Red Faction 3 - Guerrilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbe a topicban miért van ilyen kevés hsz? Ez az év játéka!!!! És mindenki a batmant isteníti

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni.Eos-ban likvidálni kellene
8-snipert de csak 6-ott találok meg.
Elõre is köszönöm!!!
PLS Vki vmi helpet nem tudna adni 344-es hozzászóláshoz?

Do you feel alive?

Thx

balee4
Öö, a mentést a Users\profilod neve\Documents\My Games\Red Faction Guerrilla mappába, a Live profilt, a Users\prodilod neve\AppData\Local\Microsoft\XLive mappába (ez rejtett könyvtár)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hali!

Nekem az a problémám lenne hogy a játék 1 pillanatra belassul fõleg akkor ha autóban megyek.Megnéztem az fps-t az stabil 45.Most ez miért van akkor?

Config:Core i7 920
6*160gb vinyó RAID0-ban
6gb ram
HD 4890
Beállítások:
1980*1020@60hz
+minden maxon

Do you feel alive?

Tényleg nem tûnt fel eddig hogy csak akkor nyílnak ki a nagy küldetések(a sárgaöklösek), ha leviszed az EDF erejét jelzõ csúszkát nullára, a Red Fractionét meg fel?

ööö nem tudnád leírni h mit hova kell rakni? Nem vok vmi nagy pc arc:S😛

Kösz szépen

balee4
Én pont most értem Eos-ba, itt a mentésem:

http://www.sendspace.com/file/i69kji (7zip-pel tömörítettem be)

és a Live profil hozzá:

http://www.sendspace.com/file/zn5wfx

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

JackSparrow88
Hát az van még de csak néhány, azokat muszáj akkor lerombolni? Mer egyedül eléggé necces, csak nagy sokára szokott jönni olykor felmentõ sereg az oldalamra...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Vki nem tudna felrakni 1 mentést amiben már eos-ban jár??? pls

grebber
Az ellenfél indexe 0-án van?Leromboltál minden kékkel jelölt épületet a térképen?

Next PC upgrade: 2022

JackSparrow88
Na jó megvettem azt a nano szart jött is egy videó de utána még mindig nem látok új küldit a térképen. Mégis mi a f*szt kell még csinálni?

skyman14
Van valami mód toborzásra? Mert egyedül egyszerûen nem tudok bevenni egy helyet.

JackSparrow88
Ok ha lenne annyi csavarom vagy mim. Azt sem tom honnan szoktam azokat szerezni, csak szedek ilyen izéket fel, azok lennének sztem, talán épületrombolásnál vagy nemtom...

Nah megjault már nem csinálja a hibát de vki nem tudna feltöltni 1 mentést meg kis leírást h mégis ova h rakjam be??(mikor meg kell venni a nano rifle-t h adjon küldetést)pls

Itt van az elõzõ kommentemben Nano rifle-t meg kell venni (1 fegyver 700 "csavarba" kerül)

JackSparrow88
Csá, nekem az a gondom a játékkal, h már alig van mit csinálni, a térképen max 5 mellékküldi nincs kész és mégsem ad új fõküldit...
Mit kell csinálni h adjon újakat?

Hy, újradobtam a gamet és ezt csinálja, folyamatosan villog a kép (pixlek szaladglnak) de elõtte nem csinálta é a mentésem is ugrott pedig én is ott jártam mikor Nano Rifle-t kelett vennem h adja a mission-t és ugrott az egész:S

Vagy a 4 giga ramot...másnem játszok más játékkal ha megunom a fagyásokat...have a nice day <#vigyor2>

Köszi, de nekem azzal is csinálta, aztán raktam a 9.9-est. Akkor a Vistát utálja...<#szomoru1>

9.9 Ati driver uninstall, 9.8 vissza és azóta nem fagyott még le, lekopogom <#buck> . Bár még nem sokat játszottam azóta vele de legalább pár missziót már mindenféle bug nélkül végig tudtam vinni, de majd ha jelentkezik újra a probléma akkor mindenképp írok.
Helo

Én a saints row 2 nél szenvedek a gyorsaság miadt,azt is a volition csinálta,pár napja tuningolom a proct,és miután a biosba PCI express t 100MHz re fixáltam,azóta normális a sebesség,plusz még a CIA 2 is kikapcsolva van,de még megnézem megint hogy biztos legyek benne hogy tényleg amiadt lett jó.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

DarkSector
örülj neki más meg azé nyávog, mert akadozik a gépén...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zeller01
Találtatok megoldást a windows7-nvidia sebesség növekedésre? Feltettem a béta 191es drivert, de ugyan úgy nagyon gyors a játék.

