1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
Nekrofil #745 ahogy az 596ban kinéz,az nekem 6 óra alatt lett meg kb,az élő macska oylan 13 emberi évben számolható :D -
Cat 02 #744 http://media.proxnet.hu/
http://www.sg.hu/galeria.php -
#743 Azért azt nem hiszem el, hogy a sztenderd galériába nem félne el egy 200 KB-os kép. Nem tapétára gondolok. Monnyuk 800×600. -
#742 Fantos. Életnagyság. Olyan 120 cm körül van. Theone. Vegyél nekem vip tagságot és teszek fel jó felbontású képet. Egyébként azért ekkora, mert 8megapixeles géppel lett készítve és le kellett kicsinyitenem, hogy ide fel tudjam tenni. De, ha gondolod elküldöm a képet pm-ben. -
#741 Kicsit nagyobb képet kéne rakni. -
#740 ez mekkora kb? -
dx #739 sziasztok!
én eddig egyszer próbálkoztam ilyesmivel(több kevesebb sikerrel) annyit szeretnék kérdezni,hogy ami a #596. postban volt annak elkészítése mennyi időt emészt fel kb? köszi:)
-
#738 Na! Már jó ideje elkészült, csak nem volt időm erre járni. Aki nézi az FS! nevű wowos portált már láthatta esetleg.
25+ munkaóra, rengeteg bosszúság, de megérte! Imádom! :D
Come heros! Come to my place! -
Erti03 #737 Mi ez a pangás? Nagyon dolgozik mindenki az alkotásain?:D -
#736 Nem. Teszkóból... :D -
#735 csak túl sokat gondolkodsz feleslegbe, ennyi :)) -
Biglol #734 Hasznaltan, lol?!!
En ujonnan vettem a Gillete penget 25o HUF-ert. XD
ON: Egeszseggel hasznald, en maradok az AK-4 es dekor kesemnel. Ennel jobb nekem meg nem volt. ,) -
#733 Sikerült beszereznem kemény kilencven magyar forintért egy 13 pengét és 3 nyelet tartalmazó modellező szikekészletet, műanyag tokkal. Nem a leg jobb minőség, de remélem jól jön majd. -
Biglol #732 Koszonom a tippeket mindkettotoknek!
Akkor a vonal menten vagdosom.
Erti:
Az Aquirnek ment. De nekem nagyon tetszik a kep minosege es a sarkany is.
Igy tovabb gyerekek! -
Erti03 #731 Én a vonal mentén vágtam, Koryne-t nem tudom csak válaszol ha feljött:P
Biglol, sok fény esik a sárkányra de annyira h be kellett sötétíteni a képet mert szinte egy fehér paca volt az egész -
#730 A vonalak mentén. A festék azért van kicsit "továbbfolyatva", hogy ha egy icipicit pontatlanul vágsz, akkor ne legyen egy keskeny fehér csík még a papír szélén. Ugye ez eredetileg professzionális modell, 50 dolcsit kérnek érte eredetiben, tehát illik neki szépen kinéznie :D -
Biglol #729 Kezdelek kiismerni Aquir.
Az a szmajli azt jelenti, hogy eshetne tobb feny Erti sarkanyara.
Ertem en...
On:
Veszek fotonyomtatot es vegre otthon is tudok szepeket nyomtatni.
Sracok:
A sarkanyt ti hogy vagtatok korbe? A festek menten, vagy a vonalak menten. (Gondolom alt. a lehajtast jelolik a vonalak a kulso iv menten.) Nekem szokatlan a jeloles. -
#728 szépek :) -
Erti03 #727 Rossz volt a megfogalmazás:D Úgy értem akkor lett volna jó ha már tegnap fel tudtam volna tenni, de legalább sikerült :)
Most látszik amit tegnap írtam hogy kicsit másmilyen a foga az eredetihez képest, de nekem így tetszik :) -
mikusmate #726 Csak összeraktam, mert itthon nincs normális ragasztó :) -
Biglol #725 Congratulation!
