Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tessék, neked találták ki
http://www.ellenallhatatlanmeghivas.hu/mg.php
mert te csak a showder klub-ot nézed azért nem ismered õket.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

davidka003
Ezek eléggé noname emberek. :)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Sziasztok!
Június 25.-én, pénteken, 19.30 tól,„BE NEM ÁLL A SZÁNK!” címmel humor napi stand-up est a Mikroszkópon! Fellépnek: Erdei Sándor (Rokker Zsoltti), Markó Dániel, Köleséri Sanyi, Kövesdi Miklós Gábor, Sás Péter, Szép Bence, Tényi Anett, Ürmös Zsolt és Váradi János. Jegyek 2000 Ft-os áron kaphatók a Thália Színház Közönségszolgálati Irodáján, a 06-1-311-0635 és 06-1-311-1874 – es telefonszámokon, valamint a [email protected] e-mail címen.
Én inkább egy sört. <#hawaii>
jaja én is bírom szívesen meginnék vele egy kávét !
Kiss Ádám a legjobb. <#mf2>
theone91
"Savasesszõ" :DS:A:D:DA:DSD:

theone91
Litkai nagyon rákapott erre a mûtájszólásra. :\

theone91
"The File /var/www/lib/third-party/mobile-wurfl/wurfl-php-1.r2/WURFL/memcache does not exist!!!"

Ideiglenes probléma volt, már megy. <#eljen>

FZoleee
a tiedben keresendõ, mert fasza a link
theone91
Ez a link nem nyert. A vagy a hiba az én készülékemben keresendõ.

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Calver
ha már a reklámozásról van szó akkor tudtad, hogy a moderátorok jóvoltából lehet egy szép hosszú utat nyerni a banamákra?

"The trees move. Do you not see it?"

a duma jam nem is volt rossz, viszont Trabarna minden rosszindulat és elõítélet nélkül, kritikán aluli.

jó lenne ha odafigyelnének a közönség véleményére és a következõ szezonra kiszûrnék a leggyengébbeket (tudom, szép álom...)

Kiss Ádám kétessel
Tyler1
ott rendes show felvétel van. van hogy 5x felvesznek egy adott jelenetet. az hogy néha impróznak, az még a jobbik eset h nem veszik újra. a vágatlan az kb abból állna, hogy 5 perckenént új sminket kapnak, meg eligazgatják õket, meg újraveszik a jeleneteket.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

F E R I
Ezért csinálhatnák meg azt, hogy például a vágatlan verziót elérhetõvé tennék az Rtl honlapján, bár ugye a nézõk e tekintetbõl mindig le vannak szarva...

Csirkemell nélkül nincs élet!

sok mindent kivágnak és nem adnak le a tv-ben, sokkal többet dumálnak csak az nem fér bele a mûsoridõbe. :S

Totti5
Meg volt vágva és a spontán ökörségek nem voltak benne, ami egy élõ mûsorban mindig alap feltétele a jó hangulathoz, de ez egy kötött mûsoridõre szánt anyag is, ahol kell hogy legyen valami váza a dolgonak. Jók voltak nagyon, a rendõrõs vonal sírva röhögõsre sikerült és mindenki hozzátette a magáét. Még több ilyet a jövõben!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
fú ez a dumajam nagyon gáz volt, azt hittem majd ott helyben improznak, de nagyon látszott h betanult az egész, még a közbeszólások is.
de legalább tanultam egy új kifejezést: bestólozva xDDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zvaragabor
Nekem a duma jam nem jött be annyira. Egymás szavába vágnak, felváltva beszélnek, így nem tudnak kibontakozni.

Chaos Anno Domini

nagyon nagy volt, volt amit már egy éve hallottam így tõlük duma jamben, de még mindig szakadtam a röhögéstõl. :D

Klemice
persze, téged nem?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Totti5
kész volt:D:D:D

theone91
Ja, gondolom téged kényszerítenek a mûsorra.

theone91
Ez a dumajam hatalmas volt. Jöhet majd még! :)

Klemice
végre vége, remélem nem lesz több évad, de sajnos lesz

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

theone91
Aranyosinak pedig már valaki lebaszhatna egy pofont. Állandóan ordibál (sikít).

Totti5
Hadházi:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

davidka003
Valaki lõje már le ez a barmot. Marhára unalmas már ez a bolond Trabarna.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hát ja, meg 1-2 régebbi sztorit is elmesélnek, és egymást szivatják a színpadon mint az állat:D

theone91
Gondolom improvizáción alapszik, nem?

duma jam-nek hívják. tavaly nagyvázsonyba próbálták ki elõszõr. akkor jó volt, remélem most is jó lesz.

theone91
Évadzáró: egyszerre hárman lesznek színpadon. Érdekes koncepció, kiváncsi leszek a megvalósításra.

F E R I
A remény mindig ott van, hátha lesz jobb is...

Totti5
Nem kell õket nézni. Bármikor kikapcsolhatod a tévét.

F E R I
Meg kezd unalmas lenni, hogy mindenki alkoholos, disznóvágásos sztorival hozakodik elõ, jó élõben egy pár ital elfogyasztása után én is röhögnék rajta (ezt elismerem), de mivel nem vagyok akkora fan, hogy minden fellépésükre eljárjak, meg mindenhol õket nézzem, így nekem kezd kicsit unalmas lenni tv-n keresztül...Amúgy értékelem, hogy van ilyen mûsor, minden részét megnézek és van amikor tényleg érdemes megnézni.
(megjegyzés: az ilyen szupkai, csenki, trabarna féléket nem értem miért sztárolják, már rég kivontam volna õket a "forgalomból")

benõmenõ
Nekem ez olyan kicsit átlag alatti rész volt.
Mindenkinek volt legalább egy sírva-röhögõs poénja, viszont az új fellépõnek nem volt és szvsz õ volt a leggyengébb.
sztem jó rész volt,és akkor mivan hogyha Kõhalmi olyat mondott ami volt már? úristen...Csináld utána ;)

theone91
Ja, biztos ezért nem jött be a rész...

Totti5
Jó volt a tegnapi.

én röhögtem rajta. te is röhögnél, ha nem azt várnád mikor jön az a top 3 fellépõ akit szeretsz.

theone91
Utolsó feléppõnek sem sikerült felnyomni a színvonalacskát. Hiányzzik a múltheti rész.

theone91
Gyenge eddig. Eléggé siralmas, hogy Kõhalmi egy korábban, a mûsorban (!) elövött poént dobott be újra... (bukósisakos, nagymamás, szentesi átverés)

Totti5
Jó volt mindenki:))) Ádámka végre elhagyta a végeláthatalan b+olást, bár most több más, de kreatívabb káromkodást szõtt bele:D

Kiss Ádám nagy jó volt, tényleg visszarázódott, régen volt ilyen jó :D
theone91
"Don't fos!" :D:AS:D:D

Eddig jó. Kiss nagyon jól tolja. Visszarázódott. :)

desigo
mostani rész tényleg jobb volt az idei többitõl !
Nuno88
Nagyon jóóóó a testem csak fáááááááj! :DDDDD
KAP kegyetlen volt.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009