1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#1571 nyíregyházi Széchenyi szakközép -
#1570 Melyik suli ? -
#1569 facebook:
Október közepétől az RTL Klub official műsorán, tartsatok velünk ti is! -
#1568 Ááááááá, királyság lesz! Jön Dombóvári fellépni a sulinkba novemberben -
grimm13 #1567 Hello mindenki van arról valami infó hogy a 6. évad mikor kezdődik ? -
buksi72 #1566
Aki szereti a Showder klubbot az mindenképpen nézzen be ide:
http://showderfan.totalh.com -
vassildiko86 #1565 Jaaaa, azok nemsemmi arcok -
hulloreka85 #1564 Az jófej, meg a Kiss Ádám is jóarc -
zotja #1563 Aki teheti mennyen el BAdár Sándorra,,,brutál a pali : -
#1562 Fontos szpemmelni? Lefogadom, még pénzt sem kapsz érte. -
KardosLillU #1561 tessék, neked találták ki
http://www.ellenallhatatlanmeghivas.hu/mg.php -
haywire #1560 mert te csak a showder klub-ot nézed azért nem ismered őket. -
#1559 Ezek eléggé noname emberek. :) -
trafoduma #1558 Sziasztok!
Június 25.-én, pénteken, 19.30 tól,„BE NEM ÁLL A SZÁNK!” címmel humor napi stand-up est a Mikroszkópon! Fellépnek: Erdei Sándor (Rokker Zsoltti), Markó Dániel, Köleséri Sanyi, Kövesdi Miklós Gábor, Sás Péter, Szép Bence, Tényi Anett, Ürmös Zsolt és Váradi János. Jegyek 2000 Ft-os áron kaphatók a Thália Színház Közönségszolgálati Irodáján, a 06-1-311-0635 és 06-1-311-1874 – es telefonszámokon, valamint a [email protected] e-mail címen. -
jezjezjez #1557 Én inkább egy sört. -
vassildiko86 #1556 jaja én is bírom szívesen meginnék vele egy kávét ! -
jezjezjez #1555 Kiss Ádám a legjobb. -
#1554 "Savasessző" :DS:A:D:DA:DSD: -
#1553 Litkai nagyon rákapott erre a műtájszólásra. :\ -
#1552 "The File /var/www/lib/third-party/mobile-wurfl/wurfl-php-1.r2/WURFL/memcache does not exist!!!"
Ideiglenes probléma volt, már megy. -
#1551 a tiedben keresendő, mert fasza a link -
#1550 Ez a link nem nyert. A vagy a hiba az én készülékemben keresendő. -
#1549 a Showder Club tagjai az időjárás ellen -
#1548 ha már a reklámozásról van szó akkor tudtad, hogy a moderátorok jóvoltából lehet egy szép hosszú utat nyerni a banamákra? -
OPM #1546 a duma jam nem is volt rossz, viszont Trabarna minden rosszindulat és előítélet nélkül, kritikán aluli.
jó lenne ha odafigyelnének a közönség véleményére és a következő szezonra kiszűrnék a leggyengébbeket (tudom, szép álom...) -
natihorv #1545 Kiss Ádám kétessel -
#1544 ott rendes show felvétel van. van hogy 5x felvesznek egy adott jelenetet. az hogy néha impróznak, az még a jobbik eset h nem veszik újra. a vágatlan az kb abból állna, hogy 5 perckenént új sminket kapnak, meg eligazgatják őket, meg újraveszik a jeleneteket. -
#1543 Ezért csinálhatnák meg azt, hogy például a vágatlan verziót elérhetővé tennék az Rtl honlapján, bár ugye a nézők e tekintetből mindig le vannak szarva... -
haywire #1542 sok mindent kivágnak és nem adnak le a tv-ben, sokkal többet dumálnak csak az nem fér bele a műsoridőbe. :S -
#1541 Meg volt vágva és a spontán ökörségek nem voltak benne, ami egy élő műsorban mindig alap feltétele a jó hangulathoz, de ez egy kötött műsoridőre szánt anyag is, ahol kell hogy legyen valami váza a dolgonak. Jók voltak nagyon, a rendőrős vonal sírva röhögősre sikerült és mindenki hozzátette a magáét. Még több ilyet a jövőben! -
#1540 fú ez a dumajam nagyon gáz volt, azt hittem majd ott helyben improznak, de nagyon látszott h betanult az egész, még a közbeszólások is.
de legalább tanultam egy új kifejezést: bestólozva xDDD -
#1539 Nekem a duma jam nem jött be annyira. Egymás szavába vágnak, felváltva beszélnek, így nem tudnak kibontakozni. -
haywire #1538 nagyon nagy volt, volt amit már egy éve hallottam így tőlük duma jamben, de még mindig szakadtam a röhögéstől. :D -
#1537 persze, téged nem? -
#1536 kész volt:D:D:D -
#1535 Ja, gondolom téged kényszerítenek a műsorra. -
#1534 Ez a dumajam hatalmas volt. Jöhet majd még! :) -
#1533 végre vége, remélem nem lesz több évad, de sajnos lesz -
#1532 Aranyosinak pedig már valaki lebaszhatna egy pofont. Állandóan ordibál (sikít). -
#1531 Hadházi:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD