Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Akkor meg anyátok közt helyére ez a szerencsétlen f*,utána showder club,és aztán ehet az a szintén szánalmas sorozat.
ProGabe
szóval ne az ország egyik legnézetebb mûsora vezesse fel?még jó,hogy nem vagy programszerkesztõ <#rolleyes>

én is amellett vagyok,hogy több idõt a fellépõknek.vagy 2 órás mûsort,vagy csak 2 fellépõt mûsoronként

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

F E R I
és mondjuk akár 2 órás is lenne 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

bardocz
Namegha elõrébb hoznák,és nem a rühes paraszt lenne elõtte,hanem mondjuk annak a helyén.
F E R I
Inkább azt mondanám VÉGRE egy normális mûsor, reméljük a késõbbiekben kicsit változtatnak a mûsorstruktúrán és több idõt kapnak a szereplõk (tök jó lenne) 😊)

Rockynhooo
jaja, én spec a kereskedelmi adókon csak a Showder Klubbot és a Hetihetest nézem (meg a sportokat de az más tészta)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

M@TriX
egyet értek, ideje volt, hogy valami értelmes mûsort is létrehozzanak. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nekem valahogy ennyi adás után letisztult az egész.Megtaláltam mindenkiben ami tetszik,ezért nekem mindegyik a kedvencem.Bödõcsöt,Kõhalmit,Kap-ot überelni sztem lehetetlen,Beliczait meg Kiss Ádámot is megszoktam.Dombóvári hatalmasat nyomott az elsõ szerepléséhez képest és Szupkay is sokkal jobb volt.Akiket kihagytam azokat is kedvelem,személy szerint örülök hogy létezik a Showder Klub!
M@TriX
ha valaki a Gyilkos Számokat szereti, vagy lemaradt:

Showder Klub - május 26.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

F E R I
Az a baj a Norbis témával, mint az uri gelleressel, nevezetesen csontra van rágcsálva, vannak azért kivételek, de már néha unalmas.
Én személy szerint Bödõcsben nem csalódtam, hozta a kötelezõt, ugyanez elmondtahó Beliczairól is.
Csenki nálam sem jött be, nem tudom miért, vhogy nem jött át sajnos, mellesleg a Szupkay-val is így vagyok (remélem jól írtam a nevét), Hadházin néha mosolyogtam és tényleg igazatok van, neki az elõre megírt szerepek sokkal jobban állnak.

attól, hogy valaki nem a te véleményedet osztja, ugyanúgy joga van kinyílvánítania azt, amit elmondtál fordítva is ugyanúgy igaz.....

Guilty01
Igen, csak azért érdemes megnézni, hogy ki mivel poénkodik. Bödõcsnek kiforrt, kidolgozott poénjai vannak (e.g. rendõr-pap), hadháziban, de fõleg csenkiben pedig csak a tömény porbaalázást, és mások megszégyeníését látom. Legalább akkor mondana valami vicceset norbiról. Érdekes, egyeseknek ez sikerült. Neki úgy tûnik csak ez a szekálás megy. Ha ez valakinek humoros, akkor nem szóltam.
"attól még hogy neked/nektek nem tetszik attól még lehet hogy másnak igen,"<---nem tudom, ennek én hol mondtam ellent. Kicsit olvasgass vissza. Én csak a saját véleményemet írtam le. A tiedet nem.
"olyan hülyék vagytok mind"<-- átmész csenkiattilába?pf

Hadházinak amúgy szerintem is inkább a jelenetek fekszenek, standupba elég erõltetettnek tûnik.

You\'ll never walk alone!

mazsola89
"attól még,hogy valakinek nem jön be egy poén" még ha csak 1 nem jött volna be akkor azt mondom h jolvan pfff
Hadházy jó csak nem ebben a mûfajban hanem akkor amikor elõre meg van irva a szöveg ott tényleg jóóóóóóóóó

hunbasser
igazad van,teljes mértékben igazat adok.attól még,hogy valakinek nem jön be egy poén,attól az még lehet másnak vicces.

jó,a norbis poén nekem se jött át,de pl Hadházy nem volt rossz szerintem.

ReaL MaDRid x siempre

miilann
olyan hülyék vagytok mind,nevetséges,attól még hogy neked/nektek nem tetszik attól még lehet hogy másnak igen,sõt
én személy szerint baromira utálom bödõcsöt,egyáltalan nem vagyok vevõ a poénjaira,pedig szinte mindenkinek tetszik,hát nekem nem,ettõl függetlenül nem mondom hogy nincs helye a mûsorban..

nincs flexed? mivan buzi vagy? <#zavart1>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Guilty01
Maximálisan egyetértek az elõttem szólókkal, Bödõcs és Beliczai hozta a formáját, megint nagyszerû mûsort hoztak össze.
Csenki... hát igen, õ is hozta a formáját. Õszintén szólva nemtudom mit keresnek a hozzá hasonló "humoristák" egy ilyen mûsorban. Eleve már akkor baj van szerintem ha valaki csak a vulgaritás talaján tud valami viccfélét összehozni. De õ még ennyit se. Nem értem hogy van valakinak pofája ilyen dolgokat kitalálni, és országvilág elõtt elmondani. Õszintén szólva nem vagyok oda hazánk celebjeiért, de a végére már norbit sajnáltam. Schobert család helyében simán beperelném csenki urat.
Hadházi meg a másik hatalmas baklövés. Nem értem mért nyomják ennyire, egyszerûen szörnyûek a poénjai...

