1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek

tumblr_mdmwcxjy0m1qch28ro1_r3_500.gif
  • bigfoot
    tigris
    ehhez milyen papírt ajánlotok?nehézségre ez a tigris hol van? mert nagyon megszeretném csinálni és időm rengeteg van(megszűnt a munkahely:( ) és jó kis időtöltésnek tűnik
  • Biglol
    Kosz a jotanacsot!
    Gyurok a jobb papirra. Addig is gyakorlok.

Mindenki vigyazzon, mert ez vele is megtortenhet! :D
  • koryne
    Arra is azt a kést használom, amit mutattam. Épphogy csak hozzáérintem a papírhoz. De az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy 160 g/m2 papírom van most jelenleg, ezért nem tesz benne túl nagy kárt :) 80-ast tuti szétszedi már annyitól is.
  • Biglol
    Mit szoktal a hajtasoknal hasznalni?

Lehet karcolni azzal a sniccerrel, nem vagja szet?

Nekem van egy ilyen kis tompa vegu eletlen eszkozom, de meg azzal is melyre lehet vagni, ha nem vigyazok.
  • koryne
    Nagyon ritkán használok vonalzót, leginkább csak akkor, amikor a hajtásokat karcolgatom. Vágásnál meg csak ha nagyon hosszú szakaszt kell egyenesen vágni, egyébként mindent kézzel.
  • Nekrofil
    én egy egyszerű szikét használok,de sosem volt gondom az egyenes vágásokkal :P
  • theone91
    Igen, de amellet célszerű a vonalzó, ami lelassít. De igazad van, kinek hogy. Nálam az olló eddig jobban bejött.
  • koryne
    Nem rossz!
    Elraktam bookmarkba későbbi tanulmányozás céljából :)
  • Biglol
    Marmint igy:

Ez vajon mar hard core? XD
  • Biglol
    Ezt valaki tolja ossze!!!! :D:D

Azert szivesen latnam az asztalomon, vagy itt. XD

Igy nez ki, ha kesz van:

• Nekrofil
    a cuccos ára engme is érdekelne :) akár pmben is
  • koryne
    Vannak ollóval hozzáférhetetlen helyek, nameg én abban is kételkedem, hogy gyorsabb lenne... Egy kést csak végighúzol a papíron és már szét is vágta, ollóhoz meg fel kell emelni, óvatosan vágni, hogy szép is legyen. Régen én is csináltam ilyesmit ollóval, tudom miről beszélek.
    Biglol: PM ment.
  • Biglol
    Te vagy az en emberem!!

Rettenetesen unalmas Gillete pengevel nyomulni. Biztos gyorsabb is a munka vele, mint egyensulyozni pengeelen. XD

Akkor az arat es hogy hol lehet beszerezni (a pengeket kulon is) kernem.
    Akar PM-ben is, ha nem akarsz ingyenreklamot. :D

Nagyon megkoszonnem a segitseget!
  • koryne
    800 ft 5 db penge, kb fél éve használom, és most cseréltem ki nemrég az elsőt.
  • DanielT
    Én is ilyet akartam venni, de nem kaptam. Aztán rájöttem, hogy ennek nem olyan egyszerű és főleg nem olyan olcsó cserélni a hegyét, ha kitompul, szóval maradtam a hagyományos sniccernél.
  • koryne
    Én ezt használom, úgy vágja a papírt, mint a vajat.
  • Biglol
    Halas koszonet!

Megszabaditottal attol hogy ugy haljak meg, hogy ne tudjam mi az a sniccer.

Rakerestem.
    Ha valaki nem tudna:Gyari foto. :D

Ezt talaltam meg eloszor. A kep neve:Az ott egy sniccer...

Az internet a gyengeknek is segit.
  • theone91
    Pontosabb tud lenni a sniccer, ám ollóval gyorsabb, és ha valaki ügyes, akkor hasonló eredményt el tud érni vele, mint a sniccerrel.
  • Biglol
    91:

A kozepso craft a kepne Darth Vader feje volt...:D

Tudom, hogy rosszul sikerult. Az olyanoktol tenyleg varok velemenyt majd (Na, jo elismerest. :D), aki mar rakott ossze.

