Tom Clancy\'s H.A.W.X.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Minden szempontból tökéletes arcade repülõs játék, beépített coop móddal(végre nem gondolják azt a fejlesztõk, hogy csak az agyatlan deathmatchre van kereslet).
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Milyen oprendszered van? Öcsémnek Vista Ulti 32 bit.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Úgy mûködik a dolog, hogy a koopos mentésedet elõ tudod venni single-ben is és fordítva is.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Next PC upgrade: 2022
Hol van a többi?
Next PC upgrade: 2022
Hihetetlenül jó játék lett ez is:) Egyrészt felidézi bennem a régi retro-s Acecombat 2-es idõket, másrészt nagyon profi. A gondom az, hogy néha, ha sok a robbangatás, a hang ismételget, de ez elég ritka. Erre tud vki megoldást? A patchet nem töltöttem le, az megoldja??? És hamachin melyik címen toljátok a legtöbben? Mert úgy látom, több szoba is van már.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Other controllers may work but functionality may vary.
ezeket támogatja a játék
Elõre is THX
szobák
TC-HAWX
coop-network (18+)
gyertek...
(amúgy meg nagyon utálom azt a joyt, elég gagyi :S )
Bár nekem USB-s, és lehet a tied nem, szóval lehet a tiedhez kell driver?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Racism is a weapon of mass destruction!
zene egyenlõ élet
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
egyébként az hawx-mw szoba 0-24-es, szerverren üzemel. Állandó játékszervert nem tudok eszkábálni, amíg nem lesz dedikált linux alapú darab belõle:)
[merlinw.org]
Eddig rendbenvan , de most átvittem a játékot a másik gépre , amin windows 7 van (ezen xp volt akkor éppen) , feltettem és tökéletesen mûködött a multi. Gondoltam már csak a nettel lehet a gond , hát bekötöttem oda ezt a netet , szintén jól mûködött.
Most erre a gépre is feltettem a win7 et , de itt még mindig nemjó. Semmi ötletem nincs mibaja lehet!? Hardverek miatt csinálna ilyet? Nemhiszem...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
TC-HAWX
coop-network 1-2
ld lent