You\'ll never walk alone!

jo volt Beliczai még így is, hogy szóról-szóra ugyanazokat mondta el mint párhete Pakson 😊

ForzaInter
Beliczai láttam csak de az kurvajó volt😄

Yo, Bitch!

whiskeyman
"Jancsi bácsi ájjá meg...két nõ még ott fut" <#nevetes1>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

robos
A Kövér Lacis poén is hatalmas volt, feküdtem rajta!
"Úgy néz ki mint aki megevett egy egész nádfedeles falut" <#vigyor1><#taps>

A kopasz gyerek valóban szánalmas volt az ápdétes xarjával... <#wilting>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

jó volt, bár a második f*szi túllõtt a célon, Update családra én is mondok mindent 😄, de azért ez már nem is volt poénos (szexuális életük)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a.carkey
Bár gondolom sokakat idegesített, de a rendõrbõl lett plébános "meséje" szuper volt.

A medve nem játék.

whiskeyman
aki hallotta a szilveszteri rádiókabarét, annak sajnos nem volt új Beliczai poénjai, szinte az összeset ellõtte már...de attól függetlenül jó volt

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

hunbasser
Szellõ István...XDDDDDDD

meg hogy "a hatvaniak megszívják" 😄 nem sûrûn hallom városom nevét a tv-ben,szal nekem ez most így elbaszta a poént 😄DDDdddd

ReaL MaDRid x siempre

bardocz
Nagyon királ volt,kár hogy az elejérõl lemaradtam,nagyon tetszett az egész maúgy😄
hunbasser
áá,ez hatalmas volt 😄Dddd

ReaL MaDRid x siempre

desigo
népmesés GPS volt a best xDDDD
Bõdöcs szuper volt (bár jópár ismert elemmel operált)!
Másodikat említésre se méltó szánalomnak éreztem!
Beliczain sírtam a nevetéstõl!

Arány még mindig pozitív oldalra hajt, úgyhogy várom a jövõ hetet!

Bulykin
nah már megy😄 nagyon fasza ez a mûsör,kár csak 2-3adás óta kattantam rá😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Rockynhooo
ahhh de yoo h beírtál amúgy elfelejtettem vna hogy ma van.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
szánalom reflektorra is ki a franc kíváncsi <#levele>
M@TriX
látom nem volt még linkelve az elõzõ heti én most nézem szerintem jó volt... (kivéve Hajós barátunk... 😊 )

ha valaki lemaradt volna:

Showder Klub - május 19.

Noninnyó
Április 28-asban volt. Kiss Ádám az egyik legjobb szvsz 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

mazsola89
kösszi

vagy május 5 vagy ápr 28

mazsola89
az meg tudná nekem valaki mondani h melyik adásban volt a Kiss Ádámnak a foscsis poénja??? elõre is köszi

mazsola89
úúúú bassza meg<#lama> ku...a élet 1000bocs de nekem ezt soha nem mondta senki<#confused>

mazsola89
KAP volt szerintem a legjobb. A többi egész türhetõ volt várom a jövõ hétfõt 😄

neevous
Akkor vmit benézhettél, mert magyar torrent trackerek nincsenek.

Énvagyokazapád
mûsorvezetõ rulz 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Gerbill
Nálunk meg a hétvégén egy megnyitóünnepségen lépett fel KAP. Rohadt jó volt, 1 pojénja hangzott már el elõtte az SC-ben, a többi új volt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mazsola89
bocs down 128

mazsola89
nincsen??? Érdekes pedig most szedem down:28kb/s up:1.8kb/s

na mind1 biztos csak át akartam b...ni mindenkit

Magyar torrent oldalak nincsenek is.
mazsola89
ez volt most a 6. adás ??? mert ha igen találtam egy torrent oldalt
akinek kell szóljon (reges)

Szegeden, ma a borfesztivál megnyitója alkalmából 19.00 órai kezdéssel Kiss Ádám lép fel, kiváncsi leszek rá, habár nem hinném, hogy sok új dologgal készülne!

...nyomjad Rózsi! ;-)

hunbasser
eléggé kétélû a dolog,úgy hiszem.

az rtlnek az nem éri meg,ha te youtubeon nézed meg,mivel nem számít bele a nézettségbe és a reklámokat sem látod.és ez nem csak a reklámozó cégeknek rossz,hanem az rtlnek is,ugyanis minél kisebb a nézettség,annák kevesebb és rosszabb ajánlatok fognak érkezni hozzájuk.persze ez minket nem érdekel,meg a reklámról úgy is elkapcsoljuk,de õk a reklámokból élnek,és ha azt nézzük,valahol igazuk is van.azzal,hogy letöröltetik a youtube-ról,arra sarkallnak minket,hogy nézzük meg az adást a tv-ben,ne pedig másnap a youtubeon.

ugyanakkor elég jó reklámhordozó is.

viszont azt már tényleg nem értem,hogy pl KAP miért törölteti.nem fix gázsit kap azért hogy fellép,hanem nézettség alapján itélik meg az összeget,vagy mi?

ReaL MaDRid x siempre

Blasta
Az nyilvánvaló (a blog írója is említi)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mazsola89
Hi !!! esetleg egy link vagy egy torrent oldal címe???

Torrent... az hogy youtubeon nincs fent, csak egy dolog.