Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
fuu paszmek, depekurtam... 17 long island osszesen, plusz weed, meg egetett is volt boven. most meg faj a fejem, de nem baj, amint kitisztul a kep meselek
mikor iszunk?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
miért mi lesz? 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Bicó...Volt Bicófalva vagy mi.. 2 nap, és jöttek bmx-esek ezerrel. Elég jól nyomták.
A pool, hát méretet nemtok mondani mekkora, elég mész, backflipet tudtak kifelejövet csinálni belõle. Egyik végén jó magas fal, amire fölteszik a biciklit. Szakszerûen nemtok írni róla, mert nemvagyok benne abban a világban. Elég szépen csinálták a versenyzõk.
1. óra 2500 Ft, utána megkezdett órák 500Ft. Érdemes egy délutánt rászánni, hogy minden végig akarsz menni, mert 1 óra alatt 2 pályát tudtunk megcsinálni. Sokan voltunk na.
Megéri, jó buli, kiképzés, kapaszkodni, egyensúlyozni végig, fenn a magasban 1 darab sodronyon.
Én nem vagyok pezsgõ párti, túl szénsavas, nekem a sör az sör marad 😄D
#921 számtalanszor már... sõt nem is rossz alkalmazni .. messze laksz a kocsmátol akkor bekell baszni szépen és otthon ébredsz, felénk ez a teleport.
ReaL MaDRid x siempre
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ReaL MaDRid x siempre
Csillebércen nyílt most extrém sportos park , ott voltál e ?
- Sörgõ
SÖr és pezsgõ 50%-ban összeöntve, elég édes, és jósok benne a bubi
- Muti
Jäger kortyokban üvegbõl (min 2-3 korty), és mielõtt elkezded ízlelni iszod rá a 100%-os multivitamint. Jäger keserûség nuku, ellenben finom és jól beüt kb félóra múlva. Min 3-4 kör ajánlott a hatás eléréséhez 😄DDD
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
én a helyedben úgycsinálnám mint ahogy én fogom ha nyerünk akkor örömömbe azért , ha vesztünk akkor bánatomban 😄
TÉK
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
REAL MADRID