1135
-
#495 hasonló a problémám, nekem a demo is csinálta, hang megy tovább de a kép megáll, nem igazi fagyás, mert a num lock is működik, de se alt+tab, se ctr+alt+del-re nem reagál, patch is fenn van. roppant érdekes. -
#494 Ok, köszönöm. -
#493 Nem. Arra kell menned, amerre a jel erősödik, és közben a SAM-eket kell elintézni a rakétákkal. Aztán mikor elérsz egy szigethez, ott majd mondani fogja hogy hol vannak az elsődleges célpontok, a lokátorok. Azokat elintézed és utána jön csak a neheze :) -
#492 Amikor először jelennek meg a radar guided rakéták, akkor ott azt kell csinálnom, h 6 min alatt likvidálnom kell az összes "SAM"-et? Mert nem tom mit kövessek, vagy a WiFi jelet, vagy a sárga nyilat... -
#491 Nem, cd-keyes .D -
#490 Azt szeretném kérdezni h hamachi nélkül(nem eredeti játékkal) lehet a gamen belül multizni? -
Rainbow15 #489 nem, az kizárt :)
csak alt+tab-al megy le nekem is. -
#488 illetve a frissitést is feltelepitettem hátha jobb lesz de igy se
-
#487 hali,olyan problémám van hogy valamiért 1 napja egyfolytában megfagyasztja a gépemet a játék,de nemtudom miért legfrissebb nvidia driver van fenn,de régebbivel is ezt csinálja, volt hogy kitudtam lépni belőle alt+tabbal fagyás előtt akkor képernyőillesztő-problémát irt ki a windows,de nemtudom már mi baja lehet.Nem lett azóta semmi se telepitve a gépre, ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném, kár lenne érte, jó játék.
előre is köszi -
#486 Ezután a játék után mennyire tűnne elavultnak a blazing angels 2??? Csöves videók alapján jónak tűnik, de akkora méretben a sanandreas is ugyanúgy néz ki mint a gta4 :D -
#485 35-40 perc egy küldetés, érthető hogy nem tedtek bele mentést. -
DerStauner #484 hát azért ez nem annyira igaz, mert azokban az esetekben az egész játék checkpoint-os. itt meg ha elkezdek egy küldetést, muszáj végigcsinálnom, ha azt akarom, hogy legközelebb ne kelljen újra megcsinálnom. mert ha kilépek, nincs olyan menüpont, hogy load last checkpoint. -
#483 "nos, ez így van, hogy a checkpointok csak mission-on belül jók valamire"
Ez eddig is minden játékban így volt/van, ami checkpoint-os. -
#482 multiban elég jó
[meg persze az egész játék, úgy ahogy van, nagyon tetszik]
első körben végig jól szétlőttek, 4-5 rakéta egyszerre, most elkezdtem végre összeszedni magam, erre disconnected -
DerStauner #481 épp most csináltam meg a 2. (olajfinomítós) küldetést.
az 1. küldetést csináltam egy darabig, elértem pár checkpointot, gondoltam, befejezem, rámentem a mission beenden-re, és kiléptem. azt gondoltam, hogy amikor legközelebb folytatom, az utolsó checkpointtól folytatom. de nem. kezdhettem elölről a küldetést.
nos, ez így van, hogy a checkpointok csak mission-on belül jók valamire, és egy missziót feltétenül végig kell játszani, ha nem akarjuk köv. alkalommal újra kezdeni, vagy valamit benéztem? -
#480 Felvettelek msnre, segitek megcsinálni a küldit 8) -
#479 Nem árt kikapcsolni a Caps Lockot .. -
#478 vak tipp volt csak, mert nem fagyást ír, csak hogy lekerül tálcára a játék. -
#477 Én Windows key-jel le se tom tenni, csak Alt+Tab-bal tom. -
#476 nem nyomod meg a windows gombot véletlen a nagy eksön közben? :p -
Rainbow15 #475 Már megint, kb. 20 perce nyomom a küldit :S
Ennyi volt, már csak multizni jövök, mert csak a monitort ütném... -
#474 Csak nem talál szervert... Kell még vmit csinálni, azon kívül, h felrakom a hamachi 1.0.1.5-öt? -
maori721 #473 hOGYAN LEHET JOYSIKAL JÁTSZANI VELE?mIT KELL ÁT ÁLLITANNI AHHOZ ,HOGY TUDJAK JOYSTIKAL JÁTSZANI VELE?hELP!tHANKS! -
#472 HAWXba próbáld most... most be kell férjél. csináltam helyet.
lehet jönni, aki most akar gémezni
-
GazCamp3r #471 hawx-ba nincs szeró...
aszittem játszotok legalább. no mindeegy -
#470 TC-HAWX (jelszó nincsen!)
coop-network (pas:18+)
coop-network2 (pas18+)
-
GazCamp3r #469 nem lett volna egyszerü leirni egy postba a nevét, meg a pass-t... -
#468 Vaaan:D -
GazCamp3r #467 van má hamachi szerótok hawx-ra? :-/ -
#466 Több mint 40 repcsi van benne:) F14-től az F22-ig, a Mirage, Eurofighter, Su, MIG-ekig minden. -
#465 Ez nuclear bla bla kurva nehéz :CCC -
#464 Nálam az egész játék alatt egyszer volt ilyen. oprendszer nálam is Windows 7. -
Rainbow15 #463 nálatok is van olyan, h a b*zi windows vagy a játék lerakja tálcára a játékot, és nem tudok visszamenni? Már 20 perce játszom a küldit, aztán kilép, ez nagyon idegesítő -
#462 na végigvittem, avége nevetséges, az utolsó pálya kb 2 perces és a végén semmi outro vagy vmi... -
#461 Na milyen ez a játék megéri megvenni? -
#460 Nem is egy SU van benne -
Rainbow15 #459 Felmentem netre, de mindig lelőttök, és én meg senkit sem tudom :D mi a trükk? :) Lassítók, gyorsítok, mindent csinálok, de mindig csak vészjelzés van :) -
#458 Az NFS a tipikus rossz példa egy játékra. Annak semmi köze semmihez, a pénzgyártáson kívül. Van jobb fizikával, jobb kinézettel, stb ellátott játék nála. Az sajnos egy foshegy.
Én is sírtam a fizika miatt, de nem LFS szintűt, hanem normálisat szerettem volna. Akár GRID, akár TDU szintűt, de sajnos egy kalap ... kaptunk helyette. Na az a tipikus konzolhoz butított játék!
(Mielőtt jönne a konzol vs PC vita; nem, ez nem a konzolosok hibája, hanem a köcsög kiadóké, akik megpróbálták lenyomni a torkokon ezt a vackot. Hál istennek, nem sikerült, így idén talán kapunk egy-két jó NFS-t, bár én már nem hiszek benne....)
Ezzel a játékkal semmi gond nincs, ha annak vesszük, ami. Ami pedig az undorkóvert illeti, az max annak tetszik, aki igazán jó autós játékkal sosem játszott! -
#457 Csak én nem látom a szerókat hamachin? -
#456 Su-ból vagy vagy 10:D