WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brutál a béta,és a mail is jött hogy már úton van a teljes verzió^^
tutituti
kibeb*szott jó lett.Én az elõzõeket is imádtam de ez most kivételesen jól sikerült.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

XenHai
Van valaki akinek AppHangB1 erroral ki fagy a játék de igy totál random??Van hogy 1 menetet nem tok lejácani....Van erre valami megoldás?
Phoenix007
Kéne csinálni a bannerba egy "Béta infók/FAQ" linket, mert sokadjára merülnek fel ugyanazok a kérdések.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Mivel nem kér email megerõsítést bármilyen kamu mailcímet megadhatsz regeléskor. Arra persze ügyelj, hogy email formátum legyen ([email protected] és c-k száma 2 vagy 3, illetve kukac elõtt max 64, kukac után max 255 karakter és ha lehet "normális" karaktereket (angol abc pölö) használj, asszem ennyi).

De amúgy nem olyan nagy meló mailcímet regelni, nagyjából úgy 1-2 perc lehet, tehát csak a saját idõdet pazarlod azzal, hogy megkérdezed ezt és megvárod a választ. Érdemes is fenntartani 1-2 mailcímet direkt regisztrációkra, különben még több levélszemetet fogsz kapni (ha ez egyáltalán lehetséges, mert én mostanában annyit kapok, hogy attól félek eldugul a netkábel....).
berlinboy6329
Tényleg,nem volt nick nevem.Most már csak azt nem tom át lehet e állitani angolra a tartózkodási helyet.Azért nem akarok uj emailcimet kreálni,h ujra regeljek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

megcsinaltad hogy a 268-as hozzaszolasban adott linken regisztraltad a live accodat?

Ha jol vettem ki, ott at kell "alakitani" a live accot valami game live accra.
En is meglevo MSNes accot hasznalok, csak vegigmentem a lenti linken a regisztraciova.
(de lehet felrebeszelek, nem vagyok teljesen kepben ezzel a live cuccal)

berlinboy6329
Na félig ki tudtam próbálni!hurrá!

Tök jól lehet állitani a grafot!

De játéknál kampec.A liveos accomat nem fogadja el.pontosan nem tom mit ir ki,de vmi live gamer tag no provided v mi.Magyarországgal lenne baja?Olvastam itt vhol,h ne nagyon jelöljünk meg M.ot mert itt gyak nincs live.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

No, elszantam magam hogy kiprobaljam.

Hat sztem: NAGGYON JOOO. Alapvetoen nem erzem ordasan elteronek az elozo resztol (hogy nem kell tokolni az epuletekkel sztem nem valt hatranyara, kb minden megvan az extra helyfoglalas nelkul is), nyersanyaggyujtest sem hianyolom 😊

Ha annyit beletesznek hogy single playerben lehet a jatek sebesseget allitani (multiban nyilvan nincs ilyen), nekem tokeletes lesz (nem vagyok az a klikkelek 120at percenkent es tudom az osszes hotkeyt fajta 😊 ). Nem muszaj benne rusholni (easy AI ellen jatszottam csak), kisebb terkepeken jol be lehet vedeni a teruletet, aztan ha ugy erzem itt az ido, nyomulok megint elore.

Tetszik benne a fajonkenti 3 eltero leader is, akik hatassal vannak a jatekstilusra (csak marinet probaltam, en oket szeretem).

Elsosorban szingliben leszek erdekelt, remelem osszeraknak valami jo sztorit es olyasmi lesz a szingle kampany mint a DoW I alapjatekban illetve az elso kiegeszitoben.

Technikailag (grafika/hang) teljesen korrekt jatek, igen jól elkaptak a warhammer brutal hangulatat, animaciok rendben, trancsir rendben, henteles is helyen van ahogy az warhammerben kell. Kulon orom, hogy mar a betaban is van intro, nekem nagyon bejottek az elozo resz introi es ez is jo lett. El tudnek viselni mar egy ilyesmi minosegu rendes filmet is warhammerbol.

Osszessegeben tehat nagyon jo velemennyel vagyok a jatekrol 😊

Fenrir
Talán peccselik.

A halál csupán a kezdet...

berlinboy6329
Nah,fel van rakva,de miért irja ki,a a játék pill. elérhetetlen,próbáljam meg késõbb?😮

Nekem hiába címzed én már rég uninstalláltam. De most láttam új képeket a Hardwireden, kábé úgy nézett ki nálam is emlékeim szerint.
Dobjatok már ide egy full zoomos képet egy SM egységrõl plz akkor. Lehet hogy nálam van a hiba pedig max grafikai beállításon néztem.
lol
berlinboy6329
Van már public beta?Vhogy nem találom sehol...Gondoltam Torrentrõl leszedm,de látom nem ilyen egyszerû.

