WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nah online vagyok egy kis co-op mókára :)

A halál csupán a kezdet...

nem csak 1v1-et szoktam játszani-.-
még nem készültem fel egy 1v1-re
#rockytheme

-tRs-Landor

"probaltuk mi is viragboltival, nem ment, mergemben en mar masnap megvettem az eredetit, coop jo, csak nehezebb szvsz...nameg kellene haladni ha Landor baratom raerne folytatni ugye"

ezis multi:P
nem, én még nem játszottam multiba <#buck>

-tRs-Landor

netán teis nida játékos vagy és ezt a taktikot nyomod?:P
egy ilyen #708 után csodálkozol ezen?! :DDD

-tRs-Landor

akkor félsz megadni mert félsz hogy feltöröm az accod vagy mi???
ne légy hülye vicceltem!4<#oooo>

-tRs-Landor

ne légy hülye az a neved játék közben!!!!

nekem 1 dologgal van ki a faszom de úgy rendesen 1v1-ben,hogy minden retkes gyökér szarfaszú köcsög tyranida player 1 kurva taktikot ismer,ravener+warrior+közelharci gaut és techel a kurva carnifexre.. a faszom kivan hogy ezt a szánalmas gyökér szar tacticot ismerik csak ezek a retkesszájú gyökerek...bocs de már nagyon felidegesítenek ezek a nyomorékok,most kijött-.-
robotnyk
nah, nem lehet mondani, hogy elsiettem. 42 nap, kb 90 küldetés.

ok, ok, csak sargent fokozat, de teljesen megfelelt, jót szórakoztam. soha nem szerettem az rts kampányokat, de a relic megtalálta azt a hibrid mûfajt, amivel megszerettem :)
grebber
Jól van semmi apró betûs részt nem olvastam el:

"A játék magyar feliratos változata várhatóan 2009. áprilisában jelenik majd meg! Kérésre a forgalmazó (Multimédia Holding) az angol verzókat utólag magyarra cseréli."

Next PC upgrade: 2022

grebber
Megjelent a boltokban de nem magyar felirattal :(
Nem úgy volt hogy magyar feliratosan jelenik meg?

Next PC upgrade: 2022

én elfelejtettem <#wilting>
<#idiota>

-tRs-Landor

én csak primarch fokozaton vittem eddig végig 3szor(mert alatta játszhatatlanul könnyû) haverok tanácsára.

Maak,Landor live nevetek mi?
oszt milyen beallitasokkal/felbontason? ;)

robotnyk
nem saját memóriás laptop vga, szvsz jogos.
Blasta
Sziasztok!
A következõ gépen próbáltam ki a játékot, de nagyon szaggatott, játszhatatlan volt:

AMD Turion 64 X2 mobile technology TL-60 / 2 GHz
4GB DDR2
NVIDIA GeForce 7150M (1GB ram hozzárendelve)
Vista SP1

Sztetek jogos, hogy ezen a gépen nem megy a játék, vagy csak a Vista ill. nem jó 3D driver tehet csak róla?

Köszi a választ elõre is!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

sztem nem.
De amugy se fogytak volna el sose a mellekkuldetesek, mivel mindennap general ujat. Veszteni meg semmit nem vesztettel, ha lattal egy defense meg egy tamado kuldetest, akkor lattad az osszeset.

bladex
Srácok véletlenül végignyomtam a gamét.:) Pedig volt egy csomó pálya ami mellék küldetés. Lehet valamit csinálni hogy ne keljen újra kezdeni?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Shiwo
nyomulni egyet a tanithi Elsõ és Egyetlen-nel, mi ? :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fenrir
Bakker Captain fokozaton már kemény a játék, a távolsági ellenségek folyamatosan zöld fedezékbe mennek, a közelharciak meg pillanatok alatt beérnek a deadrange-be és szétdarálnak mindenkit.

jovan.. holnap? :]

