WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dawn of War II : Hungary Community
dawnofwar2.hu
pedig még a netet is felturtam a hotkey-ek után nézelödve, de sehol nincs megemlitve...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Lenne is egyböl egy kérdésem: a kamerát nem lehet forgatni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Átlagban olyan 3000-en játszanak vele egy este. Az alappal nem tudjuk mennyien, azt nem írja ki a játék, nem Steames.
A DLC-k egyrészt kozmetikai tuningok (új páncél a szpészmarínoknak) amik multiban látszanak, de elõnyt nem jelentenek, illetve a last stand módban néhány tárgy, ami ugyan elõnyt ad, de az úgyis cooperative. Sokat nem ér, de nem is kerül sokba. Döntsd el, hogy kell-e neked, én nem adnék érte pénzt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Láttam, h akcios a Retribution a steam-en és ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
Ugyebár ez egy különállo játék, ér valami hátrány, ha nem veszem meg az alap játékot(azon kivül, h értelemszerüen az alap játék single player kampányát nem tudom játszani)?
Gondolom ezzel a résszel többen játszanak már, mint az alappal.
Leginkább multi miatt venném meg a játékot, sokan játszanak vele?
A játékmenet igy a videokbol elnézve a c&c 4-re hasonlit(illetve forditva, mert az késöbb jött ki, mint a dawn of war 2)
A dlc-k a jol látom különbözö fejlesztéseket tartalmaznk...akkor ezeket is érdemes megvenni?
Elöre is köszi a választ! :)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Dawn of War II : Hungary Community
Elõre is köszi!
http://community.dawnofwar2.com/sites/dawnofwar2.com/files/images/frame4.preview.jpg
szó sincs itt taukról(sajnos)
Az ingyenes témát azóta elvetették, a Company of Heroes Online is egy ingyenes RTS volt, amíg ki nem nyírták a picsába, mert nem érte meg. Ettõl tették függõvé a DoW Online-t is, és szerencsére az bukta lett, úgyhogy nem lesz felvizezett szar online dow, hálistennek.
A GamesComon jelentették be a Warhammer 40.000: Dawn of War II második önállóan is futtatható kiegészítõjét, a Retributiont - bár azt hinnénk mindenki errõl beszélt, a kíváncsiskodó újságírók egy sor olyan kérdést is feltettek a készítõknek, amelyek inkább a távoli, mintsem a közeljövõt érintik.
A Eurogamernek adott interjúban árulta el Danny Bilson, a THQ elnöke, hogy merre folytatnák a sorozatot, szóba jöhet-e egy esetleges harmadik rész vagy egy ingyenes, online játékra kihegyezett változat - a válasz mindkét kérdésre igen volt, ám kevésbé jó hír, hogy egyik játék sem holnap fog megjelenni, ha valóban elkészülnének.
A Dawn of War II: Retribution februárban jelenik meg, utána a Relicet azonnal ráállítják a harmadik rész elkészítésére: "onnantól 18-24 hónap múlva" megjelenhet a játék, azaz körülbelül 2012 augusztusa és 2013 februárja között számolhatunk a Dawn of War III boltokba kerülésével, ha csak nem jön össze valami komolyabb, a fejlesztést hátráltató baki, ami miatt csúszhat a premier.
Bilson azt sem zárta ki, hogy az új Dawn of Warnak is lesz egy ingyenes, kizárólag multiplayer módban játszható változata, azonban - mint mondta - ezen egyelõre csak gondolkodnak, a végleges döntést azután fogják meghozni, hogy megjelent a Company of Heroes Online, amely szintén ingyenes (a mikrovásárlás lehetõsége itt is adott) és szintén csak multiban lehet tolni. Ha a játékosoknak bejön a második világháborús stratégia ezen formája, valószínûleg a THQ-nak és a Relicnek sem lesz ellenére, hogy a Dawn of Wart is átalakítsák.
most vagy meg csinálnak valamit normálisan vagy mi a faszt akarnak ezzel anno úgy halodtam hogy mivel át ment a dow 2 winfos liw ról steam ra és kiadták újra a játékot mindenestõl hogy ezt tekinthetjük dow 3 nak csak ugyan úgy dow 2 és ehhez jönnek majd a kiegek.
Dow 2 Community
Dow 2 Hungary Blog
a Steam om meg Dantesward
(zerot és uwut leszámítva)
Nekem tetszik, jó ez a meccs közvetítés. <#smile>#smile>
Dawn Of War 2 Magyar community Blog
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Nem, nem jó hír, hogy van könyv. Egyrészt nincs összhangban a DoW2 sztorijával, másrészt elég szar is. Pl Isador azon bassza fel magát, hogy nem librarian a chapter masterük, szerinte a librarianoknak kellene vezetniük a Blood Raveneket. Aztán ugye a DoW2ben kiderül, hogy mégiscsak egy librarian a chapter master... :P
Meg úgy egyébként is elég nagy hülyeségek vannak benne.
http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/posts/list/223245.page
Nincsenek túl jó véleménnyel róla a fanok... Általánosan az róla a vélemény, hogy a legszarabb WH40k könyvek az összes közül.
Szerintem ne azzal kezdd. Bár, abból kiindulva, hogy ennél már csak jobbak jöhetnek, lehet, hogy mégis érdemes itt kezdeni. :P
Egy trilógia(plusz egy novella) C. S. Goto-tól a DoW1, meg van egy Dawn of War II, Chris Robertsontól. Ez utóbbiról semmit nem tudok, megvan, de nem olvastam.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
http://www.akciofigura.hu
6,99€
The popular survival game mode from Dawn of War II, Dawn of War II: Retribution – The Last Standalone, is now available as a stand-alone game on Steam!
Dawn of War II: Retribution – The Last Standalone is a cooperative survival mode where you control a single hero and face off against waves of enemies with two other teammates. Choose from one of the six available heroes and gain experience points to level up and unlock new wargear and abilities.
Ja igen, az elsõ kötet történetileg csak most fejezõdött be a Retributionnal, szóval ha gondolod, azt ki is lehet hagyni, mint mondottam vala, annyira az nem jó könyvnek, inkább szerezd be a játék elsõ részét.
Amugy nem megyek bele, de azota nem veszek konyvet, lejon minden torrentrol. Hogy rohadjak meg.