2367
-
vegytek #1087 érdekes dolgot láttam az egyik 9-es szintű marine-nál a commander slotban: valamilyen epic token volt. Néztem is, h honnan a fenéből szerezhetett olyat. -
#1086 Na mondjuk mi egyelőre leszarjuk a pontokat, csak a végét látnánk már... Nem is szoktuk elfoglalni a csillagokat, mert az elején csak feleslegesen feltartja az ellenséget, a végén meg amúgy is nehéz életben maradni, hát még csillagokat húzkodni...
Egyébként 20. hullám elsőnek eléréséért a díjat 9. szintű karakterekkel vitték el. Kb a nem hiszem el kategória... -
vegytek #1085 én már láttam a 19-es hullámot is, akkor sikerült kicsivel 2,5millió feletti pontot elérni. -
#1084 én a háttérben maradok vele és a társaimat segítem általában -
#1083 Na, most olvasom, hogy a Runes of War a varázslatokat is erősíti, nem csak a közvetlen fegyveres sebzést... Azért jó lett volna, ha ez a játékból is kiderül, nem csak a dow2blogból. -
#1082 Na ezt próbáltam, de amikor jön kb 10 nob, meg még 10 csapatnyi rakétás és shootás ork, akkor már nem igazán oszt-szoroz, hogy 2-3-at néhány másodpercre átállítok a mi oldalunkra...
Szal... Amíg a ribanccal próbálkoztam, átlagban a 12. hullámig jutottunk haverokkal, és egyetlen egyszer láttuk a 16. hullámot, amikor átálltam orkra, akkor hirtelen 16. hullám lett az átlag, és egyszer láttuk a 18.-at is.
Bár az is igaz, hogy közben a másik ork havernak meglett a deffgun, meg a marínnak a drenya... -
#1081 Használd egyfolytában a confuse-t, én nem egyszer úgy csináltam meg wave-eket egyedül amikor a társaim kihaltak, hogy az ellenség erősebb egységeit confuse-oltam, így egymással foglalkoztak amíg én élesztettem a többieket vagy rájuk tettem egy aoe vihart. -
#1080 Volt valakinek türelme Last Standben a ribancot fejlesztgetni? Én a 13. szinten, amikor még mindig hulladék wargearek jöttek, feladtam, és áttértem orkra. Lesz később valami használható? Iszonyatosan szar cuccokat kap, a kezdő felszerelés nagyjából a leghasználhatóbb...
Amíg a piros pisztolyt, a kezdőpáncélt, meg a Combat Mastery-t adó fityfaszt használom, addig még csak-csak megy a dolog, de ha a varázslásra akarnék rágyúrni, akkor egész egyszerűen képtelenség életben maradni. A varázslatok szart sem érnek, főleg gépek ellen, a varázslós karddal már az első hullám orkjait sem öli egy ütésből, hát még később a nobokat, és a mannát illetve mannaregenerációt adó páncélokban a 11-12. szint környékén az átlag élettartamom 3 másodperc. Hülye kurva tökmagától odarohan az ellenhez karddal csapkodni, és akár egyetlen pofontól hanyatt dobja magát.
Én csinálok valamit szarul? -
vegytek #1079 mármint a live német? ha igen, akkor válaszd angliát. -
HUaRC #1078 Koszi mar bereggeltem a Nemetekhez, most mar megy.
Viszont most minden nemetul van, de ennyi baj legyen. -
#1077 Adj meg más országot. Live nincs Magyarországon. -
HUaRC #1076 Sziasztok, lehet felmerult mar ez a kerdes,de:
Tegnap megvettem a DoW2-t viszont nem tudok belepni a Microfos Live-ba hogy multizhassak, mert kidob egy hibauzenettel(Your region may not be supported). Van erre valami megoldas? Baromi fruszralo a dolog, mi ez a regios faszsag mar? Lehet egyaltalan valahogy normalisan multizni Mo-rol? -
#1075 Ja, meg is tette, aztán telepíthette újra az egészet, meg tölthette le újra a DLC-t, mert indításkor hibaüzenettel elszállt... :P -
vegytek #1074 meg lehet változtatni a játék nyelvét... -
#1073 Havernak a magyarított DoW2-je csinálta ezt... Gondolom nincs még hozzá fordítás.
Ha nem magyar verziód van, akkor passzolom. -
maniac001 #1072 Nekem a campaig alatt az új lehetőség valami %764634NO RANGE. Ezt írja. Ez mi? Amúgy lehet ezt a módot skirmish-ben is játszani? -
#1071 Nagyon vad lett a last stand mode. -
DarkBlade #1070 Kárvolt elkiabálni, már tölti.. 9kor kezdte el. -
DarkBlade #1069 Hát ez még mindig nem.. :( -
#1068 Sztem más időzóna.
