The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Ismerve Sheldont, nem tudom mennyire lesz mûködõképes a dolog😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

desigo
Leonard már megkapta a "buta szõke" csajt Sheldonnal nyilván ezt nem játszhatják el.

am ki volt ez a színésznõ ?
sajtkukuc
Nem ldavid, nem csak téged irritált. Nem volt szimpi a feje, engem nem fogott meg.<#confused>

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

de a tavalyi viszont sokkal jobb volt
Bulykin
szitkom, szóval nem gáz 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

akkor úgy látszik, csak engem irritált
cliffhangernek szvsz baromi gyenge a vége
desigo
nagyon remélem,hogy maradni fog
milyen dumákat lenyomna már <#hehe>
Bulykin
bizony...

áá istenem, hatalmas rész voltXD azért a csaj nagy tag lesz ha marad a következõ évadban is 😄 én nagyon kíváncsi vagyok már 😄 fúú hol van még szeptember :S

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sajtkukuc
Ez lett volna az utolsó a 3. évadból? Amúgy a felirat teljesen rendben volt.<#eljen>

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

Azt hiszem a 3. évad vége egy igazi cliffhanger volt 😊

Egyébként meg : szegény Leonard...

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

mekkora rész volt😄

PSN ID:misi2mezei

desigo
höhö xD

desigo
nagyon jó volt ez is
végén fetrengtem kb xDDDDDDD
FZoleee
kösz, már meg is néztem, jó kis rész volt 😄
desigo
kira
kösz!
Bulykin
<#eljen>

felirat

asszem nem a hivatalos fordítótól van de nekem nem volt vele semmi bajom

FZoleee
de jó... 😄
barnie1990
Most bebújok a párnák közé, és sirok. 😞(

Zene nélkül mit érek én?

Bulykin
még nincs, azt írta a fordító hogy még nem tudta elkezdeni se, az is lehet hogy csak hétvégére lesz meg

FZoleee
van az új részhez felirat?
sajtkukuc
Ja és nem tudom Ki vette át Seth.Gie- tõl a fordítást, de méltó utódja. Gratula. <#taps>

sajtkukuc
Most húzom a 23. részt. Kíváncsi vagyok milyen. A címe: The Lunar Excitation

GregSB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Váá ez a nõ durva volt 😄

Lesz téma a következõ évadra 😛

Hatalmas 😄D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jó rész volt 😄
Bulykin
háháXD régi Sheldon mekkora egy pöcsXD
kúrvajó rész volt 😄 amikor Lenonard rossz helyre kopogott és a néger ajtót nyitott...majdnem leestem az ágyrõl<#idiota>

sajtkukuc
Most toltam le a 22-es részt. Az egyik legjobb eddig. Howard úgy néz ki, mint egy málna <#vigyor2>

sajtkukuc
Ja, ez a 21-es tényleg ütött. A képet pedig azért nem szúrtam be ide, mert csak kicsiben engedte. Csak jót akartam. Szívesen.<#circling> <#awink>

GregSB
Bazz, ez a ruha Raj-on 7 évvel ezelõtt 😄DD

Óóóóóó, Firefly poén :s

jó, akkor mi lesz velünk jövõ héttõl? ;-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hzsolt
Ja, elnéztem. Jövõ hétfõn is lesz még egy rész.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

hzsolt
Na, a héten vége az évadnak. Mi lesz velünk nyáron?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

desigo
komoly érvelés volt xDDDDDDDDD
Bulykin
jah ezen befostamXD

davidka003
Ez kegyetlen volt.
Raj a végén megfordul az ajtóban és: "Szóval azt mondod,
nem tudod fizetni a lakbért?"

A csaj meg jóféle volt.
10/10. Rég láttam már ilyen jó részt.
Nekem még az a rész tetszett nagyon mikor Sheldon vitte Penny-t orvoshoz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MR ME
sztem a vége volta legjobb, Leonard magyarázata Pennynek 😄

engedte 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

na, ez bexarás jó rész volt 😄

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

ez nem igaz,marha nagy rész volt😄
Sheldon: pisi Houstonnak,pisi Austinnak,pisi a szívrabló államnak és kétszer megrázzuk Texasnak😄

<#idiota>

PSN ID:misi2mezei

Bulykin
21.rész felirata a bannerban!!

Humorosból:

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

davidka003
Ne baromkodjatok, ez csak egy sima kép.
Amúgysem tudom elképzelni, hogy hogyan lehetne egy .jpg nevû állomány vírus.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

persze, ha azt akarná, hogy megnézzük a mûvét, akkor beszúrná, mint mindenki más, szóval valószínüleg neked van igazad :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ha kamu, az hamar kiderül, letölt, total commander megnyit, képen f3, ha rezeg a víruskergetõ, akkor srác bannolva :-)

Andr0
nem akarok bizalmatlan lenni, de mostanság láttam pár képnek álcázott vírust, bocsi. De ha nem ártalmas akkor elnézést érte.

Armin & Ayu fan

sajtkukuc
Sziasztok. Volt egy jópofa kép a csapatról, biztos láttátok már, csak Penny szája úgy nézett ki, mintha bajusza lenne. Átjavítottam, most már jó szerintem. : http://www10.speedyshare.com/files/22396126/download/TBBT-Cast-the-big-bang-theory.jpg

Aranyos ez a csaj.

rész
amúgy jó rész volt nagyon, angol felirattal is tetszett