1135
  • Prince23
    Van hát. Pont meg van eza típus is. És még több su van. meg mig. meg f15
  • SötétBarom
    Undercover akkora foshegy, hogy nem lehet egy lapon emlegetni semmivel. Az egy nulla. Nem árkéd, hanem 0. Zéró.
  • Prince23
    Dejót TDM-eztünk. gyertek hamchaira. A játék többet érdemel. Mondjuk vagyunk elegen :)
  • SötétBarom
    Van SU?? (elkezdi letölteni azonnal :DDD)

Kölyökkoromban SU27Flanker volt az egyik kedvenc játékom, csont hülye voltam mindenféle szimulátorhoz, ráadásul az egész gépben cirilbetűk villództak.. A vége felé viszont sikerült eljutni odáig (hónapok alatt), hogy le tudtam lőni egy másik gépet rakétával :DDD Emellett többnyire műrepültem, meg belekatapultálgattam a pilótát különbőző épületekbe :DDDD
  • tomcsa4
    Annak hát. Most jobb lenne, ha minden második rakéta után vissza kellene menni a bázisra? Ez olyan, mint az Undercover fikázók ,ogy miért nem LFS-es az irányítása. Ők unnák meg leghamarabb! Vagy esetleg azt is el udnám képzelni ,hogy kilőjük a két/négy rakétát és gépcsre, azaz átváltunk (vagy a player vagy automace) eg másik gépre. De evvel is van gond. Szóval ez így veribeszt, ahogy van.
  • Dante73
    Sok érdekes dolog van benne; Rengeteg rakéta, de ugye ez kell, hogy a játék pörögjön, az átesés közben akár műrepülni is lehet, de ez is kell, különben tényleg csak szimesek tudnák kivenni belőle, és estig lehetne sorolni a "hibákat".
    Viszont árkádnak nagyon jó, és bárcsak a többi konzolhoz butított játék is ilyen lenne. Ez legalább színvonalas...
    Én is jól elvagyok vele, pedig a stílusomtól messze áll. Annak kell nézni ami, és azonnal nem lesz ördögtől való!
  • Freddycom
    Hát a patch sosem árt egy játéknak. Persze kivétel erősíti a szabály, ld.: GTA IV.
  • Cat 02 #448
    Update segíthet?
  • Jim Morrison
    na, megcsináltam a demót level 3-ig :) A 3. repcsi is nagyon pöpec (Su)
  • Freddycom
    Amikor először jelennek meg a radar guided rakéták, akkor ott azt kell csinálnom, h 6 min alatt likvidálnom kell az összes "SAM"-et?
  • Fenrir
    Nah végigjátszottam, nem volt rossz, letöltés mellett jó időtöltés :)
  • Cat 02 #444
    Az lehet, de én vok a szerver :D
  • tomcsa4
    Ilyen nálam is van. Koopban tolod? Mert akkor leeht a szerver gyorsabb, mint a géped:)
  • Cat 02 #442
    Az mitől lehet h néha fogja magát és beakad a hang, de a game megy tovább ? Aztán egy idő után az is kifagy :D
  • bgabor
    Ha megkérhetlek, ne szóld le a Lock Ont azért mert nem érdekelnek a szimulátorok, így látatlanban, néhány screenshot alapján. Screenshotok alapján a grafikáján kívül semmit se lehet megtudni egy játékról, márpedig a grafika csak egyetlen eleme a játéknak, és láttunk már jónéhány gyögyörűszép és mégis ótvarszar játékot.

