Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, vagy egy fix tdm server lenne az igazi 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gfreak
Elõször nyugisan végigjátszom xD aztán jöhet a multihent xD

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Vele nem taliztam... amúgy a hawx hama szobákat összekéne kapcsolni, és így lenne sok szerónk 😄 lenne coop meg tdm is. Kéne egy közös hostolo mindegyiknek. Azt el van rendezve.

a szerveren MerlinW-n kivül egy hepa nevü srác volt még az elöbb 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Prince23
Amúgy kirúgtam vagy 15 embert a két szobából 😄D Sry (akik ismerik sg-t)

Prince23
Ám Logan vagyok, biztos találkoztunk 😄 logómba is ez a név szerepel. szal ne tévesszen meg 😄
Akyleusz szerója (nem tom hogy az övé e a hama szoba) versusnak megfelel.

már csak versusra kihegyezett szoba kéne 😛 most nyomtuk MerlinW-vel meg egy másik sráccal 8igaz vele csak pár kört) és igen jó móka az is 😄

Vogel
Il-2ben bombázókban akár hat fõ is ülhetett. A legnehzebb a pilóta és a bombázótiszt öszhangjának a feladata volt 😊

poppe
mutatja az útját, ha a kilövés-gombon hagyod az ujjad 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Prince23
Hamachi szobák coopra kihegyezve

coop-network (jelszó:18+)
coop-network2 (jelszó:18+)

Pár nem aktív embert kirúgtam a két szobából, szal most nyílt hétvége

grebber
Az még jó lett volna ha csinálnek bele bullett time ot amikor kilövöd a rakétát mutatja az útját a becsapodásig.

Next PC upgrade: 2022

ToCsEk
hát én meg beírtam na 😄 már megszoktam hogy sok láma vesz körül akik nem kéepsek a googlet sem használni :S

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

gfreak
szintén no link, csak pár tipp (ha már az interent dzsungeléhez nem szereztetek machetét xD)

Prince23
Én legalább a legáltalános oldalt írtam le, és nem linkeltem be 😄

poppe
má szóltam 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

ToCsEk
csak lazán 😄 amugy olvass viszsa vanank itt még nevek bõven 😄
ha akarsz szólj modinak hogy tisztítson.

poppe
csak így lazán warez oldalt linkelsz? 😊

MerlinW
célpontot befogsz, 1-esre a haverok támadják, 2-es gombbal védenek tõle

[merlinw.org]

MerlinW
szerveren csináltam egy hamachi szervert:
hawx-mw
123

ki kellene próbálni😊

[merlinw.org]

az 1-es és 2-es gombokkal mit lehet változtatni ??

ToCsEk

hát erre hogy ez gyári õszintén megmondom már nem emlékeztem 😊
tény hogy másik era, meg ott nem is olyan "érdekes" ez szvsz, azért bombázón géppuskázni nem egy nagy élmény multiban 😄

gfreak
bluedragonon is jó gyors volt...aztán lehúztam az EndWart is, ha már arra jártam xD

fennvan moobson (beload vagy miarák az új neve) és bithumenen is 😊 volt tegnap seed rendesen és nagy meglepõdöttségemre le is jött elég hirtelen...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Nathan66
szintén😊 most indítom.

gfreak
én a bluedragon-ról rántottam le (magyar, de meghívós)

isohunton tuti van 😉

Sajnos a piratebayen (meg mindenhol máshol ahol néztem) csak az xboxos verzóhoz találtam torrentet. Nem tudja valaki, merre találok PC torrentet a játékhoz?

DJ Skyline
volt, ilyenkor a játék auto pilótára kapcsolt, ha jól emlékszem, és igen, a bombázókban meg kb minden posztot betudtunk tölteni, ha minden igaz. rég játszottam már vele, most így nem ugrik be.

Végülis most hogy belegondolok, az IL-2 ben tényleg volt ilyen, méghozzá nem user made, hanem gyári! A géppuskás helyére lehetett beülni a másik playernek, de a nagyobb gépeken akár bombacélzó is lehetett. Sajnos másik éra.

