4805
StarGate Universe (TV)
-
EnxTheOne #4085 Csillagkaput használják minden részben, jönnek a gonosz űrlények, részenként az elpusztithatattlan CSK csapat kinyir 10-900.000 űrlényt, felrobbant 1-100 űrhajót, és kész a siker. :D -
#4084 Mért ne lennének meg , csak nem dobják , vagy égetik el őket -
#4083 A semmire nem fognak adni szerintem sem, nem véletlen a kasza. Hanem ha valami szolid konepcióval állnak eléjük, hogy merre vinnék el a sorozatot és az kellőképpen más, tehát hogyan tudnak új sorozatot csinálni a jelenlegi felhasználásval, lényegében. De nem azt mondom, hogy erre marha nagy esély lenne, szerintem nem lesz SG sorozat hosszú ideig most, semilyen.
@Kövesdi: Az is kétséges, hogy az SGU díszletei megvannak-e még. :P -
#4082 Szerintem a Atlantist igen is lehetne folytatni , lenne benne lehetőség ,és nem csak egy dvd- film erejéig
Szerintem az atlantis díszletei , biztos meg vannak még -
#4081 Így meg adnak a semmire. A leállás miatt már annyi nézője sem lesz, mint eddig volt. -
#4080 Őt a köv sorozatra írtam, feltételezem, hogy visszatérne egy másik sorozatra, legalábbis nem tudok semmi bejelentésről, hogy valamiben már benne lenne. -
Reg5 #4079 Cooper az SGU 2. évada alatt kilépett. -
#4078 Én mondjuk egy új sorozatban olyan nagyon nem bíznék. Szerintem a Syfy nem fog annyi bizalmat adni a Wright & Cooper párosnak, mint eddig.
Egy új SGU szezonra is nagyobb esély van szerintem, mint egy új sorozatra a közeljövőben. Egy új sorozat, új infrastruktúra, díszletek, színészek, csapat, szerződések sokkal drágább. -
#4077 Jah, mondjuk most összehoznak +1 évadra valót valahogy az Universnek, utána soha többé nem fog senki adni stargates sorozatra :S -
#4076 Ha kitalálnak egy új fajta sg sorozatot ami megbukik akkor okkal remélhetjük, hogy a következő sorozatban nem ezt az irányt erőltetik.
Filmet meg nem azért várjuk mert film hanem mert be lett ígérve és az Atlantis nem kapott egy normális befejezést, maradtak megválaszolatlan kérdések, de nem csak Atlantis filmet várok én, kitalálhatnak mást is persze. -
#4075 oké elkaszálják, megvárjuk azt a 3 évet, kihoznak megint vmit ami megint nem fog tetszeni mer elszállt az ihlet és az egészből annyi nyertünk h 3 évig még szart se nézhettünk nem hogy jót.. én inkább szeretem ha van mit nézni, de persze megértem az álláspontokat.. dvd filmek meg csak annyira érdekelnek hogy megnézzem őket, de hiába lesznek akármien jók hónapokig ugye nem tudnak lekötni mer egyszer másfél órások, csak a story kedvéért jók.. -
#4074 Pontosan. SG-t szeretem, SG:Universe-t nem. Ennyi. -
sandor8206 #4073 nem is nézik, ok? :-D
azért rimánkodtunk a cancelért, + most a végleg cancelért, hogy amíg megy ez a szar annál később lesz új SG sorozat
pl: mondjuk 3 év múlva lenne egy új sori, akkor 3 évig nincs SG! Ha ezt a szart még húzzák mondjuk még 2 évig, akkor 2+3=5 év normális SG sorozat nélkül
így is elpocsékoltak már 1-2 évet, nem tudom mit akarsz még, hogy végleg kicsinálják az SG franchise-t, már az SGU-val is necces a helyzet, ha most rosszat húznak pl: SGU erőltetik tovább és tovább hanyagolják a dvd-filmeket, amik hozhatnának újabb sikert akkor baszhatják majd + mi is (vagyis a többség aki szereti az SG-t) -
#4072 Mert így esély sincsen, hogy másik sg sorozatot indítsanak? -
#4071 én csak azt nem értem h egy sorozat puszta léte valakit miért zavar.. ez a jajj ne miért folytatódik dolog tök felesleges, van aki örül neki, van aki meg nem nézi.. -
simon7108 #4070 látom megint kezdődik...
