StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem mondjuk ahogy már mondtam az osszes rész tetszett nem volt egyikkel sem semmi bajom.
más:
tudni,hogy mikor folytatják?mert most,hogy a Capricat elkaszálták ez meg szuneten van nincs semmi sci-fi ami érdekelne...
PSN ID:misi2mezei
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
hát a szimulációs rész nagyon gáz volt, kurvára erõltetett volt
kínomban röhögtem, hogy lehet ekkora faszságot papírra vetni
SGU mércével volt jó rész
amúgy én is úgy érzem megy a sûrítés (nem tudom van-e alapja, változtattak-e valamit), fõleg a múlt heti epizódnál kapott el ez az érzés, gyakorlatilag lezárták, a bolygós és TJ gyerekes szálat sztem. Álom volt csupán és kész
A gond csak a rendezõvel van, nem az írókkal. Egszerûen béna stratégiája van. Az elsõ 9 rész mindig fos (nem tudom miért), a következõ 8 izgalmas (hogy ne kaszálják el a sorozatot), a maradék néhány pedig elnyújtott, hogy legyen kedvünk megnézni az új szezon elsõ epizódját, ami megint lapos lesz. A rendezõ egy idióta,
www..KALOZOK.com
végre elérte a stargate színvonalát ez a sorozat is
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
PSN ID:misi2mezei
amúgy tízpertíz a részre, meg a sorozatra, ennyi.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ez az "alvásból felébresztettük õket" sztori ez nagyon gyenge, egy ilyen nevû sorozatnál jóval több kreativitást várna az ember az íróktól..
felbukkant telford a destiny 2vel, nem tudom hogy most ennek örüljek e vagy sírjak. elsõnek nevetséges módon visszahozzák a kompot, majd most a destiny 2õt is, és persze mikor máskor találná meg õket telford mikor pont szitává lövik a des1-et..
ez az ursiniki sztori még egész használható (lenne), bár kicsit erõltetett volt, de ez inkább a tempónak köszönhetõ. 42percbe belezsúfolni "ennyi" akciót,történetet felesleges császkálást, darálós rész volt..
a vicc az hogy ennek ellenére is tudtam olykor unatkozni a történésekben. ez az alkukötés is kicsit "gagyi" volt (a darálásnak köszönhetõen), csak nekem tûnt úgy hogy "ja ha telford mondja akkor az úgy is van" effektus volt?
jó-jó majd megjavítjuk a pajzsokat, lesz rá idõ, de ugye nem volt mert átbaszták õket a palánkon, így én már vártam hogy mikor szakad le a destiny egyik fele (<#violent>#violent>), de nem..
a cliffhanger tetszett, kíváncsian várom mi fog történni, remélem nem lesz majd csalódás a következõ pár rész..
mosoporr: használd azt a kib***tt
csodálkoztam volna ha pár pukktól nem robban le a hajó,nagyokat lõni csak a székbõl lehet...
A legjobb Stargate: Universe rész volt eddig mind közül! Ezt is megéltük😄 Most már remélem beindulnak az események rendesen és magára talált a sorozat. Ez a rész SGU színvonalhoz viszonyítva abszolút 10/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Armin & Ayu fan
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
A DS9-ban sem voltak rosszak a karakterek, de nekem ezek a "Próféták" nagyon bezavartak. Meg azok a Pah démonok. Emiatt nekem a vége sem tetszett, olyan "Gyûrûk urásra" sikeredett, és inkább már fantasy volt, mint sci-fi. Külön-külön mindkét mûfajt szeretem, de a keveredésüktõl rosszul vagyok.
Voyager is jó volt, 1 rész miatt utáltam meg, méghozzá az utolsó rész utolsó percében, amikor felrobbantották a borgot, hát ott mondtam mi ez a szar, többet meg nem nézem. 😄
Annó, amikor a mércét még a DS9, vagy az Outer Limits állította fel, a Voyager gyengének számított. Ha ma nézem, akkor már élvezem.
Anno pl nekiállni sem bírtam az ENT-nek, most meg elkezdtem bepótolni, és naponta több részt is betolok, annyira bejön 😊
SGU nézettség nem tudom volt-e, de a héten 1,1 milla fölé ment.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."