Múltkor,amikor részeg voltam..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Asztal alatt töltés és no problem 😄DD Tequilával többször, meg borral is ment a dolog 😄DDD

http://flickr.com/photos/zolika90/

Rockynhooo
be is jutottunk mert volt elrejtve még táskába , aztán két haverom kitöltötte mindig pohárba dugiba, 3. haver meg leszarta aztá gyors lemarták és végleg elkültek... megyünk lefele és haverom ilyen aranyos fejjel rámnéz: "lehet ki kellett vna tölteni pohárba.." mondom lehet.. A_S😄_A:SD_A😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
azigen... nem voltatok cinkek akkor,ááá 😄

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
"étterembe is rántott hússal jártok?" hangzott el a kérdés mikor tök természetesnek hittük hogy dobozos sörrel münk be egy helyre xd

nandorb
szasz dogfish😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

dogfish
lelekben veled 😊
nandorb
majd meglatom,mert en ellege gyorsan leszoktam hajtani az italt

hunbasser
az fasza lesz 😄DDDDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

nandorb
en ma befogok baszni aztan holnap delutan suli megint.....
majd messelek hogy telt az sg-en ha meguszom bunti pont nelkul akkor naon jo lesz😄

Rockynhooo
grat 😊 én ma 3-4-5 sört iszok haverokkal.

Picizöldfül
sikerült ma a Rutin(jármûkezelési vizsgám)!! Ma tuti K.O...rem lesz beszámolóm😄

Rockynhooo
ilyen ez... én most voltam egy feszten , 4 nap alatt 3an akartak megverni... de aztá egyikbõl se lett semmi.. csak egy söröm bánta me mikor havert meglegyintették akkor kiverte csávo a kezembõl :S
másnap meg egy 14 éves punk gyerek akart megverni de hát azt kiröhögtem 😄

gibson9
ON: Múltkor, amikor részeg voltam (tegnap este, ma hajnal 😄) belénk kötött egy "túrista" úgy hogy egy szót nem szóltunk neki. Kérdezte hogy mit szólunk be neki, meghogy egyedül lever minket. Egyébként a mellkasomig ért a srác és még mondta is hogy 16 éves, de lezúz 😄 Meg hogy menjünk be vele a sötétbe és, akkor megöl XD Jól kiröhögtük a szerencsétlent, de aztán jöttek a 2 ajtós szekrény haverjaik, és már õk is megakartak verni 😄 Na aztán végül elmentünk, mert nem akartunk már balhézni. Meg valószínûleg már mi húztuk volna a rövidebbet így hogy megsokasodtak.

gibson9
Tényleg így van... Én amikor szakítottam a 2 éves kapcsolatommal, akkor 2-3 hétig sírt nekem telón, hogy mennyire szeret és visszaakar kapni, meghogy örökre vár rám.. -.- hát 3 hét után megkúratta magát az elõzõ párjával, de persze a srácnak csak ennyire kellett exnõm. Aztán már megint én kellettem neki 😄 4 hónapos "szünet" után újra összejöttünk, de csak 3 hétig tartott 😄 Csak a megszokás miatt jöttünk megint össze.
Ha valami elromlik, azon már az esetek többségében nem lehet segíteni.

offkorz
ez ígyvan

Mor3llo
<#eljen><#eljen>
Mellesleg azt mondják, ami egyszer nem mûködött, az máskor sem fog.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

dugott egyet kettõt, rájött, hogy mégis te kellenél, rajtad áll, hogy visszafogadod vagy sem😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Picizöldfül
mondjuk tegnap eléggé szétcsaptam magam.. sok "zöld" és pia társaságában.. volt róka is..szar vót:S😄

Picizöldfül
szerintetek?

Picizöldfül
1 hete egy hogy vége lett a bnõmmel,találtam mást, sokat buliztam,barátaim segítettek tök nem volt az eszembe..aztán jött egy csaj,az szó szerint megerõszakolt😄 de nem élveztem úgy az egészet ahogy kellett volna...és most a volt bnõm hív hogy jólenne beszélni( õ dobott ki..)

