Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Végigvittem a játékot. Van az Epilogue pálya, felrobbantom a célpontot és vége a pályának. Ennyi a játék vége? Se videó se semmi?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

gfreak
jól le is húzták..ezeknek semmi sem jó :S

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
GT teszt

természetesen 10-est adtam rá :))

gfreak
ja bocs, akkor oldd meg

Én is kipróbáltam és hihetetlenül eltalált gém lett. Érdekes hogy manapság is lehet olyan játékot készíteni, ami full grafikán is gyönyörûen fut egy középketegóriás gépen (ennyit a GTA4 és hasonló játékok tehetségtelen fejlesztõinek a képességeirõl).

Minden szempontból tökéletes arcade repülõs játék, beépített coop móddal(végre nem gondolják azt a fejlesztõk, hogy csak az agyatlan deathmatchre van kereslet).

Freddycom
Szted honnan tudjam, h neked milyen videókártyád van? Csak mondtam, h talán ezért.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Öcsémnek HD 4850-e van (nekem X1950GT-m) és DX 10-ben elég vacak volt a játék. De a legújabb 9.3-as Catalysttal simán mûködik és gyors és szép.

Milyen oprendszered van? Öcsémnek Vista Ulti 32 bit.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Én öcsémmel tolom koopban és simán haladunk (11. pálya). És single-be csak belenéztünk. Szóval nem nem, nyugodtan leeht menni koopban, ott is lehet unlockolni.

Úgy mûködik a dolog, hogy a koopos mentésedet elõ tudod venni single-ben is és fordítva is.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

rucinho
HD 4870 Toxic?
Elég gyenge?

zene egyenlõ élet

rucinho
Nem vagyok amatõr! <#pias>

zene egyenlõ élet

Prince23
Ja

grebber
Az lehetséges látod ezt nem is néztük!Majd ha megcsináljuk a 4.-et akkor lehet ott lesz az 5. és így tovább.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Aki nem fért be a TC-HAWX hama szobába, az most jöhet gyorsan!!

Azt single-nek hívják.:) 367#-ben kérdésem.

elitehun
Sztem a többin is csak akkor mehetsz coop-ban ha már megcsináltad singel-ben vagy fel lett oldva singel-ben vagy nem tom
grebber
A többit azt hol kell elõcsalni milyen menüben?

robotnyk
ott csak azokat tolhatod, amiket egyedül már megcsináltál.
grebber
Versus-> LAN-> COOP itt csak 4 pályát lehet választani!
Hol van a többi?

Na kipróbáltam.
Hihetetlenül jó játék lett ez is:) Egyrészt felidézi bennem a régi retro-s Acecombat 2-es idõket, másrészt nagyon profi. A gondom az, hogy néha, ha sok a robbangatás, a hang ismételget, de ez elég ritka. Erre tud vki megoldást? A patchet nem töltöttem le, az megoldja??? És hamachin melyik címen toljátok a legtöbben? Mert úgy látom, több szoba is van már.
crack kell v van a patch-hez? vagy nem kell ahhoz se?

grebber
Akkor miért csak 4-et tudok választani ?

elitehun
Holnapra nekem is meg lesz. Baromi lassú a torrent
Prince23
Dehogy is! 19!

grebber
Coopba csak 4 pálya van?

robotnyk
felteszed a hamachit, elindítod, egy szobába lépsz azzal akivel játszani szeretnél. lan, join, play.
elitehun
Senki nem szán meg?<#rinya>
hát sztem multiban a tdm rettentõ unalmas és egyhangú

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DJ Skyline
Game Pad Supported: Gembird Dual Force GamePad, Logitech Dual Action, Logitech Extreme 3D, LOGITECH EXTREME 3D PRO, LOGITECH FREEDOM 2.4 CORDLESS JOYSTICK, Logitech Rumblepad 2, Mad Catz, SAITEK AVIATOR, SAITEK CYBORG EVO, SAITEK CYBORG EVO FORCE, SAITEK CYBORG ST 90 JOYSTICK, Saitek FPS, Saitek P2600 Rumble, Saitek P880, Saitek X52 Flight Control System, Sony Analog Controller (with Dual PSX-USB Adaptor), THRUSTMASTER AFTERBURNER II, Thrustmaster Dual Trigger, Thrustmaster Dual Trigger Force, Thrustmaster FireStorm Dual Analog 3, Thrustmaster FireStorm Dual Power 3 Gamepad, Thrustmaster HOTAS Cougar Joystick, Thrustmaster Run’N’ Drive, Thrustmaster Run’N’ Drive 3-in-1 Rumble Force, Thrustmaster T.Flight Stick X, Thrustmaster T-Mini, THRUSTMASTER TOP GUN FOX 2 PRO, TRUST PREDATOR, TRUST QZ 501 PREDATOR, Xbox360 Controller.
Other controllers may work but functionality may vary.

