WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1v1 game keresés kb 10-20sec 3v3 ott már több percig is eltarthat..
Béta meg a jelenlegi erõsen más már most sokkal jobb de msot jön egy nagy patch amitõl még sokkal sokkal jobb lesz..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Egyféle missiont hiányolok. Beletettem volna olyat, hogy a birodalmi gárda véd egy területet ahol civilek szállnak fel az evakuáló hajóra, tömeg és pánik, az ellen meg csak jön, nekem meg fel kell tartani õket. Ha 1-2 beér, kiragad pár civilt stb. Ez azért odab..ott volna a hangulatnak. De így is tökéletes, én a hangulata miatt játszom így. És a megvalósításnak hála, nagyon élethûek a harcok
Tipikusan ugy csinaltam, hogy minden napod egy olyan bolygon kezdtem, ahol mar sok templom (vagy gyar? Amelyik pontot ad a kuldetes vegen) volt a kezem alatt (utazas a bolygok kozt nem vesz idot el). Plusz fontos hogy nem vedekezo kuldi legyen, hanem olyan ahol boss van a vegen. Ilyenkor, ha letakaritottam minden ellent + vigyaztam hogy ne fekudon meg senki, akkor automatikusan elertem annyi pontot a kuldetes vegen, hogy kapjak egy bonusz deployt arra a napra.
Tyranid terjeszkedes: tudom hogy minden bolygon volt egy skala, hogy mennyire fertozott, de volt valaki, akinel a fertozes okozott valami bajt is? Nalam nem tunt fel, hogy kulonosebben szamitott volna a tyranid fertozes merteke...
10-es szinten vagyok, az utolsó elõtti nehézségi fokozaton tolom. captain ha jól tévedek. Egyszerûen qrva jó ez a game. Lehet hogy ismétlõdnek a pályák, de ez sosem zavart más játéknál sem. Bejön hogy vissza kell menni régebbi helyszínekre, mert a történet szerint a tyranidák terjeszkednek, és nagyot dom a feelingen hogy jelzi a game a fertõzöttség fokát, sietni kell. Volt olyan hogy 5 nap volt hátra. De minden deploy egy nap, tehát nem próbálhatom a végtelenségig save/reload módon, oda kell figyelni. Ettõl rohadt izgalmas, izzad az egéren a tenyér 😊
Tetszik hogy a multi/skirmish teljesen más stílust igényel mint a hadjárat. Sokszor van alien feelingem, ahogy tömegével jönnek az idegenek. Más taktika kell a tyranidákhoz, más az ork/elda ellenhez. A multi zseniális csak noob vagyok még hozzá 😊
Ha belegondolok a kiegészítõkbe meg a DLC-kbe... Nálam az év játéka.
Live nevet irjatok és akkor felveszlek titket és akár tudunk majd tolni is..
Amugy közeleg az uj patch ahol végre lesz 2v2 is.. 😊
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Custom game-t játszottam. csak a Find Game a ranked? Custom game / Public alatt nem számol statot:
2. Annál a fajnál nézed, mellyel játszani szoktál?
Eredeti a game.
2 évig jártam oda a istenhátamögé óbudáról 😄
-tRs-Landor
Szívok ezzel a szarral, nem vágom mi a baj.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
de most tényleg matyi ne vicceljmár húzz a francba alduni lövik a pizsit 😄D
-tRs-Landor
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
köztudottan meg van a véleményem az összes momorpégés kemény függõséget okozó játékokról. de most az intésedre direkt nem keltettem további flémet ebben a topikban.. 😊
-tRs-Landor
Mas kerdes, hogy egy bizonyos ido utan masodik munkahelyed lehet az EVE, az meg nem biztos hogy szorakoztato.
Ahogy tan Landor mondta egyszer nekem egy Battlefield menet kozben teamspeaken, kockafeju leszel az EVE-tol nagyon. Mert azt csak tenyleg hardcore modon lehet tolni.
Amugy a DoW meg az EVE ket total kulonbozo jatekstilus/szemlelet/elfoglaltsag, nem is ertem hogy sikerult ezt a kettot egy dontesbe rakni.
De még nem eldöntött.
de dow2-ért 1szer kell fizetni eve meg havidíjas😊
-tRs-Landor
Még gondolkodom hogy eve online legyen vagy dow 2.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
maniac megvetted már?mert ha igen priv-be vagy felõlem ide is beirhatnád a live accod mert akkor felvennélek
Landor ha ilyen nagy vagy várlak csepelen a 21.ker be irj privit te szájhõs.