The Big Bang Theory (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
jöhetnek a képek egyébként egész nyáronXD úgysincs új rész 😛
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

<#finom>#finom>Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Armin & Ayu fan
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szerintetek õ ki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Armin & Ayu fan
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ha nagyon mélyen belemennék, és leegyszerûsíteném a dolgot, azért kaphatnak ennyi pénzt, hogy mi szép és színes reklámokat nézhessünk a mûsoridõ elõtt/közben/után
csatorna megveszi, mert jó a nezéttség -> termékét reklámozni akaró cég ennél a csatornánál reklámoz, mert jó a nézettség
kérdem én, hol itt az értékhez viszonyított teljesítmény 😊 ok, kurvajó sorozat a TBBT, imádom... jók az írók, sokat dolgoznak vele a "mellékes" emberkék is, a színészek is tehetségesek...stb., de _szerintem_ ennyit nem ér, ahhoz képest, hogy pl. életeket mentõ orvos éhezik kb. (leszámítva a plasztikai sebészeket, de õk nem is mentenek életet)... ja értem én... õk nem hoznak annyi pénzt és hasznot a "munkaadójuknak" mint a színészek 😊
én kérek elnézést!
Bazinga!
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
A space ship on wheels?
Meg a tánc a végén xD
amúgy elég gagyinak tûnik 😄
hát azért a mostani sokkal színvonalasab szerintem 😊 örülök neki hogy nem ez maradt😛
meg hát Pennyt lávoljuk
<#finom>#finom>
Armin & Ayu fan
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
REAL MADRID
A másik hülye pedig jön egy egymillió dollárral, amit jelenleg egy ember kap, aki 8. éve húzza az igát és hetedik éve produkálja a legnézettebb röhögõs sorozatot. Õ hiába keres jól, ha a legtöbb sorozatszínész "csak" 20 ezer dollárt kap egy részért.
max. 1 hetes munkáért kapnak durván 270 millió forintot
a filmszínészekrõl nem is beszélve, akik 20-30 millió dollárt kapnak filmenként
máshol pedig kenyérre se telik...
Bazinga!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
lizard 😄😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
jók a sminkesek<#idiota>#idiota>