2367
  • KingPunisher
    Hát nekem sem volt kékhalál. Sima Xp van 32 bites ősi darab de stabil..
    Probáld meg más op rendszeren persze ha 1 game miatt hajlando vagy cserélni..
  • oroberto
    Én Windows 7 64bit alatt játszok DOWII-vel és még 1x sem kékhalálozott.
  • dronkZero
    Egyébként meg lófasz a seggébe ennek az impotens bandának, tökugyanúgy kékhalálozik a játék, mint hotfix előtt. Négy 2v2 pálya van összesen, ebből kettő üzemszerűen kékhalált generál. Basszák szíven.

Rakok hétvégén egy Win7-et, megnézem azzal is, hallottam olyat, hogy csak 64bites rendszereken művel ilyet, és főleg 64-es XP-n, nekem meg pont olyanom van...
  • Landor
    ooohh jeaa
  • Masakari
    új 1ségeket mindenki kap,hősökről még nincs info hogy lenne,lesznek új multi mapok is ofc
  • Masakari
    azt várhatod
  • Magh
    Én meg azt várom, hogy észre térnek, és szépen átdolgozzák az egészet a DoW mintájára, csak azt tartják meg, ami tényleg hasznos újítás (kevés van). Ain't gonna happen.

Hogy reális legyek, szerintem ami lesz: mindenki kap egy új egységet és hőst, b*szottimba Chaos a szokásos egységekkel és 3 használhatatlan hőssel, 3-4 1.5-szintű map, zéró egyensúly. Az új egységekből tuti lesz pár bugos, exploitolható darab, amit hónapokig hotfixelnek.

A SP biztos jó lesz, sajnos ez elvileg egy ladder game.
  • Pianista
    gecc nem bírom kivárni:) remélem lessz SOKKAL több építési lehetőség...
  • Fenrir
    Innen loptam: hardwired.hu

Dawn of War 2: Chaos Rising

Thule kapitány kikémlelt egyetlen kocsányon lógó szemével a 25 tonnás létfenntartó szarkofág két centis kémlelőnyílásán és belebrekegte a mikrofonjába: Készüljetek, jönnek a Káosz Űrgárdisták!

A Dawn of War 2 első kövér kiegészítőjében, a Chaos Risingban húsz kövér küldetésen hentelhetjük keresztül magunkat a Blood Ravens űrgárdistáival. Felhasználhatjuk az eredeti játék utolsó játékállását, azaz régi csapatunkat vagy teljesen újat kezdhetünk a feladatra felfegyverzett csapattal. A szintlimitet 30-ra emelték és természetesen egy rakás új fegyvert, illetve páncélzatot gyűjthetünk be. Lesznek káosz fertőzött tárgyak is, melyeket mindenki a saját felelősségére vehet igénybe, ugyanis ezek a relikviák rettenetes mellékhatásokkal átkozzák meg viselőiket.

Megjelenés 2010 tavaszán, ám előtte még becsapódik az októberre ígért - ingyenes - többjátékos kiegészítő, a The Last Stand.

Bónuszkép:

• Masakari
    ide felnézel több mindent találsz

http://dawnofwar2.com/us/home
  • dronkZero
    DoW2-es fórumokon kering két kép, egy ilyen szürkeskálás ködös árnyék egy káoszmarínról, meg talán valami kutyafélékről, meg egy ilyen kormegadós bejelentkezőkép egy káoszmarínról, meg hogy DoW2:Chaos Rising.

Egyébként szoktuk haverral játszani esténként 2v2-t, "fasz" nevű lobbiba, ha gondoljátok, játszhatunk...