ezeket támogatja a játék

elitehun
Valaki leírná hogyan kell hamachin játszani. Anno próbáltam FC2-vel de nem nagyon ment :S
Elõre is THX
Prince23
Isteni gém. Gyertek hamachi szobára, lanon tolni!

szobák

TC-HAWX

coop-network (18+)

gyertek...

Freddycom
Nekem nem USB-s, de megfelelõ dugasz meg nincs a gép hátulján. Szóval vagy veszek egy köztes kábelt, vagy hagyom a picsbe.

Danecay
Rucza
Én tapasztaltam, és egyelõre nem tudom, hogy mi rá a megoldás. (ADI HD 4850) :)

Nekem is ilyen van. Csak bedugom, és felismeri a win, eddig is így használtam (xp-n, vistan), és nem kellett hozzá driver.
(amúgy meg nagyon utálom azt a joyt, elég gagyi :S )
Bár nekem USB-s, és lehet a tied nem, szóval lehet a tiedhez kell driver?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Freddycom
Van nekem egy Genius Flight2000 Digital F-23-as botkormányom, amit még kb 2002-ben vettem. Mennyi az esélye, h van hozzá Win 7-es (Vistás) driver, illetve h használni tom a H.A.W.X-ban?

elitehun
oks akkor marad a gamepad de azért kipróbálom billel is
Snexi
csak bill,egérrel szar

gfreak
Személy szerint a gamepadre szavazok ;)

elitehun
Szerintetek melyikkel lehet jobban (kényelmesebben) játszani bill+egér vagy gamepad (nem botkormány)
Freddycom
Vagy lehet, h gyenge a vidkarid, nem tom.

gfreak
Fent van az SP1? Ha igen, akkor driverek a legfrissebbek? Ha másodszor is igen, akkor ez bizony passz ;)

rucinho
vki tapasztalt már olyant hogy dx10 alat elidul a gém vistont csak fekete a képernyõ??

zene egyenlõ élet

igen!! ez nagyon fasza! hétfõn leadom rája a megrendelést Megérdemli
V43 1105
Meglett az F14 Tomcat :PP baromi jó gép :D valaki repült már YF-12-vel? :O

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

MerlinW
De találkoztál:)

egyébként az hawx-mw szoba 0-24-es, szerverren üzemel. Állandó játékszervert nem tudok eszkábálni, amíg nem lesz dedikált linux alapú darab belõle:)

[merlinw.org]

MerlinW
Csak zene

[merlinw.org]

NeBby
Olyan gondom akadt , hogy multinál egyszerûen eltûnnek a rakétáim közvetlenül becsapódás elõtt , akár tdm ben , akár coopban nyomjuk. Még a tankokat sem tudom lelõni , füst bemegy a talajba , robbanás , rakéta sehol , tanknak semmi baja.
Eddig rendbenvan , de most átvittem a játékot a másik gépre , amin windows 7 van (ezen xp volt akkor éppen) , feltettem és tökéletesen mûködött a multi. Gondoltam már csak a nettel lehet a gond , hát bekötöttem oda ezt a netet , szintén jól mûködött.
Most erre a gépre is feltettem a win7 et , de itt még mindig nemjó. Semmi ötletem nincs mibaja lehet!? Hardverek miatt csinálna ilyet? Nemhiszem...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

macleody
Nálatok sincs a visszajátszásnál hang?
Snexi
nincs fönt a hamachi és most nem is akarnám fölrakni,inkább mondd el hogy mit kell csinálni :D

Prince23
Gyere coopba és megcsináljuk... elmenti a gép magától, olyan mintha egyedül vitted volna.

TC-HAWX

coop-network 1-2

ld lent

DJ Skyline
én sosem tudtam bombázni, vagy elõbb oldottam ki a bombát, vagy késõbb, így általában körbelövöldöztem a célpontot. :D jobban szeretem a levegõ tisztogatását <#vigyor1>

Snexi
ebben a mission-be mit kéne csinálni?nem igazán értem...