2894
-
#1796 Faja volt az új rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A végén a bazinga nagyot ütött:D
-
#1795 Azért kezd feljönni megint a sorozat. Az első rész nem tetszett igazán, azthittem már ez is teljesen kiégett mint a himym de ez legalább beindult. A 4.rész nagyon tetszettm várom a következőt. -
#1794 ban -
#1793 damn you! -
ldavid #1792 A Dallas végén Jockey meghalt. -
VvD #1791 Jó hát sorry, nem néztem még meg a battlestar galactikát. De tervbe van véve. És itt tényleg ne írjon senki spoilert más sorozatokkal kapcsolatban mert ez qrva idegesítő. -
Big Bad Ryder #1790 Az ember már TBBT topicba sem jöhet be anélkül, hogy megaspoilerbe ne fusson? -
#1789 "csaj és a pasi" uhh
#1788 übergiga spoilert legközelebb inkább hanyagold.... (hátha valaki nem látta és még tervezi megnézni....) -
#1788 Kara mindig is a kedvencem volt.
amúgy szerintem a battlestar univerzum volt idáig a legkidolgozottabb.
Arról nem is szólva hogy mi vagyunk az utódaik -
#1787 Nekem is nagyon de nagyon tetszett,ez volt olyan jó mint a 2ik rész :P Én a legvégén kacagtam nagyon de nagyon :P -
paly90 #1786 ez a rész nagyon ott volt:D:D
szarrá röhögtem magam:D -
#1785 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Katee Sackhoff meg George Takei, vagyis Kara (Battlestar Galactica) és Sulu (Star Trek TOS). :) -
VvD #1784 Legjobb rész eddig. :)
Ahogyan a csaj és a pasi elkezdett társalogni Howard képzeletében, hát azon már sírtam. De legalábbSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megint összejött Bernadett-tel. :) -
#1783 Ágy feletti távirányítóról bekapcsolható világító lézerkard odavert xD -
artschi2 #1782 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Raj-on szakadtam, amikor megvette az asztalt és betette Sheldon irodájába :DDDDDd -
#1781 Hát ez nagyon beteg rész volt :D -
#1780 S4E4 jó rész volt :D MEg a vendégszereplő NŐ is ;) -
#1779 jaaaa hogy az még mindig ott van -
#1778 Vége a 3.évadnak is, szeptemberben találkozunk, addig is maradjatok geekek ;-) BAZINGA!
-
artschi2 #1777 Na, ez jó rész volt :DD -
artschi2 #1776 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The Big Bang Theory S04E04 The Hot Troll Deviation HDTV XviD-FQM -
#1775 Ja hát kb 2 hete fejeztem be a régi részek nézését és csak utána kerestem a topicra :D -
#1774 még csak most találtad meg? omg :dd -
#1773 jaja, épp most néztem meg én is.. hatalmas :D -
artschi2 #1772 Nem fizet jól a TBBT, Raj-nak külön munkát kell vállalnia :D
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/10/12/nem-fizet-jol-big-bang-theory/ -
#1771 leszedtem egy másikat azzal jó volt!
-
#1770 Van topicja? +fav :) -
#1769 így már jó lesz
vagy nem. -
#1768 nekem jó, a hiba nálad van :D -
#1767 csak nekem nem jó benne az ékezetes karakter? -
#1766 tessék -
#1765 feliratot tud valaki? -
ldavid #1764 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ők fizettek azért, hogy elvigyék a macskákat -
Big Bad Ryder #1763 Jó volt ez a rész meg minden, csak az utolsó jelenetet nem értettem, valaki magyarázza el pls :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!20 dollár+macska jelenet -
geo91 #1762 hát azt azért őszintén remélem, hogy amy-t nem látjuk többet :D nem szimpi karakter -
#1761 Kezd már túl sok lenni a nő a sorozatban ezért kicsit elpuhul... -
geo91 #1760 na megnéztem a harmadik részt, elment. nem épp a legjobb rész volt összességében, de volt benne pár igazán ütős poén. :D pl. ami nekem nagy tetszett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sheldon, amy - john lennon, yoko ono párhuzam. :D
na meg a macskanevek. :D mikor megláttam a többi macskát egyből arra gondoltam, hogy az atombombát feltaláló tudósokról lesznek elnevezve, teller edéstül természetesen. :DD -
artschi2 #1759 erről tud vki valamit?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The.Big.Bang.Theory.S03.EXTRAS.720p.BluRay.x264-SiNNERS
-
artschi2 #1758 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The.Big.Bang.Theory.S04E03.HDTV.XviD-2HD -
artschi2 #1757 0:54-nél a kék alsó odabax XD