Szekeres Viktor

Visszatér a Big Brother

Bár a nézettsége nem olyan, mint amilyennek a készítők várták, úgy tűnik, hogy mégiscsak vár ránk még egy Big Brother-szezon, a kezdés viszont ezúttal nem télen, hanem nyáron lesz.

Az amerikai Big Brother rajongói már megszokhatták, hogy az utóbbi évadok mind nyáron jelentkeztek, s éppen ezért volt kisebb sokkal egyenértékű, hogy a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja miatt a 9. évadot 2008 telén indította el a CBS. A valóságshow nézettsége nem egetrengető és ezt bizony többek között a keddi napokon a BB9 utánra pakolt Jericho is bánta.


Azonban a nézettség, ami nem megfelelő évad közben, az nyáron sokszor több mint elég - ez járhatott a CBS urainak fejében, mikor úgy döntöttek, hogy alig pár hónappal a BB9 befejezése után következzék a BB10, a szokásos, kedd - csütörtök - vasárnap adásrendbe.

Az új szezonnal kapcsolatosan csak a szokásos, lózungszerű ígéretek hangoztak el, miszerint még nagyobb és még több csavarral tarkított lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spydee #15
    Amúgy rohadtul irrítáló már ez az állandó hatásvadász címzés. AKKORA kreatívság szorult a szerkesztő(k)be mint egy fakockába. egy(2) szó hiányzik csak, egyem a lelkedet: Visszatér a Big Brother az államokban.
  • spydee #14
    igen is aggódunk a magyar népbutítás miatt. nem nézek egy éve TV-t, még az áramtól is megvontam, de nekem is negatív hullámot indított az agyamban, hogy nem unalmas e még ugyanazt 4x-er eladni. És abban sem hiszek, hogy a nép akarja, csak unalmában azt eszi amit adnak neki. A győzzük e sót egyszerűen atommal égetném fel, mert kimeríti az egyszerű kacarászás, "elröhigcsélek rajta, mert vices" fogalmát.
  • Hoz_Hun #13
    Nem tudom feltün-e de, amikor ez a mocsok ment nem lehetett az utcán végigmenni hogy ne kapnád az arcodba a reklámját. Hiába nem nézed a műsort... ÖMLESZTIK rád. Nem lehetett egy újságot venni, hogy pár oldalon legalább bele ne futnál az új "sztárok" nevébe. Arról nem is beszélve, hogy utánna ezek a parikajancsikat teszik be műsorvezetőnek vagy a tróger életükről olvasni ÉVEKKEL késöbb is. Még most ott virittanak az újságokban. Ki se kopnak AZ A BAJOM!!
  • Hoz_Hun #12
    Hűű bakker, de be sz@rtam a cikk címe láttán. Azt hittem megint MINDEN médiából ez a szenny fog ránkömleni. Jól van csak az amcsiknál... pfewww...
  • REALista #11
    Azért egy sorozat más mint egy valóságshow...
  • Gerygrey #10
    Én sem kattintottam volna a hírre, ha az a címe hogy "Jön a BB10 az USA-ban" - ez egy kicsit bulváros húzás az SG-től.

    De akkor meg nem értem, hogy két hírrel feljebb miért várják izgatottan a Lost 4. évadot, amivel sokan hetek óta végeztek itthon is.
  • Kemuri #9
    Jah, hát az ilyes fajta kommenteket én sem értem, mármint a "böszmeség" része OK, de én pl. olyat nem nézek, szóval nincs mitől megijednem. Szerintem itt inkább az lehet a dolog hátterében, hogy az illető tudja magáról, hogy nézni fogja mert nincs elég akaratereje, ahhoz, hogy távol tartsa magát tőle, ezért fél!!!:)
  • winnie #8
    és mitől ijedtél meg? kényszerítettek volna, hogy nézzed? vagy aggódsz mások lelki üdvéért?
  • zola2000 #7
    Már megijedtem, hogy megint elkezdődik magyarországon is ez a böszmeség.
  • Aram95 #6
    Biztos sok élménye volt Big Bránerekkel