Tom Clancy\'s H.A.W.X.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha jó , akkor Versus-LAN nál kell keresni szervert , viszont ha televan , akkor nemfogsz látni egyet sem. Beszéld meg valakivel , hogy játszatok együtt , csinálj szervert vagy írj a közös chatbe (szobanévre jobbklikk és chat) , azt minden online látni fogja!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Demo atom volt, a Blazing Angels óta nem repkedtem ilyen vidáman 😉
A gamepademmel is simán irányítható, pörög, jól is néz ki..ez egy jó kis játék lett 😉
TC-HAWX
nincs jelszo
Engem ez a játék a Commanche 4-re és a Jetfighter 2015-re emlékeztet.
Mondjuk nem ilyen katonai játékokat szoktam meg Tom Clancytól.
Üdv,
kezdõ szimeseknek ajánlom a Third Wire cuccokat, azok közül is szerintem a Wings Over Vietnam a legjobb. nem kimondottan az a vér kemény szimulátor, de több azért egy arcade lõdözõs' játéknál, és lehet állítani a nehézséget a játékban, így az arcadeos és a szimes egyaránt megtalálja a kedvére valót. a graf lehet kicsit ódivatú, de 2004-es játékról van szó. le lehet tölteni hozzá megannyi repülõt, meg minden szarságot. próbát szerintem megér, alig 1 CD-s a játék. nem annyira akciódús mint a HAWX, bár lehet azzá is tenni, de akkor lehet hamar lepottyanunk az égrõl. 😊 légvédelem feltol heavy-re, és jönnek a rakéták. 😊 és nincs minden gépen infracsapda, hoppá. 😊 na mindegy, a lényeg az, hogy csak azért mert valami szim, attól még nem biztos, hogy nehéz. a Flight Sim család vagy a Lock On, esetleg az IL-2 család már lehet egy kicsit keményebb dió. de a WoV-ot bárki kipróbálhatja, nem kell hozzá joystick.
on
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ilyesmire pazarolni a programozói tudást ilyen témában😊
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
2. milyen finomságra gondolsz? kb 10 gomb kimeríti a gép minden irányítását, használását😄
3. létezik, nekem is olyan van. sõt, van vezeték nélküli joystick is
Nagyon tetszik a játék😊
Kérdésem lenne: játszik valaki joystick -al, vagy azzal kötelezõ?😊
Beállítható minden finomság?
Kapható egyáltalán USB kimenettel botkormány?
köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."