Magh
Sajnos ez a GfWL bármilyen jó RTS-nek betenne multiban, annyira szar. Remélhetjük, hogy ez egy béta verzió.

Nálam is tök jól néz ki.<#vigyor2>

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Én még a marineok páncélján a feliratokat is el bírtam olvasni.
Ha rázoomoltok az egységekre nektek is iszobyat ronda elmosott a textúra? Remélem a demóban még nem elérhetõ ultra beállítás segít ezen mert ez nagyon gáz...
Ha van kedvetek egy teamben nyomni, Live-on szóljatok rám, Brother Xerses <#buck> az ID-m.

XenHai
A tököm ki van már ezzel a win live id szarakodással!Ez már megint mi az isten ?? This gamertag is not available. ???
ennyit erõsödött az ai??
XenHai
Valahogyan lehet live id törölni?
Multip./Custom Games/Public és Host majd válassz gépi ellent.

Kipróbáltam a patchelt változatot Cpu Normal-tyrannida ellen,Eldával voltam.
43perc az eddigi kb. 20 helyett.
Még az expert ellenfél is max. 30p alatt meg szokott lenni.<#guluszem1>

Na lehet örülni/anyázni mára virradóan jött egy szép kövér patch, amiben balance-olják a játékot rendesen, ahogy a Relices srácoktól megszokhattuk.

A játékmenethez csak annyit fûznék hozzá, hogy asszem a E3 interjúkban már hangoztatták, hogy a játék dinamikusabbá tétele miatt nem kell a bázis és kiszolgáló épületek felhúzásával törõdni.

Ami sikerült is, ha azt nézzük, hogy DoW 1 és a kiegészítõiben amikor multiztunk még bõven volt idõm üzeneteket küldeni, ha betámadtak túlerõvel és még idõben meg is érkezhetett a Help.
Itt még, ha fülest használok akkkor sem ér oda idõben felmentõ sereg max. felhúzza a következõ védelmi vonalat az elõrenyomulók utjába.

Ergo lehet egyszerûbb lett a logisztikai része, viszont a harci taktikai része jobban kombinálható.
Birodalmi taktikusból át kell menni harctéri taktikussá, ennyi.

Mondjuk hiányzik az a perverz öröm amikor Dow1-ben Dregikkel meg Termikkel behajtom az ellent az aknamezõ tengerre.<#hehe>Haj a régi szép idõk...

Sracok, a betat csak multiban lehet tolni, vagy single skirmish is van?

Ez tökéletesen érthetõ és megérthetõ, de ha squad-based "taktikai" szintû játékról van szó, akkor a bázisépítés szükségtelen.

Ugyan én sem vagyok maradéktalanul elégedett a bétával, itt-ott lehetne több (majd lesz DLC és pár kiegészítõ), de ez az "egyszerûsítés" nem az alább oktalanul, de legalább önminõsítõen lefikázottaknak köszönhetõ, jó eséllyel nem is nagyobb közönség - PC való - megszólításának, hanem egy "TT-sebb", "WH40k-sabb" irányvonalnak. (Tudom jól, hogy ez még elég messze van attól.) Személy szerint nem bánom, hogy más íze van, mint az elõdnek, akkor sem, ha egyelõre az ízlik jobban nekem is.
Szaruman
Egyelõre nekem nagyon bejön. Végre csak a harccal kell foglalkozni, és nem szarozni 5 percet az elején a nyersik gyüjtésével. A hangulata meg a játéknak odabasz 😊

Az, h vkinek 5 percig indul, beszarik, etc. Egyfelõl ez még csak béta, tehát még változni fog, másfelõl... nem szir-szar gépen kell próbálkozni 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

persze vannak klasszikus rts-k amik mindig is best of marad nekem is😊 de valahogy dinamikusabbnak és élvezhetõbbnek tartom a bázis nélküli játékot
a #286-ban Pio által irtak miatt is
BEAST
Akkor ebben nem ertunk egyet, nekem a felsorolt 3 jatek kozul egyik sem tetszett 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja, nem is ellenvéleményt akartam írni, utaltam is rá alatta, hogy csupán kötekedés a postom. Valahogy ezt hozta ki belõlem a "konzolos faszkalapok" stílus csak hogy rávilágítsak, hogy a kritikus úr se mozog a logika legmagasabb szintjén, vagy legalábbis az érvelési rendszere ebben az esetben nem volt túl meggyõzõ a számomra. Persze valószínûleg én tévedek, amiért elõre is elnézést kérek. 😊

