Showder Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is amellett vagyok,hogy több idõt a fellépõknek.vagy 2 órás mûsort,vagy csak 2 fellépõt mûsoronként
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csirkemell nélkül nincs élet!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én személy szerint Bödõcsben nem csalódtam, hozta a kötelezõt, ugyanez elmondtahó Beliczairól is.
Csenki nálam sem jött be, nem tudom miért, vhogy nem jött át sajnos, mellesleg a Szupkay-val is így vagyok (remélem jól írtam a nevét), Hadházin néha mosolyogtam és tényleg igazatok van, neki az elõre megírt szerepek sokkal jobban állnak.
Csirkemell nélkül nincs élet!
"attól még hogy neked/nektek nem tetszik attól még lehet hogy másnak igen,"<---nem tudom, ennek én hol mondtam ellent. Kicsit olvasgass vissza. Én csak a saját véleményemet írtam le. A tiedet nem.
"olyan hülyék vagytok mind"<-- átmész csenkiattilába?pf
Hadházinak amúgy szerintem is inkább a jelenetek fekszenek, standupba elég erõltetettnek tûnik.
You\'ll never walk alone!
Hadházy jó csak nem ebben a mûfajban hanem akkor amikor elõre meg van irva a szöveg ott tényleg jóóóóóóóóó
jó,a norbis poén nekem se jött át,de pl Hadházy nem volt rossz szerintem.
ReaL MaDRid x siempre
én személy szerint baromira utálom bödõcsöt,egyáltalan nem vagyok vevõ a poénjaira,pedig szinte mindenkinek tetszik,hát nekem nem,ettõl függetlenül nem mondom hogy nincs helye a mûsorban..
nincs flexed? mivan buzi vagy? <#zavart1>#zavart1>
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Csenki... hát igen, õ is hozta a formáját. Õszintén szólva nemtudom mit keresnek a hozzá hasonló "humoristák" egy ilyen mûsorban. Eleve már akkor baj van szerintem ha valaki csak a vulgaritás talaján tud valami viccfélét összehozni. De õ még ennyit se. Nem értem hogy van valakinak pofája ilyen dolgokat kitalálni, és országvilág elõtt elmondani. Õszintén szólva nem vagyok oda hazánk celebjeiért, de a végére már norbit sajnáltam. Schobert család helyében simán beperelném csenki urat.
Hadházi meg a másik hatalmas baklövés. Nem értem mért nyomják ennyire, egyszerûen szörnyûek a poénjai...
You\'ll never walk alone!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
"Úgy néz ki mint aki megevett egy egész nádfedeles falut" <#vigyor1>#vigyor1><#taps>#taps>
A kopasz gyerek valóban szánalmas volt az ápdétes xarjával... <#wilting>#wilting>
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A medve nem játék.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
meg hogy "a hatvaniak megszívják" 😄 nem sûrûn hallom városom nevét a tv-ben,szal nekem ez most így elbaszta a poént 😄DDDdddd
ReaL MaDRid x siempre
Másodikat említésre se méltó szánalomnak éreztem!
Beliczain sírtam a nevetéstõl!
Arány még mindig pozitív oldalra hajt, úgyhogy várom a jövõ hetet!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ha valaki lemaradt volna:
Showder Klub - május 19.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
na mind1 biztos csak át akartam b...ni mindenkit
...nyomjad Rózsi! ;-)
az rtlnek az nem éri meg,ha te youtubeon nézed meg,mivel nem számít bele a nézettségbe és a reklámokat sem látod.és ez nem csak a reklámozó cégeknek rossz,hanem az rtlnek is,ugyanis minél kisebb a nézettség,annák kevesebb és rosszabb ajánlatok fognak érkezni hozzájuk.persze ez minket nem érdekel,meg a reklámról úgy is elkapcsoljuk,de õk a reklámokból élnek,és ha azt nézzük,valahol igazuk is van.azzal,hogy letöröltetik a youtube-ról,arra sarkallnak minket,hogy nézzük meg az adást a tv-ben,ne pedig másnap a youtubeon.
ugyanakkor elég jó reklámhordozó is.
viszont azt már tényleg nem értem,hogy pl KAP miért törölteti.nem fix gázsit kap azért hogy fellép,hanem nézettség alapján itélik meg az összeget,vagy mi?
ReaL MaDRid x siempre
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"