1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • krisztianp16
    Hellosztok!Ezzeket a müsorokat meg lehet nézni vallahol újra?
  • bubu13
    Volt már valaki innen a felvételen?
  • ForzaInter
    ja ők még akik jók, ez az 5 a legjobb szvsz
  • hunbasser
    meg Beliczai az akit még csipázok :D ja és persze Bödőcs :]
  • ForzaInter
    sztem is ők a legjobbak, meg még Kőhalmi, is top 3:D
  • hologram35
    Mi a neve annak az előadónak aki szeműveges és vékony?
    Amugy nem nagyon szoktam nézni ezt a műsort talán ha most néztem másodszor az idén de amit hétfőn a star warsnak adtak az kegyetlen volt:)
  • hunbasser
    jahh,most megnéztem azt a részt youtubeon,amiről lemaradtam :D KAP is jó volt :) meg ők ketten mindig jók,nincs az az egyedi stíluserőltetés meg azok az erőltetett poénok.
  • ForzaInter
    Kiss Ádám a legjobb.
  • lemongrass
    "Cérnára-cinegére szedett szemöldökű férfiak" felirat alatti kép aláírása!

"Nézegessen Lakatos Márkot!" LOL! nézegessen az idiot melegcsináló feka muterja bazzz.... nem elég, h Blekk, még meleg is...
    a bajszos férfi a 40-es években kiélte volna rajta vágyait! wááááá

/na ebből asszem lesz pár felkiáltójel a nevem mellett!/
  • marquie
    Egy biztos, hogy a legnagyobb fantábora KissÁdámnak van, számomra is nagyon nyerő a csávó, DE még túl fiatal...és ezt hogy értem? Amíg KAP, Kőhalmi vagy Aranyosi összefüggő történetet standupol addig Ádám rövid sztorikat csatlakoztat egymásba, ami számomra azt tükrözi hogy nincs kiforrott, egyéni stílusa még. Egyébként a most hétfői Klubos előadása maximum a középiskolás korosztály számára volt elfogadható ill. vicces, szinte fel sem nevettem, és tőle sokkal nívósabb műsort szoktam meg. Na, szóval van hova még javulnia!!!
  • hunbasser
    ezzel én is egyetértek
  • karajjj
    te normális vagy amúgy?
  • Guilty01
    Alapvetően teljesen jogos a felvetés a gyakran, illetve ritkán szereplő humoristákkal kapcsolatban. De én speciel Kissádi esetében semmiféle minőségromlást nem vettem észre, de lehet, hogy túl elfogult vagyok. Mindenesetre nemtom ti hogy vagytok vele, de én szívesebben látnám Kiss Ádámot minden adásban, mondjuk az ilyen Szupkay, Trabarna, Csenki- félék helyett.
  • Rockynhooo
    jah kb :D ilyet még nem láttam hogy nem képes vki elfogadni hogy azt nem tartom yonak amin nem tok nevetni azt meg yonak tartom akit végig szakadok , kezdem azt hinni már tényleg hogy bennünk van a hiba.. :D
  • a.carkey
    Vagy a haverja valamelyiknek, vagy a rokona, vagy valamelyik ...
  • Rockynhooo
    urrrram te ember te... :|
  • sündübündü
    Ilyet itt nem mondhatsz...nézd meg mit kapsz a Kiss-istáktól!
    Már láttuk mire képes blablabla...
  • ruleyB
    Felesleges ennyire erőltetni egy humoristát, 1-2 hét alatt nem lehet minőségi előadást összedobni. Itt természetesen Kiss Ádámra gondolok. Sokkal jobb lenne, ha egy évadban szerepelnének egyszer, max. kétszer :) Nem volt rossz előadás, de se Ádám, se KAP nem hozta a formáját, Csenki szerintem... szóval az utsó srác tetszett :)A múltheti adás sokkal jobban tetszett, szerintem a 2. évadban eddig messze Beliczai produkciója a csúcs. Bödöcs Tibivel nem tudjátok mi lehet?
  • Guilty01
    no comment:DD
  • Istencsászár
    Legjobb történet volt a hétfői műsorban:)
  • desigo
    mit várt ez a kifestett szemű buzzancs?
  • OPM
    Lakatos Márk megsértődött a melegezésén
  • Majkiii
    Hamarosan youtube-on is nézhető lesz az eheti Showder Klub! A feltöltése folyamatban van! :)
  • lemongrass
    lehet tőőőteni! ->