Gyonyoru lett!
Emelkedik a szinvonal gyerekek... -
#724 "a sárkány csak tegnap volt jó"
Ezt hogy érted? Jó ez ma is sztem :) Szép lett! -
Erti03 #723 utólag néztem hogy a sárkány csak tegnap volt jó, de csak most sikerült megtalálni az adatkábelem a tellához :S -
Erti03 #722
csak ha már sárkány :) -
Cat 02 #721 Csak simán összeraktad, vagy ragasztottad is ? Mert nekem is ki van egy ilyen nyomtatva, de még nem kezdtem neki. -
mikusmate #720 Sziasztok! Látván ezeket a cubecraft modelleket, kedvet kaptam hozzá én is. Kezdésként meg is csináltam egy egyszerűt, gondoltam megosztom veletek. Valószínűleg lesz majd több is, ha érdekel, akkor majd azokról is teszek képeket.
-
#719 gyűlnek az alkotások és lassan nincs hely (7 van eddig) -
Biglol #718 Na, ezert mindjart moshogy hangzik.
Ha az ember faradt, sok minden megtortenhet...
Holnap, akkor (a tomeges igenynek megfeloloen ) nappal csinalok a 7 cubeecraftomrol es a CCTV-rol egyben kepet. Akkor latszani fog valami.
Egyebkent most eppen valami nagyobban gondolkozom. Ez a hazi sarkany elegge etvagy gerjeszto. -
#717 szép tank
ah én csak hülyültem egy kicsit :) éjszakai kép, a másik nem linkelt képet, te meg erre megmondod hol csinálhatná meg na :p
eddig csak egy gyors mario papercraftom van meg egy félbehagyott fegyver, úgy látszik nekem nincs olyan sok időm mint itt akik nagy papercraftokat csinálnak:) -
Biglol #716 Akkor en most reagalok erre.
Felre olvastam, ezert faradt szemekkel haki92 forumtarstol ezuton is elnezest kerek.
Egyebkent te ertelmes emberi leny vagy? Olyan dolgokat irsz, amik egyaltalan nem kapcsolodnak a papercraft-hoz. Szerintem a gondolataid egy masik topic korul lebegnek.
Szamomra ertelmetlenek a hsz-eid es ezert feleslegesek is. Ha van tapasztalatod, kesz craftrol keped, uj crafthoz linked, akkor azokat nem csak en, de mas is szivesen latja.
Egyebkent nem utolso sorban, van aki epp ezt a tankot csinalja.
Holnap jo lenne latni a kesz termeket, ha erted mire gondolok... -
#715 de ha már megcsinálta..
sajnos ezért sincs bocsánat :P -
Biglol #714 Valaki mar belinkelte parszor.
Ha visszaolvasol kicsit, megtalalod a template-et.
Ha kell, szolj. Amugy cubeecraft utan pont idealis.
Pont a bejarati ajtot nezi. XD -
#713 neked sincs :P -
#712 ezt én is megcsináltam :P -
#711 nincs bocsánat :P -
Biglol #710 Sorry a rossz kepminosegert.
CCTV camera at my home.
Most avatom fel az uj kesem! -
#709 Huhh, ez tényleg szép, gratulálok én is. Nekem csak a kézügyességem (türelmem :) ) hiányzik ehhez. Maximum respect! -
#708 :OOOO kornye sárkány télleg gyönyörű, én erre nemlennék képes xd (1: eltört az olfakés (szerencse h 2 penge van ebből :P) 2: nincs patron nyomtatóban (kiürült...) :D) -
sKeezo #707 ja és ez olyan, hogy megcsinálom a fejet, testet, lábat, cipőt, és utána ragasztom rá a maszkot, tutyit, vállat, kezet, szoknyát -
sKeezo #706 a fejétől kezdtem. amúgy ezt csinálom(a középsőt):