1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#1036 ma hajnalban kelltem fel vagy nemis tudom mikor levoltam kotozove +infuzio a kezemben kepzelheted hogy miutan felkelltem nem aludta 1csepet semm a nyakam stb.-m faj azota soha tobbe nem fogok inni nemjo az igy ha nemtok magamrol stb. -
#1035 az kemeny :D hanyszor mondtad azoa, hogy "soha tebbet egy kotyikat sem" ? :)
-
#1034 rendor tartotta a kavehazat mert ott tartottak -
#1033 tegnap nagyon bekurtunk... összetörtünk 4-5 poharat meg üveget a helyen meg mankoval billiárdoztunk xd -
#1032 semmi story nincs? ne maaa` -
#1031 40kg-s vagyok kb. 1palinka fasz tudja mien,2.nak kruskovac likor,3.Vodka,4.,5.,6.,Bambusz volt es persze a tobbire nem emlexek tudom hogy mikor voltam hugyozni akkor es mentem vissza akkor mar nembirtam rendesen menni a labamon fel a lepcsokon majdnem masztam,de hogy hogy vittek le ne kerdezd -
#1030 wtf, mit ittal es mennyit? -
#1029 Na votam es tudjatok mi lett velem az ittalok utan?Korhazban kottetem ki komaban allitolag megbirtam volna hallni en 11ora utan tortentekre nem emlexem haver szt. 2korul vittek be a korhazba a mentok -
#1028 én perpil bevok csiccsentve,szerelmi bánat? i don't know...
-
#1027 lol,en most szombaton megyek szuletesnapra es akkor lesz nagy DURR -
#1026 csak este kezdtem bele, de nem volt nagy durr, ezert sem meseltem. talan ma jobb lesz.. :) -
#1025 lol te kora reggel azzal kezded az nemjo:D -
#1024 fumamilyenpijalas lesz itten kiiirem sziiipen :D -
Gergely22 #1023 Ezt mar belinkeltem par helyre, de szerintem ebbe a temaba esik a leginkabb. Egy vegletekig suta, tompa, szanalmas hazibuli fenypontja:
http://www.youtube.com/watch?v=AooPxt6ab4I -
#1022 na akkó olyat nem iszunk :D -
#1021 hát,van...Estrella Damm,Moritz,jó mondjuk ezeket csak ott Barcelonában csinálják :D:D de ha jól tudom,akkor az Estrella Damm szponzorálja a barcát. -
#1020 ehhe :D létezne Barcas sör én se innék olyat :D -
#1019 löwenbrau...kismünchen söre, elvből nem iszok :D -
CUCLI #1018 (Y) -
#1017 én má az vok itt van astalon 3 dreher 2 löwenbrau 2 ászok én meg mászok xd -
CUCLI #1016 nya. alakuló félben van -
#1015 szerda este van :DD -
#1014 vasárnap este? laza -
#1013 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees indul a vodka-narancs party.. lightosan, oregesen, de legalabb egetett szesz :) -
#1012 be akartam paszni, oszt csa :\ -
#1011 egyedül ittál? nő?munka? vagy egy trip beszámoló lett volna? -
#1010 picit masnapos, faj a fejem, de 8deci spirit utan azt hiszem ez varhato is volt... -
#1009 fel liter, mozog a klaviatura -
#1008 harmadik poharka -
#1007 ugyan mar, egykor en mar olyan aranyos leszek, hogy csakna :D -
#1006 nagy semmi elmesz aludni es reggel felkelsz nagy fejfajassal:D
de keszits elo Panadol extrat az majd segit rajtad
:DDDD -
#1005 na, en most elkezdtem a vodkat nyalogatni, lassuk mi lesz :D -
#1004 én meg elmentem italozni, a többit ki lehet találni -
#1003 hat ott is ahova en mentem ott is szakad megvettuk a piat amit elotte kiprobaltunk es elmentunk a piacterre meginni utana meg baszkodtunk meg az allomason kb.1orat vartuk a buszt -
#1002 itt meg esik , mki beleszarik mindenbe így sztem otthon maradás de még pia sincse otthon. -
#1001 Én ma mentem volna valami koncertre,csak annyira meg vagyok fázva,hogy hagyom a picsába :\ -
#1000 és tek -
#999 yo neked : \ -
#998 ahol bort fogunk zabalni a haverokkal -
#997 na megyek ma estere bebaszni a szolo balba