Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na végre a mai odabaszott!!! felméri kivételével :) egyszer lassan beszél máskor hadar..

szerintem bödõcs volt ma a legjobb, igaz sokat ismételt rádiókabaréból de nagyon jó volt.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Totti5
Elsõ rész nagyon nagy volt, 2. már annyira nem az elsõhõz képest, de összességében remek adás volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
Beliczai meg Felméri tök rövid volt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

theone91
A mai rész húzóneve egyértlemûen Beliczai volt, erre rohadt rövidre vágják.

Ez a mai rész szerintem nagyon jó! KAP is ott volt, remélem a folytatás is ilyen jó lesz a reklám után, ugye youtube nézõK? :D
PJack
a KAP most nagyon jó volt :D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Totti5
:D:D:D:D nagyon jó!

theone91
A mai erõs felhozatal! Bödöcs elõször vezeti a mûsort. Személem szintet emel a mai rész! :)

Nekem ez az idõpont teljesen jó, pont hazaérek munkából mire kezdõdik :D
Nem jöhet elõrébb, mert az NCIS mellett nem rúgna labdába..
de jó lenne, csak ahogy elnézem õket be fognak rakni vmi sorozatot a helyére :S

És elõrébb jön a Showder KLub ezáltal? :)
Rowlend
<#worship><#worship>

GET OVER HERE!

Rowlend
Ezt a rohadt mûsort is ilyen késõn kell adni. Hajnalban indulok dolgozni de bezzeg a Gyõzike show, Na azt muszáj leadni.

GET OVER HERE!

Tyler1
ááá Felméri, Beliczai és Bödõcs :D mi lesz ott... :D

Sajtóhelyreigazítás: hétfõn KAP, Beliczai, Felméri, és a mûsor-és traktorvezetõ Bödõcs! A Benk-rajongóktól még egy hét türelmet kérünk, Kovács András Péter - KAP pedig legközelebb jó neveket mond:)
"Már csak néhányat kell aludni, és hétfõn újra Showder Klub! Benne Kovács András Péter Benk Dénes, Beliczai Balázs, no és mûsorvezetõként debütál Bödõcs "gyeregyere" Tibor!" via Showder Klub
Szerintem nem volt kimagaslóan jó, de egy átlagos résznek elment. Láttam már ennél gyengébbet is, sajnos.
REALista
Nagyon gyenge volt a tegnapi rész.Hadházi probálja Hofisra venni a figurát kicsit ami nem is lenne baj de szinte sosem lehet nevetni rajta.egyszerüen gyengék a sztoriai és nincsennek benne igazán jó poénok...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tyler1
*fav sry

Tyler1
a mai k*rva gáz volt sztem.
Hadházi túl játsza az összes normális poénját. az a baj h látszik h színész.
Lóránt Barna meg már nagyon unalmas kocsis, motoros sztorikat mesél mindig(ráadásul nem poénos).
Szupkaynak még jó poénjai is lennének, hanem faarccal és egy hangsávba nyomná le õket.

Bödõcs az abszolút fan nálam! õ az akinek az összes fellépésén végig szakadtam :)

theone91
Dombovári csak Pataky Attilát tud? Kezd unalmas lenni.

theone91
Nekem is Õ a kedvencem. Tartalmas, igényes, eredeti és nem mallesleg rohadt vicces standup-jai vannak. :D

F E R I
Én nem vagyok akkora fan, hogy mindenhová menjek stand up-ot nézni, így csak itt szoktam látni Bödõcsöt, és nekem egyértelmûen õ a best of. Ahogyan le tudja "írni" a vidéken történteket, ami szinte mindenhol hasonlóan történik az vmi iszonyat jó! :)

Csirkemell nélkül nincs élet!

ja neki aza slussz poén ha bazmegol..hmm érdekes Kõhalmi még egy büdös csúnya szót nem ejtett,mert neki ninsc szüksége rá,de sokan azzal rakják fel az "I" re a pontot

berlinboy6329
ÉN ugy tudtam,vhol talán itt irta vki,h alá is kevernek röhögést,ha nem röhögnek elegen v vmi ilyesmi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Totti5
Hülyén venné ki magát hogy mondaná az ürge és nem lenne reakció... tévé mûsor, vannak szabályok, bár ez mûónika shó ahol intésre kell tapsolni, hanem a az xy ember közt van pár aki mindenen nevet és viszi magával a többit is, legalább is remélem hogy nem intésre megy ott is:)

Amúgy nem volt rossz rész szerintem Ádika sok bazmegolássától eltekintve.

Galla Mikinek elvont,abszurd humora van,és ennek ez is a neve abszurd humor:)Kell hozzá egy bizonyos beállítottság, mint a Monty Pythonhoz. Én személy szerint szeretem.

Ez a folytonos röhögés a SC-ban már régóta megy és tényleg idegesítõ,hogy egyfolytában nevetnek.
benõmenõ
Akkor te még nem láttad Galla Miklós "humorbombáit" amin számomra érthetetlen okból röhög a közönség, pedig abszolút semmi vicceset nem mondott<#wow3>
mintha már kötelezõ lenne bármin is röhögni..bármit mondanak röhögnek(még ha nem is vicces)..én ezt veszem észre..

theone91
Határozottan gyenge rész volt.

langyi rész volt

Klemice
de

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

whiskeyman
na, mivan itt?
senki sem nézte?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo
Bödõcsöt nagyon bírom
azt mondja: kint maradnak az MSZPs plakátok csak ráírják április 12-én,hogy WANTED <#taps>
theone91
"Gyere Csöpi, gyere!"

Bödõcsön besírtam... A csattanó a végén: "A kutya ki van kötve a kert végében"... :D

Meg az Avataros-pisilõs poén... :D

zsutyesz
pedig szerintem Benk volt most a legjobb.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Totti5
A vége már tényleg kicsit erõlködés volt, de 3/4ednén szakadtam:D zseniális volt.

Szerintem rohadt nagy volt. A bábos a vége felé kezdett tényleg elmenni egy kicsit, de azért még jó volt.
kuci06
A bábos rész zseniális volt :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

theone91
Ja, meg KAP gyenge volt. Nagyon.

theone91
Bödõcs hatalmas volt, Mogács is (amíg elõ nem került a báb, akkor kínomban elkapcsoltam) Benkre meg már elfelejtettem visszakapcsolni... :D

Klemice
10/5 a mai rész

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Totti5
Eddig jooooo:))))

Bödõcs a szilveszteri kabaréját adja elõ, de legalább kiszinezi 1-2 új poénnal. De még mindig röhögök rajta. szakadok. xD

Kly
Ezzel dettó így vagyok, még az a része is stimmel, hogy nem láttam Aranyosit. A mai részhez több reményt fûzök, az évadnyitó általában gyengébbre szokott sikerülni, mint az azt követõ részek.

Scientia potentia est.

desigo
csaj minden érzelemtõl mentesen darált
több átéléssel jobb lett volna de így sem volt rossz...
Hadházi-nak szerintem meg pont az elõadásmódja jó, Arany is nagyon fasza volt, Felméri szokásos...., a csaj meg csak lámpalázas volt ennyi az egész amúgy kiforrja magát. De majd ma Bödõcs-be nagyon bízok.