Múltkor,amikor részeg voltam..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
te almodsz ugye?

Uh apamat 10-evvel ezelott megalitotta a rendor es azt mondta neki hogy full reszeg ne hajtson meg minden de a rendor volt az aki itas volt...

Meg szerintem ejszaka nalunk nem nagyon jarnak a rendorok,azok felnek mert ha veletlenul mafiost allitanak meg az kepes kinyirni vki.-t

A baratnom faszija es fekete jeep-t lefrocskolt es az szal kiserte es az egyik sarkon neki szaladt es betorte a gepeket...ja es nem volt annyi akart adni 100eurot de ez nem akarta elfogadni hanem a rendort hivta...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
lofaszt,ha halgatod a zenet meg meg 2-en allandoan dumalnak akkor nincs baj akkor van a baj mikor mindenki halgat..

89
haverodtól meg életre eltiltanám a jogosítványt

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
az ilyenek végzik fára csavarodva...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

nandorb
normalis vagy kurwa draga a taxi meg azis hogy 15kmtert azert nem olyan olcso taxival...

GanXstaZoleeWrk
gratulálok a haverodnak hogy 100-110el repkedett, királykodás megy piásan de nincs 5k egy szaros taxira mi?

GanXstaZolee#2709

nandorb
tanaroktol kezdve mindenkin latszott az hogy bevot baszva...en alig hallottam vmi. az ittal kiutotte a hallasomat...
Az egyik tanart akit orokosen basztatunk felmegyek a balkonra es lekuldom hogy tancoljon es erre epp lemegyunk latom o is alig szedi a labat a lepcson...😄DD
megfordultam 3sec-re es erre eltunik hat mondom szep...oszt hagytam a faszra...elmentem tovabb inni...2korul leleptunk kocsival az egyik haver az is ivott allandoan 100-110el nyomta,az elott az egyik haverja megyunk a kocsihoz es az utcan baszkodnak erre aszongya lehanylak ne szorakozzal oszt jokat hanyt az utca kozepen...

nandorb
oh miota nem iszol?

MR ME
nem iszunk alkoholt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hunbasser
jajdehogynem 😄ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

nandorb
tegnap volt a balagasom es mivel voltak szponzorok ingyen volt a pia,mindenki bebaszott...
Akarkit lattam 1-2italt fogott a kezeben...
De latom tik januar ota nembasztatok be hat ez baj...

Picizöldfül
nem Flying Hirsh(ezt a hirst nemtom hogy kell leírni vmi német szó,az is egy koktél,ha jól tudom jager az alapja)

Scottt
Annyira nemvoltam részeg ne tudtam volna kiolvasni(najó 5percig bámultam az itallapot😄)
De oda Flying volt odaírva😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

whiskeyman
Olyan nincs, hogy Flying Lambo...
Flamming van 😊

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

MR ME
én egyre több mindent tudok meg amire eddig nem emlékeztem :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

GanXstaZoleeWrk
nállunk még az se 😊 bár tán itt ott kiöntöttem töltés közben (jégeres kémcsõves okosság) valamit de még fel birtam törölni szóval semmi ko 😊

GanXstaZolee#2709

BADE
nálunk sem volt törés,de sajnos pár mûanyag poharat felborítottam ill. leejtettem
Az újévi koccintásnál is a többiek öntögettek nekem össze egy adagot😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Picizöldfül
fú corvin tetõn voltunk bulizni,de a hazaút nincs meg😄 Tipikus teleport😄 Mondjuk 3tól ittunk másnap reggelig..:S

Scottt
Whiskey: Néztem tegnap direkt törzshelyünkön a koktélbár árlistáját,és csak valami Flying Lamborginit találtam ez ugyan az lenne mint a Flaming?
1200ft:S
Meg 1k a beugró bár az rendes szórakozó hely😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

MR ME
jah nálunk se volt pohártörés, mondjuk ez lehet annak köszönhetõ h mûanyag poharak voltak 😄

GanXstaZoleeWrk
Itt semmi extra nem volt kb fél3ig képben vagyok utánna meg fél4kor szundi, annyit ittam amennyi pont eleg volt 😊 egyebkent még 1 pohár se tört el pedig sokan voltunk, látszik hogy öregszünk... 😊

GanXstaZolee#2709

MR ME
lol 😄
az a szar h nem nagyon emlékszem 😄 de bátyám haverja oltott elvileg h felhívott az otthoni telefonon h pisti az és beszélgetett velem
énmeg gecire nem vágtam h ki õ 😄

Rockynhooo
mer mi vot? 😄

haverom azzal szorakozott h elhajlított minden tálcát a helyen ahol voltunkA_SD:A_S😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

