Visszatér a Big Brother
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy rohadtul irrítáló már ez az állandó hatásvadász címzés. AKKORA kreatívság szorult a szerkesztõ(k)be mint egy fakockába. egy(2) szó hiányzik csak, egyem a lelkedet: Visszatér a Big Brother az államokban.
igen is aggódunk a magyar népbutítás miatt. nem nézek egy éve TV-t, még az áramtól is megvontam, de nekem is negatív hullámot indított az agyamban, hogy nem unalmas e még ugyanazt 4x-er eladni. És abban sem hiszek, hogy a nép akarja, csak unalmában azt eszi amit adnak neki. A gyõzzük e sót egyszerûen atommal égetném fel, mert kimeríti az egyszerû kacarászás, "elröhigcsélek rajta, mert vices" fogalmát.
Nem tudom feltün-e de, amikor ez a mocsok ment nem lehetett az utcán végigmenni hogy ne kapnád az arcodba a reklámját. Hiába nem nézed a mûsort... ÖMLESZTIK rád. Nem lehetett egy újságot venni, hogy pár oldalon legalább bele ne futnál az új "sztárok" nevébe. Arról nem is beszélve, hogy utánna ezek a parikajancsikat teszik be mûsorvezetõnek vagy a tróger életükrõl olvasni ÉVEKKEL késöbb is. Még most ott virittanak az újságokban. Ki se kopnak AZ A BAJOM!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hûû bakker, de be sz@rtam a cikk címe láttán. Azt hittem megint MINDEN médiából ez a szenny fog ránkömleni. Jól van csak az amcsiknál... pfewww...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azért egy sorozat más mint egy valóságshow...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én sem kattintottam volna a hírre, ha az a címe hogy "Jön a BB10 az USA-ban" - ez egy kicsit bulváros húzás az SG-tõl.
De akkor meg nem értem, hogy két hírrel feljebb miért várják izgatottan a Lost 4. évadot, amivel sokan hetek óta végeztek itthon is.
De akkor meg nem értem, hogy két hírrel feljebb miért várják izgatottan a Lost 4. évadot, amivel sokan hetek óta végeztek itthon is.
Jah, hát az ilyes fajta kommenteket én sem értem, mármint a "böszmeség" része OK, de én pl. olyat nem nézek, szóval nincs mitõl megijednem. Szerintem itt inkább az lehet a dolog hátterében, hogy az illetõ tudja magáról, hogy nézni fogja mert nincs elég akaratereje, ahhoz, hogy távol tartsa magát tõle, ezért fél!!!😊
és mitõl ijedtél meg? kényszerítettek volna, hogy nézzed? vagy aggódsz mások lelki üdvéért?
Biztos sok élménye volt Big Bránerekkel<#idiota>#idiota>
És ki ez a szétplasztikázott képü picsa?
"mégiscsak vár ránk még egy Big Brother-szezon"
Mi az hogy ránk? Tudtommal mi Magyarországon élünk, és itt nem vetítik az amerikai Big Brothert...
Mi az hogy ránk? Tudtommal mi Magyarországon élünk, és itt nem vetítik az amerikai Big Brothert...
Várom mikor jönek a hírek a német, az angol, a spanyol és a francia Big B-rõl a hírek...tényleg rohadtul érdekel...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ki a f@szt érdekel az amcsi big bráner?