1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#1530 Valaki lője már le ez a barmot. Marhára unalmas már ez a bolond Trabarna. -
haywire #1529 hát ja, meg 1-2 régebbi sztorit is elmesélnek, és egymást szivatják a színpadon mint az állat:D -
#1528 Gondolom improvizáción alapszik, nem? -
haywire #1527 duma jam-nek hívják. tavaly nagyvázsonyba próbálták ki előszőr. akkor jó volt, remélem most is jó lesz. -
#1526 Évadzáró: egyszerre hárman lesznek színpadon. Érdekes koncepció, kiváncsi leszek a megvalósításra. -
#1525 A remény mindig ott van, hátha lesz jobb is... -
#1524 Nem kell őket nézni. Bármikor kikapcsolhatod a tévét. -
#1523 Meg kezd unalmas lenni, hogy mindenki alkoholos, disznóvágásos sztorival hozakodik elő, jó élőben egy pár ital elfogyasztása után én is röhögnék rajta (ezt elismerem), de mivel nem vagyok akkora fan, hogy minden fellépésükre eljárjak, meg mindenhol őket nézzem, így nekem kezd kicsit unalmas lenni tv-n keresztül...Amúgy értékelem, hogy van ilyen műsor, minden részét megnézek és van amikor tényleg érdemes megnézni.
(megjegyzés: az ilyen szupkai, csenki, trabarna féléket nem értem miért sztárolják, már rég kivontam volna őket a "forgalomból") -
#1522 Nekem ez olyan kicsit átlag alatti rész volt.
Mindenkinek volt legalább egy sírva-röhögős poénja, viszont az új fellépőnek nem volt és szvsz ő volt a leggyengébb. -
zotja #1521 sztem jó rész volt,és akkor mivan hogyha Kőhalmi olyat mondott ami volt már? úristen...Csináld utána ;) -
#1520 Ja, biztos ezért nem jött be a rész... -
#1519 Jó volt a tegnapi. -
haywire #1518 én röhögtem rajta. te is röhögnél, ha nem azt várnád mikor jön az a top 3 fellépő akit szeretsz. -
#1517 Utolsó feléppőnek sem sikerült felnyomni a színvonalacskát. Hiányzzik a múltheti rész. -
#1516 Gyenge eddig. Eléggé siralmas, hogy Kőhalmi egy korábban, a műsorban (!) elövött poént dobott be újra... (bukósisakos, nagymamás, szentesi átverés) -
#1515 Jó volt mindenki:))) Ádámka végre elhagyta a végeláthatalan b+olást, bár most több más, de kreatívabb káromkodást szőtt bele:D -
Headless Dave #1514 Kiss Ádám nagy jó volt, tényleg visszarázódott, régen volt ilyen jó :D -
#1513 "Don't fos!" :D:AS:D:D
Eddig jó. Kiss nagyon jól tolja. Visszarázódott. :) -
#1512 mostani rész tényleg jobb volt az idei többitől ! -
#1511 Nagyon jóóóó a testem csak fáááááááj! :DDDDD
KAP kegyetlen volt. -
zotja #1510 na végre a mai odabaszott!!! felméri kivételével :) egyszer lassan beszél máskor hadar.. -
haywire #1509 szerintem bödőcs volt ma a legjobb, igaz sokat ismételt rádiókabaréból de nagyon jó volt. -
#1508 Első rész nagyon nagy volt, 2. már annyira nem az elsőhőz képest, de összességében remek adás volt. -
#1507 Beliczai meg Felméri tök rövid volt. -
#1506 A mai rész húzóneve egyértleműen Beliczai volt, erre rohadt rövidre vágják. -
Majkiii #1505 Ez a mai rész szerintem nagyon jó! KAP is ott volt, remélem a folytatás is ilyen jó lesz a reklám után, ugye youtube nézőK? :D -
#1504 a KAP most nagyon jó volt :D -
#1503 :D:D:D:D nagyon jó! -
#1502 A mai erős felhozatal! Bödöcs először vezeti a műsort. Személem szintet emel a mai rész! :) -
Headless Dave #1501 Nekem ez az időpont teljesen jó, pont hazaérek munkából mire kezdődik :D -
Borg #1500 Nem jöhet előrébb, mert az NCIS mellett nem rúgna labdába.. -
haywire #1499 de jó lenne, csak ahogy elnézem őket be fognak rakni vmi sorozatot a helyére :S -
Majkiii #1498 És előrébb jön a Showder KLub ezáltal? :) -
#1497 -
#1496 Hat rész után elkaszálja az RTL Klub Győzikét -
#1495 Ezt a rohadt műsort is ilyen későn kell adni. Hajnalban indulok dolgozni de bezzeg a Győzike show, Na azt muszáj leadni. -
#1494 ááá Felméri, Beliczai és Bödőcs :D mi lesz ott... :D -
Headless Dave #1493 Sajtóhelyreigazítás: hétfőn KAP, Beliczai, Felméri, és a műsor-és traktorvezető Bödőcs! A Benk-rajongóktól még egy hét türelmet kérünk, Kovács András Péter - KAP pedig legközelebb jó neveket mond:) -
Headless Dave #1492 "Már csak néhányat kell aludni, és hétfőn újra Showder Klub! Benne Kovács András Péter Benk Dénes, Beliczai Balázs, no és műsorvezetőként debütál Bödőcs "gyeregyere" Tibor!" via Showder Klub -
Vardar #1491 Szerintem nem volt kimagaslóan jó, de egy átlagos résznek elment. Láttam már ennél gyengébbet is, sajnos.