Komolyra fordítva ez egy új "irány" akar szerintem lenni és nem az egyszerûsítés a lényege, hanem az RTSek dinamikussá tétele, mivel így nem vagy bázishoz kötve egyáltalán, hanem bárhogy helyezekedhetsz, rákészülés nélkül átcsoportosíthatsz és nem kell azon izgulni, hogy "jajjj most védtelenül hagytam a bázisom", illetve a szerencse szerepe is námileg talán lecsökken emiatt. Nem mondom, hogy ez jobb vagy rosszabb, egyszerûen más irányvonalat képvisel, egy dinamikusabb játékmenetet próbál meg bevezetni az RTSek világába, ahol azért az "RTSek Quake-je"nek becézett Starcrafton kívül általában 1, max 2 fõbázisnál nem tartott fent többet az ember és ezek védelmére oda kellett figyelni. Magam is még csak emésztgetem a stílust, mert a Battleforge nevû játék bétájában mondhatni beleszerettem a rendszerbe, egyik legmeghatározóbb RTS élményem az elmúlt idõszakból, ugyanakkor ez a DOW2 nekem se igazán tetszett. Azért nem is írtam róla részletes véleményt, mert nagyjából 5-6 gép elleni "ismerkedésre" és ugyan ennyi éles meccsre futotta a lelki erõmbõl, szóval itt nekem se nyerte el a tetszésemet ez a bázismentes "stílus".
Viszont a single kampányban sokat várok ettõl a rendszertõl, nagyon jó lehetõségek vannak benne szerintem, ha elvonatkoztatnak ettõl az egy bázisból jönnek ki az egységek dologtól és lesz néhány folyamatosan fejlõdõ hadosztályunk, akikkel mindig zûrbe keveredünk, és... na mindegy, nem iszok elõre a medve bõrére, illetve ilyen jellegû játékokat azért már láttunk már 1-2-t. Viszont a Battleforge-ban pedig pont a pvp-ben tetszett nagyon az építkezés és a fog of war teljes hiánya, nagyon változatossá, mozgalmassá tette a meccseket és teljesen kiölte a szerencsét a játékból.

A többire nem írok semmit. Én speciel szeretem az egyszerû, lineáris játékokat, de ez szerintem végtelenül szubjektív dolog. És például az irányítás sokszor nevetségesen bonyolult tud lenni átiratok esetén, na persze ez inkább nyûg, mint plusz játékélmény...
nem csak a bátisépítés határozza meg a játékot, ground control,ground control2,world in conflict,mind bázist mellõzött és kibaszott jó játékok voltak,a bázis az mindig is 1 hátráltató tényezõ mert arra is figyelni kell ...szerintem és számomra az igazi rts az ami mellõzi a bázisépítést mert csak a játékra kell figyelned nem arra hogy "építsd már azt a kurva generátort mert szétverik a seregem"
BEAST
Nem errol van szo, de ez hogy a sajat bazisod felett nincs hatalmad, mert olyan amilyen es kesz elegge lelombozo... az rtsek egyik legfontosabb resze szamomra a bazisom kiepitese. Minden meccs mas, mert a helyzettol fuggoen dontom el hogy milyen utemben fejlesztek es pontosan mi lesz a celom. Itt ilyen nem nagyon van, illetve elegge leegyszerusitett valtozatban. Amugy az igaz hogy nem tul okos dolog a konzolosok ertelmetlen fikazasa, de az teny hogy az olyan jatekok amik tobb platformon is megjelennek feltunoen egyszeruek lesznek, altalaban a jatek karakra... szerintem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

...én például nem érzem magam feljogosítva arra, hogy úton útfélen úgy beszéljek a konzolosokról, mint valami utolsó senkikrõl, de kezdem egyre inkább azt érezni, hogy ezzel egyedül vagyok... és kezdem egyre inkább szégyellni magam mások nevében is.
Arról nem is beszélve, hogy a játék csak PCre jön.
Mondjuk az érdekes gondolatmenet, hogy nincs bázis, kevesebb az egység ---> szarabb. Akkor ez lenne a mágikus képlet? 10képernyõnyi bázisok és 400 féle egység és máris világklasszis játékot csináltál? 😄

