Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
A pókerarcban volt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

úhhh. ez borzalmas...erõltetett kurvára..amúgy ez a csávó volt a széfben is.

Gabor1990
Azt Kiss Ádám mondta😄

bardocz
😄D

Belepisil a cipõbe,és lenéz😄D
Rockynhooo
vmeik mondott vmi pokeres dolgot ,hogy haverja mindig bevágja két lap után hogy pokere van ... 😄 azt ki is mesélte?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Gerbill
Van 1-2 jó poén, de az elõadásmódja nagyon irritál.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Énvagyokazapád
addig is, ha valaki nem látta még, én õt is nagyon bírom

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

mazsola89
<#szomoru1>

davidka003
és Gyõzike sincs, teljesen szomorú vagyok. <#rinya>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mazsola89
-.- bazzzz Pedig annyira vártam <#rinya>
Ja és akkor bocs a hülye kérdésért

látom figyeltél múlthéten<#banplz>

nyáriszünet van
mazsola89
Ma nem lesz Showder Club???

desigo
jah
barátnõm is csinálta tegnap és feküdtem a röhögéstõl xD
Rockynhooo
jaaaa, most azt hogy hutyutyu hutyutyu hutyuhutyu hutyutyu mki megbírja :-|

bardocz
Igazából Trabarna nem kocsihangot utánoz,hanem inkább kocsihang paródiát.Van aki úgy utánoz F1-es kocsit,hogy ha nem látod azt hiszed igazi.De az a csávó hoszu ideig tanul 1 kocsihangot.Ilyen tömtömrömtömtörörömöt szerintem elég sokan tudnának elõadni.
én a nagy stand-up osok közé raknám még Hadházit is.
Trabarna szerintem jól csinálja amit csinál csak nem itt kéne csinálnia.
Amit Trabarna csinál az szerintem nem stand-up, én elismerem hogy van ahhoz tehetsége amit csinál, vsak rossz helyeken próbálkozik vele.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

desigo
Legutóbb volt Kõhalmi és rengeteg új poént tolt.
Ezt a nyárzáró Showder clubban szinte szóról-szóra elmondta...
Reméljük valaki készít felvételt a youtubera 😊
Dumaszínház élõben Július 6.-án, Pénteken este 8-tól a gödöllõi Trafoclub-ban. Fellépnek: Felméri Péter, Kövesdi Miklós Gábor és Bödõcs Tibor. További infó: www.trafoclub.hu
kell nekik egy kis pihenõ, amíg összeszedik az új poénokat...<#idiota>
F E R I
Legalább ezt a mûsort hagyhatták volna nyárra...

Csirkemell nélkül nincs élet!

peti193
hy!nincs feldobva valahol a tegnapi stand up?ha fel van akkor hol?lemaradtam sajna...😞 kösszi

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

desigo
jó volt a tegnapi rész is nagyon
kár a nyári szünetért 😞
Rockynhooo
Badárt még hozzátenném és ennyi.

bardocz
A Subarus már kocsival még jó is lett volna,de nem hiszem,hogy egy 13 millás kcosit csak ezen a két módon lehet megvásárolni😊
hunbasser
kb fel is soroltad a mérvadó stand-uposokat 😊

ReaL MaDRid x siempre

mazsola89
Ahoz h a subaru-s utánzást villanásnak lehessen nevezni nagy sötétség szükséges<#nyes>

Trabarna egyedül a subaruval villantott valamit...
a többi tényleg kínos :S
ForzaInter
sztetek kik a legjobbak?

sztem Kiss Ádám,KAP,Beliczai,Bödõcs meg Kõhalmi a legjobbak.

Yo, Bitch!

