449
Volition, THQ
-
ApPa123 #329 Hy, újradobtam a gamet és ezt csinálja, folyamatosan villog a kép (pixlek szaladglnak) de előtte nem csinálta é a mentésem is ugrott pedig én is ott jártam mikor Nano Rifle-t kelett vennem h adja a mission-t és ugrott az egész:S -
Hans von Luck #328 Vagy a 4 giga ramot...másnem játszok más játékkal ha megunom a fagyásokat...have a nice day -
Hans von Luck #327 Köszi, de nekem azzal is csinálta, aztán raktam a 9.9-est. Akkor a Vistát utálja... -
Voyager88 #326 9.9 Ati driver uninstall, 9.8 vissza és azóta nem fagyott még le, lekopogom . Bár még nem sokat játszottam azóta vele de legalább pár missziót már mindenféle bug nélkül végig tudtam vinni, de majd ha jelentkezik újra a probléma akkor mindenképp írok. -
mans #325 Helo
Én a saints row 2 nél szenvedek a gyorsaság miadt,azt is a volition csinálta,pár napja tuningolom a proct,és miután a biosba PCI express t 100MHz re fixáltam,azóta normális a sebesség,plusz még a CIA 2 is kikapcsolva van,de még megnézem megint hogy biztos legyek benne hogy tényleg amiadt lett jó. -
#324 örülj neki más meg azé nyávog, mert akadozik a gépén...:D -
#323 Találtatok megoldást a windows7-nvidia sebesség növekedésre? Feltettem a béta 191es drivert, de ugyan úgy nagyon gyors a játék. -
Hans von Luck #322 Nekem is fagyogat, Win Vista 32-bit, 3870-es Ati graf, legujabb driver-9.9-es. Random fagyasok, detto. Nincs otletem, talan Ati kartya miatt-neked is az van...talan az a gubanc...tanacstalan vagyok... -
#321 Azért mert nálad nem fagy, nem jelenti azt, hogy nálunk nincs valami olyan beállítás, hardware amit nem szeret a win 7. -
TDantes #320 Nálam Win7 van, semmi baja. Nem a Win7 a ludas, semmilyen új játék nem fagy ki rajta. -
#319 Szerintem a win7 a ludas, xp-n semmi gondom ne vele, atomstabil. -
Yaken666 #318 Nekem ugyanez a problémám. Fagyogat elég sokszor. Néha úgy befagy, hogy nem is megy tovább. Win7/ 4870 / legújabb driver.... Én az Ati driverre tippelek, hogy szokás szerint megint az lesz a hunyó. -
bajsz #317 az meglehet:D de nem biztos. -
Voyager88 #316 Klassz játék és még klasszabb lenne ha nem fagyna ki randomra :S Eddig 3x próbáltam és mindháromszor fogta magát és egyszercsak lefagyott..De megérteném hogyha rombolás közben vagy olyan helyen ami gépigényes, de volt hogy csak gyaloglás közben..Nem tudom találkoztatok-e már ezzel a problémával? Legújabb driver van fent és Ati HD4850 kártyám van. 60 fps megvan a játékban ha épp nincs akció szóval ez valami bug lehet..vagy a 64 bites Windows 7 nem kedvelné a játékot? -
#315 Ebben lehetne fasza proci tesztet összehozni atom rombolgatás közben mint volt a Crysisban is csak itt brutálisabb!
Volt hogy tankkal kellett menni azt lőttem mint atom és a robbanástól füsttől semmit nem lehetett látni.
-
bajsz #314 nah megoldódott:D
működik minden, nálam annyi volt a problem ,hogy valamiért 0-án megállt a GDF nek a morálja és ennyi.Elkezdtem az egész részt előröl és ok minden:D -
#313 Végeztem a játék főküldetéseivel. :) Jók voltak a maradék küldetések. -
#312 Vannak a pályán szétszórva fekete kristályok, azokat széttörve és felvéve a piros kristályoakt elég sok pénzt össze lehet szedni rövid időn belül. -
bajsz #311 én nem tom banyek ,nekem amióta a elösször megkaptam azóta nálam van.De nem nano forge a neve hanem nano rifle.most egyről beszélünk?:D -
bajsz #310 Lehet elkezdem előröl jobbat nem tok. -
bajsz #309 végig nálam volt a játék során mégse lettem okosabb:D -
#308 Jaja azt gyakorolsz a videóban lőni vele! -
bajsz #307 nano fegyvert kell megvenni?amit egy kisvideóban a csajszival együtt van a srác.arra a fenyóra gondoltok? -
#306 Nem igazán! -
bgabor #305 Bakker, nullán kell állnia az EDF-nek és maxon a Red Factionnak.
Nem tűnt föl hogy amíg nincs így, addig más szektorokban sem adta be a főküldetéseket? -
#304 Na visszatöltöttem egy későbbi mentést ott már 0-ázva volt az ellen de még megvolt a sok pénz ott is megvettem a Nano Forge-ot és már beadta a következő küldit! Végre! -
#303 Visszatöltöttem egy régebbi mentést.Megvettem a Nano Forge-ot.De nem adott be főküldit :(
Lehet mert még 115-ön áll az ellenség jelzője.
Leviszem 0-ára hátha beadja ha nem DEL! -
#302 Utolsó helyen már alig van 2-3 mellékküldetés.
Nano Forge-ra meg nincs pénzem :( -
#301 Csinálj pár mellékküldetést, szerintem segíteni fog. -
bgabor #300 Szerintem linkelj be egy screenshotot a mostani helyzetedről, a térképről, hátha rájövünk mi a gond. -
#299 Valóban, megfettem a fegyvert és máris van új küldetés. -
#298 Jó neked nekem az utolsó 6-ot nem adja be nem csak az utolsót! :( -
bgabor #297 Bazzeg, olvasgattam a külföldi fórumokat, és megvan a megoldás az utolsó EOS mission problémára:
Meg kell venni a Nano Forge-ot, és egy videó kíséretében máris kinyitja az utolsó küldetést. A helyzet az, hogy a Nano Rifle-nak fontos szerepe van a sztoriban, ezért nem adja be az utolsó küldiket amíg nincs nálad.
Csakhát a fene se gondolta volna.
-
#296 napokon belül kapható lesz a magyar boltokban. -
bgabor #295 Na én is eljutottam odáig hogy EOS-ban nullán áll az EDF, és maxon a Red Faction, de az utolsó sárga küldetést nem hajlandó feloldani a program. Kár érte, nagyon élveztem, remek játék.
Továbbra sincs megoldás erre a problémára? -
#294 Az utolsó szakaszon nem 12 van
* 7.1 The Dogs of War
* 7.2 Death by Committee
* 7.3 Hammer of the Gods
* 7.4 Meeting the Marauders
* 7.5 Emergency Broadcast System
* 7.6 Manual Override
* 7.7 Guerrillas at the Gates
* 7.8 Mars Attacks
Első kettőt engedte még nekem! -
#293 jah akkor 12 van ezekszerint? -
#292 nekem minden játékban ez volt online mentem accounttal és már kidobta a live az ablakot, az 5x5-ös rublikával... -
#291 Majd valahogy lesz ha nem sikerül akkor delete.Azt max youtubon megnézem ezt a 6 kimaradt küldetést! -
bajsz #290 ha a játékon belüll a multiplayerre mész alapból az olnine accounot kér és a serial-t.