Boccs, de ez kellett, ez a mérhetetlen utálatod a konzolosok felé kihozta belõlem, pedig nincs is konzolom, nem is volt és nem is lesz, de már nekem fáj ez a mocskolódás...
BEAST
Igaz, a CoH jobb, de meg a DoW egy is jobb mint ez :d

konklúzió menj azt játsz cohot ennyi,mapokat már a megjelenés napján adnak majd ki hozzá..de nem tépem a szám FOGD FEL EZ NEM COH!!!!!
terjengenek bizonyos hírek hogy a thq elrendelte hogy a dow2-õt csakis letölteni lehet netes fizetéssel!! most ez nem igaz ha elõrendeled az oldalakról akkor még dobozosan kapod meg(és az 50 fontos ár is baromság,max ha steamrõl töltöd majd tényleg fizethetsz annyit),az ár továbbra is 24.99 font!!

javasolt oldalak http://hmv.com/hmvweb/simpleSearch.do?searchUID=-3031919107645299608&pGroupID=-1&adultFlag=false&primaryID=-1&simpleSearchString=dawn+of+war+2&btnSubmitSearch.x=7&btnSubmitSearch.y=17 illetve http://www.game.co.uk/search.aspx?platform=*&s=dawn+of+war+2&sort=itemOrderasc

persze aki máshonnan akarja rendelni az megteheti
Játszottam vele elég sokat elõtte COH-val.
Vélemény:
-Ahhoz hogy elindítsd a játékot, el kell indítanod a steamet, elindítod a játékot bejelenetkezel a winfos liveba kb 5 perc ha minden 1 egybõl sikerül. (Cohnál elindítom a gamet bejelentkezem és mehet)
- Ahhoz hogy ellenfelet találjon a winfoslive nem ritkán 10 perc kell
COHban kb 1perc
-Nincs bázis építés
-van kb. 9 sereg Cohban 20nál is több.
- le van egyszerûsítve hogy konzolos kis hülyegyerek is tudjon érvényesülni.
-ha bármelyik felesleges szar, a winfos live vagy steam authentication szerver errorozik akkor vége (ma 1et sem tudtam végig játszani)
- van 2 azaz 2 db 1v1 map
- Magyarul minden téren lebutították kivettek belõle feature -okat de örüljünk.
Konklúzió: konzolos faszkalapoknak így is bonyolult Pc-seket meg próbálják hülyének nézni. Nem fog belõle sok fogyni de majd lehet szidni a warezt. Én nem veszem meg az tuti (COH+ Kiegje itt van eredetibe ma is játszottam jó volt)
warez indít kampány kipróbál majd uninstall. COH 2 hátha jobb lesz. Bár ha ez a trend...
XenHai
Hali kéne 1 kis help !Nem tudok csatlakozni a livhoz mindig disconnektel !A network statusznál meg az internet ip addreshez ez van írva Not signed in. Hogyan lehet orvosolni a hibát??
Hát én is összakadtam tegnap a Da Boyzzal, hát mit mondjak, brutálisak.<#buck>Egyedül az Avatarral tudtam felvenni a kesztyût a Nobok ellen<#violent>,a Doki meg úgy vitte a Wraithlordjaimat, hogy csak néztem<#wow1>.4 órás volt a match és így is elveszettünk egy HQ-t.
Eddig azt hittem az Eldák lettek csak unbalanced-ek,de most már látom, hogy az Orkok is.
Még így is az Ork lett a bajnok az összesítésben.
1 az 1-ben ledaráltak volna simán, amíg nincs meg az Avatar,mert egyszerûen nem tudok olyan egységeket kiállítani, ami elég gyorsan lekapja õket és az ellenfél is igen jól játszott.
Ettõl függetlenül jó kill volt.<#hehe>

Cromac Mac Art
hát...kipróbáltam... így az elsõ meccs után elég vegyes érzelmekkel viseltetek a játék iránt, pedig már hóanapok óta vártam game-et... nem tudom hogy a lag miatt szar e vagy a gépem kevés neki , de csúnya is meg szaggat is 😞
reméljük azért még optimalizálnak majd a játékon, mert uj gépet nem veszek 😊

nem lesz,már hónapok óta hivatalos hogy ez a 4 faj lesz(híreket nem szoktál olvasni???),majd kiegbe
LordAdam911
nagyon remélem h csak azért nincsene Chaosok mert ez csak beta..
de ha valaki tudja h lesz-e pls világosítson fel
LordAdam911
köszönöm szépen!
#270 éppen menni készültem el otthonról amikor ezt beírtam és nem volt idõm visszolvasni.
tudod a lustaság...meg az informálatlanság
Fenrir
Csupán 5-öt kellett volna visszaolvasnod.

A halál csupán a kezdet...

Rage47
ITT regelj új accot.