-tRs-Landor

Maak
probaltuk mi is viragboltival, nem ment, mergemben en mar masnap megvettem az eredetit<#vigyor2>, coop jo, csak nehezebb szvsz...nameg kellene haladni ha Landor baratom raerne folytatni ugye<#duma>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

nekem nem adta,de most adtaszal tök jó:)) csak multihoz kéne sok ember..1edül nem lehet
robotnyk
sokkal jobban szeretném a coopot, de az egyik gond, hogy lammaert idézzem, virágbolti verzióval nem megy. ráadásul ez a jump in-jump out, rendszer nem is lenne az igazi.
Maak
en sem talaltam unalmasnak, soot...valahogy talan maga az egesz univerzum az ami bejon nagyon...nem mondom hogy minden szart lenyenek, de szvsz eddig minden resze igenyesen lett megcsinalva es nem keves orat toltam bele...multi viszont, kovezzetek meg, nekem nem jon be...<#lookaround>...elso resznel is gyuloltem a rusht, en szeretek epitkezni miegymas, nem az hogy ilyen pro figurakkal osszekerulok es akkor mar elbol tudta milyen fajnal mi az elso lepes es jott is par egyseggel es szetvagott...ebben mi az elvezet? na jo lehet 3vs3-nal mas lenne, de 1vs1-ben gyuloltem...az uj resznel meg azta'...<#levele>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

robotnyk
én imádom ezt a singlet, már úgy 80 mission környékén járok. bár azért már látszik a vége. :)
Rendes single, az lenne a faxa...

Most komolyan: eltekintve attol, hogy az egysegeket maskepp hivjak es maskepp texturazzak oket, 4 faj utan egy 5. olyan nagy kulonbseget nem jelent :)

@Masa: viragbolti verzioval nekem is volt 3 terminator pancel :)

Fenrir
Káosz és Birodalmi Gárdisták, az lenne a faxa...

Remelem a kov kiegben lesz Chaos. Ki akarja ropilábú eldákra, meg buta orkokra pazarolni az idejét amikor a káosz felprédálja szeretett galaxisunkat??
hm,akkor nekem valami nem stimmelhetett a törtel mert 3-ból 1szer se adta be a harmadikat
Igen igazad van ez tényleg a WH40k !!! Szal lehet, hogy tényleg ez a kulcsszó. Amúgy várom 1000L a küldi lemezt hozzá, remélem elõbb vagy utóbb de kijön.

\" örökké nem eshet.... \"

robotnyk
nekem is megvan a 3 terminator páncél, nem eredetivel.
az tök mind1 mien sorrendben csinálod,de pl most beadott 1 olyan küldit is amit eddig nem + a harmadik termi páncélt is meg tudtam szerezni amit elõtte 1szer se adott be.Szóval ez vagy tényleg a patch miatt van,vagy azért mert eredeti a cucc.
Maak
nem lehet hogy mas sorrendben haladsz? en azt gyanitom, hogy biztosan nem ugyanugy csinalod vegig mint elsore...a nehezsegre meg magyarazat lehet, hogy a torteden nem volt peccs...az eredetit meg peccselted...kabe

patchek jöttek,de arról nem tudok hogy a single-t megváltoztatta volna
Ez warhammer40k, legyen barmilyen gyenge eresztes is :) Bar megprobaltam nemreg a fire warriort is (ki voltam ehezve wh40k-s jatekra), de az annyira rossz volt, hiaba wh40k - letoroltem 1 ora utan.

Masakari: hat, eleg erdekes vedelem lenne ha tenyleg ilyen kulonbsegek lennenek a tort meg az eredeti kozott. Nem lehet hogy a steamen jottek ki kisebb/nagyobb balance patchek es azok kavartak meg a jatekot?

