2367
  • BladeW
    Remelem a kov kiegben lesz Chaos. Ki akarja ropilábú eldákra, meg buta orkokra pazarolni az idejét amikor a káosz felprédálja szeretett galaxisunkat??
  • Masakari
    hm,akkor nekem valami nem stimmelhetett a törtel mert 3-ból 1szer se adta be a harmadikat
  • Demeter
    Igen igazad van ez tényleg a WH40k !!! Szal lehet, hogy tényleg ez a kulcsszó. Amúgy várom 1000L a küldi lemezt hozzá, remélem előbb vagy utóbb de kijön.
  • robotnyk
    nekem is megvan a 3 terminator páncél, nem eredetivel.
  • Masakari
    az tök mind1 mien sorrendben csinálod,de pl most beadott 1 olyan küldit is amit eddig nem + a harmadik termi páncélt is meg tudtam szerezni amit előtte 1szer se adott be.Szóval ez vagy tényleg a patch miatt van,vagy azért mert eredeti a cucc.
  • Maak
    nem lehet hogy mas sorrendben haladsz? en azt gyanitom, hogy biztosan nem ugyanugy csinalod vegig mint elsore...a nehezsegre meg magyarazat lehet, hogy a torteden nem volt peccs...az eredetit meg peccselted...kabe
  • Masakari
    patchek jöttek,de arról nem tudok hogy a single-t megváltoztatta volna
  • lammaer
    Ez warhammer40k, legyen barmilyen gyenge eresztes is :) Bar megprobaltam nemreg a fire warriort is (ki voltam ehezve wh40k-s jatekra), de az annyira rossz volt, hiaba wh40k - letoroltem 1 ora utan.

Masakari: hat, eleg erdekes vedelem lenne ha tenyleg ilyen kulonbsegek lennenek a tort meg az eredeti kozott. Nem lehet hogy a steamen jottek ki kisebb/nagyobb balance patchek es azok kavartak meg a jatekot?
  • Masakari
    Tudjátok számomra az a fura hogy amég vártam hogy megkapjam az eredeti példányt addig törtbe végig toltam 2szer(scout helyett assault,tacticalnak közelharc meg ien eltérő fejlesztésekkel vicces szórakozni) és a lehetséges eltérő osztag fejlesztés miatt 2-szer minimum végig játszható.persze engem haverok direkt figyelmeztettek hogy csakis a legnehezebb fokozaton játszam ha akarok kihívást mert a többi annyira könnyű hogy semmi értelme.most meg hogy elkezdtem az ori-val a kampányt azt vettem észre 1 csomó küldetés más(máshova érkezel a kúldi elején meg ienek),és legnehezebben is sokkal nehezebb mint tört-be volt,bár most azt nem tudom ez patch miatt van-e vagy nem de sokkal durvább és izgibb most mint a törtbe volt mert ott uncsibb volt így hogy ezt láttam itt mien
  • Demeter
    A fura az, hogy nekem sem állt szándékomban még véletlenül sem újrakezdeni, csak mondom kipróbálom milyen nehezebb szinten. És a freanc essen bele már csak azt veszem észre, hogy a Force Commanderem 4-es szintű! Nem akarom folytatni....!!!! :D

Amúgy tényleg nem tudom mi hajtott, hogy végigvigyem de valszeg igazad lehet. Csak az a fura, hogy a hasonszőrű "egykaptafás" gémek rég a kukába végzik nálam. Ez meg......
  • lammaer
    nincs mit :)

Kb úgy éreztem én is mint te, effektive tényleg unalmas volt az ismétlődő küldetéshalom, de talán a szintlépés meg a tárggyűjtögetés miatt végülis nem volt annyira kiabrandito :) Azért másodszor nem toltam végig, bar ez lehet szemelyes "hiba", nem szoktam jatekot egynel tobbszor vegigvinni (kiveve a Civilization jellegu jatekokat).
  • Demeter
    Köszönöm de már nem aktuális a dolog, mivel időközben végeztem vele. Az final quest-re egy kicsit rágyúrhattak volna mert igen light-ra sikeredett. Amúgy összességében tetszett a gém bár megmondom a frankót nem is értem, hogy mi hajtott a végéig. Mivel minden q szinte egy kaptafára készült. Semmi változatosság, és mégis nem tudtam abbahagyni. Normális ez? :) Sőt most, hogy letudtam próbából egy nehezebb fokozaton is belekóstoltam. És ismét ott ragadtam előtte. Na ez már tényleg nem normális dolog! :D

Remélem azért valamikor kidobnak egy kieget hozzá, mert nem kellene a süllyesztőben végeznie. Mindent összevetve nekem tetszett!

u.i.: azért thx, hogy segíteni akartál!
  • lammaer
    Fonok, mivel nem mondtad meg hol tartasz, igy nehez megmondani mikor lesz NEKED a jateknak vege. Ugyanis, az hogy hanyadik szinten vagy SEMMIT nem jelent - mivel a jateknak akkor van vege, amikor letolod a sztoris kuldeteseket (#630 megmondja melyek azok)

