StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért mert neked nem tetszik másnak még tetszhet...
nekem mondjuk ahogy már mondtam az osszes rész tetszett nem volt egyikkel sem semmi bajom.

más:
tudni,hogy mikor folytatják?mert most,hogy a Capricat elkaszálták ez meg szuneten van nincs semmi sci-fi ami érdekelne...

PSN ID:misi2mezei

Narxis
<#banplz>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
összes

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Andr0
30.

Armin & Ayu fan

Az elsõ 30 részbõl mik voltak a jó részek?
Kíváncsi leszek, hogy a 2x11-nek majd csökken-e a nézettsége. Bár ilyen cliffhanger után én se rágnám le a körmöm.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem az idegenek a másik öshajón elinditották valahogy a szimuláciot, ami hasonló ami young-al történt. és igy letesztelték öket hogy mennyire megbizhatoak.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

mosoporr
mikor lesz?
nem mintha idáig vártam volna de mintha kezdene csillag kapusodni a story 😊

Andr0
soká lesz az még, hova a trailer😄

Armin & Ayu fan

Fülüke
11. részen van már trailere?

De k*rvajó géped van istenem....

Narxis
Na ez már nyomokban tartalmazott StarGate hangulatot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spoileres

hát a szimulációs rész nagyon gáz volt, kurvára erõltetett volt
kínomban röhögtem, hogy lehet ekkora faszságot papírra vetni
SGU mércével volt jó rész
amúgy én is úgy érzem megy a sûrítés (nem tudom van-e alapja, változtattak-e valamit), fõleg a múlt heti epizódnál kapott el ez az érzés, gyakorlatilag lezárták, a bolygós és TJ gyerekes szálat sztem. Álom volt csupán és kész
Nagyon jó rész volt, néztem volna tovább. Remélem még sokáig megy a sorozat, nagyon megszerettem a szereplõket. <#love11>
finaltrekker
Szerintem nem volt túlzottan gagyi az epizód, ebbõl a drónos dologból még nagy dolgok is kisülhetnek. Nyílván valaki megépítette õket, talán egy õsi civilizáció, ami szintén a Végzet célját keresi.

A gond csak a rendezõvel van, nem az írókkal. Egszerûen béna stratégiája van. Az elsõ 9 rész mindig fos (nem tudom miért), a következõ 8 izgalmas (hogy ne kaszálják el a sorozatot), a maradék néhány pedig elnyújtott, hogy legyen kedvünk megnézni az új szezon elsõ epizódját, ami megint lapos lesz. A rendezõ egy idióta,
5 perces jelenetben mutatja, hogy a 3 fõszereplõ, aki eleve nem halhat meg, átsétál egy zsinórón egy másik hajóra.
Viszont az animációk jók, a kamerázás is, a vágás is, a zene is.

www..KALOZOK.com

na végre vmi .. 10/10
végre elérte a stargate színvonalát ez a sorozat is

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

ha jol emlékszem azért az SG1-ben is volt pár ilyen...Fõleg a Daniel Jackson halálai ami nem egyszer volt és mindig visszatért😄 Meg nem 1 jelenet volt amikor épp hogy csak megtortént valami és ott sem magyarázták meg.

PSN ID:misi2mezei

Borg-nál a pont, ennél többet aligha kell mondanom..
nyirog
Nah valami történt, az elmúlt 4-5 rész egész jó volt, ez a mai pedig nagyon tetszett nekem - kezdek bizakodni lassacskán. Nincs vmi ismertetõ az évad második felérõl, vagy vmi videó???

