Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/photos/zolika90/
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
majd messelek hogy telt az sg-en ha meguszom bunti pont nelkul akkor naon jo lesz😄
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
másnap meg egy 14 éves punk gyerek akart megverni de hát azt kiröhögtem 😄
Ha valami elromlik, azon már az esetek többségében nem lehet segíteni.
Mellesleg azt mondják, ami egyszer nem mûködött, az máskor sem fog.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
de ugy tunik, h szeptembertol otthon maradok. a lakast sikerulkt elintezni, mar csak fix, vagy felig fix melo kell 😊
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
hát remélem hamarosan lesz benne részed
rauntam mar arra, hogy "gyere baba, mokazzunk egy jot"...
par hete megertettem, hogy mi a kulonbseg szex es szex kozott, azota csak szerelmbol csinalom / csinalnam 😊
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Uff,mászni nem tudatm.
Behánytam fürdõszobába
Tnap úgykisuvickoltuk haverom házát 4en maradtunka 20fõbõl akik nem hagytuk ott..
De mi rendet raktunk,tisztább lett a lakás mint mielõtt szülõk elm,entek😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
aztán most két érzés megy:
- GYÛLÕLÖM
- SZERETEM
szal kurvaszar😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
nah akkor már ketten vagyunk:S
én ittam rá
nemjobb😄 buliztam nemjobb:S faszomivan:S
amúgy pia nem old meg semmit de azé verjél rá egy 10 sört <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
ajánlom, h menj haverokkal sörözni, vagy buliba, és tombold ki magad! 😉
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)