Tudjátok számomra az a fura hogy amég vártam hogy megkapjam az eredeti példányt addig törtbe végig toltam 2szer(scout helyett assault,tacticalnak közelharc meg ien eltérõ fejlesztésekkel vicces szórakozni) és a lehetséges eltérõ osztag fejlesztés miatt 2-szer minimum végig játszható.persze engem haverok direkt figyelmeztettek hogy csakis a legnehezebb fokozaton játszam ha akarok kihívást mert a többi annyira könnyû hogy semmi értelme.most meg hogy elkezdtem az ori-val a kampányt azt vettem észre 1 csomó küldetés más(máshova érkezel a kúldi elején meg ienek),és legnehezebben is sokkal nehezebb mint tört-be volt,bár most azt nem tudom ez patch miatt van-e vagy nem de sokkal durvább és izgibb most mint a törtbe volt mert ott uncsibb volt így hogy ezt láttam itt mien
A fura az, hogy nekem sem állt szándékomban még véletlenül sem újrakezdeni, csak mondom kipróbálom milyen nehezebb szinten. És a freanc essen bele már csak azt veszem észre, hogy a Force Commanderem 4-es szintû! Nem akarom folytatni....!!!! :D

Amúgy tényleg nem tudom mi hajtott, hogy végigvigyem de valszeg igazad lehet. Csak az a fura, hogy a hasonszõrû "egykaptafás" gémek rég a kukába végzik nálam. Ez meg......

nincs mit :)

Kb úgy éreztem én is mint te, effektive tényleg unalmas volt az ismétlõdõ küldetéshalom, de talán a szintlépés meg a tárggyûjtögetés miatt végülis nem volt annyira kiabrandito :) Azért másodszor nem toltam végig, bar ez lehet szemelyes "hiba", nem szoktam jatekot egynel tobbszor vegigvinni (kiveve a Civilization jellegu jatekokat).

Köszönöm de már nem aktuális a dolog, mivel idõközben végeztem vele. Az final quest-re egy kicsit rágyúrhattak volna mert igen light-ra sikeredett. Amúgy összességében tetszett a gém bár megmondom a frankót nem is értem, hogy mi hajtott a végéig. Mivel minden q szinte egy kaptafára készült. Semmi változatosság, és mégis nem tudtam abbahagyni. Normális ez? :) Sõt most, hogy letudtam próbából egy nehezebb fokozaton is belekóstoltam. És ismét ott ragadtam elõtte. Na ez már tényleg nem normális dolog! :D

Remélem azért valamikor kidobnak egy kieget hozzá, mert nem kellene a süllyesztõben végeznie. Mindent összevetve nekem tetszett!

u.i.: azért thx, hogy segíteni akartál!

Fonok, mivel nem mondtad meg hol tartasz, igy nehez megmondani mikor lesz NEKED a jateknak vege. Ugyanis, az hogy hanyadik szinten vagy SEMMIT nem jelent - mivel a jateknak akkor van vege, amikor letolod a sztoris kuldeteseket (#630 megmondja melyek azok)

20-as szintet ugy is elerheted, hogy egy betut nem haladsz elore a tortenetben. Ugyhogy lehet hogy meg az elejen jarsz. Lehet hogy nem. Mondd meg hol tartasz a tortenetben, es akkor tud vki valaszolni :)

robotnyk
nálam Tarkusnál van, mert ha az FC épp kombózik, akkor nem tudja használni :)
meg kellett csinálni a köv pályát, és visszakaptam, csak volt egy defense közben és nem akartam, hogy lejárjon. mindegy, azóta visszafoglaltam, és lassan meg lesz az angel of death rank is. ^_^
nálam mindig commandernél volt(gondolom kampányra gondolsz)és a küldi végén meg vissza kapod szóval nemértem mért mondod hogy elszarja a statod
Thx de ez nem igazán válasz a kérdésemre.

robotnyk
hogy találnak ki ilyen baromságot, hogy elveszik az egyik squadomat? náluk volt a medkit, már beszoptam egy defend missiont emiatt. tönkrevágják a statjaimat, micsoda hülyeség már... :C
goto #630

hidd el többen is vannak akik játszanak:)
Srácok lehet hülye kérdés, de mikor ér véget a game? Mármint mit kell még csinálnom így 20-as szinten? Csak csinálom a küldiket de nem igazán látom a végét. Nem mintha annyira abba akarnám hagyni, csak érdekel, hogy mennyi lehet még vissza.