F E R I
Trabarnánál sokszor már nekem volt kínos, hogy megint a rába turbo..., de azért az pozitívum, hogy próbálkozik újabb dolgokkal, az más kérdés, hogy sikerül-e 😊
Benk Dénes is jobbat hozott a múltkorinál szerintem.
Kõhalmira meg már nincs is mit írni, egyszerûen zseniális 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

davidka003
Trabarna egy nagy nulla. Ma már nem poén amit csinál. Ezt nyomja már jó pár éve, unalmas már.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mazsola89
szerintem mintha Kiss ádámnak is egy nagyon nagyon kicsit akadozva inult de belejött :-D Mindenki hozta a megszokott formáját.
Trabarnáról annyit (õ is hozta a MEGSZOKOTT formáját) hogy halgasson meg egy kispoákot meg egy imprezát és utána próbáljon utánozni, a rába turbó szerintem jó csak már uncsi
Hosszú lesz ez a nyári szünet<#rinya>

bardocz
Egy csávó mutatta meg a tehetségét gyorsuláson,õ olyan hangot adott,hogy ha nem látod,elhiszed,hogy F1-es autó.Sajnos nem tudom hogy hívják,de említette,hogy szeretne bekerülni az esti showderbe,és kihívni trabarnát.
bardocz
Jó adás volt😄DD
Rockynhooo
méltó zárás volt a mai 😊

hunbasser
szarcsi

ReaL MaDRid x siempre

cassoneitaly
Nyilas Misi MAKKOT Kapott <#hehe>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

azért ottvolt a barcikai poén XD
fsgh
Eddig fekveröhögõs😄DDDd Trabarna volt picit gyengébb

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sland
Trabarna most nem volt túl jó a Subaru-val. felcsillant a szemem amikor mondta hogy Subaru. Háá az még nem volt. Ehhez képest Inkább hasonlított a hang valami DTM versenyautóra mint egy Imprezzára... Nekem valahogy már uncsi ez a hutyutyu, meg rába turbo téma :S

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

davidka003
Ez az évadzáró.<#rinya>

desigo
okok
hunbasser
el ne felejtsétek...😊

ReaL MaDRid x siempre

..hihihi,ezt találtam délelõtt.Ebbõl vajon mi fog kisülni....?
http://www.hirsarok.hu/dumaszinhaz
Rockynhooo
Trabarna szánalom többi kajak.

desigo
kira <#eljen>
talán Trabarna gyenge de legalább látni,hogy õ is próbálkozik...
banok
holnap:
Trabarna
Benk Dénes
Kõhalmi Zoltán
Kiss Ádám

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
szerintem Hadház elég jó.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Én is azt mondom, hogy jó idõben van a Showder Klub.
Ha betennék negyed tízre, akkor a sok ehhez nem értõ (inkább úgy mondom, hogy nem ismerõ, nem akarok bántó szándékkal írni) ember elkapcsol, hogy "ehh ezek csak pofáznak" és ennyi, oda a nézettség...
Magyar RTL Televízió Zrt - õk töröltették a videókat YT-ról. Ehh, TV2 nem töröl? (ez se beszólás ;P)

- az elsõ lehetõségnél forduljon... JOBBRA! 😄
Ezen például rotflmao állapot vót, Beliczai powa :]
szerintem is értelmesebb lenne ha hosszabb lenne a mûsoridõ vagy kevesebb fellépõ lenne. nekem az idõponttal nincs bajom. én azt mondom, hogyha berakják fõmûsoridõbe, minden hülye ember ezt fogja nézni és ezzel tönkrevágják a mûsort. nézzétek meg példának a kiválasztottat, magyarországon bepromózták az egészet, berakták fõmûsoridõbe és totál el lett nyomva az egész, mert nem ezt akarták kihozn belõle, más országokban a kiválasztott egy nagyon befutott mûsor volt. itt magyarországon meg két hét alatt leégette magát. Arra akarok kijukadni, hogy ha a Showder Klubbot berakják fõmûsoridõbe akkor ennek a következménye nem az lesz hogy lejáratják, mert a mûsornak pont ez a lényege, hogy nem lehet lejáratni. Hanem az fog történni, hogy szó nélkül leveszik a mûsorról. Mert nem elõször csinál ilyet az rtl klub.
Szerintem pont ideális idõpontban adják, mert akit érdekli az megnézni, akit meg nem érdekli az nem fogja késõ este megnézni.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/