ne nézd és kész!nem értem mit lehet fenn akadni ezen.ha nekem 1 sorozat nem tetszik akkor nem nézem és annyi.nem fogom mindenhová leírni,hogy minek adják meg,hogy mennyire szar... -
#4069 Annyira hiányolom már a leszbikus kínait -
#4068 neeeeeeeeeeeeeeeee -
Zenszkij #4067 Kit érdekel, hulladék sorozat volt...Második évadból már egy kockát se néztem, pedig SG függő voltam. -
#4066 mikor folytatják? -
#4065 Nem tudni mikor adják le a maradékot vagy le se forgatták? -
#4064 és ami a lényeg KAPUT HASZNÁLNI -
#4063 pár dolgot ?
A sorozat több mint 60% változtatni kéne , szerintem
Pl száműzni a értelmetlen drámát, ha dráma kell nem sci-fi nézek , ha nem valami mexikói szemetet !
Meg mondjuk ha már csillagkapu a címe , azt ami a címben is szerepel , nyugodtan használhatnák többet is , már csak azért is hogy ne csak pór fogó legyen -
r4pt0r #4062 Örülnék neki nagyon. Ha neki fekszenek akkor még nagyok sok mindent ki lehet hozni a témából. És bár nekem eddig is tetszett a sorozat, a cancel miatt lehet átalakítanak pár dolgot hogy a fanyalgóknak is tetsszen.. -
simon7108 #4061 lehet van esély az esetleges folytatásra!
http://the5thrace.wordpress.com/2011/01/13/biztato-hirek/ -
sgaBence #4060 Érdekes összefüggés, de szerintem nem. Az első pár rész még új volt, izgalmas, vártuk a jót, aztán ahogy látták az emberek hogy ebből nem lesz semmi, elpártoltak a sorozat mellől. -
sgaBence #4059 Csak mert leírom a sajnos negatív véleményeimet, érzéseimet a sorozatról az nem azt jelenti hogy csak fikázódni járok ide. Mellesleg tévedsz, attól hogy 1 millió ember nézte az nem jelenti azt hogy mindegyiknek tetszett is. Nekem pl egyáltalán nem tetszett az egész, mégis végig néztem minden egyes részt. Lemerném fogadni hogy rengeteg SG fan volt köztük vagy csak hétköznapi ember akit érdekelt a sorozat alakulása, és minden áron kíváncsiak voltak arra hogy végre jó úton halad e már a mozi. Én már leírtam hogy tiszteletben tartom azt hogy ha valakinek tetszik, viszont TELJESEN JOGOSAN kap ennyi negatív kritikát a műsor, és akinek ne adj isten ez tetszik, az szó nélkül fogadja el hogy ha fikázzák, negatív kritikát kap, vagy éppen leszarozzák a sorozatot, mert ez így van. És nem azért mert én ezt mondom (bár eddig is ezt állítottam), hanem mert több ezer/százezer/millió néző van ezen a véleményen.