Én "Zero HUN" vagyok Live!-on, haver meg "Pusztulsz", vegyetek fel friendlistára!
  • dronkZero
    Windows LIVE "hotfix" volt, alig 20 mega. A multis játékhoz csatlakozáskori kékhalált javították, úgyhogy én kurvára örülök neki, végre tudok játszani. :)
  • Fenrir
    Még patchnotes nincs róla...
  • DarkBlade
    Most hogy így rákérdeztél... v1.6.0.4234 a verziója nálam.
  • XenHai
    Csak nekem frissített a steam?
  • Masakari
    felvettelek
  • vegytek
    angliából rendeltem a játékot, és nézem, h neked magyarul van. elkezdtem a steam-ben minden menü pontot végig nézni és megtaláltam a magyar nyelvet, beállítottam és kb 350MB letöltése után már nekem is magyar lett. nagy király ez a játék, főleg, h most már 100%-ban értem, h miről van szó.
  • Masakari
    ha majd legközelebb ingame leszek felveszlek,jelenleg hon-ozok ezerrel:D még a cod4-et is a háttérbe szorítja:D
  • Rage47
    szívesen játsznék sg-sekkel is, vegyetek fel Live-n, ha van kedvetek multizni :)
    whRage vok Live-n
  • Masakari
    amugy ja,bekéne kell az acsi:D
  • Fenrir
    Még az enyémet sem fejeztük be :P
  • Landor
    rendben
  • Masakari
    vidd végig primarchon ien pontszámmal:P (v jobbal)
  • Landor
    Na végigvittem Sergeant fokozaton! :D

a végére már elég pörgősen menz, hogy mindenki lvl20 volt :D

• Masakari
    igen gond,de nem azt irja hogy mindenkinek kék halálozik;)
  • dronkZero
    Nekem írogatja minden indításnál egy csíkban alul, hogy "Néhány embernél az augusztus 5.-i Live peccs óta gondok vannak a multipléjerrel, tudunk róla, foglalkozunk a problémával", vagy valami ilyesmit.
  • Masakari
    Zero szerintem csak neked kékhalálozik(a hiba az ön készülékében van),illetve live-nál nekem is mo van beirva és megy,igaz emlékeim szerint kreálásnál én uk-t irtam be de nemtom hogy lett ebből mo
  • vegytek
    szerintem ezt megszívtad. valószínű, h vmi kód alapján regisztrálta a régi live-os acc.-hoz a játékot.
  • dronkZero
    Szakmai ártalom, asszem... :P
  • Landor
    nem bazeg, te vagy elmebeteg hogy ilyeneken agyalsz :DDD
  • DarkBlade
    Szerintem fű alatt már van Live!, csak nem szóltak.... még. :D
  • dronkZero
    Más. Kicsit elgondolkodtam a chainsword-ökön.

Arra kellett rádöbbennem, hogy ezek a kardok _robbanómotoros_ cuccok, legalábbis hang alapján.
    No de akkor hol az üzemanyagtartály, és a kipufogócső? :D

(Tudom, tudom. Ilyen elmebeteg világban ne keressek értelmet, ez művészet. De azé' mégis meg szoktam próbálni. :P)
  • dronkZero
    Hm, tényleg érdekes. Mindenesetre _elvileg_ Magyarországon nincs Live.
  • XenHai
    Ez érdekes.
  • DarkBlade
    sry

""kedvedért""
  • DarkBlade
    Hy.

Még nem multiztam vele, de a kedvesért megnéztem.
    Lehet multizni, engedi.
    Tessék.

http://www.postimage.org/image.php?v=aVd3ZQS
    http://www.postimage.org/image.php?v=aVd43Q9
  • dronkZero
    És enged is multizni? Mert az nem művészet, hogy _beállítod_... Pont tegnap hallgattam végig Ventrilo-n, ahogy a haverok pont ezzel szívtak GTA4-gyel, ott sem engedte a magyar régiót multizni.
  • Orgi
    Ez hogyan, nekem azt írta a Multiplayeren belül az unranked meccs menünél, hogy nem elérhető a live szolgáltatás itt...
  • DarkBlade
    Nem lett jó... xD
    Akkor simán csak a linkjeik.

http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1jj0Dr
    http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1jj37A

Country/Region alatt látszik hogy Hungary.
  • DarkBlade
    Kettő kép bizonyíték gyanánt.

Remélem jó lesz. :)