1196
illuminált állapotban szép az élet :)
  • GanXstaZoleeWrk
    Itt semmi extra nem volt kb fél3ig képben vagyok utánna meg fél4kor szundi, annyit ittam amennyi pont eleg volt :) egyebkent még 1 pohár se tört el pedig sokan voltunk, látszik hogy öregszünk... :)
  • MR ME
    lol :D
    az a szar h nem nagyon emlékszem :D de bátyám haverja oltott elvileg h felhívott az otthoni telefonon h pisti az és beszélgetett velem
    énmeg gecire nem vágtam h ki ő :D
  • Rockynhooo
    mer mi vot? :D

haverom azzal szorakozott h elhajlított minden tálcát a helyen ahol voltunkA_SD:A_S:D
  • MR ME
    lol :D
    legalább nem csak én vesztettem el a fonalat, csak én itthon, az gázabb mert bátyámék és az ismerősei láttak :D
  • Rockynhooo
    én is bebasztam mint a szar.. állítolag 5-6 üveget eltörtem .. 2re emlékszem .. de aszonták állat voltam.. foci indulokat énekeltem meg csaptam az asztalhoz a sört meg locsoltam meg törtem.. nem sok van meg .. jah meg egy kanadai csajjal smároltam xd
  • MR ME
    énis, nem is kicsit, ma meg mesélik a dogokat :/
  • Mor3llo
    csatlakozom.beittam.
  • MR ME
    hát nekem a tegnap este eléggé kiesett :(
  • Narusco
    még józanodás van, vagy mér nem írtok ?:D
  • Rockynhooo
    jah én is 24.-e óta mindennap 1 vagy 2 kivételével... de lehet ma is lesz kis sörözés ,aztán holnap szilveszter majd jön a tisztulás.
  • MR ME
    jah ne is mondd 24óta minden nap volt szeszelés, most is jönnek át haverok sörözni, holnap meg szilveszter, utána asszem átalszom a hetet :|
  • Picizöldfül
    én az egész téli szünetet végig ittam asszem 1-max 2 nap kihagyásával..kezdek fáradni,de holnap szilveszter:D
  • Rockynhooo
    holnap indul a buli mkinél :D bár nálam 1 hete tart :| de ma rápihenek a holnapra..
  • whiskeyman
    nem is gondoltam, hogy akkora, mert csak a bárpultig jutottam el :DDDD

kicsit drága a póker :|
  • GanXstaZoleeWrk
    Jó a billiárd rész is fent :)
  • whiskeyman
    Reklám nélkül...

Ez a Morrison's 2 alias Süss fel nap.
    Minden nap 17-21 között 500 Ft mindegyik!! koktél. Holnap megint megyünk, szóval semmi jóra nem számítok :DD
  • hunbasser
    azmávad :D
  • Rockynhooo
    szombat lenyomtam 2 meccs alatt 12 sört 24.én meg szülinapom lehet akkor lefog menni 15-16 is xd
  • smith09 #1058
    e nélkül bocsi....
  • smith09 #1057
    Hogy mit csináltam ittuk a sört és a whiskeyt és ezt is előadtam :
    http://www.youtube.com/watch?v=ypNCMnrz03s&feature=related
  • pinnacle
    Jah és a hazajutás még homály, mivel 4-en egy házba lakunk, igy elméletileg eggyütt jöttünk haza, de 2-en esküszünk, hogy taxival jöttünk, egyikünk határozottan állítja, hogy BKV-val, negyedik társunk pedig nem emlékszik:D
    A többiek azt mondták, hogy gyalog indultunk el, de én emlékszek egy merci taxira, de annyira határozottan állítja a másik fasz, hogy BKV-tunk hogy már nem tudom:D
  • pinnacle
    huhhh, hétvégén, karaokés kocsmás napot tartottunk, koktélakcióval, 1.et fizet 2-t kap cimszóval. Hááát videók alapján rekonstruáltam az este egyrészét. Háát... asztalon léggitározva karaokézni, majd billy jean-re jacksonosan csúszkálva hátrafele (esetlenül siekrült) :D Végülis 12k-t hagytam ott én. A számlát ma megtaláltam a kabátom belső felébe, háát az egész társaság 75k-t költött:o Végülis stimmelt, mivel én pl simán 10k-nál álltam meg. Végignyaltam a koktéllapot:)