. : Z E L L E R : .

Nekem is fagyogat, Win Vista 32-bit, 3870-es Ati graf, legujabb driver-9.9-es. Random fagyasok, detto. Nincs otletem, talan Ati kartya miatt-neked is az van...talan az a gubanc...tanacstalan vagyok...

Shep
Azért mert nálad nem fagy, nem jelenti azt, hogy nálunk nincs valami olyan beállítás, hardware amit nem szeret a win 7.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nálam Win7 van, semmi baja. Nem a Win7 a ludas, semmilyen új játék nem fagy ki rajta.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Shep
Szerintem a win7 a ludas, xp-n semmi gondom ne vele, atomstabil.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem ugyanez a problémám. Fagyogat elég sokszor. Néha úgy befagy, hogy nem is megy tovább. Win7/ 4870 / legújabb driver.... Én az Ati driverre tippelek, hogy szokás szerint megint az lesz a hunyó.
az meglehet😄 de nem biztos.

Klassz játék és még klasszabb lenne ha nem fagyna ki randomra :S Eddig 3x próbáltam és mindháromszor fogta magát és egyszercsak lefagyott..De megérteném hogyha rombolás közben vagy olyan helyen ami gépigényes, de volt hogy csak gyaloglás közben..Nem tudom találkoztatok-e már ezzel a problémával? Legújabb driver van fent és Ati HD4850 kártyám van. 60 fps megvan a játékban ha épp nincs akció szóval ez valami bug lehet..vagy a 64 bites Windows 7 nem kedvelné a játékot? <#conf>
grebber
Ebben lehetne fasza proci tesztet összehozni atom rombolgatás közben mint volt a Crysisban is csak itt brutálisabb!

Volt hogy tankkal kellett menni azt lõttem mint atom és a robbanástól füsttõl semmit nem lehetett látni.

nah megoldódott😄
mûködik minden, nálam annyi volt a problem ,hogy valamiért 0-án megállt a GDF nek a morálja és ennyi.Elkezdtem az egész részt elõröl és ok minden😄

bon
Végeztem a játék fõküldetéseivel. 😊 Jók voltak a maradék küldetések.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Vannak a pályán szétszórva fekete kristályok, azokat széttörve és felvéve a piros kristályoakt elég sok pénzt össze lehet szedni rövid idõn belül.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

én nem tom banyek ,nekem amióta a elösször megkaptam azóta nálam van.De nem nano forge a neve hanem nano rifle.most egyrõl beszélünk?😄

Lehet elkezdem elõröl jobbat nem tok.

végig nálam volt a játék során mégse lettem okosabb😄

grebber
Jaja azt gyakorolsz a videóban lõni vele!

nano fegyvert kell megvenni?amit egy kisvideóban a csajszival együtt van a srác.arra a fenyóra gondoltok?

grebber
Nem igazán!

Bakker, nullán kell állnia az EDF-nek és maxon a Red Factionnak.

Nem tûnt föl hogy amíg nincs így, addig más szektorokban sem adta be a fõküldetéseket?

grebber
Na visszatöltöttem egy késõbbi mentést ott már 0-ázva volt az ellen de még megvolt a sok pénz ott is megvettem a Nano Forge-ot és már beadta a következõ küldit! Végre!<#worship><#eljen>

grebber
Visszatöltöttem egy régebbi mentést.Megvettem a Nano Forge-ot.De nem adott be fõküldit 😞
Lehet mert még 115-ön áll az ellenség jelzõje.
Leviszem 0-ára hátha beadja ha nem DEL!

grebber
Utolsó helyen már alig van 2-3 mellékküldetés.
Nano Forge-ra meg nincs pénzem 😞

bon
Csinálj pár mellékküldetést, szerintem segíteni fog.

Szerintem linkelj be egy screenshotot a mostani helyzetedrõl, a térképrõl, hátha rájövünk mi a gond.