Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdõ vok...nincs munkám még...tutorialokat lehet találni neten?
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
én is csak poénból csináltam 😊 anyámnak tetszik 😄
eddigi craftjaim :
a masnit elcsesztem, meg úgy az egészet 😄 de ez volt az elsõ ragasztott craftom.
a masnit elcsesztem, meg úgy az egészet 😄 de ez volt az elsõ ragasztott craftom.
én ezt csinálom. a füleket nem tudom hogy csináljam meg így 😄D
a fej már készen van

a fej már készen van

Mintegy 18 ezer forint beruházás után (nyomtató, vonalzók, mérnöki rajzlap, ragasztó, stb)
Megszületett az elsõ papercraftom! 😄DD
Nagyon büszke vagyok rá, élõben még jobb mint a képen!
zárójel1😞amivel küzdenem kellett, az a beszögellés a sarkában)
zárójel2😞A felsõ képen, az oldalán a sötétebb rész nem horpadás, hanem az ujjam árnyéka)
Megszületett az elsõ papercraftom! 😄DD
Nagyon büszke vagyok rá, élõben még jobb mint a képen!
zárójel1😞amivel küzdenem kellett, az a beszögellés a sarkában)
zárójel2😞A felsõ képen, az oldalán a sötétebb rész nem horpadás, hanem az ujjam árnyéka)
nagyítsd ki, és 1 lap helyett 2 lapon lesz. még nem próbáltam, de biztos megoldható
hát mit szarozzak? 😄 amúyg meg azok az 1 mm vastagságú ragasztó felületek amiket ráhagytak a modellre.. hát illessze össze az akinek 2 anyja van 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
én most õt csinálom : clone trooper
hát nem kicsit idegeskedek ezeken a milliméteres papírdarabokon.. nagyon nehéz összeragasztgatni 😄 rendes papírragasztóm nincs így celluxozok.. 😊
hát nem kicsit idegeskedek ezeken a milliméteres papírdarabokon.. nagyon nehéz összeragasztgatni 😄 rendes papírragasztóm nincs így celluxozok.. 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Sniccer helyett inkább mûvészkés, ragasztó pedig oldószermentes, már ha észnél is szeretnél maradni, mire befejezed 😄 Nem árt még egy vágóalátét az asztal épsége érdekében.
Xbox Live gamertag: kilencnad
huh hát nem egy rövid darab xD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én is kedvet kaptam a dologhoz(igen a humorosból<#beka3>#beka3>) és elsõre ezt a gyönyörûséget néztem ki. Mármint a négykerekût😊 Kicsit nagy fába vágom a fejszém így szûz kézzel?<#confused>#confused> Tippeket szivesen elfogadok😊
szerintem poén az ilyen minimal kockafej fõleg, hogy könnyû átrajzolni PS-ben barátnõ/barát/családtag képmására 😄 aztán 0ftból meg van az ajándék.
persze majd szeretnék én is bonyolultabbakat.
Milyen felszerelés kell egy kicsit komolyabb dologhoz? Csipesz, olló, sniccer, milyen ragasztó etc.
Én majd egy pandát akarok csinálni. Mondjuk még azt nem tom, hogy testet hog ylehet adni nekik? mmint hogy íves legyen vagy kicsit domború, mert a kockák/egyens oldalakat könnyû megcisnálni.
Na köszi elõre is a válaszokat.
põ
persze majd szeretnék én is bonyolultabbakat.
Milyen felszerelés kell egy kicsit komolyabb dologhoz? Csipesz, olló, sniccer, milyen ragasztó etc.
Én majd egy pandát akarok csinálni. Mondjuk még azt nem tom, hogy testet hog ylehet adni nekik? mmint hogy íves legyen vagy kicsit domború, mert a kockák/egyens oldalakat könnyû megcisnálni.
Na köszi elõre is a válaszokat.
põ
Köszi! 😊
Sárkányt végre folytatom, most épp a jobb mellsõ lába van terítéken. Hátra van még a két hátsó, a szárnyai, meg a feje. Eléggé repetatív, ezért lassan haladok vele...
Sárkányt végre folytatom, most épp a jobb mellsõ lába van terítéken. Hátra van még a két hátsó, a szárnyai, meg a feje. Eléggé repetatív, ezért lassan haladok vele...
Nohát, hogy beindult a téma 😄 Koryne grat a fõnixhez, nagyon szép lett! A sárkánnyal hogy haladsz? Már nagyon kíváncsi vagyok rá 😄
Kezdõknek is gratulálok, bár én sosem láttam értelmét ezeknek a kockafejeknek 😄 Nembaj, csak gyakorlás kérdése, és hamarosan sokkal durvábbakat fogtok összerakni. Ramparam.
Kezdõknek is gratulálok, bár én sosem láttam értelmét ezeknek a kockafejeknek 😄 Nembaj, csak gyakorlás kérdése, és hamarosan sokkal durvábbakat fogtok összerakni. Ramparam.