Szerintem egyébként meg mindegy hogy kedden vagy pénteken van a rész, a nézettség jelen esetben nem a dátumon múlik -
Reg5 #4058 Országoson kaszanap, kábelen nem. -
r4pt0r #4057 Pénteken biztos hogy nincs kasza nap, Universe is pénteken kezdett, majd látván a néző számot bedobták keddre ezzel teljesen kicsinálva a sorozatot, legalábbis más oldalon így írták. -
#4056 Én úgy tudom a péntek szokott lenni a "kasza nap", legalábbis mindenki ijedezik, hogy a Fox a Fringe-t áttette péntekre és a Smallville-nél is mintha lettek volna ilyen félelmek annak idején, de lehet a SyFy-nál máshogy van. -
simon7108 #4055 ja mert biztos itt van ezen a forumon a nézők 95%-ka...
azért mert ide jár 5-6 ember fikázni a sorozatot az még nem jelenti azt,hogy mindenki szerint szar.
elvégre az az 1 millio ember(aki csak a tv-ben nézte) sem véletlenul nézte.
mellesleg részben a SyFy is tehet róla,hogy alacsony volt a nézettség.ha nem rakják át keddre akkor még esélye is lett volna.nem értem miért nem volt jó a péntek?olyan napra kellett volna tenni amikor nem megy más adásról más sikersorozat és akkor szerintem gond sem lett volna.
amugy meg az MGM még eladhatja más csatornának a jogokat és folytathatják vagy ezt vagy 1 uj SG sorozatot. -
Lysandus #4054 Valami jó kis epikus űrcsatával? Vagy inkább űrcsaták sorozatával? Mondjuk ősök vs lidérc? -
#4053 mert róluk még , annyit se tudunk , mint az ősökről ,de továbbra is az emberek lennének a középpontban -
#4052 és a förling mitől lenne nyerő? -
#4051 Sgu nak én is eltudnék képzelni egy moviet , amiben haza telefonálnak és csókolom (tehát a haza jutásról szólna )
És
Én maradnék a tauri oldalon , de az írok helyében be hozznám a storyba a förlingeket vagy hogy hívják őket
Szerintem az ősös sorozat , nem lenne nyerő , legalábbis hósszútávon nem
Szerintem max egy movet , vagy specialt érne meg a dolog
Amúgy én kétlem , hogy belátható időn belül lesz, új stargate -
#4050 Legyen egy tisztességes SGA lezáró film. MEg elég az SGU-t lezárni max egy duplarésszel.
Olyan új SG sorozatot kéne csinálni, amiben esetleg nem az emberek állnak a középpontban. Esetleg az ősök... -
Reg5 #4049 Ezt szerintem tekinthetjük ténynek. Viszont ha már annyira kaszálni akarták akkor f*szé hoztak be új történeteket, inkább zárták volna le a borzalmas 4. évad végén aztán jóval kevesebb emberben lenne hiányérzet emiatt. Ha viszont lett volna eszük, akkor az SGA-ból még készítenek legalább 2 de akár 3 évadot is aztán utána látnak neki az SGU-nak (bár az úgy is bukott volna).
Az SGU 2. évadára egyetlen ok van: az MGM és a SyFy közt 2 éves szerződés volt a sorozatra és ha felrúgják szvsz mind2 fél rosszabbul járt volna. -
sandor8206 #4048 az a hihetetlen, hogy kaszálták az SGA-t annó, pedig a nézettségi adatok nem is nagyon indokolták volna 1-2 évad még simán benne volt. Sztem tök egyértelmű, hogy az SGU miatt lett kasza.
Azért ez mekkora befűrdés már nekik, szószerint maguk alatt vágták el a fát.
+ azt nem értem, egyszerűen hihetetlen számomra, hogy mi alapján hitték, hogy ez jó lesz + amikor már látszott, hogy nem megy kb. az első évad közepénél, miért erőltették még a 2. évadra is ezt a szarságot, mintha nem lett volna kontroll?!
Amúgy most tartok SG1 darát és kur*ára feltűnt, hogy vagy 10-12 különféle producert sorolnak fel, nem figyeltem a SGU-nál, de ha ott is ennyien voltak el is hiszem, hogy besértődtek 10-15 évig jólét biztos háttér, most meg meg kell húzni a nadrágszíjat egy darabig :-) -
#4047 Akkor jó sok pénz maradhatott, már ha a minőségből következtetek... :D -
haywire #4046 tudtommal az SGU első évadját az SGA 6.évadra "félretett" pénzből készítették