2367
  • AnarchoiD
    hat ra kell kolteni pontokat ;)
  • haxoror
    van terminator armorod?
  • Sir IvanHoe
    De lvl 20 vagyok es nemtom hasznalni azokat a cuccokat aminek a kovetelmenye terminator armor.
  • Masakari
    jöhet a 2ft-os kérdés:)
  • robotnyk
    terminator armorral.
  • Sir IvanHoe
    Azokat a cuccokat,hogyan tudom hasznalni amikhet terminator armor szukseges?
  • Masakari
    mondhatjuk így is:) érdemes megnézni a "game history"-nél a leaderoboard-ot(persze csak ha nem akarsz rosszul lenni) vannak érdekes stattal rendelkező emberek akiken még énis csak pislogtam hogy " ezt mégis hogy":D
  • Landor
    értem. szóval senkinek sincs semmi esélye
  • Masakari
    nincs 2v1 a játékban:) és ez nemaz a játék ahol 1 embernek van esélye 1 ellen
  • Landor
    jó majd 2v1ben kiállunk ellened Pedróval :D-.-
  • Fenrir
    Nah online vagyok egy kis co-op mókára :)
  • Masakari
    nem csak 1v1-et szoktam játszani-.-
  • Landor
    még nem készültem fel egy 1v1-re
    #rockytheme
  • Masakari
    "probaltuk mi is viragboltival, nem ment, mergemben en mar masnap megvettem az eredetit, coop jo, csak nehezebb szvsz...nameg kellene haladni ha Landor baratom raerne folytatni ugye"

ezis multi:P
  • Landor
    nem, én még nem játszottam multiba
  • Masakari
    netán teis nida játékos vagy és ezt a taktikot nyomod?:P
  • Landor
    egy ilyen #708 után csodálkozol ezen?! :DDD
  • Masakari
    akkor félsz megadni mert félsz hogy feltöröm az accod vagy mi???
  • Landor
    ne légy hülye vicceltem!4
  • Masakari
    ne légy hülye az a neved játék közben!!!!

nekem 1 dologgal van ki a faszom de úgy rendesen 1v1-ben,hogy minden retkes gyökér szarfaszú köcsög tyranida player 1 kurva taktikot ismer,ravener+warrior+közelharci gaut és techel a kurva carnifexre.. a faszom kivan hogy ezt a szánalmas gyökér szar tacticot ismerik csak ezek a retkesszájú gyökerek...bocs de már nagyon felidegesítenek ezek a nyomorékok,most kijött-.-
  • robotnyk
    nah, nem lehet mondani, hogy elsiettem. 42 nap, kb 90 küldetés.

ok, ok, csak sargent fokozat, de teljesen megfelelt, jót szórakoztam. soha nem szerettem az rts kampányokat, de a relic megtalálta azt a hibrid műfajt, amivel megszerettem :)
  • grebber
    Jól van semmi apró betűs részt nem olvastam el:

"A játék magyar feliratos változata várhatóan 2009. áprilisában jelenik majd meg! Kérésre a forgalmazó (Multimédia Holding) az angol verzókat utólag magyarra cseréli."
  • grebber
    Megjelent a boltokban de nem magyar felirattal :(
    Nem úgy volt hogy magyar feliratosan jelenik meg?
  • Landor
    én elfelejtettem
  • Masakari
    én csak primarch fokozaton vittem eddig végig 3szor(mert alatta játszhatatlanul könnyű) haverok tanácsára.

Maak,Landor live nevetek mi?
  • lammaer
    oszt milyen beallitasokkal/felbontason? ;)
  • robotnyk
    nem saját memóriás laptop vga, szvsz jogos.
  • Blasta
    Sziasztok!
    A következő gépen próbáltam ki a játékot, de nagyon szaggatott, játszhatatlan volt:

AMD Turion 64 X2 mobile technology TL-60 / 2 GHz
    4GB DDR2
    NVIDIA GeForce 7150M (1GB ram hozzárendelve)
    Vista SP1

Sztetek jogos, hogy ezen a gépen nem megy a játék, vagy csak a Vista ill. nem jó 3D driver tehet csak róla?

Köszi a választ előre is!

• lammaer
    sztem nem.
    De amugy se fogytak volna el sose a mellekkuldetesek, mivel mindennap general ujat. Veszteni meg semmit nem vesztettel, ha lattal egy defense meg egy tamado kuldetest, akkor lattad az osszeset.
  • bladex
    Srácok véletlenül végignyomtam a gamét.:) Pedig volt egy csomó pálya ami mellék küldetés. Lehet valamit csinálni hogy ne keljen újra kezdeni?
  • Shiwo
    nyomulni egyet a tanithi Első és Egyetlen-nel, mi ? :)
  • Fenrir
    Bakker Captain fokozaton már kemény a játék, a távolsági ellenségek folyamatosan zöld fedezékbe mennek, a közelharciak meg pillanatok alatt beérnek a deadrange-be és szétdarálnak mindenkit.
  • Landor
    jovan.. holnap? :]
  • Maak
    probaltuk mi is viragboltival, nem ment, mergemben en mar masnap megvettem az eredetit, coop jo, csak nehezebb szvsz...nameg kellene haladni ha Landor baratom raerne folytatni ugye
  • Masakari
    nekem nem adta,de most adtaszal tök jó:)) csak multihoz kéne sok ember..1edül nem lehet
  • robotnyk
    sokkal jobban szeretném a coopot, de az egyik gond, hogy lammaert idézzem, virágbolti verzióval nem megy. ráadásul ez a jump in-jump out, rendszer nem is lenne az igazi.
  • Maak
    en sem talaltam unalmasnak, soot...valahogy talan maga az egesz univerzum az ami bejon nagyon...nem mondom hogy minden szart lenyenek, de szvsz eddig minden resze igenyesen lett megcsinalva es nem keves orat toltam bele...multi viszont, kovezzetek meg, nekem nem jon be......elso resznel is gyuloltem a rusht, en szeretek epitkezni miegymas, nem az hogy ilyen pro figurakkal osszekerulok es akkor mar elbol tudta milyen fajnal mi az elso lepes es jott is par egyseggel es szetvagott...ebben mi az elvezet? na jo lehet 3vs3-nal mas lenne, de 1vs1-ben gyuloltem...az uj resznel meg azta'...
  • robotnyk
    én imádom ezt a singlet, már úgy 80 mission környékén járok. bár azért már látszik a vége. :)
  • lammaer
    Rendes single, az lenne a faxa...

Most komolyan: eltekintve attol, hogy az egysegeket maskepp hivjak es maskepp texturazzak oket, 4 faj utan egy 5. olyan nagy kulonbseget nem jelent :)

@Masa: viragbolti verzioval nekem is volt 3 terminator pancel :)
  • Fenrir
    Káosz és Birodalmi Gárdisták, az lenne a faxa...