák.
mert nem értem az miért lenne jobb nekik ha nem is menne.minek nézik akkor ha annyira nem tetszik nekik?
nem mind1,hogy megy vagy sem?nem kell nézni és kész...
én remélem lesz 3. évad és még akár tobb is.
de szerintem ki lehet számítani,hogy lesz 3. évad mert nem hiszem,hogy ezt az univerzum kozepe felé storyt félbehagynák.
szerintem egyre jobb.mondjuk nekem az 1. évad elsõ részeivel sem volt semmi gondom szóval nem tudom másoknak mi a baja vele....
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
és arról tudni valamit,hogy lesz e 3. évad?vagy az még korai?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mikor a lehetõségek tárháza nyílt fel, gyakorlatilag lehetett volna még vagy 20 évadot kihozni belõle, akkor cancellezték a sorozatot
arra próbáltam már én is kilyukadni, itt nem a lehetõségekkel van baj, hanem a "forgatókönyvvel"
btw: SG1 10 évad, SGA 5 évad, SGU 2 évad..
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
"I have to say I’m very proud of what we’ve accomplished: great stories, grand arcs, wonderful character moments both big and small, set-ups, pay-offs, and more than a few surprises."
vagyis elkészültek a 2. évaddal
de ha már így visszamentünk a múltba, akkor azt tegyük hozzá, hogy néha rendesen megkavarták a szálakat az írok, és nem minden rész volt ennyire kiszámítható, izgalom mentes..