1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • hunbasser
    Sólyomon mondjuk beszartam a nevetéstől :DDDdddd mondjuk azt a palit nem nehéz kifigurázni,az kb önmaga paródiája :D
  • Vardar
    Nekem is bejön Somogyi, újíthatna pár karaktert. Viszont a házigazdánk.... figyeltétek, hogy tördeli a kezeit?:D
  • Headless Dave
    Bödőcsön beszartam :D:D:D:D Kurva jó volt :D Aranyosi is jó volt nagyon. Benk Dénes se volt rossz, de Somogyi nem jött át...Kár erőltetni sztem...
  • Rockynhooo
    akárki akármit mondd Benk Dénes kurva jo volt :D úgyhogy majd ha valaki fel teszi a részt sztem ujra nézem az egészet :D Somogyi meg a győzikés részeket hagyhatná , viszon mikor Havast meg Sólyom Lászlot utánozza az bejön nagyon :)
  • theone91
    Melyikre tippeljünk?
  • hunbasser
    most ilyen facepalmos képet tennék Somogyira :( volt 1-2 jó pillanata,de összességében szar volt...amíg ő nem volt,addig tök frankó volt
  • karajjj
    na ez a hülyegyerek minek kellett? :S
  • Tyler1
    ááá végre Bödöcs! félelmetesen hülye ez a csávó :D (de pozitív iráynban)
    szétröhögtem magam xD
  • theone91
    Bödöcs egy állat! :D

A Gyurcsány-Leslie Nielsen hasonlaton percekeig röhögtem! :D
  • Majkiii
    Bödőcs második részétől láttam de nagyon ott van. :D
    Na még Somogyi is jó lesz sztem. :)
  • Istencsászár
    állat:)
  • hunbasser
    szerintem eddig odabasz :D
  • Majkiii
    Ma kik is lesznek a Showder Klubban? Bödőcsöt tudom. :D
  • theone91
    Elég szomorú, hogy ilyen korán elveszettte az apját...
  • Majkiii
    Showder Klub riport a Fókuszban
  • theone91
    Bocs a sok "lesz"-ért... :D
  • theone91
    Lol... Ma hazaértem és az érdi majális programajánlójában láttam, hogy lesznek Stand-up-osok. Beliczai Balázs és Mogács Dániel lesznek majd... Kinnt leszek, az biztos... :D
  • theone91
    LoL... :D

Tényleg WFT... :)
  • karajjj
    amúgy susogós mackók topik...
  • tnm #950
    "magyar hang" wtf? :D
  • viktory133
    Jaja a susogós mackók asszem a comedy centralon reklámok között 1-2perces jelenetek de azok hatalmasok, nem tudtam, hogy Mogács Dani az egyik magyar hang.
  • Floppsy
    Én is hallottam hogy holnap lesz a felvétel.
    Végre végre, na de mikor lesz már hétfő
  • Vardar
    Nekem mindkettőként bejön. Bár én csak azt az 1 Showder Clubos fellépést láttam te, gondolom többet. Nekem akkor nagyon átjött:D
  • viktory133
    Biztos forrásból tudom, hogy a köv. adásba (ápr.20) szerepel bödőcs
  • theone91
    Nekem Mogács, csak Brandon-ként (Susogós Mackók) oké... Stand-upposként lájtos és erőltetett.
  • Vardar
    MogácsTaníccs minket mester.
  • desigo
    Minden jegy elkelt!
    Beliczai Balázs
    Kiss Ádám
    Mogács Dániel
  • viktory133
    Ha érdekel valakit holnap este a Godot dumaszínház-ban (Bpest 7 kerület Madách u.) Kiss Ádám, Mogács Dániel, a harmadikra nem emlékszem, sorry
  • Headless Dave
    Szerintem korábban felvették már ezt az adást, szóval ha említi is akkor majd legközelebb.
  • karajjj
    énis asztem, hogy megemlíti :D
  • Fabio Capello
    köszöntem!
  • ba32107
    Már vártam, hogy dombóvári szóbahozza ezt a tápikot :D
  • karajjj
    KAP-nak tegnap nagyon nem ment az elején, aztán belejött, de akkor sem hozta a formáját
  • hunbasser
    amúgy én azt vettem észre,hogy KAP és Kiss Ádám ketten teljesen mások mint a többi,talán még Bödőcsöt lehet idevenni. nem csak arról van szó,hogy "ők a legjobbak",hanem azt akarom ezzel mondani,hogy eleve másképp kezdenek. sokszor a közéleti híreket,politikát veszik elő,úgy mint Fábry,és elég hatásosan csinálják,nagyon jól áll nekik
  • MortoRex
    kiss meg kap jó volt de maguktól is messze voltak a többiek meg töllük bár dombóvári jól tolta de nem ez volt a legerősebb showder, ettől függetlenül megköszönném ha aviba feltolná valaki;)
  • haywire
    jaja, Barnának a jetski (remélem jól írom) rontotta le, addig tök jókat röhögtem meg minen aztán amikor belőtte azt a hangot visszajött az hogy mégse olyan jó mint gondoltam. De amúgy jól nyomja, nem mondom hogy felér Kissel vagy KAPal de közel van.
  • ugot2know
    Fábry alrege vagy !
  • Headless Dave
    "Húsvét után találkozunk!

Legközelebb április 20-án este találkozhatsz kedvenc humoristáiddal! Addig is nézd végig újra a legjobb poénokat!"

Ez de kibaszás :D Aszittem már, hogy jön Bödőcs....:S:D
  • Majkiii
    Showder Klub S03E02 (MP3, 128kbps)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://data.hu/get/1338252/Showder.Klub.S03E02.2009.04.06.mp3.html
    http://www.filefactory.com/file/af9407c/n/Showder_Klub_S03E02_2009_04_06_mp3
    http://rapidshare.com/files/218286113/Showder.Klub.S03E02.2009.04.06.mp3.html
    http://www17.zippyshare.com/v/60232382/file.html
    http://www.zshare.net/audio/58287935e7c85e6e/

Jó szórakozást újra a poénokhoz. :)
  • desigo
    korrekt rész volt nagyon xD