1135
  • simonl #535
    Sziasztok,

A megjelent patch közül melyiket kell/lehet letölteni?
    Retail DVD vagy Digital download ???

Köszi

Nyilván nem eredeti még a játék....

• DerStauner
    most vagyok a radaros küldetésnél, ahol az artemis központjába kell behatolnom. 3 "izét" kell kilőni (nem tudom, mik ezeke), követni kell az erősödő jelet. oké, ráakadtam egyre, követem, amíg teljesen erős nem lesz, és akkor... mit lőjek?? nem jelez a célfogó semmit?
  • Cat 02 #533
    1/2-es gomb.
  • Freddycom
    Nyomd a W-t, de egyidejűleg húzd is fel az orrát.
  • Prince23
    De nyomd a w-t utána, ne zuhanj sokáig.
  • tetyuke
    az meg van megnyomon az S-t leáll a hatómű és mindig lezuhanok
  • pisztácia
    hogyan kell utasitani a társakat?
  • Prince23
    Először is: haladd meg a 3000 láb magasságot.
  • tetyuke
    miket szedjek le nincs egy lélek se rajtam kívül az egész pályán. Ja és mindig lezuhanok
  • Prince23
    LOL
    assistant módba kapcsolj át (ctrl) és nyomd az S-t, zuhanó mód, majd gázt adj és úgy szedd le őket
  • Freddycom
    Mert mi a különbség a Harrier meg a vadászgép közt? Mindkettő vadászgép, nem?
    Amúgy kösz.
  • tetyuke

Ezen a pályán mi az istent kell csinálni??
  • V43 1105
    Nagyon egyszerű :) Társaidat utasitsd a vadászgépek lelövésére, te pedig lövöldözd le a Harriereket:)
  • Freddycom
    Én most a Tokyo-i pályán szenvedek, amikor jönnek a tengerfelől, de anniyan mint a nyű.
  • pisztácia
    Köszi, már mind1, mert megcsináltam:)) azért thx
  • pisztácia
    Sziasztok!
    Vki tudna segíteni, hogy csináljam meg a 14.ik pályát? Amikor be kell repülni az ellenséges területre, és ki kell iktatni 3 állomást. ja, és meg annyit, hogy éjszaka van.
    Arra rajöttem h a Left ALt-ot kell nyomni, és abba a pályán kell repülni, de vhogy mindig kimegyek, és leölnek. Vmi tipp kéne, de jöhet vmi örök életes trainer is, mert nem bírom ki h nem bírok tovább jutni.
  • Freddycom
    Egyelőre csak annyit h érj el a finomítóhoz.
  • robotnyk
    ...közben meg kilőni az útjában lévő sameket, satöbbi... :)
  • robotnyk
    zöld jelhez odamenni, aztán a környezetét megvédeni
  • Freddycom
    A WiFi-jelet kövesd, akkor vagy jó irányban, amikor 3 zöld csíkot látsz. Első nekifutásra 3 hegyen lévő radart kell kiiktatnod, a második felvonásban is követned kell a wifit, de ott már a piros körökön kívül maradva. Mikor látod már messziről a radart, akkor válts át radar guided rakétákra, és figyelj h a kék körben tartd a célpontot. Csak ekkor lesz találat. ezt addig csináld, amíg ki nem írja, h Objectiv updated.
    Na itt jön csak a neheze a dolognak, itt még meg kell védened egyedül egy másik repülőt kb 20x túlerővel szemben.
  • robotnyk
    ctrl az assistance off mode, a külső nézet, az alt az ers, bizonyos helyzetekben kapcsolható csak be. amikor lehet, akkor írja is a képernyőn.
  • DarkSector
    Lol nemrég naomtuk 3-an coopba.
    Mi a rákot kell tenni Blackbirdnél??????

• tetyuke

Erre gondoltam
  • tetyuke
    A Karib tengeri pályán mit kell csinálni?
  • Kromszi
    Valszeg még nem jutottál el odáig hogy használni tudd!
    Lesz egy olyan pálya ami direkt arról fog szólni hogy hogyan kell használni meg mire jó, majd utána tudod használni.
  • macleody
    Nekem meg elkezdett kékhalálozni ez a szar. Marha jó.
  • V43 1105
    Nekem bebugolt mentésem, fasza... lvl 40 állitólag egy tucat gép nincs meg és kezdhetem előről ....... -.-'
  • bgabor
    Valaki árulja már el, mire jó a játékban a bal ctrl és a bal alt billentyű? Nyomogatom a bal ctrlt, valami assistance módnak kellene bejönnie, de csak pittyeg és nem történis semmi.
  • Freddycom
    12. map után
  • Cat 02 #506
    Hányadik map után?
  • ewuk
    a rohadás állna a gépembe, amiért fagy ez a királyság, kénytelen leszek felrakni az arfix dogfightert. :c
  • Freddycom
    Whohahaaa, megvan a Blackbird.
  • icespeakyy
    állitgajta szegény magát auto-ba egyfolytába de nemtudja valamiért megnyújtani
  • DarkSector
    Nekem 1920x1200-ban fut. de ha lejjebb rakom akkor sem torzul el.
    Lehet a monitorodon kéne széthúzatni. Auto adjust vagy mi a rákom.
  • icespeakyy
    nekem úgy lefagy hogy csak resetgombra reagál, tudna esetleg valaki segiteni? valami driver gond lehet de nemtudom mi, felbontásokat se kezeli a gép normálisan,csak max. 1920x1080-as hd felbontásban van teljesképernyőm, más felbontásoknál a összeszűkiti a képet a gép úgy hogy a monitor jobb oldalán egy csikban csak feketeség van
  • Prince23
    Egyébként aki akar repcsizni csatlakozhat a hamachi szobákba, volt pár tisztogatás.
  • bgabor
    A SU(Suhoj) egy repülőgépgyár, ahogy a MiG is. Jónéhány termékük benne van a játékban.
  • DarkSector
    LOOOOOOOOOOOOL

De vártam már a játékot!!!!!!!
    Jah és lehet LAN party-kat nyomni vele!!!

VERSUS-ban....Hamachin.... TDM vagy akár COOP-ban is!!!
    Haverral már küldjük rendessen.
    Iszonyatdurva.
    És nem kell félni a pingtöl, mivel nem is kell:PPPPPPP
  • XenHai
    stiletto nál mit kell csinálni?
  • Freddycom
    Ctrl+Shift+Esc? Erre mit csinál? Előjön a feladatkezelő?