Tökéletes lesz! <#vigyor>

nem rossz játék... tegnap kipróbáltam és 1000szer jobb lett, mint amire számítottam... csak azt bánom, hogy a gameportos flight2000 joy-omat nem tudom hozzá használni :S 2 küldit lenyomtam este és nagyon hangulatos játék lett... szerintem apránként végigjátszom... a gépigénye is elég kicsi: 9600gt/3800+ x2/2gb ddr2 800 konfiggal 1280ban fullon gyönyörûen megy... gyorsan betölti a küldiket is... kellett már egy ilyen arcade játék...

ui: nem tudja valaki, hogy f22 lightning4 lesz-e valamikor, mert az a sorozat anno kedvenc volt... vagy úgy általánosságban a novalogic készít-e repcsis játékot? f16mrf/f22 lightning sorozat/mig29 fulcrum után?

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

il2-be volt erre valami usermade megoldás nem? mármint a 2 gépben egy emberre, tudom hogy nem ugyan az az era, de hát na 😊

Prince23
piratebay?

Egy jó torrentet nem tudnál mondani ezügyben?

Prince23
Változatosak és ami fontos, nem unalamasak. és kb 8 óra tiszta játékidõt ígér a játék.
Minden perce élvezet volt, fõleg coopban.

Igazad van. A legnagyobb szimulátorokban se oldották meg soha az egy gépben két player dolgot, nem szabad egy fun-arcade játéktól elvárnom.
Dehát a remény hal meg utoljára, ahogy a közhely mondja. <#smile>

DJ Skyline
hát nem volt egy hosszú életû játék akkor, ha már vége is. küldetések mennyire változatosak? leköt rendesen, vagy egy idõ után ellaposodnak?

DJ Skyline
túl egyszerû a játék ahhoz, hogy a Tomcatbe kidolgozzák a RIO-t. (Radarkezelõ tiszt a pontos neve magyarul, ha minden igaz. angolul Radar Intercept Officer)

Prince23
Hamachi szobában végigtoltuk a gammát. nagyon fasza játék!! Elég sok pályás, 19 missionból áll. Nagyon sok repülõgép van. Csak azt sajnálom, hogy kb 15 szinten már az összes, a repcsik javarésze elérhetõ.
A Stealth fighteres küldi odabaszott. Jó munkát tettek le az asztalra a román ubisok. Az év árkáde-repülõs játéka. S jelenleg nálam a Top 2. helyezésû ez évben.

Grafika: 9
Hangok: 10
Küldetések: 9.5
Hangulat: 10
Kezelhetõség: 9.5

mégegyszer grat.

Nekem is ha lehet! Nekem a Raptorra vásik a fogam.
Kát hogy nincs coopban egy gépben két ember mód, a Tomcatnél el tudnám képzelni.

V43 1105
Honnan töltötted ? :/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
nagyon komoly ez a játék
ezt nyomom 4 óra óta megszakítássokkal😄cool😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

V43 1105
Valaki pmben dobna egy torrentet ahonnan jön rendesen? 100kb-al nincs kedvem várni és már szeretnék Tomcattel repkedni 😊)))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

én modnjuk spec miután van akkor is alig használtam, annyira nem életbevágo nekem vlaahogy 😄

jó hát számszerûleg se sok na, így db számra már nem tudom, csak story szerint, de spoilerezni meg nem akarok 😄

robotnyk
ahh, kösz
amikor eljutsz a demo maphoz 😊

kifli
paks biztos nem adott már ki egy ideje drivert 😊
gfreak
ha atomerõmû, miért 32bit? nodemind1...az atomerõnûveknek is szüksége van friss driverekre 😉 nekem ugyan nincs atomerõmûvem, de minden highon 1440ben faszásan megy...

remus500
Hali ! Én letöltöttem ezt a game-t és feltelepítettem, patchelte, és mikor indítom csak a zene szól, és fekete képernyõ van. Mi lehet a baja ? Gépem atomerõmû van, az nem lehet a baja. Vista 32 Bit, SP1.

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...