2367
-
KingPunisher #1047 Hát nekem sem volt kékhalál. Sima Xp van 32 bites ősi darab de stabil..
Probáld meg más op rendszeren persze ha 1 game miatt hajlando vagy cserélni.. -
oroberto #1046 Én Windows 7 64bit alatt játszok DOWII-vel és még 1x sem kékhalálozott. -
#1045 Egyébként meg lófasz a seggébe ennek az impotens bandának, tökugyanúgy kékhalálozik a játék, mint hotfix előtt. Négy 2v2 pálya van összesen, ebből kettő üzemszerűen kékhalált generál. Basszák szíven.
Rakok hétvégén egy Win7-et, megnézem azzal is, hallottam olyat, hogy csak 64bites rendszereken művel ilyet, és főleg 64-es XP-n, nekem meg pont olyanom van... -
Landor #1044 ooohh jeaa -
Masakari #1043 új 1ségeket mindenki kap,hősökről még nincs info hogy lenne,lesznek új multi mapok is ofc -
Masakari #1042 azt várhatod -
#1041 Én meg azt várom, hogy észre térnek, és szépen átdolgozzák az egészet a DoW mintájára, csak azt tartják meg, ami tényleg hasznos újítás (kevés van). Ain't gonna happen.
Hogy reális legyek, szerintem ami lesz: mindenki kap egy új egységet és hőst, b*szottimba Chaos a szokásos egységekkel és 3 használhatatlan hőssel, 3-4 1.5-szintű map, zéró egyensúly. Az új egységekből tuti lesz pár bugos, exploitolható darab, amit hónapokig hotfixelnek.
A SP biztos jó lesz, sajnos ez elvileg egy ladder game. -
#1040 gecc nem bírom kivárni:) remélem lessz SOKKAL több építési lehetőség... -
#1039 Innen loptam: hardwired.hu
Dawn of War 2: Chaos Rising
Thule kapitány kikémlelt egyetlen kocsányon lógó szemével a 25 tonnás létfenntartó szarkofág két centis kémlelőnyílásán és belebrekegte a mikrofonjába: Készüljetek, jönnek a Káosz Űrgárdisták!
A Dawn of War 2 első kövér kiegészítőjében, a Chaos Risingban húsz kövér küldetésen hentelhetjük keresztül magunkat a Blood Ravens űrgárdistáival. Felhasználhatjuk az eredeti játék utolsó játékállását, azaz régi csapatunkat vagy teljesen újat kezdhetünk a feladatra felfegyverzett csapattal. A szintlimitet 30-ra emelték és természetesen egy rakás új fegyvert, illetve páncélzatot gyűjthetünk be. Lesznek káosz fertőzött tárgyak is, melyeket mindenki a saját felelősségére vehet igénybe, ugyanis ezek a relikviák rettenetes mellékhatásokkal átkozzák meg viselőiket.
Megjelenés 2010 tavaszán, ám előtte még becsapódik az októberre ígért - ingyenes - többjátékos kiegészítő, a The Last Stand.
Bónuszkép:
-
Masakari #1038 ide felnézel több mindent találsz
http://dawnofwar2.com/us/home -
#1037 DoW2-es fórumokon kering két kép, egy ilyen szürkeskálás ködös árnyék egy káoszmarínról, meg talán valami kutyafélékről, meg egy ilyen kormegadós bejelentkezőkép egy káoszmarínról, meg hogy DoW2:Chaos Rising.
Egyébként szoktuk haverral játszani esténként 2v2-t, "fasz" nevű lobbiba, ha gondoljátok, játszhatunk...
