Múltkor,amikor részeg voltam..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picizöldfül
vége lett bnõmmel a kapcsolatom,akit a legjobban szerettem,és szeretem a mai napig is..😞(((

Mor3llo
<#eljen><#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ThisZip
hideg tej legjobb ellenszer másnaposság ellen

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Rockynhooo
akkor yo buli vot 😄 én csak 6 sört ittam meg 3 páleszt de yo vot xd aztá hazaértem liter tejet lenyomtam így aránylag most yol vok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

dogfish
thx

fuu paszmek, depekurtam... 17 long island osszesen, plusz weed, meg egetett is volt boven. most meg faj a fejem, de nem baj, amint kitisztul a kep meselek
whiskeyman
heyyy...HBD

mikor iszunk?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

dogfish
thx (:
Scottt
HBD

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

dogfish
szulinapom 😛
LaszloLedzenyi
LOL

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ThisZip
hopp nemszóltam, felraktam vmiféle Java programot és eléggé elk*rta a gépemet, mostmár a vonal helyett látom a smile-t.... <#zavart1>

toysoldier
milyen vonal? :|

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

2 osztálytársam is volt, azt mondták jó volt, de nekik ez volt eddig a leglightosabb tábor, mert az elõzõ 2 tatai tábor az mindent visz 😄

ThisZip
mi a fene ez a függõleges kék vonal, amit annyian kezdtek el használni????

toysoldier
<#eljen>

miért mi lesz? 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

dogfish
en ma leszek, az tutko 😄
toysoldier
még nem voltam részeg <#wow3><#wow3>

zolo
Az egész terület legsarkában található a sportpálya, és amellett van ez az új rész.

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Jah 😄D Aszitettem a Challenge parkról volt szó :$

Bicó...Volt Bicófalva vagy mi.. 2 nap, és jöttek bmx-esek ezerrel. Elég jól nyomták.
A pool, hát méretet nemtok mondani mekkora, elég mész, backflipet tudtak kifelejövet csinálni belõle. Egyik végén jó magas fal, amire fölteszik a biciklit. Szakszerûen nemtok írni róla, mert nemvagyok benne abban a világban. Elég szépen csinálták a versenyzõk.

Rockynhooo
én arra gondolok ahova most épült a pool 😊

bardocz
De ez nem a biciklipálya nem?
Rockynhooo
értem. bár az én haverjaim a bico park miatt voltak 😊 de biztos yo móka 😊 egyszer megérné kiprobálni nekem is.

zolo
Aha, tanárunk leszervezte, kipróbáltuk. Fákra kifeszített drótkötelek, pallók, fahidak, falmászás szerû falak, hordók, miegymás, elég hosszú. Felnõttek számára 6 pálya van, amit célszerû sorban csinálni. Elején "tutorial", megmutatják hogy mûködik a karabíner, hogy kell menni a pályán hogy ne ess le(elég magasan van a fákon a pálya), és mikor ezzel végeztél, onnantól mérik az idõt.
1. óra 2500 Ft, utána megkezdett órák 500Ft. Érdemes egy délutánt rászánni, hogy minden végig akarsz menni, mert 1 óra alatt 2 pályát tudtunk megcsinálni. Sokan voltunk na.

Megéri, jó buli, kiképzés, kapaszkodni, egyensúlyozni végig, fenn a magasban 1 darab sodronyon.

Én nem vagyok pezsgõ párti, túl szénsavas, nekem a sör az sör marad 😄D

Rockynhooo
haverjaim voltak aszonták király.

#921 számtalanszor már... sõt nem is rossz alkalmazni .. messze laksz a kocsmátol akkor bekell baszni szépen és otthon ébredsz, felénk ez a teleport.

hunbasser
nekem csak annyira volt osztálykiránduláson,hogy mondták nekem,hogy így leültem csajokhoz a fotelba,és folyamatosan löktem a dumát.az addig nekem is megvan,hogy ott ülök náluk,de arra már nem nagyon emlékszem,hogy olyan sokat beszéltem volna.mondjuk ott nem csak pia volt.

