1135
  • highlander15
    Tényleg rohadt jó,hangulata,grafikája,játékélmény fantasztikus!Érdemes kipróbálni!
  • gfreak
    ostoba
  • FlyHigh
    Nekem is most már ki kéne próbáljam, túl sokan mondták már, hogy iszonyat jó. Pedig az első infók után úgy voltam, hogy még bottal sem fogom piszkálni.
  • FlyHigh
    Persze hát ez nem véletlenül lett ilyen, nagyközönségnek szól, nem egy rétegnek akik mindenféle botkormányok között maximális realisztikusság mellett akarnak repülőzni. Az meg a másik, hogy ebből így szép pénzük is lesz.
  • highlander15
    Ezért a kijelentésedért agyonütnélek!
  • davidka003
    Az nem tűnt fel, hogy ez nem szimulátor, hanem árkád játék?
    Nem mindenki vágyik arra, hogy maximálisan realisztikus legyen, valaki csak simán lövöldözni akar egy jót.
  • elitehun
    Jó volt az előző multis móka :D
  • robotnyk
    /facepalm
  • Prince23
    Vazze egy egy ÁRKÁD akció-repülős játék. Mégis mit vártál tőle?
  • gsg16
    Üdv Mindenkinek!csak annyit akarok mondani,hogy ahhoz képest,hogy mennyi munka fekszik ebben a játékban,ahhoz képest egy nagy kalap sz@r!!totálisan irreális a repmodeltől kezdve,a fegyverekig minden.kár volt kiadni ebben a formában.a Lock On,és a Falcon veri minden téren.aki viszont szereti az ilyen,commodore64 bonyolúltságú játékokat,az játszon vele bátran!!jó szórakozást hozzá!
  • Prince23
    Egyébként a zuhanó mód csak is az assist módban érhető el, ezzela ctrl-el.
  • Barny
    Helo...tudnatok adni nkm magyar hamachi servereket(ip)?:)thx
  • Freddycom
    Aztán a stallból vissza is kell hoznod a gépet, stabilizálnod kell.
  • kifli
    próbálj meg zuhanni...
    nyomd az s betűt (vagy amin neked a lassítás van) egészed anndig amíg elnem kezdesz zuhanni, illetve ha felhúzod az orrát akkor méghamarabb zuhanni fogysz
  • Rainbow15
    én most vagyok egy olyan pályán, ahol ezt a bal ctrl-os módot kell használni. azt írja jobb oldalt, hogy "practice a stall". na de mit kell csinálni? csak oldalról látom a gépet, szóval azt sem tudom, hol vagyok. a módból kivenni nem lehet.
  • elitehun
    Végre megvan :D Nagyon állat játék lett
  • elitehun
    Az valamelyik gomb kikapcsolja a rendszert (talán az ERS) és így ki tudjuk kerülni a rakétákat
  • Prince23
    Nem feltétlenül. Menj fel a magasba , és zuhanó repüléssel csináld meg. (épületek közé)

amúgy van egy lopakodós, F-117-es pálya, ahol már kifejezetten kell hazsnálni az alt-ot.
  • balee4
    biztos erre gondoltok? ez a 13. Tokyio pálya utáni rész..., itt az assistante módot kell használni?
  • kifli
    ilyenkor nem avatkozik be annyira a gép pl így tudsz zuhanni, meg azt a trükköt betolni hogy felhúzod a gépet belasítod átesel és hátbakerülöd így az ellenfeled...
  • robotnyk
    az az assistance off mód. az ers más. arra jó, hogy assistance on módban mutat egy követendő utat bizonyos esetekre, pl épületek között lévő célpontokra, vagy ahogy írták egyel lentebb, rakéta kikerülésére.
  • Prince23
    Úgymond tudunk stratégiázni, pl raksi kivédése szempontjából jó.
  • DJ Skyline
    bal ctrl-t kell lenyomni, igazából nem jöttem rá mi a lényege. :D egy távolabbi nézetből látjuk a gépet, és úgy irányítjuk. bár én nem játszom még a teljessel, de a demoban is volt ez a cucc.
  • balee4
    gyerekek mi ez a ERS vagy micsoda amit az Alt-al lehet aktiválni?, a kövi pályán amikor lopakodóval vagyunk kell használni. de hogyan?
  • balee4
    az első izzasztó sztem a Tokyioi pálya volt..., egészen eddig elég egyszerű volt...
  • robotnyk
    most csináltam a ulysses missiont (nem sietek), eddig ez volt a legjobb. mondjuk ezt a fordulatot a sztoriban szerintem mindenki tudta előre, de ezt így lejátszani nagyon poén volt :)
  • Firerock
    valaki meg tudta már csinálni a JAVELIN nevezetű pályát?tiszta ideg vagyok már mert nemtudom hogy mit kell csinálni,kilőttem már mindenkit az útból te azok a köcsögök csak nem mozdulnak
  • GazCamp3r
    van sg-nek saját hamachi szobája HAWX-ozni, mert mi most vaguynk 4-en egy kis TDM-ezésre.
  • davidka003
    Ja oké. Amúgy nekem tetszett a játék.
    Sokan fikázzák, mert túl arcade, de szerintem meg pont ez a jó benne.
  • Prince23
    Nektek se müxik a hamachi?

davidka:
    az uccsó map egy epilógus.
    18+1 a pálya.
  • davidka003
    Végigvittem a játékot. Van az Epilogue pálya, felrobbantom a célpontot és vége a pályának. Ennyi a játék vége? Se videó se semmi?
  • gfreak
    jól le is húzták..ezeknek semmi sem jó :S
  • Prince23
    GT teszt

természetesen 10-est adtam rá :))
  • gfreak
    ja bocs, akkor oldd meg
  • bgabor
    Én is kipróbáltam és hihetetlenül eltalált gém lett. Érdekes hogy manapság is lehet olyan játékot készíteni, ami full grafikán is gyönyörűen fut egy középketegóriás gépen (ennyit a GTA4 és hasonló játékok tehetségtelen fejlesztőinek a képességeiről).

Minden szempontból tökéletes arcade repülős játék, beépített coop móddal(végre nem gondolják azt a fejlesztők, hogy csak az agyatlan deathmatchre van kereslet).
  • Freddycom
    Szted honnan tudjam, h neked milyen videókártyád van? Csak mondtam, h talán ezért.
  • tomcsa4
    Öcsémnek HD 4850-e van (nekem X1950GT-m) és DX 10-ben elég vacak volt a játék. De a legújabb 9.3-as Catalysttal simán működik és gyors és szép.

Milyen oprendszered van? Öcsémnek Vista Ulti 32 bit.
  • tomcsa4
    Én öcsémmel tolom koopban és simán haladunk (11. pálya). És single-be csak belenéztünk. Szóval nem nem, nyugodtan leeht menni koopban, ott is lehet unlockolni.

Úgy működik a dolog, hogy a koopos mentésedet elő tudod venni single-ben is és fordítva is.
  • rucinho
    HD 4870 Toxic?
    Elég gyenge?
  • rucinho
    Nem vagyok amatőr!