Az meg hogy sose hallottál róla, azért van mert nem szereted a szimulátorokat, nem azért mert noname cuccok. Én se ismerek egyetlen focis játékot sem, a FIFA sorozaton kívül nem is hallottam róluk soha, mert gyűlölöm a focit és nem tartom semmire. Mégse mondom azt egy focis játékra hogy biztosan szar minőségű csak mert nem hallottam róla. Persze hogy nem hallotam róla, hiszen az egész téma halál érdektelen számomra.
  • SötétBarom
    Na az endwar viszont úgy hulladék, ahogy van :DDD
  • Freddycom
    Megnéztem, 250MB RAM-ot evett. Nem vmi sok :D
  • Eagle16
    A multiról semmit nem tudok, a single-ben is csak két féle parancs van, a defend meg az attack :) A többi parancs a saját gépedre vonatkozik, mint a shoot, weapon, radar stb. Párhuzamosan tolom az Endwar-ral, nagyon bejön ez a hanggal irányítós dolog. :D
  • balee4
    jah meglett a mission a lényeg, higy amikor beadja az ERS koordinátákat, püffölni kell a bal Alt-ot és aktiválódik az ERS, így rendkívül egyszerű kikerülni a SAM-ket...
  • gregtom6
    Voice commandban vannak parancsok? vagy az csak hang chat-nek felel meg multiban?
  • gregtom6
    Ja, és mivel ez egy fórum, csak elmondtam a véleményem. Ja, és azok a játékok sem élnek/éltek sztem 1,2 hónapnál tovább. De ha te reálisan akarsz játszani, akkor még sci-fi v. akciójátékhoz se nyúlj, elvégre nem reális, hogy egy hadsereget egyedül szedsz le.
  • Eagle16
    Én csak Il-2-vel szoktam játszani (meg néha FSX-szel meg Lock On-nal), de azt mondom hogy ez a játék így jó ahogy van. A legnehezebb szinten pont elég kihívás van benne, nem idegesítő, nincsenek benne hülye hibák. Reggel elkezdtem vele játszani, és vagy 1 órán át ki sem tudtam belőle lépni, annyira lekötött. A Voice command is jó poén, nagyon tetszik :)
  • Freddycom
    Nagy élmény úgy vezetni a gépet, amikor ki van kapcsolva minden HUD. Izgalmas kerülgetni a rakétákat.
  • gregtom6
    Én inkább annak örülnék, hogy nem reális!!!!! Igen, jól olvasod, mert akkor gyorsan kifogyna a rakéta, és iszonyat idegesítő, és szar játék lenne. Arról nem is beszélve, hogy Tom Clancy nevével fémjelzett játékok messze kiemelkednek minden hasonló típusú játéktól. Amúgy meg az AI akkor elég nehéz, ha eliten játszol, a 8. pályát nemtom megcsinálnád-e, még 20-30 rakétával is nehéz. Ugyanis ott már manőverezned kell elég rendesen a levegőben.
    Ha csak a "realitás" hiánya miatt nem játszol vmivel, akkor elég fura vagy(hogy ne sértselek meg). Sztem tökéletes megvalósítás a játék, néztem képeken azokat, amiket mondtál, irtó ocsmányak, és semmi hírnevük, legalábbis én még nem hallottam róluk.
  • bgabor
    Én nagy szimulátor rajongó vagyok, évekig toltam a Lock Ont, mégsem jut eszembe megszólni emiatt a játékot, és max mosolygok rajta, amikor tízesével levi az univerzális rakétákat a gép, mert megértem, hogy ez egy sima arcade lövölde, ami arra való hogy coopban jót szórakozzunk rajta. Eszemben sincs a Lock Onhoz hasonlítani, max azt kívánom, bár kijönne egy valódi szimulátor ilyen szintű grafikábal és optimalizáltsággal (merthogy a Lock On és leszármazottai a pocsék optimalizáltság és a szar kódolás iskolapéldái).
  • SötétBarom
    Commanche Vs Werewolf című klasszikusban volt egy olyan küldi, ahol 100 helikoptert kellett lelőni eggyel. :DDDD Na az volt a faszaság :D
  • kifli
    ez a játék azért készül hogy a konzolosoknak is legyen egy repülősjátékuk, és szerintem így jó ahogy van, mégrövidebbek lennének a küldik ha kevesebb rakéta lenne a gépen...
  • SötétBarom
    Most ez megin óriási ökörség, kb mintha a Doomot azért szidnád, mer olyan nincs bazmeg, hogy egy ember elbír 10 féle gecinagy puskát, és közbe ugráljon (sőt, rocketjumpol a sneci!!44)
  • SötétBarom
    Az, hogy jól fut, nem azért van mert jól van megírva, hanem mert ilyen jellegű. Nincsenek bonyolult objektumok, meg über-hi-res textúrák, mivel 1500al mész, úgyse látszik. Azt a pár repcsit meg egy egymagos is röhögve kiszámolgatja.. Nincs sérülésmodell se, se rombolható házak.. Mem se kell neki.