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://data.hu/get/862963/showder.klub.s02e04.sdtv.hun.xvid-trh.part1.rar
    http://data.hu/get/862969/showder.klub.s02e04.sdtv.hun.xvid-trh.part2.rar
    http://data.hu/get/863051/showder.klub.s02e04.sdtv.hun.xvid-trh.part3.rar
    http://data.hu/get/863053/showder.klub.s02e04.sdtv.hun.xvid-trh.part4.rar
    pass: pirateclub.hu
  • ForzaInter
    sztem is elmondhatja mindenki véleményét, de azért olyat nem kénre vkire írni hogy szar...
  • ForzaInter
    Somogyi asszem vmék évben az év humoristája lett
  • Rockynhooo
    olvasd el mégeccer mit kértem utána szemforgatózz :|

am faja rész volt most végeztem vele csenkit levéve mki hatalmas volt :D
  • FZoleee
  • homeless
    Én is így vagyok vele. Csenki előadását fapofával ültem végig az utolsón meg sírva röhögtem.
  • Rockynhooo
    vagy ahonnan le tom tölteni.
  • Rockynhooo
    tegnap sajna nem tuttam nézni majd vmi linkt plz ahol megtom nézni köszi ^^
  • Guilty01
    Hát nemtom gyerekek, szerintem ez a mostani az eddigi legjobb adás volt. Annak ellenére mondom ezt, hogy volt benne egy harmatgyenge Csenki, meg jópár korábban hallott poén. KAP, Kissádi zseniálisak voltak, Szőllősy meg izgulósnak tűnt, de poénjai így is ütöttek. Csenki humorát én továbbra is hihetetlen primitívnek tartom, egyszer nem tudtam rajta röhögni. Ja, és én is várom már Bödőcsöt:)
  • desigo
    kösz szépen...
  • Majkiii
    Jó volt a mai showder klub is igaz az elejéről picit lemaradtam de hát már lehet tölteni az adást különböző helyekről. :)

iTt meg most szokásosan mp3-ban is tölthető már!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://data.hu/get/861412/Showder.Klub.S02E04.2008.11.17.mp3.html
  • Lyan Kyj
    Azért nevezzük őket "profiknak", mert a gyengébb előadásaik is az átlagnál jóval magasabb színvonalat hoznak. Önmagukhoz mérten lehetnek hullámvölgyeik, de bárhogy is, a mezőny fölött teljesítenek.
  • rizibizi
    csenki nekem is tetszett, szerintem elmebeteg...
    De kap meg kissadam nem csak egyszer kétszer volt jó, hanem még nem volt szar.
    szerintem..
    ui: bödőcs holvan már?????????
    jah dombováry meg bennevan a bestbe, beszartam száraz falevelet dobál az égbe..
    kész..
    kap meg szombaton a lottóshowba volt az m1-en (?)
  • sündübündü
    mondok még valamit hogy a fanatikusok ismét nekem eshessenek...
    nekem tökre tetszett a Csenki műsora.
  • sündübündü
    Hú,én ezt a logikát már nem értem.
    Hogy annak akiről elkönyvelitek magatokban hogy szerintetek profi,már nem is mindig muszáj jónak lennie és minden egyes alkalommal megnyerni a közönséget???Sztem ez baromság.Ezek szerint elég 1-2 jó fellépést csinálni,aztán akár a többi már lehet szarabb is?Így mondjuk már nem is tűnik olyan nehéznek ez a pálya.
    Akkor szerintem a legjobb humorista Nádas György.Igaz hogy mostanság kifütyülik,de a nyolcvanas években már láttam mire képes...

Mindegy,jó volt és személy szerint én várom a következőt!!!
  • desigo
    Mai rész jött be eddig legjobban a második évadból...
  • hunbasser
    KAP kurva nagy volt,az utolsó csávótól meg nem vártam sokat de ahhoz képest,hogy most láttam először (meg szerintem aki csak showder clubot néz az is most hallott róla először) nem volt rossz.