The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézd újra azt a részt, amikor beköltözött a másik csaj is...😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Egyébként van felirat az alternatív elsõ részhez 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

huh valahogy a sorozatban nem tûnt ennyire jó csajnak😄😄
Bulykin
már rajongom is<#vigyor2>

jöhetnek a képek egyébként egész nyáronXD úgysincs új rész 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

davidka003
<#finom>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Andr0
A TBBT cast nagy része élén Kaley Cuoco-val kint lesz a Comic-Con 2010-en. közölte velünk Facebookon Kaley Cuoco

Armin & Ayu fan

dragon11
jó csaj lett..

Count Adyn
jól kikupálódott😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Mondjuk gondoltam,hogy nem Sheldon xD
Bulykin
aztapicsa<#wow2>
szerintetek õ ki?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kaley Cuoco annakidején a Miért éppen Alaszkából 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Andr0
kicsit pofátlanságnak tûnik, de ez így van rendjén, azért a milliomosok nagy hányada megérdemli a pénzét... másik része meg vagy örökölte vagy szerencséje volt... azzal nem tudok mit kezdeni

Armin & Ayu fan

figyelembe véve azt az egyszerû tényt, hogy a földön élsz, ezzel azért meg kéne békéled, elvégre ezidáig nem sikerült megvalósítani, egy olyan társadalmi modelt sem, amirõl te beszélsz. :-) Persze lehet, hogy egy másik faj majd megvalósitja, de mi emberek biztosan nem :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

davidka003
Erre csak egy idézetet tudok mondani: "The world is rotten" 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

precision
ne értsd félre, én nem sajnálom (na jó egy picit de, elhiszem én, hogy "megérdemli") csak itt (is) megmutatkozik hogy mennyire kiegyensúlyozatlan a világ

ha nagyon mélyen belemennék, és leegyszerûsíteném a dolgot, azért kaphatnak ennyi pénzt, hogy mi szép és színes reklámokat nézhessünk a mûsoridõ elõtt/közben/után

csatorna megveszi, mert jó a nezéttség -> termékét reklámozni akaró cég ennél a csatornánál reklámoz, mert jó a nézettség

kérdem én, hol itt az értékhez viszonyított teljesítmény 😊 ok, kurvajó sorozat a TBBT, imádom... jók az írók, sokat dolgoznak vele a "mellékes" emberkék is, a színészek is tehetségesek...stb., de _szerintem_ ennyit nem ér, ahhoz képest, hogy pl. életeket mentõ orvos éhezik kb. (leszámítva a plasztikai sebészeket, de õk nem is mentenek életet)... ja értem én... õk nem hoznak annyi pénzt és hasznot a "munkaadójuknak" mint a színészek 😊

én kérek elnézést!

Bazinga!

jah, a csaj mellékszereplõnek jó lenne bármelyik részbe 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Nem is vészes.
A space ship on wheels?
Meg a tánc a végén xD

a csaj jobb volt, de ide jobban illik a nagyonhülyeszõke
amúgy elég gagyinak tûnik 😄
Bulykin
WTF?!

hát azért a mostani sokkal színvonalasab szerintem 😊 örülök neki hogy nem ez maradt😛
meg hát Pennyt lávoljuk
<#finom>

Andr0
Ohh Dear Gods, amugy nem lett volna rossz ez a csaj, mondjuk egy mellékszereplõnek, meg ez a lakás baszki hogy néz ki o.0😄 Aztán valóban hiányzik a storyból a másik 2 kandúr, a zene is gyenge volt... De jó hogy átírták😄 viszont ezt a szöszit be lehetett volna tenni egy visszatérõ mellékszereplõnek.

Armin & Ayu fan

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Charlie Sheen 2 millat fog kapni epizódonként a TAAHM-ben 😄

REAL MADRID

desigo
ha sok pénzt hoz a készítõknek miért ne kaphatnának õk is sokat
simán kapjanak...
Bulykin
ez így van, de attól még mi hétköznapi emberek csodálkozhatunk hogy azok mennyi pénzt keresnek, ráadásul hetente basszus 😄

El sem hiszem, hogy egy TBBT-topikban ilyen demagóg ökörséget olvasok. Hát, basszus, mindenki annyi pénzt ér amennyit fizetnek neki. Ha valaki sok pénzt hoz a munkaadójának, akkor miért meglepõ, ha sok pénzt kap.

A másik hülye pedig jön egy egymillió dollárral, amit jelenleg egy ember kap, aki 8. éve húzza az igát és hetedik éve produkálja a legnézettebb röhögõs sorozatot. Õ hiába keres jól, ha a legtöbb sorozatszínész "csak" 20 ezer dollárt kap egy részért.
dragon11
omg.. ~60millát keresnének egy nap alatt..

Bulykin
o.O

precision
de, rohadtul túl vannak fizetve

max. 1 hetes munkáért kapnak durván 270 millió forintot

a filmszínészekrõl nem is beszélve, akik 20-30 millió dollárt kapnak filmenként

máshol pedig kenyérre se telik...

Bazinga!

MR ME
nem fizetik kicsit túl ezeket a aszínészeket? 1 millió dollár egyetlen epizódért hát wtf...az ilyeneket azért annyira nem tudom megérteni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sajtkukuc
Hát éhbérért nem is lehet dolgozni 😄

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

Legalább annyira jó volt mint az elsõ kettõ. Annyi, hogy voltak benne kapcsolatok, de milyen lenne egy sorozat ha soha semmi nem változna benne?😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Bulykin
azért fura, hogy a junkien hogy lehúzzák az évadot, én a héten újranéztem és nem érzetem a színvonalcsökkenést 😊 ószom még mindig 😛

Bulykin
a V címû sorozatban játszik, földönkívüli 😊
lizard 😄😄

davidka003
Morena Baccarin

Ki ez a nõ??

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Bulykin
lol 😄😄

XDDD

Andr0

Armin & Ayu fan

a wikit nem viccbõl találták ki 😉
dragon11
Ja, de mindig eltalálom.:]

asd...

Ezt mindenhol megkérted ? 😄

dragon11
23.rész az évadzáró, igaz?

precision
What have we done? <#wilting>

Bazinga!

sajtkukuc
Jaaa, tudom ki ez. Régen láttam pár részt a Blossom-ból. Akkor még szimpi volt, de itt valahogy nem jön be. Most hogy szünet van, újra nézem elölrõl. Már rég láttam az elsõ évadot. Kitartás mindenkinek.

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

Casillas
én is remélem, hogy nem válik állandóvá...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

MR ME
😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bulykin
mondjuk az annyira nem látszott 😄
jók a sminkesek<#idiota>

desigo
van egy feje 😊
Bulykin
hát engem már az is meglepett, hogy meghívta egy italraXD