Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és mivel ez egy fórum, csak elmondtam a véleményem. Ja, és azok a játékok sem élnek/éltek sztem 1,2 hónapnál tovább. De ha te reálisan akarsz játszani, akkor még sci-fi v. akciójátékhoz se nyúlj, elvégre nem reális, hogy egy hadsereget egyedül szedsz le.

Eagle16
Én csak Il-2-vel szoktam játszani (meg néha FSX-szel meg Lock On-nal), de azt mondom hogy ez a játék így jó ahogy van. A legnehezebb szinten pont elég kihívás van benne, nem idegesítõ, nincsenek benne hülye hibák. Reggel elkezdtem vele játszani, és vagy 1 órán át ki sem tudtam belõle lépni, annyira lekötött. A Voice command is jó poén, nagyon tetszik :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Freddycom
Nagy élmény úgy vezetni a gépet, amikor ki van kapcsolva minden HUD. Izgalmas kerülgetni a rakétákat.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Én inkább annak örülnék, hogy nem reális!!!!! Igen, jól olvasod, mert akkor gyorsan kifogyna a rakéta, és iszonyat idegesítõ, és szar játék lenne. Arról nem is beszélve, hogy Tom Clancy nevével fémjelzett játékok messze kiemelkednek minden hasonló típusú játéktól. Amúgy meg az AI akkor elég nehéz, ha eliten játszol, a 8. pályát nemtom megcsinálnád-e, még 20-30 rakétával is nehéz. Ugyanis ott már manõverezned kell elég rendesen a levegõben.
Ha csak a "realitás" hiánya miatt nem játszol vmivel, akkor elég fura vagy(hogy ne sértselek meg). Sztem tökéletes megvalósítás a játék, néztem képeken azokat, amiket mondtál, irtó ocsmányak, és semmi hírnevük, legalábbis én még nem hallottam róluk.

Én nagy szimulátor rajongó vagyok, évekig toltam a Lock Ont, mégsem jut eszembe megszólni emiatt a játékot, és max mosolygok rajta, amikor tízesével levi az univerzális rakétákat a gép, mert megértem, hogy ez egy sima arcade lövölde, ami arra való hogy coopban jót szórakozzunk rajta. Eszemben sincs a Lock Onhoz hasonlítani, max azt kívánom, bár kijönne egy valódi szimulátor ilyen szintû grafikábal és optimalizáltsággal (merthogy a Lock On és leszármazottai a pocsék optimalizáltság és a szar kódolás iskolapéldái).

SötétBarom
Commanche Vs Werewolf címû klasszikusban volt egy olyan küldi, ahol 100 helikoptert kellett lelõni eggyel. :DDDD Na az volt a faszaság :D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kifli
ez a játék azért készül hogy a konzolosoknak is legyen egy repülõsjátékuk, és szerintem így jó ahogy van, mégrövidebbek lennének a küldik ha kevesebb rakéta lenne a gépen...
SötétBarom
Most ez megin óriási ökörség, kb mintha a Doomot azért szidnád, mer olyan nincs bazmeg, hogy egy ember elbír 10 féle gecinagy puskát, és közbe ugráljon (sõt, rocketjumpol a sneci!!44)

SötétBarom
Az, hogy jól fut, nem azért van mert jól van megírva, hanem mert ilyen jellegû. Nincsenek bonyolult objektumok, meg über-hi-res textúrák, mivel 1500al mész, úgyse látszik. Azt a pár repcsit meg egy egymagos is röhögve kiszámolgatja.. Nincs sérülésmodell se, se rombolható házak.. Mem se kell neki.

De amúgy fasza :D

Firerock
na végigvittem
elég jó kis játék:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nekem a Paradise nem tetszett. De tudom hogy ilyen a sorozat, ezért lett ennyire árkád. Ellenben ez a HAWX annyira tetszik, hogy Drakensang pihen (sõt, most kivettem a mentést és le is töröltem).