dogfish
22-en jottem vissza :c

de ugy tunik, h szeptembertol otthon maradok. a lakast sikerulkt elintezni, mar csak fix, vagy felig fix melo kell 😊
Dunára le,haverok lenn, tûz égett, pia töménytelen mennyiségben. Hogy hogyan voltam képes feljönni a Dunáról magam sem tudom, viszont kerültünk egy nagyot... reggel észreveszem bugyim sehol. Párom horkol. Anyám elküld boltba, sétálok, szédülök... út szélén ott hever a bugyim. Gondolkozok. A buli jó volt, biztos a szex is ... 😄

whiskeyman
há' Dogfish koma, Bp-n tartózkodsz-e? Mikor iszunk már egy jóat?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Brolly
hát nekem tegnap szokásos full volt, ami érdekes, az az hogy elhagytam a kib telefonomat:@ oylan hajnal 1-2 között eljöttünk lementünk a helytõl olyan 150 méterre lévõ pincénkbe, szívtunk bort, aztán attól tovább még vagy 100 méter suli alatt voltunk nem sokáig legalábbis én nem, esés a farmeromon lévõ foltból ítélve volt, pedig nagyon nem emlékszem rá, mindegy, ma nézem nincs meg, visszamentem nézegettem csörgettem, egy jó pár ideig kicsöngött, de vagy a 20. hívás után már nem kapcsolható...:@ ja és ma búcsú volt ott ahol voltunk tegnap az a legdurvább, hogy haver is elhagyta a telóját neki is kicsörgöt és õ se találta, pedig nem nagy búcsú és végigmentem csörgetve de kuss volt szóval jó kérdés, nah egy mínusz, de még mtuer hátra van, örülni fog..:/

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

dogfish
nekem nem sikerult, csak a fejfajas... olcso vodka :cc
Rockynhooo
én tegnap lájt , de majd ma extra xd

Mor3llo
btw, csúnyán be is basztam

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
akkor már 3an vunk 😄

Mor3llo
csatlakozom 😊

dogfish
btw, ma csunyan be fogok baszni 😄
dogfish
decemberig eselytelen, de thx 😊
megértelek<#vigyor3>
hát remélem hamarosan lesz benne részed

dogfish
aaaa, nekem ugy nem kell
rauntam mar arra, hogy "gyere baba, mokazzunk egy jot"...

par hete megertettem, hogy mi a kulonbseg szex es szex kozott, azota csak szerelmbol csinalom / csinalnam 😊
ezen könnyen lehet segíteni...kapj el vmi leányt egy bárban... <#idiota>

dogfish
en mar azt sem tudom, hogyan kell 😊
és milyen jó is az<#hehe>

dogfish
az csak 21 folott ajanlott 😄
whiskeyman
hívd fel és csapjatok egy szakítás utáni szexcsatát 😊

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Scottt
Házibulej.
Uff,mászni nem tudatm.
Behánytam fürdõszobába
Tnap úgykisuvickoltuk haverom házát 4en maradtunka 20fõbõl akik nem hagytuk ott..
De mi rendet raktunk,tisztább lett a lakás mint mielõtt szülõk elm,entek😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bandee1987
17 long island??? az igen

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

offkorz
szar az egész 😄SA😄S:

offkorz
néha jobb ha meggyûlölöd,bár,nemmindig megy ez.:|

Rockynhooo
<#eljen>
legszarabb...

én inkább gyorsba meggyûlõltem:S

aztán most két érzés megy:

- GYÛLÕLÖM
- SZERETEM
szal kurvaszar😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

offkorz
könyebb hogyha találsz valami új kiszemeltet akiért küzdeni kell,meg nagyon érdekel és akkor nem foglalkozol a volt nõvel ennyi.inni nemjobb rá meg ilyenek

Rockynhooo
2 hete még én is így voltam h nem kell más csak õ csak õ... aztá jött egy kavarás egy csajjal új kiszemelt stb és már nem is bojgat.. bár egy ideig télleg nagyon gané :|

háháhá😞

nah akkor már ketten vagyunk:S

én ittam rá
nemjobb😄 buliztam nemjobb:S faszomivan:S

Rockynhooo
én is mindig így voltam ezzel meg vok is, aztá mindig jön vki más akire ha elkezdessz hajtani akkor már nem fog érdekelni az elõzõ...
amúgy pia nem old meg semmit de azé verjél rá egy 10 sört <#eplus2><#idiota>

ThisZip
Valamelyik filmben volt az, hogy a nõk olyanok mint a villamos, ha elmegy az egyik jön a másik! <#idiota>

ajánlom, h menj haverokkal sörözni, vagy buliba, és tombold ki magad! 😉

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Picizöldfül
és nincs kedvem inni se rá😞