Metál az ész!
Ha valaki linkelne olyan libát aminek fehér pöttyös kék csokornyakkendõs libát azt megköszönném.Talán kissé túl nagy igény 😛
Hali!
Én könnyûekkel kezdtem 😊 Igen Joker bácsi csak holnap kapja meg a jobb kezét, ha újra kinyomtatom jól, mert a fele lemaradt a papírról... (tesóm nyomtatott) 😄
Jó kis mulatság és nyugtató hatású 😊
Én könnyûekkel kezdtem 😊 Igen Joker bácsi csak holnap kapja meg a jobb kezét, ha újra kinyomtatom jól, mert a fele lemaradt a papírról... (tesóm nyomtatott) 😄
Jó kis mulatság és nyugtató hatású 😊
Sima teszkós A4-es famentes fénymásolópapír. De fos minõségû a nyomtatóm, így amíg nem veszek újat addig nem fogom valami intenzíven tolni.
milyen lapra nyomtatod?
Már van egy Cubeecraft Stormtrooperem és Jokerem, és egy fél Tie-figterem. Konzolokat akarok még ilyenmód... 😄
Canon oldala
Epson oldala
Yamaha oldala
Illetve blogok:
Papercraft world
PaperKraft.net
Mindenféle Nintendo-s téma
120-as javasolt, én 160-asra nyomom õket, de sok hajtásos modelleknél ez nem túl elõnyös. A fõnixhez pl nagyon jó volt a 160-as, csak legyen ragasztó, ami megfogja (én faragasztót használok).
Epson oldala
Yamaha oldala
Illetve blogok:
Papercraft world
PaperKraft.net
Mindenféle Nintendo-s téma
120-as javasolt, én 160-asra nyomom õket, de sok hajtásos modelleknél ez nem túl elõnyös. A fõnixhez pl nagyon jó volt a 160-as, csak legyen ragasztó, ami megfogja (én faragasztót használok).
meg milyen papírra kéne ezeket nyomtatni?
nekem nem ez kell. egy weboldal kéne, ahol sok ilyesmi össze van gyûjtve, nyomtatható verzióval együtt.
Ezt konkrétan szinte lehetetlen megtalálni, de ha mondasz egy mailcímet, átküldöm.
Leírás viszont nincs hozzá!
Szerk.: én is attól a gyerektõl kunyeráltam el, akitõl a kép is származik.
Leírás viszont nincs hozzá!
Szerk.: én is attól a gyerektõl kunyeráltam el, akitõl a kép is származik.
Ilyen komolyabb modellekhez hol találok anyagot? amit kinyomtatok, kivágok, összeragasztok
Jópofa dolog valami gémbõl:
Ebony & Ivory a DMC-bõl
Azt nemtom, mennyire nehéz, de majd egyszer tuti megcsinálom.
Ebony & Ivory a DMC-bõl
Azt nemtom, mennyire nehéz, de majd egyszer tuti megcsinálom.
Köszi mindenkinek 😊
A következõ az lesz, hogy befejezem végre a gedo senki-t. Csak az a kötsög suli ne lenne :/ (holnap után algo vizsga -.-)
A következõ az lesz, hogy befejezem végre a gedo senki-t. Csak az a kötsög suli ne lenne :/ (holnap után algo vizsga -.-)
na mára kész a portal-os kompozició valaki nemtud valami gyorsan elkészíthetõt valami game-bõl?😊
Õszinte tiszteletem! 😊
Holnap megveszem a kellõ eszközöket és BELEVÁGOK! 😊
Már ki is néztem egy szép kis diorámát, (szerepelt már a topikban).
Holnap megveszem a kellõ eszközöket és BELEVÁGOK! 😊
Már ki is néztem egy szép kis diorámát, (szerepelt már a topikban).
Na. Megcsináltam a Cubecraft-os Joker-t, de sajna csak fekete fehérben tudtam kinyomtatni (beüzemeltem a régikaiki nyomtatót)... -.-
Most nyomtatom a Tie-Fihtert... 😊
Most nyomtatom a Tie-Fihtert... 😊
na megint megjött a kedvem és el is készült a fekete-feér (színesben nemtok nyomtatni) Kirby 4 óra alatt.Könnyû volt
jááj csak most találtam ide 😮
Nekem elsõ alkotásom egy Goomba majd a felénél befejeztem egy Shy Guy-t és odaadtam õket nõvéremnek készítsen róluk fotót...egy hét múlva tönkremenve találtam meg a szobájában õket
Nekem elsõ alkotásom egy Goomba majd a felénél befejeztem egy Shy Guy-t és odaadtam õket nõvéremnek készítsen róluk fotót...egy hét múlva tönkremenve találtam meg a szobájában õket
Ez is szép makett.Harley-Davidson[/img]