Papírmakettek - Papercraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Úgy érted téglatest? 😄

Általános, 3. osztály. 😄

Martin Rome
bezzeg zoldszaros nem kell...

Hátha valakit érdekel. 1:1-es méretarány.[/img]

Vaxi
jaja 😄😄DDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Aquir
lesz egy somolygó kék téglalapod xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Vaxi
#553 😊 megint elõbb járt a kezem mint az eszem. 😄

Vaxi
húúú a kék izének kéremszépen a linkjét 😄DD

DanielT
Hehe, ez a legszebb elismerés 😄
Fantos
most is azt hittem hogy az egy igazi kazetta

theone91
Nekem csak a sisak kellet (a lego-s altest valahogy nem jön be), felnagyíottam, így vagy egy pofás fejszobrom, talpazattal... De az nem néz ki ilyen jól. Hiába lett nagyobb még mindig csekély a ragasztási felület.

Teppik Amon
nagyon szépen köszönöm!
Papírra fel 😉

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

BlackShadow
én jelenlegi állásom alant látható! a kishitler utáni elsõ komolyabb melóm.. a fejével nagyon nem vagyok megelégedve (már több napja kis lépésekben csinálom) de a testéhez érve már elsajátítottam ezt azt és egyre könnyebb 😊 bár a puskájával még vért fogok izzadni azt elõre látom..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Haver kinyomtatott nekem 2-t, berakom füzetben, jövök haza, egész úton lejtõn fel és le, nem csúsztam el, pedig csúszon, erre házunktól 50 méterre, egyenesen uton sikerült, cucc ki táskámból, és a papercraft is -.-' Bár Bloo nak csak alja lett olyan, stormtroopernek meg a háta, de akkor is :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DanielT
Állati pontosak a vágások! Nagyon profi, én ebben mérem 😊
Martin Rome
cubeecrafton nincs fenn mama2 Stalin Hitler

koryne
Jópofák ezek a cubee-k 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

theone91
Teppik Amon
Igaz csak átfutottam a topikot de nem találom hogy Sztálin bácsit meg az ellenfelét hol lehetne megtalálni papír modellben? Bloo 10perc alatt kész volt és úgy érzem hogy alkotnom kell! 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

theone91
<#eljen>

Rengeteg retrogém diorámát meg lehet csinálni... Final Fantasy, Metroid, Pong, Duck Hunt, GTA, Sonic, Megaman... stb.

DanielT
A SNES sajnos csak ezen a homályos fotón mutat valamit, megnéztem a tervet, elég gagyi 😞

Aquir
ezek tökjók

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Igen elvileg úgy kéne.
Aquir

koryne
<#eljen><#eljen><#eljen>

Aquir
szép lett 😊

Bloo-hoz adna valaki linket?
Kék mesefigura két szem egy száj összvissz, ha esetleg valaki nem ismerné névrõl.

Kösz! Desert eagle-t meg fogom csinálni 😊

amúgy vannak itt ilyen képek, hogy kész makett van rajta, és számokkal mutat valamit. az az hogy milyen sorrendbe kell összerakni?

fegyverek
pisztoly
pisztoly2

De innen van a link talán van még számodra használható.
oldal
Lehet regisztrálni kell, hogy láss valamit.
<#eljen>

én ezt csinálom:

nem a legszebb, de nekem tetszik 😊 már a kardja nagyobb mint az egész hello kitty 😊

DanielT
Elkészült a második mûvem (az elsõ a képen is látható Gameboy kazi).

Kb 10-12 óra munka volt vele, tizedmilliméter pontossággal dolgoztam.

Remélem tetszik 😊

Teitr
pisztolyok, vagy kardok? 😄

Metál az ész!

fegyveres papercraftok érdekelnének! várom a linkeket 😊

ti milyen papírt meg ragasztót ajánlotok?ezeket hol és mennyiért lehet beszerezni?ez a kamera elég korrekt,itt legalább fel van tûntetve hogy 160g papír kell hozzá...vagy a modelltõl függ hogy milyen papaírral könyebb?1-2 tapasztalatot írhatnátok,hogy a ksiebb nagyobb darabokhoz mit ajánlotok stb.. köszi 😊
haki92
ha valakinek még kéne---->papercraft kamera

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

Teitr
én sniccert használok, kicsit lassabb, de nem hajlik/gyengül emg a papir a szûkebb részeknél, mikor vágsz.

Metál az ész!

Holnap ha minden igaz meglesem, csak kell ragasztó/kézügyesség, haver nyomtat nekem a4-es lapra 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tapasztalataim szerint ollóval könnyebb.

koryne
Nem, azzal csak nekem szabad <#idiota>
Bár még nekem sem, mert amit én használok, az nem számít sniccernek...

Ollóval kell, v lehet sniccer+vonalzó kombóval is ?

wesker24
Most én is dolgozom az egyik épületen a kivágás megvolt hajtogatás megvolt de az összeragasztás már nem könnyü !
koryne
Igen, papír, olló nem árt hozzá. Esetleg nyomtató, illetve ragasztó.
Ha jól emlékszem, ez a modell plus4chan-en volt, de annak most vmiért nem elérhetõ a papercraft szekciója (vagy csak én vagyok nagyon béna), tehát a modellt is meg kell szerezned valahonnan.
Ezeken kívül most így hirtelen nem jut eszembe más, ami kellhet, hogy elkezdd.

haki92
nem úgy-.-
vmit hogy hogyan álljak neki vagy vmi kis infót hogy ez hogyan zajlik...igen most jön majd az az üzenet h vegyek pappírt meg ollót? -.-

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

Aquir
tökjólett

Tegnapelõtt csináltam egy Hitlert,gondolom az itt máár alap dolog,ilyen kis cube cuccot,úgyhogy azt nem is mutatom! viszont tegnap nekiálltam egy bálnának,sima A4es papírból,hát megszenvedtünk vele bátyámmal mint állat...olyan 8 óra alatt kész is lett,a pofáját eléggé elbasztuk,de mivel ez a második papírmodell amit csináltam,így hát nem vagyok profi 😊 Íme:

Blue-ra h kerestél rá google-ben ? (úgy tudom ez a neve 😄)

Aquir
xD

DanielT
Na, mára abbahagyom 😊

80%-on áll a mû, holnap prömier 😄
Martin Rome
persze, postan kuldozgesd el a darabokat es dolgozunk rajta mi is 😊

haki92
ez igen megtetszett ezt meg szeretném csinálni én is 😊 segítene vki?