ReaL MaDRid x siempre

Molnibalage
Filmszakadást kinek sikerült már elérnie? Nekem csak egyszer. Utolsó emlékem, hogy ülök az asztalnál és iszok utána másnap az ágyamban ébredtem. Addig nem hittem az ilyesmiben, de úgy látszik lehetséges. Elég fura érzés, mit ne mondjak..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hunbasser
ehh,mi meg most megyünk földvárra,kíváncsi leszek mennyire fogok emlékezni az egészbõl 😄

ReaL MaDRid x siempre

bardocz
Engem oda csak hívtak de nem értem rá.Milyen lett a hely?
Rockynhooo
Sört így elbaszni... 😛 😄

Csillebércen nyílt most extrém sportos park , ott voltál e ?

zolo
Csillebércen voltunk sportáborban , 1 hete értem haza, társaság kifejlesztett két italt 😄DD :
- Sörgõ
SÖr és pezsgõ 50%-ban összeöntve, elég édes, és jósok benne a bubi
- Muti
Jäger kortyokban üvegbõl (min 2-3 korty), és mielõtt elkezded ízlelni iszod rá a 100%-os multivitamint. Jäger keserûség nuku, ellenben finom és jól beüt kb félóra múlva. Min 3-4 kör ajánlott a hatás eléréséhez 😄DDD

Scottt
Micsinátá? Ha olya akkó jöhet privibe

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Casillas
balatonföldváron ittam múlt héten 75,5%-os bacardit, hát nem volt gyenge <#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ilyenkor gyakrabban vall szerelmet az ember😄
gibson9
hát most én talán életem legnagyobb hülyeségét.. :S

Tomászító
nem is 1-et

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

gibson9
És csináltatok már óriási nagy hülyeséget részegen? :S

ThisZip
Menek vizsgaidõszaki búcsúztatóra, majd mesélek! <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Mor3llo
Ha kikap a csapatom, akkor sajna mindentõl elmegy a kedvem 😛 remélem ezért vasárnap örömömben nagyon berúgok 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
én meg a döntõt egy házibuli keretei közt nézem majd 😄 40enen leszünk meccs nézés sörrel aztán party meg bemattulás 😄

én a helyedben úgycsinálnám mint ahogy én fogom ha nyerünk akkor örömömbe azért , ha vesztünk akkor bánatomban 😄

Mor3llo
most csak 3napra megyünk le, a döntõt ott pont megtudom majd nézni vasárnap este...szombat tuti ivás, vasárnap meg majd eldõl.Ha sikerül nyerni, akkor folytatjuk, de ha nem, tuti szar kedvem lesz, akkor nem hiszem h lesz eksön.

Rockynhooo
lesz mozitok haverék most jöttek haza és halottam sztorikat 😄 én meg csüt indulok balcsira 😊

Mor3llo
hétvége siófok<#whatever>

Mor3llo
😄DDDDDDDDD

offkorz
barm :_SDA😄F😄S😄::SA_D

hunbasser
_AS😄?ASDASASSA_

ReaL MaDRid x siempre

redbull0304
Panelba, egy kulcs nyitja az összes lépcsõházat, 1l Johnnie után, nekem sikerült a szomszédos lépcsõházba betévednem... Odáig nem volt gond, míg az ajtóba helyeztem a kulcsot... Nem nyitotta a zárat... Utána jött az ajtórugdosás, k*rva anyázás, mikor meghallottam, hogy egy nõi hang kérdezget, hogy -ki az, ki az?! Erre én még dühösebb lettem, gondoltam –ki a k*rva anyám van a lakásomba... Erõs 5 perc után mérgembe kimentem, és akkor esett le, hogy nem jó lépcsõházba mentem be... Azóta gondolom rettegnek a szomszédok...<#pias>

whiskeyman
rég voltam italos :|

TÉK

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

GhostRider1
<#banplz>

&#9733;

Akk ma Németeknek kell szurkolnod 😄DD

REAL MADRID

LaszloLedzenyi
mákos<#banplz><#banplz><#banplz>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"