Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uh apamat 10-evvel ezelott megalitotta a rendor es azt mondta neki hogy full reszeg ne hajtson meg minden de a rendor volt az aki itas volt...
Meg szerintem ejszaka nalunk nem nagyon jarnak a rendorok,azok felnek mert ha veletlenul mafiost allitanak meg az kepes kinyirni vki.-t
A baratnom faszija es fekete jeep-t lefrocskolt es az szal kiserte es az egyik sarkon neki szaladt es betorte a gepeket...ja es nem volt annyi akart adni 100eurot de ez nem akarta elfogadni hanem a rendort hivta...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
GanXstaZolee#2709
Az egyik tanart akit orokosen basztatunk felmegyek a balkonra es lekuldom hogy tancoljon es erre epp lemegyunk latom o is alig szedi a labat a lepcson...😄DD
megfordultam 3sec-re es erre eltunik hat mondom szep...oszt hagytam a faszra...elmentem tovabb inni...2korul leleptunk kocsival az egyik haver az is ivott allandoan 100-110el nyomta,az elott az egyik haverja megyunk a kocsihoz es az utcan baszkodnak erre aszongya lehanylak ne szorakozzal oszt jokat hanyt az utca kozepen...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Akarkit lattam 1-2italt fogott a kezeben...
De latom tik januar ota nembasztatok be hat ez baj...
De oda Flying volt odaírva😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Flamming van 😊
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
GanXstaZolee#2709
Az újévi koccintásnál is a többiek öntögettek nekem össze egy adagot😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
1200ft:S
Meg 1k a beugró bár az rendes szórakozó hely😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
GanXstaZolee#2709
az a szar h nem nagyon emlékszem 😄 de bátyám haverja oltott elvileg h felhívott az otthoni telefonon h pisti az és beszélgetett velem
énmeg gecire nem vágtam h ki õ 😄
haverom azzal szorakozott h elhajlított minden tálcát a helyen ahol voltunkA_SD:A_S😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
legalább nem csak én vesztettem el a fonalat, csak én itthon, az gázabb mert bátyámék és az ismerõsei láttak 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
kicsit drága a póker :|
Ez a Morrison's 2 alias Süss fel nap.
Minden nap 17-21 között 500 Ft mindegyik!! koktél. Holnap megint megyünk, szóval semmi jóra nem számítok 😄D
http://www.youtube.com/watch?v=ypNCMnrz03s&feature=related
A többiek azt mondták, hogy gyalog indultunk el, de én emlékszek egy merci taxira, de annyira határozottan állítja a másik fasz, hogy BKV-tunk hogy már nem tudom😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
jah és találtam 3 telszámot a gatyám zsebébe😊 1-ik a hely száma, másik kettõ lányé, de nem emlékszem semmire😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
PS3 ID: kolb@szman
csak azt nem értem, hogy éri meg nekik :|
de a komám felvilágosított... ugye 9-ig a belépõ is ingyenes, tehát iszol 500-é koktélokat, utána is maradsz és továbbra is fogyasztasz..persze a normálisabb emberek, nem úgy, mint mi, hogy 9-re már beszélni sem tudsz annyira elkészültél
ha valaki tud ilyen helyet Egerben, ne féljen megosztani, akár 520 forint is belefér 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.