Egyedül is jó a HAWK, bár csak belelestem. Koopban viszont überállat. És annyira jól meg van írva, ohgy sokaknál szépen fut, a koop és single összemosás hibátlan, az egész port annyira igényes. Most nem fognak páran kedvelni, de igényesebb ez a játék kidolgozásra, mint egypár only PC-s cím.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

davidka003
Ja vagy pl a Burnout Paradise volt ilyen árkád jellegû, nekem az is nagyon tetszett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Nem az a gond, hogy leírod a véleményed, hanem az, hogy lenézed azokat akiknek tetszik a játék. Én már bõven nem vagyok 12 éves mégis elszórakoztam vele. A Blazing Angels is ilyen árkád játék volt és az is tetszett. Ha ennyire nem tetszik akkor nem kell ide bejönni és fikázni azt akinek tetszik.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Cimbora. Ez arcade játék. Nem szimulátor, nem arcade szimulátor, semmi szimulátor nincs benne és nem is volt. Arcade! Ok?

Mint az autósokban az Undercover (ott is volt pár ember akinek nehéz volt felfogni, de semmi gond).

Igen a véleményedet mondtad el, csak éppen tévhitben.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

highlander15
Nyasgem!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

ez a játék még árkád szimulátornak is harmatgyenge.ha csak a gép irányítását,és a fegyverek kezelését egyszerûsítették volna le,akkor azt mondom,hogy ok,egy egész látványos,egy délután alatt végig tolható,a mai igényeknek megfelelõ játék.de az,hogy egy gépre fel lehet tenni 250db rakétát,ami a vízen,levegõben,és földön lévõ célokat egyaránt lelõvi,plusz még vagy 50 "AA" rakétát az akokra baromság,hogy az ember lefordúl a székrõl.látszik rajta,hogy ezt is a konzolos társadalomnak készült.azok közt is a 6-12 éves korosztálynak.én a demo-val elkezdtem játszani,de a "küldetés" kb felénél meguntam,és töröltem is a géprõl.a kiadott verziót letölteni sem vagyok hajlandó,nemhogy megvenni.én egyébként,nemtudom feltünt-e annak a pár gyíkarcnak,aki beszólogatott,a magam véleményét mondtam el,mivel ez egy fórum,ahol el lehet mondani a véleményünket,és nem biztos,hogy a vélemény nyílvánítás azt kell hogy jelentse,hogy dícsérek egy halál unalom játékot orrba-szájba.most is azt mondom,hogy akinek ez tetszik,az játsza!!legalább nem kell beírni cheat-eket a végtelen lõszerre,és életre,mert a lõszer nem tud elfogyni,lelõni meg nemtud az ostoba A.I..játszátok csak nyugodtan.kb 1 hónap,és ez a topic is halott lesz,mint a legtöbb mostani "húúúú de jó játék" topicja.mert egyszerûen rá fog unni mindenki.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

SötétBarom
Te vagy az az ember, akit zavar, hogy az Xwing sorozatban volt hang nem, hiszen légüres térben nem terjed...

Dzsízász.

SötétBarom
Errõl a játékról jutott szembe, hogy lassan kéne csinálni egy freespace 3-at :)

remus500
Hali ! A HAWK -nak a mentéseit hol találom ?

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

ewuk
én játszádiból programozni szoktam c-ben, szal az ilyen gagyara 5éveseknek való szimulátorokkal ne vagizz.
highlander15
Tényleg rohadt jó,hangulata,grafikája,játékélmény fantasztikus!Érdemes kipróbálni!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

gfreak
ostoba

Racism is a weapon of mass destruction!

FlyHigh
Nekem is most már ki kéne próbáljam, túl sokan mondták már, hogy iszonyat jó. Pedig az elsõ infók után úgy voltam, hogy még bottal sem fogom piszkálni.<#vigyor0>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Persze hát ez nem véletlenül lett ilyen, nagyközönségnek szól, nem egy rétegnek akik mindenféle botkormányok között maximális realisztikusság mellett akarnak repülõzni. Az meg a másik, hogy ebbõl így szép pénzük is lesz.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

highlander15
Ezért a kijelentésedért agyonütnélek!

davidka003
Az nem tûnt fel, hogy ez nem szimulátor, hanem árkád játék?
Nem mindenki vágyik arra, hogy maximálisan realisztikus legyen, valaki csak simán lövöldözni akar egy jót.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

elitehun
Jó volt az elõzõ multis móka :D
robotnyk
/facepalm
Prince23
Vazze egy egy ÁRKÁD akció-repülõs játék. Mégis mit vártál tõle?