jah és találtam 3 telszámot a gatyám zsebébe:) 1-ik a hely száma, másik kettő lányé, de nem emlékszem semmire:D
  • simirizsa
    Nem akarsz mesélni ezekről a helyekről ?:D
  • hunbasser
    hát végülis nekem is,szoktam bp-re járni
  • Coco
    nekem jöhetnének a pesti címek :D
  • bardocz
    Mégis hogy éri meg nekik,így is 100%-os hasznuk van a pián,ne viccelj már.Pár ezres üvegekből 2-4cl-ért kérnek 300-500-at,hát hogy a picsába ne érné meg nekik.
  • whiskeyman
    hát sajnos csak Pesten tudok :D
    csak azt nem értem, hogy éri meg nekik :|
    de a komám felvilágosított... ugye 9-ig a belépő is ingyenes, tehát iszol 500-é koktélokat, utána is maradsz és továbbra is fogyasztasz..persze a normálisabb emberek, nem úgy, mint mi, hogy 9-re már beszélni sem tudsz annyira elkészültél
  • Casillas
    háddegeci
    ha valaki tud ilyen helyet Egerben, ne féljen megosztani, akár 520 forint is belefér :D
  • whiskeyman
    néha
  • nandorb
    lol,egyutt mentek pialni?
  • whiskeyman
    előtte 1 héttel meg 8 zombie koktélt sikerült magamba folytani :|
    este 10-től semmire sem emlékszem, ahogy kulabácsi sem :DDDD
  • whiskeyman
    hát most le fogsz köpni, de 500 Ft-ba :DDDDD

minden este 5-től 9-ig 500 Ft minden!!! koktél
    hát így kell kicsi pénzből nagyon bekúrni
  • nandorb
    te azt hiszed hogy az vagyok? a haver felrakott a netre kepet amire nem emlekszem hogy volt stb. meg a kepen laccodik is hogy nem latok
  • Coco
    hát erre nem lennék büszke
  • dogfish
    jova` fiam, hoztad a formad :D

(laza serci momentan)
  • Casillas
    az mondjuk gecidurván hangzik, de kipróbálnám :)
    mennyibe fájt egy ilyen koktél?
  • zolo
    Metaxától és Absinth-tól külön-külön is hányok, de így együtt gyilkos kombó :DDD
    Régebben néztem Zombie-nak receptjét, enyhe rummérgezés az egész :DD (had ne mondjam hogy 4 cl Porto magában is ütős :D)

Minden tisztelet hogy ezeket beküldtet xD

(ha koktél akkor mohito^^)
  • whiskeyman
    hát csütörtökön ismét sikerül bemákolni :|
    2 sör és 2 pálinkára sikerült ráküldenem egy Flaming Lamborghini koktélt, majd erre 2 zombie koktélt

este 11 után történt dolgokról nem sok emlékem van

Flaming Lamborghini koktél:
    1 cl Grenadine szirup
    2 cl Sambuca
    2 cl Metaxa 5*
    1 cl Galliano
    2 cl 80%-os rum
    meggyújtják...szívószállal kűdeni befele, közben fahéjjal szórják
    és hogy a végén legyen is íze, még egy feles 60%-os Absinthe jár a pohár aljára
  • nandorb
    most volt a haver azt mondta hogy ott pofoztak hogy terjek eszhoz de mint aki meghalt volna ugy nemreagaltam akkor hivtak a mentoket
  • dogfish
    haaat, koma... ha ennyit pial az ember, bezony elofordul. nalam is volt infuzio, filszakadas, eleg kemeny mas/harmadnap, etc, etc.

konkluzio: nem kell annyit inni :)