1135
  • ewuk
    hasonló a problémám, nekem a demo is csinálta, hang megy tovább de a kép megáll, nem igazi fagyás, mert a num lock is működik, de se alt+tab, se ctr+alt+del-re nem reagál, patch is fenn van. roppant érdekes.
  • Freddycom
    Ok, köszönöm.
  • Eagle16
    Nem. Arra kell menned, amerre a jel erősödik, és közben a SAM-eket kell elintézni a rakétákkal. Aztán mikor elérsz egy szigethez, ott majd mondani fogja hogy hol vannak az elsődleges célpontok, a lokátorok. Azokat elintézed és utána jön csak a neheze :)
  • Freddycom
    Amikor először jelennek meg a radar guided rakéták, akkor ott azt kell csinálnom, h 6 min alatt likvidálnom kell az összes "SAM"-et? Mert nem tom mit kövessek, vagy a WiFi jelet, vagy a sárga nyilat...
  • Prince23
    Nem, cd-keyes .D
  • The Protector
    Azt szeretném kérdezni h hamachi nélkül(nem eredeti játékkal) lehet a gamen belül multizni?
  • Rainbow15
    nem, az kizárt :)
    csak alt+tab-al megy le nekem is.
  • icespeakyy
    illetve a frissitést is feltelepitettem hátha jobb lesz de igy se
  • icespeakyy
    hali,olyan problémám van hogy valamiért 1 napja egyfolytában megfagyasztja a gépemet a játék,de nemtudom miért legfrissebb nvidia driver van fenn,de régebbivel is ezt csinálja, volt hogy kitudtam lépni belőle alt+tabbal fagyás előtt akkor képernyőillesztő-problémát irt ki a windows,de nemtudom már mi baja lehet.Nem lett azóta semmi se telepitve a gépre, ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném, kár lenne érte, jó játék.
    előre is köszi
  • SötétBarom
    Ezután a játék után mennyire tűnne elavultnak a blazing angels 2??? Csöves videók alapján jónak tűnik, de akkora méretben a sanandreas is ugyanúgy néz ki mint a gta4 :D
  • robotnyk
    35-40 perc egy küldetés, érthető hogy nem tedtek bele mentést.
  • DerStauner
    hát azért ez nem annyira igaz, mert azokban az esetekben az egész játék checkpoint-os. itt meg ha elkezdek egy küldetést, muszáj végigcsinálnom, ha azt akarom, hogy legközelebb ne kelljen újra megcsinálnom. mert ha kilépek, nincs olyan menüpont, hogy load last checkpoint.
  • MerlinW
    "nos, ez így van, hogy a checkpointok csak mission-on belül jók valamire"
    Ez eddig is minden játékban így volt/van, ami checkpoint-os.
  • Dragooon #482
    multiban elég jó
    [meg persze az egész játék, úgy ahogy van, nagyon tetszik]
    első körben végig jól szétlőttek, 4-5 rakéta egyszerre, most elkezdtem végre összeszedni magam, erre disconnected
  • DerStauner
    épp most csináltam meg a 2. (olajfinomítós) küldetést.

az 1. küldetést csináltam egy darabig, elértem pár checkpointot, gondoltam, befejezem, rámentem a mission beenden-re, és kiléptem. azt gondoltam, hogy amikor legközelebb folytatom, az utolsó checkpointtól folytatom. de nem. kezdhettem elölről a küldetést.

nos, ez így van, hogy a checkpointok csak mission-on belül jók valamire, és egy missziót feltétenül végig kell játszani, ha nem akarjuk köv. alkalommal újra kezdeni, vagy valamit benéztem?
  • V43 1105
    Felvettelek msnre, segitek megcsinálni a küldit 8)
  • V43 1105
    Nem árt kikapcsolni a Caps Lockot ..
  • robotnyk
    vak tipp volt csak, mert nem fagyást ír, csak hogy lekerül tálcára a játék.
  • Freddycom
    Én Windows key-jel le se tom tenni, csak Alt+Tab-bal tom.
  • robotnyk
    nem nyomod meg a windows gombot véletlen a nagy eksön közben? :p
  • Rainbow15
    Már megint, kb. 20 perce nyomom a küldit :S
    Ennyi volt, már csak multizni jövök, mert csak a monitort ütném...
  • Freddycom
    Csak nem talál szervert... Kell még vmit csinálni, azon kívül, h felrakom a hamachi 1.0.1.5-öt?
  • maori721
    hOGYAN LEHET JOYSIKAL JÁTSZANI VELE?mIT KELL ÁT ÁLLITANNI AHHOZ ,HOGY TUDJAK JOYSTIKAL JÁTSZANI VELE?hELP!tHANKS!
  • Prince23
    HAWXba próbáld most... most be kell férjél. csináltam helyet.
    lehet jönni, aki most akar gémezni
  • GazCamp3r
    hawx-ba nincs szeró...

aszittem játszotok legalább. no mindeegy
  • Prince23
    TC-HAWX (jelszó nincsen!)

coop-network (pas:18+)
    coop-network2 (pas18+)

• GazCamp3r
    nem lett volna egyszerü leirni egy postba a nevét, meg a pass-t...
  • V43 1105
    Vaaan:D
  • GazCamp3r
    van má hamachi szerótok hawx-ra? :-/
  • MerlinW
    Több mint 40 repcsi van benne:) F14-től az F22-ig, a Mirage, Eurofighter, Su, MIG-ekig minden.
  • V43 1105
    Ez nuclear bla bla kurva nehéz :CCC
  • davidka003
    Nálam az egész játék alatt egyszer volt ilyen. oprendszer nálam is Windows 7.
  • Rainbow15
    nálatok is van olyan, h a b*zi windows vagy a játék lerakja tálcára a játékot, és nem tudok visszamenni? Már 20 perce játszom a küldit, aztán kilép, ez nagyon idegesítő
  • balee4
    na végigvittem, avége nevetséges, az utolsó pálya kb 2 perces és a végén semmi outro vagy vmi...
  • SpeedXHUN
    Na milyen ez a játék megéri megvenni?
  • V43 1105
    Nem is egy SU van benne
  • Rainbow15
    Felmentem netre, de mindig lelőttök, és én meg senkit sem tudom :D mi a trükk? :) Lassítók, gyorsítok, mindent csinálok, de mindig csak vészjelzés van :)
  • Dante73
    Az NFS a tipikus rossz példa egy játékra. Annak semmi köze semmihez, a pénzgyártáson kívül. Van jobb fizikával, jobb kinézettel, stb ellátott játék nála. Az sajnos egy foshegy.
    Én is sírtam a fizika miatt, de nem LFS szintűt, hanem normálisat szerettem volna. Akár GRID, akár TDU szintűt, de sajnos egy kalap ... kaptunk helyette. Na az a tipikus konzolhoz butított játék!
    (Mielőtt jönne a konzol vs PC vita; nem, ez nem a konzolosok hibája, hanem a köcsög kiadóké, akik megpróbálták lenyomni a torkokon ezt a vackot. Hál istennek, nem sikerült, így idén talán kapunk egy-két jó NFS-t, bár én már nem hiszek benne....)
    Ezzel a játékkal semmi gond nincs, ha annak vesszük, ami. Ami pedig az undorkóvert illeti, az max annak tetszik, aki igazán jó autós játékkal sosem játszott!
  • elitehun
    Csak én nem látom a szerókat hamachin?
  • Firerock
    Su-ból vagy vagy 10:D