2894
-
artschi2 #1716 Katee Sackhoff visszatér a TBBT-be:
-
#1715 aki tudja a választ :) -
geo91 #1714 ki nem? :D -
#1713 bingó!:D -
ldavid #1712 frankón elgondolkodtam rajta :D -
artschi2 #1711 Bezzeg azt senki sem említi meg, amikor Raj felteszi a kérdést, hogy Aquaman hogy végzi a dolgát és a cucc hova tűnik el. Meg hogy milyenek Aquaman világában a WC-k :D -
#1710 nekem az tetszett amikor a mutter kérdezte: hogy felmenjen e? -
#1709 én Wolovitz fején haltam meg szinte szó szerint, amikor masszíroztatta a vállát a robotkarral, majd megszólal, hogy ez pont olyan mint egy kéz... ééés akkor az a nézés... kész :D
valaki csinálhatna belőle egy gif -et :) -
#1708 leszel a barátom?:D -
geo91 #1707 ?
-
#1706 Leszarom, még mindig jobban keresek náluk.. -
#1705 Pár napja a The Big Bang Theory sztárjai (hárman) kiharcolták a fizetésemelésüket, így az eddigi 60 ezer dollár / epizód helyett mostantól 200 ezret fognak kapni. Az 5. évadban ez 250e, a 6.-ban 300e, míg a 7.-ben 350e dollár lesz. Ezen kívül kapnak egy 0,25%-os részsedést (a sorozat “lucrative backend”-jéből), s ebből most egymillió dolláros előleget, plusz a 7. évadban újabb egymilliót. -
#1704 évadzárón magasra tették a lécet és nehéz lett volna azt űberelni
Sheldonnak a kocka nőjével kettesben kellett volna lennie nem pedig Pennyvel együtt bandázni.Nem hagyta őket kibontakozni :/ -
geo91 #1703 voltak persze, de több hónap tbbt mentes idő után nekem nagyon is tetszett ez a premier. :D -
#1702 nekem is kicsit lapos volt, de azért nem volt rossz -
Kosadzk1 #1701 hát pedig sajna tbbt-t néztem és elég kiábrándító volt, közel nem hozta azt a szintet amit a 3. évad akármelyik része :S
Azért a shally-n elmosolyogtam, meg a végén lenardon de semmi extra, ennél már csak jobb lehet. -
karajjj #1700 voltak már sokkal jobb részek is -
ldavid #1699 azért ne túlozz, sokkal jobbak is voltak korábban -
VvD #1698 Azt hiszem ez volt az egyik legjobb rész a sorozatból... ÁÁÁ... Sheldon csaja a legjobb! Ahogyan Penny szexuális életéről elkezdtem tárgyalni, hát az felejthetetlen volt. Szal: TBBT is back. -
Big Bad Ryder #1697 Megnéztem én is, nem csapkodtam a térdem de azért soha rosszabbat :D -
geo91 #1696 hát te valami mást nézhettél, nem tbbt-t... -
Kosadzk1 #1695 ez az évadnyitó elég ergya lett...... -
#1694 Hm, nekem is eszembe jutott, de nem maradt meg annyira, hogy a kommented olvasása után vágjam mire gondolsz:D -
#1693 jaja IT Crowd cool, de a black books is..ja meg a vexed, eh van mit nézni))) -
ldavid #1692 ja, ott eszembe jutott nekem is, de benne volt a back, úgyhogy tovább mentem rajta :D -
geo91 #1691 nálam a "'coz that's all u needed, right?" ütött. :D nagy dumái vannak a nőnek :D -
Cat 02 #1690 Kórházban az ápolónő, have u tried turning it off and on again :D -
#1689 nem értelek én sem :) -
ldavid #1688 mih? -
Cat 02 #1687 IT Crowd refferencia befigyelt :D -
karajjj #1686 hát én annyira nem vagyok elszállva tőle, a Sheldon nője száltól többet vártam... viszont a robotkar jó volt :D -
#1685 Szerintem is jo volt nagyon,bar en Sheldon-t is birtam amikor randizott a csajjal :P -
#1684 nagyon gyilkos volt az évad első része))) -
#1683 kis off
-
#1682 jah vannak részek amikor Raj alig szerepel
szerencsére most nyomhatta a dumáit xD -
karajjj #1681 hp-n a felirat -
paly90 #1680 ááá beszartam ezen a részen(is)
Wolowitz miket művelt:D:D -
Renegade #1679 tegnap óta van, és még használható is
felirat -
ldavid #1678 raj meg wolowitz voltak a jók most :D -
#1677 báffi