Üdv Mindenkinek!csak annyit akarok mondani,hogy ahhoz képest,hogy mennyi munka fekszik ebben a játékban,ahhoz képest egy nagy kalap sz@r!!totálisan irreális a repmodeltõl kezdve,a fegyverekig minden.kár volt kiadni ebben a formában.a Lock On,és a Falcon veri minden téren.aki viszont szereti az ilyen,commodore64 bonyolúltságú játékokat,az játszon vele bátran!!jó szórakozást hozzá!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Prince23
Egyébként a zuhanó mód csak is az assist módban érhetõ el, ezzela ctrl-el.

Barny
Helo...tudnatok adni nkm magyar hamachi servereket(ip)?:)thx

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Freddycom
Aztán a stallból vissza is kell hoznod a gépet, stabilizálnod kell.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

kifli
próbálj meg zuhanni...
nyomd az s betût (vagy amin neked a lassítás van) egészed anndig amíg elnem kezdesz zuhanni, illetve ha felhúzod az orrát akkor méghamarabb zuhanni fogysz
én most vagyok egy olyan pályán, ahol ezt a bal ctrl-os módot kell használni. azt írja jobb oldalt, hogy "practice a stall". na de mit kell csinálni? csak oldalról látom a gépet, szóval azt sem tudom, hol vagyok. a módból kivenni nem lehet.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

elitehun
Végre megvan :D Nagyon állat játék lett
elitehun
Az valamelyik gomb kikapcsolja a rendszert (talán az ERS) és így ki tudjuk kerülni a rakétákat
Prince23
Nem feltétlenül. Menj fel a magasba , és zuhanó repüléssel csináld meg. (épületek közé)

amúgy van egy lopakodós, F-117-es pálya, ahol már kifejezetten kell hazsnálni az alt-ot.

balee4
biztos erre gondoltok? ez a 13. Tokyio pálya utáni rész..., itt az assistante módot kell használni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kifli
ilyenkor nem avatkozik be annyira a gép pl így tudsz zuhanni, meg azt a trükköt betolni hogy felhúzod a gépet belasítod átesel és hátbakerülöd így az ellenfeled...
robotnyk
az az assistance off mód. az ers más. arra jó, hogy assistance on módban mutat egy követendõ utat bizonyos esetekre, pl épületek között lévõ célpontokra, vagy ahogy írták egyel lentebb, rakéta kikerülésére.
Prince23
Úgymond tudunk stratégiázni, pl raksi kivédése szempontjából jó.

DJ Skyline
bal ctrl-t kell lenyomni, igazából nem jöttem rá mi a lényege. :D egy távolabbi nézetbõl látjuk a gépet, és úgy irányítjuk. bár én nem játszom még a teljessel, de a demoban is volt ez a cucc.

balee4
gyerekek mi ez a ERS vagy micsoda amit az Alt-al lehet aktiválni?, a kövi pályán amikor lopakodóval vagyunk kell használni. de hogyan?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
az elsõ izzasztó sztem a Tokyioi pálya volt..., egészen eddig elég egyszerû volt...

robotnyk
most csináltam a ulysses missiont (nem sietek), eddig ez volt a legjobb. mondjuk ezt a fordulatot a sztoriban szerintem mindenki tudta elõre, de ezt így lejátszani nagyon poén volt :)
Firerock
valaki meg tudta már csinálni a JAVELIN nevezetû pályát?tiszta ideg vagyok már mert nemtudom hogy mit kell csinálni,kilõttem már mindenkit az útból te azok a köcsögök csak nem mozdulnak

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

van sg-nek saját hamachi szobája HAWX-ozni, mert mi most vaguynk 4-en egy kis TDM-ezésre.

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

davidka003
Ja oké. Amúgy nekem tetszett a játék.
Sokan fikázzák, mert túl arcade, de szerintem meg pont ez a jó benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
Nektek se müxik a hamachi?

davidka:
az uccsó map egy epilógus.
18+1 a pálya.