Én "Zero HUN" vagyok Live!-on, haver meg "Pusztulsz", vegyetek fel friendlistára! -
#1036 Windows LIVE "hotfix" volt, alig 20 mega. A multis játékhoz csatlakozáskori kékhalált javították, úgyhogy én kurvára örülök neki, végre tudok játszani. :) -
#1035 Még patchnotes nincs róla... -
DarkBlade #1034 Most hogy így rákérdeztél... v1.6.0.4234 a verziója nálam. -
#1033 Csak nekem frissített a steam? -
Masakari #1032 felvettelek -
vegytek #1031 angliából rendeltem a játékot, és nézem, h neked magyarul van. elkezdtem a steam-ben minden menü pontot végig nézni és megtaláltam a magyar nyelvet, beállítottam és kb 350MB letöltése után már nekem is magyar lett. nagy király ez a játék, főleg, h most már 100%-ban értem, h miről van szó. -
Masakari #1030 ha majd legközelebb ingame leszek felveszlek,jelenleg hon-ozok ezerrel:D még a cod4-et is a háttérbe szorítja:D -
#1029 szívesen játsznék sg-sekkel is, vegyetek fel Live-n, ha van kedvetek multizni :)
whRage vok Live-n -
Masakari #1028 amugy ja,bekéne kell az acsi:D -
#1027 Még az enyémet sem fejeztük be :P -
Landor #1026 rendben -
Masakari #1025 vidd végig primarchon ien pontszámmal:P (v jobbal) -
Landor #1024 Na végigvittem Sergeant fokozaton! :D
a végére már elég pörgősen menz, hogy mindenki lvl20 volt :D
-
Masakari #1023 igen gond,de nem azt irja hogy mindenkinek kék halálozik;) -
#1022 Nekem írogatja minden indításnál egy csíkban alul, hogy "Néhány embernél az augusztus 5.-i Live peccs óta gondok vannak a multipléjerrel, tudunk róla, foglalkozunk a problémával", vagy valami ilyesmit. -
Masakari #1021 Zero szerintem csak neked kékhalálozik(a hiba az ön készülékében van),illetve live-nál nekem is mo van beirva és megy,igaz emlékeim szerint kreálásnál én uk-t irtam be de nemtom hogy lett ebből mo -
vegytek #1020 szerintem ezt megszívtad. valószínű, h vmi kód alapján regisztrálta a régi live-os acc.-hoz a játékot. -
#1019 Szakmai ártalom, asszem... :P -
Landor #1018 nem bazeg, te vagy elmebeteg hogy ilyeneken agyalsz :DDD -
DarkBlade #1017 Szerintem fű alatt már van Live!, csak nem szóltak.... még. :D
-
#1016 Más. Kicsit elgondolkodtam a chainsword-ökön.
Arra kellett rádöbbennem, hogy ezek a kardok _robbanómotoros_ cuccok, legalábbis hang alapján.
No de akkor hol az üzemanyagtartály, és a kipufogócső? :D
(Tudom, tudom. Ilyen elmebeteg világban ne keressek értelmet, ez művészet. De azé' mégis meg szoktam próbálni. :P) -
#1015 Hm, tényleg érdekes. Mindenesetre _elvileg_ Magyarországon nincs Live. -
#1014 Ez érdekes. -
DarkBlade #1013 sry
""kedvedért"" -
DarkBlade #1012 Hy.
Még nem multiztam vele, de a kedvesért megnéztem.
Lehet multizni, engedi.
Tessék.
http://www.postimage.org/image.php?v=aVd3ZQS
http://www.postimage.org/image.php?v=aVd43Q9 -
#1011 És enged is multizni? Mert az nem művészet, hogy _beállítod_... Pont tegnap hallgattam végig Ventrilo-n, ahogy a haverok pont ezzel szívtak GTA4-gyel, ott sem engedte a magyar régiót multizni. -
Orgi #1010 Ez hogyan, nekem azt írta a Multiplayeren belül az unranked meccs menünél, hogy nem elérhető a live szolgáltatás itt... -
DarkBlade #1009 Nem lett jó... xD
Akkor simán csak a linkjeik.
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1jj0Dr
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1jj37A
Country/Region alatt látszik hogy Hungary. -
DarkBlade #1008 Kettő kép bizonyíték gyanánt.
Remélem jó lesz. :)