Pl Steamen THQ-hét van, tegnap, mikor hazaértem még Titan Quest volt 50% akcióban, aztán olyan este 7-8 körül jött egy update, meg a kötelező reklámok, és akkor írta, hogy THQ-hét, hétfőről lecsúsztál, ma Company of Heroes nap van. Ebből kiindulva ma este nyolc körül lesz még csak 14.-e szerda, most még kedd van... :)
De persze ez semmi konkrét, csak agyalok... -
#1067 Mégsem jött ki patch vagy csak nekem cseszik le szedni? -
DarkBlade #1066 Kösz. Én meg már kezdtem pánikolni hogy a Steam nem updatel.. :D -
#1065 Eheh, ja, azt hittem ma van 14., benéztem. :P Bocs. -
#1064 Holnap lesz, nem ma. -
DarkBlade #1063 Ez mikor lesz? -
#1062 Tudom, bétában volt 2 társam és velük elég sokat játszottam, még jól is ment. Aztán ők nem vették még a játékot és egyedül maradtam. -
#1061 Ja, hát mondjuk egyedül... Sőt, mi hárman vagyunk, de úgy 40-50 meccset be kellett buknunk zsinórban az elején, hogy legalább elkezdjük megérteni a dolgok működését.
De ez szinte minden multis játékkal így van, hogy az eleje kőkemény szopás. Stratégiákra főleg igaz. De hamar túl lehet esni rajta, és onnantól kezdve királyság. -
#1060 Meguntam, egyedül nem köt le, randommal eddig mindig csak kikaptam. -
#1059 ?
Mer' a multival mi a baj? -
#1058 Jee, akkor végre megint lesz mivel játszani :) -
#1057 Ma DLC és balance patch.
Infó -
#1056 Én hétvégén szoktam játszogatni haverommal. Ő nagyon durván tolja, mindig nyerek vele:D Állandóan ezzel kockul. Ja, és mindig randommal van:D Én korábban az Orkokra álltam rá nagyon, most az eldákat vesézem ki:) Játszhatunk majd együtt. Asszem Steamen is fennvagy nálam Zero. -
#1055 Eh, de döglött ez a topik... Senki nem játszik? Mi elég durván rákattantunk két haverral a multira. Már elkezdtünk nyerni is meccseket, nem csak durván bealázódni.
Volt, hogy 14, de olyan is, hogy 6 ticketünk maradt az 500-ból, de nyertünk. Iszonyat durva csaták mennek, és időnként nagyon trükközni kell a győzelemért, nem agyatlan építek-gyártok-hordában lerohanok játékmenet, mint átlag RTS-ben, vagy DOW1-ben... Nagyon bejövős. -
Masakari #1054 minden faj kap új 1séget!
chaos meg..majd ha lesz hivatalos 1ség lista akkor megtudjuk,addig sztem felesleges irkálni mert közünk nem lesz a valósághoz
és 1 videó:
első trailer a kiegről
http://www.youtube.com/watch?v=Hoz6QSmffYM -
#1053 Én nem láttam sehol, hogy írták volna, hogy minden faj kap új egységeket. Ettől függetlenül lehet, hogy kap, csak én nem olvastam :) -
Landor #1052 a kiegben.. -
#1051 Milyen új egység? Lehet, hogy valamiről lemaradtam. -
#1050 Na és szerintetek milyen egységek lesznek káosz oldalról?
Képek alapján:
Elsőn devastator és dreadnought
Másodikon semmit nem látok, talán egy halott IG...
Harmadikon káosz predator és marine-ok. Az egyiknél rakétavető van a tank mögött, meg van néhány akinél meg kard van, az gondolom két külön squad, és azok lesznek a káosz közelharci egységei. De lehet sima marín is, kard promóval... Meg valami képesség is aktív, lehet, hogy egy kommandert látunk, de az is lehet, hogy csak az egységnek valami cucca.
Negyedik képen kommander meg marínok, chaos projectile-lel lövöldöznek
Ötödiken hellhound, viszont nem ingame, kérdés, hogy csak concept art-e, vagy tényleg egység?
Ugrálós egységet nem látni, lesz vajon raptor? Scout-jellegű egysége sem nagyon van a képeken, meg transzport, meg tier2-es nehézfegyverzet sincs. Azok mik lehetnek? Jó lenne valami démon, ha már a defiler helyett nekik is drenyájuk van. Ja, és ez venerable drenya, vagy ilyen nekik a sima..?
Van ezekről már hivatalos infó?
És arról, hogy milyen kategória lesz a plusz egység, amit a másik 3 faj is újonnan kap a kieggel? -
#1049 Hajlandó voltam, feltettem egy Win7-et. Azóta nem fagyott le. -
#1048 Ezek a képek isteniek!!! maxima köszönet a feltöltéséért! egy élmény volt látni, hogy hol fogok habzó szájjal hentelni! ;)