Csak éppen nem volt ennyi magyarázatlanul maradt WTF jelenet, minthogy megjelenik 10 halott ember, meg megjavítódik teljesen a shuttle, vagy egyszercsak feltûnik a régelveszett Telford egy egész hajóval...
stargatelost
Láttad valaha is a másik két Stargate sorozatot? Azokban mindennaposak voltak az ilyen "éppenhogy odaért" meg "csodával határos módon" szintû megmenekülések

amúgy tízpertíz a részre, meg a sorozatra, ennyi.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

nagyon durván látszik, mostantól óvatosan nézem majd a promokat, nehogy valami konkrétba fussak bele (pl. a föld<#sniffles>)
Már most látszik, hogy sûrítik a történetet a fennmaradó pár részbe...
ha lesz promó a köv részrõl akkor linkeljétek már, thx
nos, valóban jobb volt mint az eddigi részek, de azért nem estem ki az ágyból..

ez az "alvásból felébresztettük õket" sztori ez nagyon gyenge, egy ilyen nevû sorozatnál jóval több kreativitást várna az ember az íróktól..
felbukkant telford a destiny 2vel, nem tudom hogy most ennek örüljek e vagy sírjak. elsõnek nevetséges módon visszahozzák a kompot, majd most a destiny 2õt is, és persze mikor máskor találná meg õket telford mikor pont szitává lövik a des1-et..

ez az ursiniki sztori még egész használható (lenne), bár kicsit erõltetett volt, de ez inkább a tempónak köszönhetõ. 42percbe belezsúfolni "ennyi" akciót,történetet felesleges császkálást, darálós rész volt..
a vicc az hogy ennek ellenére is tudtam olykor unatkozni a történésekben. ez az alkukötés is kicsit "gagyi" volt (a darálásnak köszönhetõen), csak nekem tûnt úgy hogy "ja ha telford mondja akkor az úgy is van" effektus volt?
jó-jó majd megjavítjuk a pajzsokat, lesz rá idõ, de ugye nem volt mert átbaszták õket a palánkon, így én már vártam hogy mikor szakad le a destiny egyik fele (<#violent>), de nem..

a cliffhanger tetszett, kíváncsian várom mi fog történni, remélem nem lesz majd csalódás a következõ pár rész..
spolier gombot
hát remélem tényleg annyira jó mint mondjátok, nem akarok csalódni 😄

mosoporr: használd azt a kib***tt
mosoporr
Gandalf mondá:csatára készülj 😄DD

csodálkoztam volna ha pár pukktól nem robban le a hajó,nagyokat lõni csak a székbõl lehet...

Jól.

finaltrekker
Jól látom, hogy a következõ epizód csak 2011-ben jön?

www..KALOZOK.com

Victor1103
NA VÉÉÉÉGREE!😊

A legjobb Stargate: Universe rész volt eddig mind közül! Ezt is megéltük😄 Most már remélem beindulnak az események rendesen és magára talált a sorozat. Ez a rész SGU színvonalhoz viszonyítva abszolút 10/10

Chloera én is kíváncsi leszek hogy most végre mi is lesz. Hogy fogja õket kiszedni ebbõl a csávából. Remélem nem csak megjavítja az FTL-t oszt kész hanem valami sokkal ütõsebb lesz! Azt bánom, hogy az elején kiírták Lou Diamond Phillips nevét úgy már vártam Telford visszatérését.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Andr0
Wááá hogy lehet így befejezni valamit!😄 BTW

Seed ship jobban néz ki mint a Destiny😄 Meg ezek az idegenek... pff nem értem miért kellett így hirtelen nekiugrani az enemy-nek... a más meg hogy chole cica remélem végre csinál vmi izgiset, mit tudom én a hajó szupertitkos agyúját beizzítja vagy ilyesmi😄

Armin & Ayu fan

jugen
Végre történik valami. El sem hiszem 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

cylonflatus
harrr, harrr<#szeret>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

A Voyager elsõ 2 évada nagyon jó volt, sajnáltam, hogy a kazonos szektorból nagy hirtelen kiértek (itt még izgulni is lehetett a hajóért). A borg jó lett volna, csak arra áldoztak 3 vagy 4 duplán aztán ennyi. A hazajutás pedig tipikus utolsó pillanatos volt. Visont ismétlem az elsõ 2 évadot nagyon szerettem.