Most a CCTV kameraval vagyok el. A problema, hogy amire nyomtattam, azon nem latszik a jeloles. Nekem mindegyik pontozott vonal. XD

Tok jo dolog ez, bar a htam nagyon faj napi 4 (Hitler szintu...) papercraft utan.

Mivel a legjobb vagni??
    En ma vettem 25o HUF-ert jofajta Gillete penget, de biztos van profibb is.
  • theone91
    De gondolom azért is raktad be, hogy értékeljék itt a hozzáértők. De egy ilyen minőségű képről nehéz lenne véleményt alkotni (Nemén. Nálam a clonetrooper-sisak volt eddig a legbonyulutabb... :D).

• Biglol
    theone91:

Igyekszik az ember. Ki gondolta volna, hogy kelet Europa egy erdektelen sarkabol egy teljesen ismeretlen ember az 5 mp alatt keszitett kepem beallitasat firtatja majd.

Akinek nem tetszik, az csinaljon maganak.

En azert jarik ide, hogy segitseget kapjak egy temaban es papercraft-olok. Magyarul papirbol rakok ossze, amit tudok.

Teszem a jovoben is.
  • Aquir
    de azt meg esztétikailag ellensúlyozza a laptop xD
  • theone91
    Ja. Csak olyan hátfényt kelt. A középső craftot például abszolút nem látom.
  • Aquir
    az csak esztétikailag van ott xD
  • theone91
    Tökéletes a kép. '-.-

...Nem inkább a laptopon van a hangsúly?
  • Biglol
    Nekem is a kovetkezo Hitler lesz!

Azt tenyleg jobban szeretnem megcsinalni.

Nincs otthon nyomtatom, se szikem. Meg eles kes sincs itt, ahol lakom! :)

Nem tudja valaki, hogy ennek mi a neve es melyik comic-ban talalok ra?
  • 12346
    mi meg összeraktuk asszonnyal hitlert^^ mondjuk én csak a bkv karszalagos karját raktam össze. ari lett, de sztem hoz keményebb papírt hozzá. mezei 80-asból elég tré lett:)
  • Biglol
    Nehez kenyer ez a papercraft!

Osszeraktam Obamat!
    Szike es barmi hasznalhato eszkoz nelkul elsore ilyen lett, akinek nem tetszik...
    Komolyabb dolog ez, mint amilyennek latszik!
    Stalin es Hitler utan ranezek a WoW-os figurakra es a sarkanyra is.

Sok hasznos dolgot irtok (nem tartom magam papercraftosnak magam meg azert...), csak igy tovabb!!
  • Erti03
    köszi de már megtaláltam én is, ebből a japán maszlagból csak lesz vmi
  • koryne
    Bár nem éppen útmutató, de használható:
    http://tehanus-flight.blogspot.com/
  • Erti03
    a Tales From Earthsea dragonhoz nincs valakinek használható összerakási útmutatója? ami nekem van az fekete-fehér ráadásul japán,kicsit használhatatlan:S
  • Nekrofil
    áhh geci egy kurva illesztés nemlátszik..kőkemény munka,énis így akarok dolgozni...
  • sKeezo
    ez milyen durva már

• Teitr
    http://wowpapercraft.blogspot.com/
    Itt találhatsz mindenféle WoW-al kapcsolatos dolgot, nekem is innen van a Frostmourne, a kodo, meg az orc póstaláda. Thrall is itt van. Válogass csak.
  • sKeezo
    holnap ennek állok neki

• sKeezo
    én ezt szeretném megcsinálni! Ha valaki tudna adni hozzá sablont megköszönném

• DanielT
    Naja, de ha a papírnak nincs tartása, akkor az igazi kínszenvedés a ragasztás, legalábbis rendkívül szerény tapasztalatommal ezt mondom.
  • koryne
    Ha az a baja, hogy összekeni ragasztóval a modellt, akkor nem sokat ér jó minőségű pappírral :)
  • DanielT
    Szerintem meg jó minőségű papírra, fényre és türelemre :) No persze a csipesz sem árthat :)
  • koryne
    Neked egy csipeszre lenne szükséged nem? :) Vagy 2-re.
    Na nem ruhacsipeszre...