XBOX360 HARDVER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Töltsük le az internetet!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
kebab90: Házikal fejet cserélni nem egyszerû. Kell hozzá érteni. Kiveszed a driveot a boxból, abból pedig ki a fejet és be az újat, majd be kell hangolni, hogy jó távolságban legyen a lemeztõl. Ha ehhez értesz, akkor csinálhatod te, ha nem, akkor bízd egy hozzáértõre. Nekem az x-madia.xel.hu-n csinálták meg a fejcserét, ott most 12e Ft.
A PCs olvasófej azért jobb, mert tovább bírja, mint a 360ban lévõ régebbi fejek és szinte az összes lemezt beolvassa.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ha van rá gari akkor vidd vissza ha nem flesselt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
köszi
aki elolvassa fasz
ÚGYHOGY PS3-AT VAGYETEK MER AZ JAPPÁN ÉS AZOK AMÚGY KIRÁJABBAK MINT AZ AMERIKAIAK
aki elolvassa fasz
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
szoval kiflasheltem a hitachi driveomat és ki is irtam 4-5 játékot a boxom az 13 homapos és eddig semmilyen modosítása nem volt és tökéletesen müködött, miota kiflesheltem a másolt játékok közül csak egyet visz rendesen a többinél kattog meg minden baja van azt néha vagy elinditja vagy nem és ha elindul akkor is valoszinüleg leáll fél ora után unreadable disc el pedig mindegyiket ugyanazzal és ugyanolyan dvdre irom és folytom kapon a dirty disc errorokat meeg az unpalayable disc eket a kérdés az hogy ráfér e már az olvasó fej csere vagy csak kéne vennme másfajta dévédét és egy uj dldvd irót?
szerintetek az utángyártott vga kábel rosszabb mint az eredeti?
mert a m.marktba csak 2990.
És most jön az a rész, hogy problémái mellett számos hibája is van.
Az elsõ rögtön az, hogy ennyi pénz (bár ez már régi ára, biztos, hogy van ennél olcsóbban is) igen csak soknak tûnik egy darab mûanyagért egy kábellel és nem csak tûnik, hanem sok is.
-csak akkor tudod használni, ha van vezetéke X360 controllered is, mert elõször azt kell bedugni és utána kell erre kicserélni
-úgy tudom, hogy a gyorsabb egérmozdulatokkal nem tud mit kezdeni
-ha jól tudom, akkor a billentyûzetkiosztás sem változtatható
Nem olyan sok hiba ez, de annál jelentõsebbek. Szerintem ne erõltesd ezt a dolgot. Hidd el, nem rossz az az analóg, még FPShez sem. Igaz, hogy az FPS a PC játéka, de hamar belejössz és konzolon is lesz olyan jó, mint PCn, mert ott ahhoz is vannak igazítva a dolgok.
Adj még egy kis idõt annak a controllernek, biztosan belejössz.
Azt szeretném kérdezni hogy xbox360-hoz lehet e valamilyen úton módon billentyûzetet és egeret csatlakoztatni?! Nekem az FPS játékoknál nagyon nem jön be a joy, pc voltam, nem rég vettem boxot, és nagyon jó lenne ha valahogyan tudnák játszani bill+egérrel!!! Elõre is köszi a segítséget!
5.1es hangrendszert hogy tudok rákötni boxra ha monitoron játszok?
õl mûanyag és a fémlemez újrahasznosítható 100%
elég könnyû szétszedni
az nem jó
nem hallotak a szelektív hulladék gyûjtésrõl :(((((
vagy csak lexarják
és akár mit csináltam vele nem olvasta az eredeti lemezt
elötte keregett
de a lemezt nem forgatta