Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van itt két kawasaki modell, nagyon részletes, csak a tipus nem passzol a tieddel, de hátha tetszik. Nyomtatáshoz használj lehetõleg foto papírt, 200-250g-os, selyemfényü,esetleg fényes. Nem sokkal drágább mint a müszaki rajzlap /DIPA/ . Az aldi-ba 1500Ft. 50db A4-es /30Ft.db./,de láttam már 1000Ft.-ért is. Itt a cím.
Kawasaki Z1300
http://homepage2.nifty.com/kozin/page034.html#lcn009
Kawasaki 750ss
http://homepage2.nifty.com/kozin/page012.html#lcn011[/img][/img]
Hát üdvözlünk a körben, reméljük sok makettel fogod magad, minket, és mindenki mást boldogítani! Elõször is: Mûszaki rajzlap, vagy akár még sûrûbb papírra érdemes, mert az nem ázik át és tartós. Másodszor: Csináltál már ilyet? Egy Yamaha-s motor, legalábbis, ha azt találtad, amit én, akkor az igen nagy falat, fõleg kezdõként. Még én sem fejeztem be a sajátom, meg lehet vele szenvedni, alaposan. Harmadszor: Mikor van a barátnõd születésnapja? 😄 Ezek nem napok alatt készülnek el, hanem hetek, akár hónapok is eltelnek, mire egy ilyennel készen leszel. Bár ez csak szorgalom, és szabadidõ kérdése. Végül: utánanéztem Kawasaki-knak, de egy darabot sem találtam. Ellenben tudok egy Yamaha-s oldalt, ahol sok, és szép makett van, nem csak motorok. Ez a hivatalos Yamaha oldal, az én motorom is onnan van(bár még mindig nincs kész 😄). Itt a LINK. Remélem tudtam segíteni, sok sikert!
Én vótam
Metál az ész!
Torrenten találtam kivágható motor papirmaketteket(ki kell nyomtatni, kivágni és végül összeragasztani).Felkeltette érdeklõdésemet ez a papiros hobbi, igy motorosként. Fejembe vettem, hogy készitek barátnõmnek szülinapjára egyet.Ti mint tapasztalt papirosok, sima nyomtató papirra vagy valami keményebb papirra érdemes kinyomtatni(pl mûszaki rajzlap)? A másik, csak Yamahát találtam, nincs véletlenül valakinek Kawasaki???Barátnõmnek a Kawasaki (ZZr,ZX stb) a kedvence, ha Hondája lenne valakinek azt is megköszönném.Elõre is köszönöm. Ha valakit érdekelnek a Yamahák irjon e-mailt és elküldöm. [email protected]
Metál az ész!
Napi 6-7 órával számolva is 3-4 hónap munka. Beteeeeeg ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na arról képet majd!
Szerintem ha a wow-ra szánt idõdet erre töltöd,akkor meglesz egy hét alatt😄
Rég jártam erre, látom azért halad a téma. Én most régi nagy álmomat kezdtem el a WoW világából: a Froistmourne-t! Ráadásul életnagyságban!
Meg fogok vele szenvedni, de megéri! 😄
Én vótam
Metál az ész!
Wolkare: én innen szedtem le (ingyen :o) : http://rs162.rapidshare.com/files/49986820/Tales_From_Earthsea_Papercraft_Book__sitting_dragon_.rar
Crabby
elkezdetem bár buszt csinálni idáig nagyon jól haladok, csak kereket nem tudok csinálni.
😊
Nekem is egészen megtetszett ez a dolog ahogy mások munkáját nézegetem így én is szeretnék ilyeneket gyártani. Ti milyen papírra nyomtatjátok? Továbbá láttam egy igen szép sárkánymakettet. Ezt honnan lehetne megrendelni,ill. ha nem free akkor mennyiért?
Amúgy 2.vh-s makettek léteznek?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Crabby

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Focis figurák léteznek papírmakettbõl? Gondolok itt a Juventus és a Manchester United csapat játékosaira.
Crabby
Xbox Live gamertag: kilencnad
Fõleg ha ez valami kezdés szerûség.Illesztésekkel én is bajban vagyok,ollót nem i használom,vágódeszka,vonalzó,és dekorkés rulez.Szerencse,hogy az általam készített móriczka modellekben egy darab ív nincsen😄
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
Crabby
Crabby
Crabby
      hajrá
          hajrá
Crabby
valley=völgy, homorúan hajtsd a rajz szerint mountain=hegy, domborúan hajtsd úgy ahogy a rajzon van, ekkor felfelé púposodjon
hát nekem marhára nem követi semennynire sem 😄 lehet rosszul hajtogattam?
amit nem tudtam hogy: mi az a mountain fold? és a valley fold?
Crabby
Crabby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ragacsból én most valami 1000 éves faragasztót használok, ez megtartja a keményebb papírt is (az UHUval nekem szétestek a modellek egy-két hónapon belül 😞)
Részemrõl én mostanában kissé inaktív voltam makettügyileg, mert elkezdõdött a suli, nameg közbeszólt a DMC4 😊 De amikor már majdnem hozzávágom a kontrollert a tv-hez, akkor abbahagyom és ezen dolgozom.
Láttam képeket ezekrõl az alkotmányokról (például arról a sárkányról meg a macsekrõl, nagyon jók 😄) és úgy gondoltam énis belefogok, szóval eldöntöttem hogy énis belekezdek, ugyanis türelmem az sokvan, és szabadidõm is. Éshár november 3.-án nekiállnék ennek a kis darabnak az újj nyopmtatóval, ezt szántam 1. darabnak: http://art66.hp.infoseek.co.jp/fart66002_pap02_004.htm , ki mit gondol jólessz kezdésnek?
A következõ cuccaim vannak/lesznek meg:
UHU ragasztó (stiftes)
Sulifix ragasztó (tubusos)
Körömbágó olló
Jófajta nagyolló
Mûanyag vágólap vonalzóval felszerelve
Szike 6 pengével (amibõl 1 eltört 😛)
Nyomtató
fogpiszkáló
jófajtafényképezõs telefon (1.3 megapix, szal lessz mivel fotózni 😄).
már persze elkezdtem összeírni mit kell venni, (speciális vágólap meg újj szike pl) csak a kélrdésem az h tudtok néhányat ajánlani? És ezekbõl hiányzik valami ami még kell? (türelmen és szabadidõn kíül...) Egyébként mitörtént most? csakmert utolsó hozzászólás az szeptember végén volt...
Crabby