916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
ja hang nem megy át így
de nincs is hangszoró a moncsiba -
Aha. Majd meglesem. Az a bajom, hogy ami kábelem van most nekem, annak a végén tűs DVI kábel van. Ez persze normális is, csak sajna a monitoromon is tűs DVi kábel van és fix kábeles és erre még nem tlaáltam megoldást. Meg amúgy van valami szar a hanggal is ilyenkor, nem? -
nekem dvi-s is a moncsim
ilyen csati volt már nálam és kábel is
bevállt nekem
szép éles a kép
és olcsó 2500Ft
most veszek 1et -
Ez így nem faszántos. Én is vettem DVI végű HDMI csatit a boxhoz, csak az a baj, hogy tudtommal a HDMI nem tudja a monitorok felbontását.
Nekem olyanom van, aminek VGA csati a vége, van rajta egy fordító (fix kábeles monitoromnak hála) és utána egy VGA-DVI átalakító, azt az megy a monitoromba. -
-
janihunk #471 mongyon már valaki olyan átalakítót amivel a boxot rálehet kötni 1 monitorra a nevát nemtom de fehér csatlakozója van..köszi -
Ha hogy úgy. Hát így nem sokat ér az a cucc, mert van már tudtommal megoldás, hogy sima laptop vinyóból hogy lehet X3360as vinyót csinálni, így meg valszeg sokkal olcsóbb, mint ez lenne. -
A műanyag háza a wincsinek. A nélkül nem sokat ér:) -
A dokkolóegység mit takar? Az az X360 akar lenni? :) -
happybox #467 Hellótok!
Eladó teljesen új X360 120 GB HDD, rendkívűl olcsó áron, mindössze 23.000Ft-25.000 Ft-ig!!!!!!!!!!!! Csak a winyó adó el, dokkolóegységgel Neked kell rendelkezned, kérésre, ha eljuttatod hozzánk ingyen beletesszük!!!, de, ha nem tudod, akkor leírjuk, hogy hogy kell!!!!
Érdeklődni a [email protected] címen lehet! -
"meghajtó leticsa " "lemez az eliditya"
Magyar óra volt? -
janihunk #465 nah mind 1 hétfőn mek be és megkérdezem 1 üzletbe am köszi -
A szürke csík az inkább GPU gondra utal szerintem :( -
janihunk #463 figyelj nem lehet hogy a meghajtó leticsa az egész konzolt azért csinálja ezt..most próbáltam és a játák elindult de mikor játcottam volna szörke csikok jelentek meg és lefagyott -
janihunk #462 oké köszi -
Hát akkor nem tudom. Mivel fagy a lemez, ezért gondolom fejcsere kéne bele, de hogy ez a másik mi lehet. Nézz fel az x-media.xel.hu-ra, ott hozzáértőbb a társaság, szerintem ott valaki meg tudja mondani, hogy mi is lehet ez. -
janihunk #460 tegnap még működött.. ha van benne lemez az eliditya de utánna lefegy csak a sima dvd filmet inditya el .. fagyáskor semmien hangot nem ad.. anyi hibálya van hogy fejcsere kéne bele de már régóta jó.. néha tobább jut de utáána ugyanugy lefagy -
A menüig nem jut el, csak az XBOX logó? Ezt mindig csinálja vagy van, hogy tovább jut vagy hamarabb megáll? Van benne lemez? Milyen hangot ad a fagyás közben? Meg hogy volt-e már előtte hibája? Mikor, mi után jött elő a hiba? -
janihunk #458 heló találkozott már valaki olyan problémával hogy bekapcsolja az xboxot az xbox 360 felirat után egyből lefagy a gép semmi hibajelzés nics piros led.. most mivan valki tud valami megodést ..köszi -
sárga vezetékes a drivenál akkor
pihi van még -
egyenlőre csak érdeklődök
ha kell szólok úgyis -
Ha nem lite-onos, akkor lehet. -
Sziasztok!azt szeretném megkérdezni hogy ha vennék egy új X-Box 360 Arcade-t most ezt angliábol hoznák nekem olyan 129 font-ért.Ez gondolom mostani gyártású lehet bár nem értek sokat hozzá.Azt tudom h most veném meg és h ezt flash-elni tudnám?vagy vmi más modosítás elérhető semmi konkrét választ nem várok csak h lehet e vagy sem...előre is köszi a segítséget. -
Árban megegyezünk, ha érdekel. Flashelt FW van rajta, orig nekem nincs meg, de lehet, hogy elő tudom kertíteni, ha kell, de tudtommal anélkül is helyrehozható, meg aztán nem tudom, hogy mit kell módosítani rajta, ha más X360ba kerülne. -
és mit tud?
