WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#rockytheme
-tRs-Landor
ezis multi:P
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
nekem 1 dologgal van ki a faszom de úgy rendesen 1v1-ben,hogy minden retkes gyökér szarfaszú köcsög tyranida player 1 kurva taktikot ismer,ravener+warrior+közelharci gaut és techel a kurva carnifexre.. a faszom kivan hogy ezt a szánalmas gyökér szar tacticot ismerik csak ezek a retkesszájú gyökerek...bocs de már nagyon felidegesítenek ezek a nyomorékok,most kijött-.-
ok, ok, csak sargent fokozat, de teljesen megfelelt, jót szórakoztam. soha nem szerettem az rts kampányokat, de a relic megtalálta azt a hibrid mûfajt, amivel megszerettem :)
"A játék magyar feliratos változata várhatóan 2009. áprilisában jelenik majd meg! Kérésre a forgalmazó (Multimédia Holding) az angol verzókat utólag magyarra cseréli."
Next PC upgrade: 2022
Nem úgy volt hogy magyar feliratosan jelenik meg?
Next PC upgrade: 2022
<#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
Maak,Landor live nevetek mi?
A következõ gépen próbáltam ki a játékot, de nagyon szaggatott, játszhatatlan volt:
AMD Turion 64 X2 mobile technology TL-60 / 2 GHz
4GB DDR2
NVIDIA GeForce 7150M (1GB ram hozzárendelve)
Vista SP1
Sztetek jogos, hogy ezen a gépen nem megy a játék, vagy csak a Vista ill. nem jó 3D driver tehet csak róla?
Köszi a választ elõre is!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De amugy se fogytak volna el sose a mellekkuldetesek, mivel mindennap general ujat. Veszteni meg semmit nem vesztettel, ha lattal egy defense meg egy tamado kuldetest, akkor lattad az osszeset.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
A halál csupán a kezdet...
-tRs-Landor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Most komolyan: eltekintve attol, hogy az egysegeket maskepp hivjak es maskepp texturazzak oket, 4 faj utan egy 5. olyan nagy kulonbseget nem jelent :)
@Masa: viragbolti verzioval nekem is volt 3 terminator pancel :)
\" örökké nem eshet.... \"
Masakari: hat, eleg erdekes vedelem lenne ha tenyleg ilyen kulonbsegek lennenek a tort meg az eredeti kozott. Nem lehet hogy a steamen jottek ki kisebb/nagyobb balance patchek es azok kavartak meg a jatekot?
Amúgy tényleg nem tudom mi hajtott, hogy végigvigyem de valszeg igazad lehet. Csak az a fura, hogy a hasonszõrû "egykaptafás" gémek rég a kukába végzik nálam. Ez meg......
Kb úgy éreztem én is mint te, effektive tényleg unalmas volt az ismétlõdõ küldetéshalom, de talán a szintlépés meg a tárggyûjtögetés miatt végülis nem volt annyira kiabrandito :) Azért másodszor nem toltam végig, bar ez lehet szemelyes "hiba", nem szoktam jatekot egynel tobbszor vegigvinni (kiveve a Civilization jellegu jatekokat).
Remélem azért valamikor kidobnak egy kieget hozzá, mert nem kellene a süllyesztõben végeznie. Mindent összevetve nekem tetszett!
u.i.: azért thx, hogy segíteni akartál!
20-as szintet ugy is elerheted, hogy egy betut nem haladsz elore a tortenetben. Ugyhogy lehet hogy meg az elejen jarsz. Lehet hogy nem. Mondd meg hol tartasz a tortenetben, es akkor tud vki valaszolni :)
meg kellett csinálni a köv pályát, és visszakaptam, csak volt egy defense közben és nem akartam, hogy lejárjon. mindegy, azóta visszafoglaltam, és lassan meg lesz az angel of death rank is. ^_^