WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
Akkor asszem holnap megveszem ..
8 map van jelenleg 5 db 3v3 és 3db 1v1 de közelgõ patch pár nap mulva hozzáad +2db 2v2-t lehet még mást is de eddig ez a biztos..
1v1 game keresés kb 10-20sec 3v3 ott már több percig is eltarthat..
Béta meg a jelenlegi erõsen más már most sokkal jobb de msot jön egy nagy patch amitõl még sokkal sokkal jobb lesz..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Azt hiszem 7 map van, de biztos lesz hozzá letölthetõ, vagy adnak szerkesztõt ki mint az elsõ részhez.
robotnyk
jah, engem sem zavart, gyakorlatilag kicsit olyan mmorpgs-farmolós fílinget adott neki. kár, hogy nincs hasonló cucc még... kicsit hiányoltam, hogy jobban különbözzenek a különbözõ armorok, fegyverek, de gondolom a licenc miatt nem nagyon lehetett variálni. 😊
XenHai
És multipalayer mappokból mennyi van bétában nevetségesen kevés volt..
XenHai
Bétán a tyranida szemét volt minden félkarú fasz azzal ment be zergeltél vele mindent a behívás meg volt amikor 10 -15 perc is volt.A laggot meg arra értettem hogy még el sem kezdõdött a mecs de már dc vagy más esett ki de ez eléggé sûrû volt.
perc*
Hát én nem sokat bétáztam de nem tart sokáig playert találni. A find game opciónál 5 merc volt eddig a legtöbb talán. Lag meg csak a playerek net sebessége miatt van de eddig nem volt vészes. A balance-ról nem sokat tudok, de szerintem ha valaki ügyes, bármelyik fajjal bever bármit. A tyranida carnifex talán kicsit túl erõs, de verhetõ az is. De majd a tapasztaltak megmondják. Nekem iszonyúan bejön a multi is meg a single is. Maxxximális a hangulata, nekem ez számít.
XenHai
A béta óta változott a játék?Lagg,lassú player találat..,balanc..?
Egyébként nekem maga a világ feelingje tetszik. Sokszor bezoomolok és nézem ahogy a lövedékek szaggatják az idegenekn testét, vagy ahogy felveri a port ha mellélövök. Bele tudom élni magam az embereim helyzetébe, hogy nincs választásuk, menni kell, az idegenek meg csak özönlenek. Két lépés elõre és már dörögnek is a bolterek. Jó sok basszust adtam a hangfalaknak, az élmény leírhatatlan 
Egyféle missiont hiányolok. Beletettem volna olyat, hogy a birodalmi gárda véd egy területet ahol civilek szállnak fel az evakuáló hajóra, tömeg és pánik, az ellen meg csak jön, nekem meg fel kell tartani õket. Ha 1-2 beér, kiragad pár civilt stb. Ez azért odab..ott volna a hangulatnak. De így is tökéletes, én a hangulata miatt játszom így. És a megvalósításnak hála, nagyon élethûek a harcok 
Hát volt egy védekezõ mission ahol a generátorokat kellett védeni a nidáktól. Egy carnifex jött a végén. Azért adott egy kék páncélt Cyrusnak (nem használom amúgy õket). De csak 2 napom volt rá mert a nida fertõzés elég magas volt. Gondolom ha hagyom hogy végigmenjen a csík a "fertõzésmérõn" akkor az a mission eltûnik. Legalább is nekem így logikus. Most nem a fõszálat követem hanem próbálom a nidékat visszaverni ahol magas a fertõzöttség. nekem így teljesen jó a feeling.
- nem feltetlenul 1 nap alatt csinalsz meg egy deployt. Ugyanis ha egy kuldetesben jo vagy, akkor kaphatsz az adott napon +1 deployt (sot, remlik hogy +2 deployt lehet csinalni).

Tipikusan ugy csinaltam, hogy minden napod egy olyan bolygon kezdtem, ahol mar sok templom (vagy gyar? Amelyik pontot ad a kuldetes vegen) volt a kezem alatt (utazas a bolygok kozt nem vesz idot el). Plusz fontos hogy nem vedekezo kuldi legyen, hanem olyan ahol boss van a vegen. Ilyenkor, ha letakaritottam minden ellent + vigyaztam hogy ne fekudon meg senki, akkor automatikusan elertem annyi pontot a kuldetes vegen, hogy kapjak egy bonusz deployt arra a napra.

Tyranid terjeszkedes: tudom hogy minden bolygon volt egy skala, hogy mennyire fertozott, de volt valaki, akinel a fertozes okozott valami bajt is? Nalam nem tunt fel, hogy kulonosebben szamitott volna a tyranid fertozes merteke...

Na akkor egy kis összegzés...
10-es szinten vagyok, az utolsó elõtti nehézségi fokozaton tolom. captain ha jól tévedek. Egyszerûen qrva jó ez a game. Lehet hogy ismétlõdnek a pályák, de ez sosem zavart más játéknál sem. Bejön hogy vissza kell menni régebbi helyszínekre, mert a történet szerint a tyranidák terjeszkednek, és nagyot dom a feelingen hogy jelzi a game a fertõzöttség fokát, sietni kell. Volt olyan hogy 5 nap volt hátra. De minden deploy egy nap, tehát nem próbálhatom a végtelenségig save/reload módon, oda kell figyelni. Ettõl rohadt izgalmas, izzad az egéren a tenyér 😊
Tetszik hogy a multi/skirmish teljesen más stílust igényel mint a hadjárat. Sokszor van alien feelingem, ahogy tömegével jönnek az idegenek. Más taktika kell a tyranidákhoz, más az ork/elda ellenhez. A multi zseniális csak noob vagyok még hozzá 😊
Ha belegondolok a kiegészítõkbe meg a DLC-kbe... Nálam az év játéka.
Jaja Costum nem ranked csak Find game számit..
Live nevet irjatok és akkor felveszlek titket és akár tudunk majd tolni is..
Amugy közeleg az uj patch ahol végre lesz 2v2 is.. 😊

