Tom Clancy\'s H.A.W.X.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ha csak a "realitás" hiánya miatt nem játszol vmivel, akkor elég fura vagy(hogy ne sértselek meg). Sztem tökéletes megvalósítás a játék, néztem képeken azokat, amiket mondtál, irtó ocsmányak, és semmi hírnevük, legalábbis én még nem hallottam róluk.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De amúgy fasza :D
elég jó kis játék:)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Egyedül is jó a HAWK, bár csak belelestem. Koopban viszont überállat. És annyira jól meg van írva, ohgy sokaknál szépen fut, a koop és single összemosás hibátlan, az egész port annyira igényes. Most nem fognak páran kedvelni, de igényesebb ez a játék kidolgozásra, mint egypár only PC-s cím.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mint az autósokban az Undercover (ott is volt pár ember akinek nehéz volt felfogni, de semmi gond).
Igen a véleményedet mondtad el, csak éppen tévhitben.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Dzsízász.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Nem mindenki vágyik arra, hogy maximálisan realisztikus legyen, valaki csak simán lövöldözni akar egy jót.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
nyomd az s betût (vagy amin neked a lassítás van) egészed anndig amíg elnem kezdesz zuhanni, illetve ha felhúzod az orrát akkor méghamarabb zuhanni fogysz
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
amúgy van egy lopakodós, F-117-es pálya, ahol már kifejezetten kell hazsnálni az alt-ot.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Sokan fikázzák, mert túl arcade, de szerintem meg pont ez a jó benne.