1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
Nekrofil #705 hát ha van hozzá leírás,akkor azt kövesd sztem,ha nincs akkor meg sztem magad döntsd el,mert sztem elég modellfüggő hogy honnan kezded emg merre tovább,de mielőtt nekikezdessz mindenképp tervezd meg hogy is fogod csinálni pontosan :) -
sKeezo #704 van egy modellem. a fejétől, vagy a lábától kezdjem? -
sKeezo #703 tudom, de már nincs színes tinta a nyomtatóba. ez a szar kifogyasztotta. -
#702 Akkor nagyítsd ki az egészet, rendezd úgy, hogy elférjen A4-es lapokra és akkor kapsz egy nagyobb figurát :) -
sKeezo #701 az a gáz, hogy ez a figura fél feje :DDDD -
#700 Csipesz, vonalzó :) -
sKeezo #699 ezzel mit tudok csinálni? a hüvelykujjamon a köröm is nagyobb mint ez
-
#698 És is a kutyusra pályáznék! -
Erti03 #697 Raknék én ha tudnék de nincs meg a telónak a kábele, így meg nem tudom gépre küldeni -
#696 20-at.
Szerk.:
Erti: nem raksz róla képt? Kíváncsi vagyok :) -
Erti03 #695 na nekem is kész lett a sárkány, kicsit máshogy néz ki a feje mert a tüskéket nem oda raktam ahova a rajz írta, így sztem jobban néz ki :)
A Half Life 2ből a D0g nincs meg valakinek? mindenütt csak képek vannak :S -
#694 Gyönyörű... :O
Hány oldalt nyomtattál? -
Biglol #693 Ahhahhh!
Ez szepen sikerult, gratulalok!
Nagyobb is, mint amilyennek gondoltam.
Minden tiszteletem a tied. -
#692 congrt! -
#691 Nehéznek tűnik első blikkre, de egyáltalán nem az. Viszont a monotonitást bírni kell, mert az van benne bőven -.-
Kb fél éve kezdtem (újra, gyerekkoromban csináltam még ilyen házakat meg ilyesmit). Sablon meg fenn van a tehanu blogon, amit már többször is linkeltek itt. -
Nekrofil #690 mióta csinálsz maketteket?sablont megosztanád? -
Nekrofil #689 aszencségit!nagyon kegyetlen lett!sajnos nem valószínű hogy mostanában eljutok erre a szintre,hogy ilyen jól menjen... :( -
#688 Lammer itt van, és fel akarja gyújtani a főnixemet, hogy megnézze, újraéled-e -
#687 Htx :) -
#686 Szárnyhoz kis hint:
Nemtom, láttad-e, ez alapján nekem elég egyértelmű volt. -
#685 Uramatyám...
Maximum risztekpa! -
#684 Dán.
-
Erti03 #683 nem tubusost használok hanem valami fehér faragasztót, egy 0,5 L-es kólásüvegbe találtam:) Ebből öntök ki egy kémiaszertárban található kis üvegbe és onnan ecsettel kenem amennyit kell.
Remélem elég bő választ adtam :) -
Nekrofil #682 és te hogy viszed fel a ragasztót a felületre?a tubusból egyből?vagy hogy oldod meg a nagyon kis részek ragasztását hogy ne kerüljön sok cucc oda? -
Erti03 #681 Annyira nem nehéz, ez lenne ha 4dik nap ha a szárny is a helyén lenne és kész lenne, összesen olyan 21-22 óránál tartok. Most ez nem tudom gyors-e, de jól haladok, ill. haladtam :)
Ha nekem ez kész akkor jöhet a Howls Moving Castle. az a fura hogy azt hittem nehéz lenne azt megcsinálni, kb 5 perc tanulmányozás után rájöttem hogy max 1 hét -
Biglol #680 Egeszsegedre! :D
Jo neked. Hallod, nekem eselyem sem lenne, ha ossze akarnam rakni. :D
Azon az oldalon ilyen erdekes dolgok vannak (For the first one, L side, find Sf-01, and Sf-02. Glue according to the instructions. Do the same for Sf-05 and Sf-06. And the same for Sf-07 to -08, and Sf-03 to Sf-04.) gondoltam ez segit.
Vannak ott kepek is...
Mindegy, az en onbizalmam erre nem hozta meg. :)
Mennyi ido azt osszerakni? Elegge relativ, de 2 honap mulva az is szoba johet, ha nagyon unatkozom.
Csak, mert Bumblebee-t az a profi is egy honap alatt rakta ossze...
-
Erti03 #679 Kicsit ideges voltam, de ittam 1 sört és mostmár jobb :)
Én is arról az oldalról próbálkoztam de semmi :( Amúgy már teljesen kész csak az a szárny ugyebár...elég gyakran olvasom a fórumot, meg nem is az első munkám :) -
Biglol #678 Hi!
Koszonjuk a topik iranti kulturalt erdeklodesed. :D
Ezt taltam neked. Vagy valami kinai leirasrol is hallottam, ha erdekel.
Ennyit tudtam tenni erted, remelem segitettem.
Ha kesz van kepet kerunk, mert az baromi jol nez ki!!! -
Erti03 #677 Tales From Earthsea sárkány szárnyát hogy a retkes faszba kell megcsinálni???? 2 napja baszódok vele de akárhogy csinálom nem sikerül és már kibaszott ideges vagyok -
#676 Nem elég ide valamilyen papírragasztó? -
Nekrofil #675 nekem is ilyet sikerült beszereznem,ki is próbálom :) -
#674 akkor 160as köszi;)! -
#673 UHU Alleskleber univerzális extra zselés
én ezt használom, de érdemes oldószer menteset venni -
Nekrofil #672 illetve vki tud red alert 2 vagy 3 ból készült papercraftot? -
Nekrofil #671 az UHU-ból melyik fajtát ajánljátok? elég sokféle van :D
http://www.uhuragaszto.hu/index_data/univerzalis.html -
Cat 02 #670
:) -
Biglol #669 Nekem tetszik, bar mondja meg nekem valaki mi ez a kocka... Ennyire nem ismerem a rajzfilmeket, na.
En is 80-sal szivok es ovatosan annal is meg lehet jelolni (karcolni) a hajtasvonalakat. A fuleket es az oldalakat a vonalak menten elore behajtod nem lehet gond. (Mikor ossze akarod rakni, gyakorlatilag hajlik ossze-vissza...)
Super Marional mar azert nem akkor benaztam az elekkel es a fulekkel, mikor ossze akartam illeszteni es egybol jobb lett.
Mostmar neked a kovetkezo egy WoW-os Drunk Undead . XD -
Nekrofil #668 hát sztem 160g os papírral csinált,a 80-assal biztos szívni fogsz...
összerakási útutató alapján nem tűnik nagyon nehéznek :) -
Cat 02 #667 Előröl még úgy néz ki h minden rendben, de a háta...
-
Cat 02 #666 Bloo-t elkezdtem összerakni ragasztó nélkül de bazz :D Beraktam egyik oldalt, másik szétesett, most találtam ragasztót, így hátha egy majd.