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

A custom game nem ranked.
Érdekes hogy a tyranidákat írja favoritnak de sosem játszottam azzal multiban.
Custom game-t játszottam. csak a Find Game a ranked? Custom game / Public alatt nem számol statot:
1. Biztosan ranked meccsekrõl van szó?
2. Annál a fajnál nézed, mellyel játszani szoktál?
Miért van az hogy nem számolja a game a player statisztikáimat? Jópár multi meccset toltam már se nulla win nulla loss és a rank pontok is nulla? Van erre valami megoldás?
Eredeti a game.
Aterzem, en obudara jartam foiskolara 😊 Igaz, az nem ad annyira katarktikus elmenyt mint a baratno...

jaja 😊
2 évig jártam oda a istenhátamögé óbudáról 😄

-tRs-Landor

Neked lakik az ex baratnod rakosligeten/csaban, az en utcamban, nem? 😊

Na egy steam és game reinstall megoldotta.
de most a game is currently unavailable azt jelenti hogy felse rakta,szóval most nem értem akkor hogy pecselheti..bár az alapból baromság hogy a játék nem elérhetõ
Megjött a game, felrakom, aktiválom steamen erre game is currently unavailable. Jó elkezdi updatelni a steamen, de 99%-nál van 1 órája és váltakozik a Download starting... és az Updating 99% felirat. De nem megy tovább.

Szívok ezzel a szarral, nem vágom mi a baj.
JaSoN HuNTeR
<#mf2><#lama>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

szólt imígyen [email protected] <#nevetes1><#nevetes1>
de most tényleg matyi ne vicceljmár húzz a francba alduni lövik a pizsit 😄D

-tRs-Landor

JaSoN HuNTeR
<#lama>élõbe lenne ekkora a szád. 😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Igazatok van. Meg is rendeltem a dow 2-t 😊
az könnyen meghelet hogy én ilyet mondtam :ÐÐ
köztudottan meg van a véleményem az összes momorpégés kemény függõséget okozó játékokról. de most az intésedre direkt nem keltettem további flémet ebben a topikban.. 😊

-tRs-Landor

EVE Online-ban van annyi elonyod, hogy kb 2-4 honapnyi fejlodes utan (amikor muszaj befizetni a havidijat) tudsz mar annyi jatekpenzt kitermelni, hogy befizethesd a havidijat abban. Onnantol kezdve az EVE lenyegeben ingyenesse valhat neked.

Mas kerdes, hogy egy bizonyos ido utan masodik munkahelyed lehet az EVE, az meg nem biztos hogy szorakoztato.
Ahogy tan Landor mondta egyszer nekem egy Battlefield menet kozben teamspeaken, kockafeju leszel az EVE-tol nagyon. Mert azt csak tenyleg hardcore modon lehet tolni.

Amugy a DoW meg az EVE ket total kulonbozo jatekstilus/szemlelet/elfoglaltsag, nem is ertem hogy sikerult ezt a kettot egy dontesbe rakni.

😊))
Na igen. A wowot is 4 éve fizetem de most lett elég 😊
ha évekig tolod akkor évekig fizeted a havi díjat,ami nem kis pénz😊
Egy MMO-val évekig lehet tolni, a dow 2-vel nem 😊
De még nem eldöntött.
te tudod😊
de dow2-ért 1szer kell fizetni eve meg havidíjas😊
<#ijedt>

-tRs-Landor

😄
Még gondolkodom hogy eve online legyen vagy dow 2.
jovanmá', így lesz te szemét téker 😄

-tRs-Landor

sajnos nincs meg nekik eredetibe <#vigyor5>

-tRs-Landor

Szerintem toljatok egy 1v1-et irjátok be mi volt jobban is menne a forum profiljába meg kitudnátok adni ami bennetek van 😉

Namostmareleglegyen, mert mindakettot sarokba allitom! A hetszazat neki!

<#oooo><#integet2>

-tRs-Landor

Hogy beszélsz te a másikkal hm? Miért vagy ennyire überkirály? Akkora paraszt vagy hogy kész. Nekem nincs meg se az eredeti még se warez. A demoval játszom ami legális. De nemsokára megveszem. Viszont nem szeretnék ilyen jobb egérgomb arccal.
nekem legalább megvan a játék te szerencsétlen warezolós.. na huzzál a warezos topikba a kispajtásoddal

-tRs-Landor

JaSoN HuNTeR
<#lama>

mr nagyszájú nulla.<#hehe>

-tRs-Landor

Még nem vettem meg de hamarosan.
sztem sokkal jobb lett mint az 1

maniac megvetted már?mert ha igen priv-be vagy felõlem ide is beirhatnád a live accod mert akkor felvennélek
JaSoN HuNTeR
Sikerült megcsinálni a játékot. De nekem annyira nem tetszik az elsõ rész szerintem sokkal jobb lett.

Landor ha ilyen nagy vagy várlak csepelen a 21.ker be irj privit te szájhõs.

Téged meg jól bannolni kéne te nulla.