Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
Egyetértünk! 5*! Nagyon frankó...megyek és leszedek még pár rosszarcút az égrõl 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Fúú ez egy nagyon jó gém...
Az elsõ benyomás tökéletesen sikerült. Év arkád játéka!

robotnyk
lenyomtam az elsõ 3 missiont próbaképp, bejön. volt eddig bombázás, terület védés, volt hogy idõre kellett lelõni gépeket, szóval van benne változatosság. egyelõre viszont még nincs advanced mode, nem tudom mikor lesz használható a kampányban.
poppe
ühü

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

The Protector
Kijött a teljes?????

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

okés már müködik 😊
okés köszi amugy az 1.0.1.5 ös verzió van fent akkor lehet tényleg az lessz a baj amit mondtál majd össze hozom valahogy még1szer köszi
NeBby
Semmit nem kell beállítani hamachin , ami baja lehet egyedül , hogy nem 1.0.1.5 ös verzió (esetleg frissítetted vagy nem azt töltötted le)
Ha jó , akkor Versus-LAN nál kell keresni szervert , viszont ha televan , akkor nemfogsz látni egyet sem. Beszéld meg valakivel , hogy játszatok együtt , csinálj szervert vagy írj a közös chatbe (szobanévre jobbklikk és chat) , azt minden online látni fogja!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

hát nekem valamiért nem látja a szervereket tudnátok segiteni hogy állitsam be a hamachit nem igazán használtam még köszi
az tök jó énis most léptem be a szobába szeretném kiprobálni milyen a multi 😊
Danecay
mûködik, onnan jöttem.

nem vagy olyan szögben,vagy másik célpont van kijelölve

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

sziasztok ki probálta már valaki hogy müködik hamachin láttam hogy már Akylleus csinált szobát
Snexi
mi alapján célozzabe a dolgokat?van hogy 5x átrepülök a tank fölött és nem célozza be,de van hogy egybõl becélozza

zzeN
pár shot az elejérõl

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gfreak
Bezzeg én még csak este fogom telepíteni 😉

Demo atom volt, a Blazing Angels óta nem repkedtem ilyen vidáman 😉

A gamepademmel is simán irányítható, pörög, jól is néz ki..ez egy jó kis játék lett 😉

Te már ott tartasz? <#idiota>

hamachi 1.0.1.5:
TC-HAWX
nincs jelszo
Sziasztok!

Engem ez a játék a Commanche 4-re és a Jetfighter 2015-re emlékeztet.
Mondjuk nem ilyen katonai játékokat szoktam meg Tom Clancytól.

Üdv,
DJ Skyline
#261 megerõsítve, warez on

DJ Skyline
szimulátorok is tudnak kellõ akciót nyújtani. 😊
kezdõ szimeseknek ajánlom a Third Wire cuccokat, azok közül is szerintem a Wings Over Vietnam a legjobb. nem kimondottan az a vér kemény szimulátor, de több azért egy arcade lõdözõs' játéknál, és lehet állítani a nehézséget a játékban, így az arcadeos és a szimes egyaránt megtalálja a kedvére valót. a graf lehet kicsit ódivatú, de 2004-es játékról van szó. le lehet tölteni hozzá megannyi repülõt, meg minden szarságot. próbát szerintem megér, alig 1 CD-s a játék. nem annyira akciódús mint a HAWX, bár lehet azzá is tenni, de akkor lehet hamar lepottyanunk az égrõl. 😊 légvédelem feltol heavy-re, és jönnek a rakéták. 😊 és nincs minden gépen infracsapda, hoppá. 😊 na mindegy, a lényeg az, hogy csak azért mert valami szim, attól még nem biztos, hogy nehéz. a Flight Sim család vagy a Lock On, esetleg az IL-2 család már lehet egy kicsit keményebb dió. de a WoV-ot bárki kipróbálhatja, nem kell hozzá joystick.

on

Öhm...Inkább Joy-t kéne akkor venni....😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Engem az ace combat sorozatra emlékeztet psx-en.Nagy kedvenc volt.Remélem ez is az lesz.De vehetek egy hangkártyát mert olyan régi a joy-om,hogy gameportos.Ezen a lapon meg nincs ilyen 😞
Tom Clancys H A W X-SKIDROW

gfreak
Szerintem is tök rendben van...a szimulátorokhoz amúgy sem lövök túl sokat, meg soha nem is vonzottak..de ez egy jó kis akciójáték...gyerebe xD

bizony

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ewuk
akkor mindent játék fejlesztõ elpazarolja a tudását, mert a rák kutatásra is írhatnának programot.
V43 1105
Egyetértek!<#wink>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SötétBarom
Egész fun kis game ez 😊 A stílus kicsit emlékeztet a commanche sorozatra (voxel space rlz 😄). Könnyed shooter. Szimeket azért nem játszom, mert nincs kedvem betanulni 450 bill.kombinációt, meg venni joystick-t. Szal ez pont jó, gémpeddel el lehet hülyéskedni vele, és fasza látványos/akciódús. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

The Protector
Pénteken

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Jó lenne ilyen graffal egy x-wing, vagy tie fighter! :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Holnap jelenik meg?

kifli
hát ez jobban megéri nekik mint egy szimulátor...
és én nem szeretnék ufokal röpködni 😊
polluxware
ezzel az erõvel ufókat is lehetett volna röptetni...

ilyesmire pazarolni a programozói tudást ilyen témában😊

hát ki tudja lehetséges pár nappal hamarabb jön <#nyes>

Prince23
Jövõ héten. Bár a hekkerektõl minden kitelhet

The Protector
Ma kéne megjelennie?Vagy jövõ hét pénteken?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gabesz752
ezt benéztem 😞

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Nem ma kéne megjelennie?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

macleody
Próbálta már valaki lanon?
Prince23

Prince23
uninstall <#idiota>

mit akarsz te kitörölni??

kifli
c/windows/system32
valaki meg tudná mondani miket kell kitörölni mert nem találom eggyiket se

DJ Skyline
1. én nem, de nem igényel joystickot a játék, tehát nem kötelezõ
2. milyen finomságra gondolsz? kb 10 gomb kimeríti a gép minden irányítását, használását😄
3. létezik, nekem is olyan van. sõt, van vezeték nélküli joystick is

Sziasztok,

Nagyon tetszik a játék😊
Kérdésem lenne: játszik valaki joystick -al, vagy azzal kötelezõ?😊
Beállítható minden finomság?

Kapható egyáltalán USB kimenettel botkormány?

köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

thx