Mint õs rajongó én is prüszköltem rá, fõleg mivel annak idején még erõsen élt a rajongók körében az, hogy a StarTreknek komoly idõvonala, történelme, és konzekvens technológiája is van. Ezt aztán a VOY kezdte felrúgni, az ENT pedig már szinte egyátalán nem illik a képbe... de ha önálló sorozatként tekintünk rájuk, és nem próbáljuk elhelyezni õket az ST univerzumban, akkor nagyon jók.
A Borgos szál végig vicces volt, ahogy mindig felülkerekedtek rajtuk, ugyanakkor ez volt az egyetlen izgalmas szál, leszámítva az idõhajós részeket 😊
Egyébként abban egyetértek, hogy az ENT valóban nem lett rossz. Bár a rajongók nagyon prüszköltek ellene...
A Voyager jó volt, egy helyen ült le a sorozat, amikor a Predatorok voltak a fõellenség. Ezekben a részekben volt, hogy áttették a cselekményt a II. vh. idejére, na én attól dobtam egy hátast. :-) Hogy a gaz nácikról még egy sci-fi sorozatban is meg kelljen emlékezni... Mindegy...

A DS9-ban sem voltak rosszak a karakterek, de nekem ezek a "Próféták" nagyon bezavartak. Meg azok a Pah démonok. Emiatt nekem a vége sem tetszett, olyan "Gyûrûk urásra" sikeredett, és inkább már fantasy volt, mint sci-fi. Külön-külön mindkét mûfajt szeretem, de a keveredésüktõl rosszul vagyok.
Az ENT szerintem nagyon jó fõleg a 3. évad ahol egy cselekmény megy végig az egészen.

Voyager is jó volt, 1 rész miatt utáltam meg, méghozzá az utolsó rész utolsó percében, amikor felrobbantották a borgot, hát ott mondtam mi ez a szar, többet meg nem nézem. 😄

Az aktuális sci-fi pangás megszépíti ezeket a sorozatokat 😊

Annó, amikor a mércét még a DS9, vagy az Outer Limits állította fel, a Voyager gyengének számított. Ha ma nézem, akkor már élvezem.

Anno pl nekiállni sem bírtam az ENT-nek, most meg elkezdtem bepótolni, és naponta több részt is betolok, annyira bejön 😊
Én a Voyagert nem látom ennyire rózsásan, de most inkább nem vitáznék errõl.

SGU nézettség nem tudom volt-e, de a héten 1,1 milla fölé ment.

cylonflatus
Simán, több a csaj! 7-es meg S++ 😉

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

jó kérdés<#fejvakaras>
TreDoR
Jaj istenem, mi volt ez? <#wilting>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

A Voyager anno a kedvenc Star Trek sorozatom volt. Van eleje és vége, de a különbözõ epizódok jórészt felcserélhetõk. Jóval sterilebb mint az SGU vagy a BSG (Battlestar Galactica), még a Clinton korszak általános optimizmusa tükrözõdik benne. A konfliktusok mindig megoldódnak, mindig van mit enni, a hajó nem amortizálódik, és a legénység soha nem lázong, mindenki a Közös Célért ténykedik. Kaja mindig van, a szórakozásról pedig a holofedélzet gondoskodik. Ja, és tombol a multikulti: a barátságos idegenek könnyen beilleszkednek, megkóstolják egymás ételeit, tapsolnak egymás zenéire, stb, stb. Mint egy nagy KISZ-tábor az internacionalista elvtársakkal. :-) Most már egy kicsit irónikus vagyok, de akkor tetszett ez az idealizált világ. De azt hiszem bárki szivesebben dolgozna a Voyageren, mint a Destinyn. Kivéve talán Rusht. :-)
Nálam elment ez a rész...
köszi a tanácsokat. Most a dextert kezdtem el. (tudom hogy nem scifi) 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

MerlinW
Na. A 7 rész óta csak a felét tekertem a részeknek, ugrott egyet Z-rõl Y kategóriára. Ez haladás másfél évad alatt😊)

[merlinw.org]