1135
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1146346013/11463460131236025124.jpg\")
-
simonl #535 Sziasztok,
A megjelent patch közül melyiket kell/lehet letölteni?
Retail DVD vagy Digital download ???
Köszi
Nyilván nem eredeti még a játék....
-
DerStauner #534 most vagyok a radaros küldetésnél, ahol az artemis központjába kell behatolnom. 3 "izét" kell kilőni (nem tudom, mik ezeke), követni kell az erősödő jelet. oké, ráakadtam egyre, követem, amíg teljesen erős nem lesz, és akkor... mit lőjek?? nem jelez a célfogó semmit? -
Cat 02 #533 1/2-es gomb. -
Nyomd a W-t, de egyidejűleg húzd is fel az orrát. -
De nyomd a w-t utána, ne zuhanj sokáig. -
tetyuke #530 az meg van megnyomon az S-t leáll a hatómű és mindig lezuhanok -
hogyan kell utasitani a társakat? -
Először is: haladd meg a 3000 láb magasságot. -
tetyuke #527 miket szedjek le nincs egy lélek se rajtam kívül az egész pályán. Ja és mindig lezuhanok -
LOL
assistant módba kapcsolj át (ctrl) és nyomd az S-t, zuhanó mód, majd gázt adj és úgy szedd le őket -
Mert mi a különbség a Harrier meg a vadászgép közt? Mindkettő vadászgép, nem?
Amúgy kösz. -
tetyuke #524
Ezen a pályán mi az istent kell csinálni?? -
Nagyon egyszerű :) Társaidat utasitsd a vadászgépek lelövésére, te pedig lövöldözd le a Harriereket:) -
Én most a Tokyo-i pályán szenvedek, amikor jönnek a tengerfelől, de anniyan mint a nyű. -
Köszi, már mind1, mert megcsináltam:)) azért thx -
Sziasztok!
Vki tudna segíteni, hogy csináljam meg a 14.ik pályát? Amikor be kell repülni az ellenséges területre, és ki kell iktatni 3 állomást. ja, és meg annyit, hogy éjszaka van.
Arra rajöttem h a Left ALt-ot kell nyomni, és abba a pályán kell repülni, de vhogy mindig kimegyek, és leölnek. Vmi tipp kéne, de jöhet vmi örök életes trainer is, mert nem bírom ki h nem bírok tovább jutni. -
Egyelőre csak annyit h érj el a finomítóhoz. -
...közben meg kilőni az útjában lévő sameket, satöbbi... :) -
zöld jelhez odamenni, aztán a környezetét megvédeni -
A WiFi-jelet kövesd, akkor vagy jó irányban, amikor 3 zöld csíkot látsz. Első nekifutásra 3 hegyen lévő radart kell kiiktatnod, a második felvonásban is követned kell a wifit, de ott már a piros körökön kívül maradva. Mikor látod már messziről a radart, akkor válts át radar guided rakétákra, és figyelj h a kék körben tartd a célpontot. Csak ekkor lesz találat. ezt addig csináld, amíg ki nem írja, h Objectiv updated.
Na itt jön csak a neheze a dolognak, itt még meg kell védened egyedül egy másik repülőt kb 20x túlerővel szemben. -
ctrl az assistance off mode, a külső nézet, az alt az ers, bizonyos helyzetekben kapcsolható csak be. amikor lehet, akkor írja is a képernyőn. -
Lol nemrég naomtuk 3-an coopba.
Mi a rákot kell tenni Blackbirdnél??????
-
tetyuke #513
Erre gondoltam -
tetyuke #512 A Karib tengeri pályán mit kell csinálni?
-
Kromszi #511 Valszeg még nem jutottál el odáig hogy használni tudd!
Lesz egy olyan pálya ami direkt arról fog szólni hogy hogyan kell használni meg mire jó, majd utána tudod használni. -
Nekem meg elkezdett kékhalálozni ez a szar. Marha jó. -
Nekem bebugolt mentésem, fasza... lvl 40 állitólag egy tucat gép nincs meg és kezdhetem előről ....... -.-' -
bgabor #508 Valaki árulja már el, mire jó a játékban a bal ctrl és a bal alt billentyű? Nyomogatom a bal ctrlt, valami assistance módnak kellene bejönnie, de csak pittyeg és nem történis semmi. -
12. map után -
Cat 02 #506 Hányadik map után? -
a rohadás állna a gépembe, amiért fagy ez a királyság, kénytelen leszek felrakni az arfix dogfightert. :c -
Whohahaaa, megvan a Blackbird. -
állitgajta szegény magát auto-ba egyfolytába de nemtudja valamiért megnyújtani -
Nekem 1920x1200-ban fut. de ha lejjebb rakom akkor sem torzul el.
Lehet a monitorodon kéne széthúzatni. Auto adjust vagy mi a rákom. -
nekem úgy lefagy hogy csak resetgombra reagál, tudna esetleg valaki segiteni? valami driver gond lehet de nemtudom mi, felbontásokat se kezeli a gép normálisan,csak max. 1920x1080-as hd felbontásban van teljesképernyőm, más felbontásoknál a összeszűkiti a képet a gép úgy hogy a monitor jobb oldalán egy csikban csak feketeség van -
Egyébként aki akar repcsizni csatlakozhat a hamachi szobákba, volt pár tisztogatás. -
bgabor #499 A SU(Suhoj) egy repülőgépgyár, ahogy a MiG is. Jónéhány termékük benne van a játékban. -
LOOOOOOOOOOOOL
De vártam már a játékot!!!!!!!
Jah és lehet LAN party-kat nyomni vele!!!
VERSUS-ban....Hamachin.... TDM vagy akár COOP-ban is!!!
Haverral már küldjük rendessen.
Iszonyatdurva.
És nem kell félni a pingtöl, mivel nem is kell:PPPPPPP -
stiletto nál mit kell csinálni? -
Ctrl+Shift+Esc? Erre mit csinál? Előjön a feladatkezelő?