De amúgy fasza :D
  • Firerock
    na végigvittem
    elég jó kis játék:)
  • tomcsa4
    Nekem a Paradise nem tetszett. De tudom hogy ilyen a sorozat, ezért lett ennyire árkád. Ellenben ez a HAWX annyira tetszik, hogy Drakensang pihen (sőt, most kivettem a mentést és le is töröltem).

Egyedül is jó a HAWK, bár csak belelestem. Koopban viszont überállat. És annyira jól meg van írva, ohgy sokaknál szépen fut, a koop és single összemosás hibátlan, az egész port annyira igényes. Most nem fognak páran kedvelni, de igényesebb ez a játék kidolgozásra, mint egypár only PC-s cím.
  • davidka003
    Ja vagy pl a Burnout Paradise volt ilyen árkád jellegű, nekem az is nagyon tetszett.
  • davidka003
    Nem az a gond, hogy leírod a véleményed, hanem az, hogy lenézed azokat akiknek tetszik a játék. Én már bőven nem vagyok 12 éves mégis elszórakoztam vele. A Blazing Angels is ilyen árkád játék volt és az is tetszett. Ha ennyire nem tetszik akkor nem kell ide bejönni és fikázni azt akinek tetszik.
  • tomcsa4
    Cimbora. Ez arcade játék. Nem szimulátor, nem arcade szimulátor, semmi szimulátor nincs benne és nem is volt. Arcade! Ok?

Mint az autósokban az Undercover (ott is volt pár ember akinek nehéz volt felfogni, de semmi gond).

Igen a véleményedet mondtad el, csak éppen tévhitben.
  • highlander15
    Nyasgem!
  • gsg16
    ez a játék még árkád szimulátornak is harmatgyenge.ha csak a gép irányítását,és a fegyverek kezelését egyszerűsítették volna le,akkor azt mondom,hogy ok,egy egész látványos,egy délután alatt végig tolható,a mai igényeknek megfelelő játék.de az,hogy egy gépre fel lehet tenni 250db rakétát,ami a vízen,levegőben,és földön lévő célokat egyaránt lelővi,plusz még vagy 50 "AA" rakétát az akokra baromság,hogy az ember lefordúl a székről.látszik rajta,hogy ezt is a konzolos társadalomnak készült.azok közt is a 6-12 éves korosztálynak.én a demo-val elkezdtem játszani,de a "küldetés" kb felénél meguntam,és töröltem is a gépről.a kiadott verziót letölteni sem vagyok hajlandó,nemhogy megvenni.én egyébként,nemtudom feltünt-e annak a pár gyíkarcnak,aki beszólogatott,a magam véleményét mondtam el,mivel ez egy fórum,ahol el lehet mondani a véleményünket,és nem biztos,hogy a vélemény nyílvánítás azt kell hogy jelentse,hogy dícsérek egy halál unalom játékot orrba-szájba.most is azt mondom,hogy akinek ez tetszik,az játsza!!legalább nem kell beírni cheat-eket a végtelen lőszerre,és életre,mert a lőszer nem tud elfogyni,lelőni meg nemtud az ostoba A.I..játszátok csak nyugodtan.kb 1 hónap,és ez a topic is halott lesz,mint a legtöbb mostani "húúúú de jó játék" topicja.mert egyszerűen rá fog unni mindenki.
  • SötétBarom
    Te vagy az az ember, akit zavar, hogy az Xwing sorozatban volt hang nem, hiszen légüres térben nem terjed...

Dzsízász.

• SötétBarom
    Erről a játékról jutott szembe, hogy lassan kéne csinálni egy freespace 3-at :)
  • remus500
    Hali ! A HAWK -nak a mentéseit hol találom ?
  • ewuk
    én játszádiból programozni szoktam c-ben, szal az ilyen gagyara 5éveseknek való szimulátorokkal ne vagizz.