20-as szintet ugy is elerheted, hogy egy betut nem haladsz elore a tortenetben. Ugyhogy lehet hogy meg az elejen jarsz. Lehet hogy nem. Mondd meg hol tartasz a tortenetben, es akkor tud vki valaszolni :)
  • robotnyk
    nálam Tarkusnál van, mert ha az FC épp kombózik, akkor nem tudja használni :)
    meg kellett csinálni a köv pályát, és visszakaptam, csak volt egy defense közben és nem akartam, hogy lejárjon. mindegy, azóta visszafoglaltam, és lassan meg lesz az angel of death rank is. ^_^
  • Masakari
    nálam mindig commandernél volt(gondolom kampányra gondolsz)és a küldi végén meg vissza kapod szóval nemértem mért mondod hogy elszarja a statod
  • Demeter
    Thx de ez nem igazán válasz a kérdésemre.
  • robotnyk
    hogy találnak ki ilyen baromságot, hogy elveszik az egyik squadomat? náluk volt a medkit, már beszoptam egy defend missiont emiatt. tönkrevágják a statjaimat, micsoda hülyeség már... :C
  • lammaer
    goto #630
  • Masakari
    hidd el többen is vannak akik játszanak:)
  • Demeter
    Srácok lehet hülye kérdés, de mikor ér véget a game? Mármint mit kell még csinálnom így 20-as szinten? Csak csinálom a küldiket de nem igazán látom a végét. Nem mintha annyira abba akarnám hagyni, csak érdekel, hogy mennyi lehet még vissza.
  • Szaruman
    Most gothic3 láz van (azt vettem meg, mondjuk kicsit olcsóbb volt :D). DoW2t csak akkor venném meg, ha lenne egy 10+ fős magyar csapat, akiről tudom, h rendszeresen együtt játszanak (aka klán).
  • persil
    Wow a kesztyűt leszámítva baromi jó :)
  • Masakari
    tégy úgy!:)
  • haxoror
  • Szaruman
    Akarnék, csak meg kellene venni :)
  • Masakari
    mondjuk nem modelleztek rendes kesztyűt csak berakták ami volt a fallout3-ban..

kérdés továbbra is:valaki akar dow2-zni?vagy innen senki nem tolja?
  • Szaruman
    Jééézus, mi ez a borzalmas kesztyű?
  • Metontour
    Nem off érdekes Fallout 3 mod:
  • Masakari
    senki nem akar játszani?:/
  • Myrddraal
    Bakker Azért thx.
  • Mikiller
    Mivel ez game for windows-os játék elkellett volna mentened az xlive mappát a C:\Documents and Settings\névmappa\Local Settings\Application Data\Microsoft\ könyvtárból. Sajnos így már nem lehet visszamásolni a mentést, mert egyedi xlive kóddal van ellátva.
  • Demeter
    Értem és thx. Akkor folytatom tovább a keresgélést páncél ügyben.
  • Masakari
    aki akar multizni az irja meg nekem priv-be az id-jét
  • Myrddraal
    Hali!

Nemrég újra kellett raknom xp-t, de a mentéseimet lementettem előtte. Újra felraktam gamét, visszamásoltam mentéseket ahol voltak, de sajna nem akar működni. Hogy tudom visszalőni mentéseket , hogy működjenek?
  • lammaer
    Hat apam, valami elatkozott hazban elhetsz, ha ilyen utemben doglik meg nalad a hardver :(

Nekem mondjuk jo, mert akkor statisztikailag nalam kisebb az eselye hogy bepurcan valami, ha minden nalad romlik el. Megyek is MSI alaplapot venni, a szart ugy latszik mar mind kihalasztad :)

Csak kivancsisagbol: vissza tudsz emlekezni arra, mi az ami esetleg nem volt cserelve? A "zarlatos" hazon kivul...

Mas otletem nincs, azon kivul hogy nezd a jo oldalat, fel evente uj gepet kapsz gariban, sose fog toled megszabadulni a bolt...
  • SaGa Jr
    Terminator teleporter és cyclone launcher amit terminátor páncélos FC-re rátehetsz. Meg pecsétek, a speciális, általa használható felszerelések (orbital bombardment például). Zászló úgy emlékszem felejtős neki ha ilyen páncélban van.
  • Demeter
    Köszönöm. Amúgy csak azért kérdeztem, mert mindjárt 20-as a party de még csak a Force Commander-nek van ilyen páncélja. Viszont ha már itt tartunk, akkor eme páncél mellé milyen "kiegészítőt" (gondolok itt pl. jump pack, teleportáló stb..) hordhat a Force Commander? Csak mert most, hogy viseli semmit nem enged használni mellé. Eddig jump pack volt nála de mióta hordja ezt a páncélt ez a cucc kilőve. És amik nálam vannak azok közül egyiket sem tudja viselni. Csak vmi "speckó" cumó hordható a terminator páncéllal?

Thx!
  • Landor
    hogy lehet egy ház zárlatos? az csak egy fémdarab, nem? :D
    egyebkent tegnap kíváncsiság képpen kimértük azt amit lammaer mondott és van földelés..
  • Ari18
    20-as szint a max.
    Sajna csak a vége felé fogsz kapni ill. találni terminator páncélt.
  • tomcsa4
    Nem zárlatos a házad? Nekem is volt hasonló gondom, de időben észrevettem.

( Nekem csak minőségi tápjaim voltak és van is, de egy szar táp sem vágja haza az alaplapot, csak villámlás, erős és állandó áramingadozás stb hatására. De ez más elektromos eszköznél is jelentkezik.)