originál fw megvan? -
?ft -
Nem kell valakinek jóféle PCs olvasófejes samsung drive? Még régebben egy tönkrement geépemből maradt vissza. A drive tökéletes,csak sajnos a gép körülötte ment tönkre.
-
FoToS #449 sziasztok van 2 db eladó xbox360-am egy 2008.07 gyártású arcade pack 38000-ért és van egy 2006.09 samsung rive no flash,de flashelhető a gép elado vincsi nélkül.Az ára 40.000 trtozékaival persze. -
Ezt tudom ajánlani a 3 ledről -
Cubemaniac #447 cs all. Vkinek leolvadt már a procija a helyéről? Me havernak igen. És eladná a gépét, amit pesten meglehetne javítatni 15ezer ha felviszik. Aszondják a szervizben h 10ből 9 boxnak nem lesz megint baja. Aki vmi taoasztalata volt már ilyennel az írjon pls, me új gépet hütésmoddal meg flash-el nem akarok venni 70é. ez meglenne 45ből.
THX -
warez itt nincs
amúgy jó minőségi hardver kell és
samsung író + maxel 2.4x-es tökéletesen bevállt cimbinek -
ziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Sajnos mostanában bármilyen XBOX 360 játékot próbálok kiírni mindig elcseszi valahogy a clonecd eddig szinte mindig mind1iket sikerült kiírnom..de most vmiért mindig elcseszi, csak úgy hirtelen kidob egy hibaüzenetet!:S vagyis h nem jó az írás, semmi indok, semmi hibakód..:S clone cd 5öm van, full, nem értem mi lehet? :( tudnátok tippet adni ?
u.i. általában a legvégén ceszi el:S -
http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=275585 -
Az semminek nem segít, csak neked, mivel akkor ugye a HDDről fut a játék és nem a lemezről, így nem lesznek ilyen hibaüzenetek és talán a játék is gyorsabban fog tölteni. -
kebab90 #442 helo én azt szeretném tuni hogy segit e az uj dashnákl ha felmásolom a gamet hogyha nekem dirty disc el néha kiszáll a játékbol? -
X360 esetében egyenlőre sehogy. Van egy cucc, amit be lehet tenni az X360 és a HDD közé és akkor USBn lehet rá tenni cuccokat, de játékokat nem. -
Gordon88 #440 Üdv!
Hogy tudom a lemezeket a meghajtora felmásolni hogy a meghajtot ne használja feleslegessen?
Hogy tudok xboxrol pcre majd vissza is LAN-en (hálón) át másólni? -
1 led? Nem akarok kötekedni, inkább csak érdeklődök, mintha az javíthatatlan lenne. Az 1 led az nem DVD vezérlő chip hiba? Az meg ha jól tudom ragasztott chip. Meg az új gépekben a GPU sem eltávolítható. Bár gondolom te csak átmelegítéssel javítod.
És bocs, nem akarom rontani az üzleted vagy kötekedni, csak kérdezem. -
playstationchip #438 üdv! akit érdekelne xbox360 átalakítása, hibajavítása(1,3ledes)írjon: nemreklámozok@kussé.hu -
És liteon-ra van e már ellenszer-e?