Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Rengeteg retrogém diorámát meg lehet csinálni... Final Fantasy, Metroid, Pong, Duck Hunt, GTA, Sonic, Megaman... stb.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kék mesefigura két szem egy száj összvissz, ha esetleg valaki nem ismerné névrõl.
amúgy vannak itt ilyen képek, hogy kész makett van rajta, és számokkal mutat valamit. az az hogy milyen sorrendbe kell összerakni?
én ezt csinálom:
nem a legszebb, de nekem tetszik 😊 már a kardja nagyobb mint az egész hello kitty 😊
Kb 10-12 óra munka volt vele, tizedmilliméter pontossággal dolgoztam.
Remélem tetszik 😊
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Metál az ész!
Bár még nekem sem, mert amit én használok, az nem számít sniccernek...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ha jól emlékszem, ez a modell plus4chan-en volt, de annak most vmiért nem elérhetõ a papercraft szekciója (vagy csak én vagyok nagyon béna), tehát a modellt is meg kell szerezned valahonnan.
Ezeken kívül most így hirtelen nem jut eszembe más, ami kellhet, hogy elkezdd.
Xbox Live gamertag: kilencnad
vmit hogy hogyan álljak neki vagy vmi kis infót hogy ez hogyan zajlik...igen most jön majd az az üzenet h vegyek pappírt meg ollót? -.-
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21