MR ME
lol 😄
legalább nem csak én vesztettem el a fonalat, csak én itthon, az gázabb mert bátyámék és az ismerõsei láttak 😄

Rockynhooo
én is bebasztam mint a szar.. állítolag 5-6 üveget eltörtem .. 2re emlékszem .. de aszonták állat voltam.. foci indulokat énekeltem meg csaptam az asztalhoz a sört meg locsoltam meg törtem.. nem sok van meg .. jah meg egy kanadai csajjal smároltam xd

MR ME
énis, nem is kicsit, ma meg mesélik a dogokat :/

Mor3llo
csatlakozom.beittam.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

MR ME
hát nekem a tegnap este eléggé kiesett 😞

még józanodás van, vagy mér nem írtok ?😄

Rockynhooo
jah én is 24.-e óta mindennap 1 vagy 2 kivételével... de lehet ma is lesz kis sörözés ,aztán holnap szilveszter majd jön a tisztulás.

MR ME
jah ne is mondd 24óta minden nap volt szeszelés, most is jönnek át haverok sörözni, holnap meg szilveszter, utána asszem átalszom a hetet :|

Picizöldfül
én az egész téli szünetet végig ittam asszem 1-max 2 nap kihagyásával..kezdek fáradni,de holnap szilveszter😄

Rockynhooo
holnap indul a buli mkinél 😄 bár nálam 1 hete tart :| de ma rápihenek a holnapra..

whiskeyman
nem is gondoltam, hogy akkora, mert csak a bárpultig jutottam el 😄DDD

kicsit drága a póker :|

GanXstaZoleeWrk
Jó a billiárd rész is fent 😊

GanXstaZolee#2709

whiskeyman
Reklám nélkül...

Ez a Morrison's 2 alias Süss fel nap.
Minden nap 17-21 között 500 Ft mindegyik!! koktél. Holnap megint megyünk, szóval semmi jóra nem számítok 😄D

hunbasser
azmávad 😄

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
szombat lenyomtam 2 meccs alatt 12 sört 24.én meg szülinapom lehet akkor lefog menni 15-16 is xd

smith09
e nélkül bocsi....
smith09
Hogy mit csináltam ittuk a sört és a whiskeyt és ezt is elõadtam :
http://www.youtube.com/watch?v=ypNCMnrz03s&feature=related
Jah és a hazajutás még homály, mivel 4-en egy házba lakunk, igy elméletileg eggyütt jöttünk haza, de 2-en esküszünk, hogy taxival jöttünk, egyikünk határozottan állítja, hogy BKV-val, negyedik társunk pedig nem emlékszik😄
A többiek azt mondták, hogy gyalog indultunk el, de én emlékszek egy merci taxira, de annyira határozottan állítja a másik fasz, hogy BKV-tunk hogy már nem tudom😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

huhhh, hétvégén, karaokés kocsmás napot tartottunk, koktélakcióval, 1.et fizet 2-t kap cimszóval. Hááát videók alapján rekonstruáltam az este egyrészét. Háát... asztalon léggitározva karaokézni, majd billy jean-re jacksonosan csúszkálva hátrafele (esetlenül siekrült) 😄 Végülis 12k-t hagytam ott én. A számlát ma megtaláltam a kabátom belsõ felébe, háát az egész társaság 75k-t költött:o Végülis stimmelt, mivel én pl simán 10k-nál álltam meg. Végignyaltam a koktéllapot😊

jah és találtam 3 telszámot a gatyám zsebébe😊 1-ik a hely száma, másik kettõ lányé, de nem emlékszem semmire😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Nem akarsz mesélni ezekrõl a helyekrõl ?😄

PS3 ID: kolb@szman

hunbasser
hát végülis nekem is,szoktam bp-re járni

ReaL MaDRid x siempre

nekem jöhetnének a pesti címek 😄

bardocz
Mégis hogy éri meg nekik,így is 100%-os hasznuk van a pián,ne viccelj már.Pár ezres üvegekbõl 2-4cl-ért kérnek 300-500-at,hát hogy a picsába ne érné meg nekik.
whiskeyman
hát sajnos csak Pesten tudok 😄
csak azt nem értem, hogy éri meg nekik :|
de a komám felvilágosított... ugye 9-ig a belépõ is ingyenes, tehát iszol 500-é koktélokat, utána is maradsz és továbbra is fogyasztasz..persze a normálisabb emberek, nem úgy, mint mi, hogy 9-re már beszélni sem tudsz annyira elkészültél

Casillas
háddegeci <#wow2>
ha valaki tud ilyen helyet Egerben, ne féljen megosztani, akár 520 forint is belefér 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

whiskeyman
néha

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

nandorb
lol,egyutt mentek pialni?