Múltkor,amikor részeg voltam..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
nem olyan reszegen de mit csinaljon az aki messzebb lakik?
pl. budapestre mez kocsival es nemtom en debrencenben laksz,akkor mit csinalsz ittal es kocsival vagytok?5en veled egyutt es nincs hol aludnotok akkor okoska mond mit csinalsz?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

GanXstaZoleeWrk
http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/elete_volt_a_rali_tragedia_a_tokoli_repteren/2101997/

Nem tudom már melyik hirnél olvastam hogy a sofõr elszaladt az eset után, és a majdnem lincselést is itt írták rá kell keresni google valahol biztos fent van.

GanXstaZolee#2709

89
erre a rallys hírre kíváncsi lennék

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

GanXstaZoleeWrk
Te szerencsétlen kit érdekel kivel hova jársz ha az idióta haverod és miután jogsid lesz te is részegen elütsz valakit aki egy életre megnyomorodik vagy meghal? Ki a faszt érdelne kik vagytok biztos hogy ugyanazt kapnátok vagy még rosszabbat mint a vétlen, lásd utolsó rallys baleset hol majdnem meglincselték a sofõrt, szóval csak hajrá 45kg banda szánalom.

de inkább azt kívánom csak hogy ilyen mint te és a haverjaid boruljanak be valami árokba részegen legyen 1-2-3 8 napon túl gyógyuló és a sofõr mehet a kaptárba köcsögnek.

GanXstaZolee#2709

tehét RLÉSZEG VOLTAM na, amugy igy tényleg szé paz élet bazzeeeeeeg PARTIPARTIOARTI

mivel hogy a topik cime az hofy EÉGESU VOLRAM ami most vaghyunk ezérzt nm lhet az ha drogoztál

nandorb
illuminált állapot lehet az is mikor vki. bedrogazik?

foxpal
Hát izé én suliba haverokkal ittunk csütörtökön.. le is buktunk 😛

cenobite
Én egyszer belepisáltam egy sütõbe. Használaton kívül volt - mármint a sütõ- , de mindegy. Meg egyszer telefonkönyvvel kitapétáztunk egy telefonfülkét és reggel a rendõrök ébresztettek és ki kellett fizetnem egy vagon büntetést, mert elõzõleg kb. 4en zsúfolodtunk össze, de én ott aludtam. Hát ilyesmik voltak anno. 😊

gamertag: kenobita

89
jóóó...azért ne szerbezzük már le határontúli magyarjainkat, legyen akármilyen flúgos 😄
mondjuk érdekes, h õ sem nagyon tiltakozott ez ellen 😄

kommersz
kisbaratom
vicces tortenetek ittasan
nem arrol van szo hogy segglyuk vagy es igy vezettek ittasan
meg ugy szoval te vagy egy szerencsetlen.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Hogy ez mekkora egy seggfej

nandorb
hm... tik kezdtek itt ciganyozni allandoan a ciganyokrol megy minden topicban a duma,mintha nemtom en az a cigany szo nelkul nem lehetne kibirni,olyan noob-os csapat vagytok komolyan...

whiskeyman
így van...hulljon a férgese

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

kommersz
nincs para
itt a hetvege
beul egy reszeg vezeto melle
es nincs gond😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

MR ME
ne aggódj, nincs benne cukor
am jah, de má kezdem megszokni h gecibuta szegény...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

whiskeyman
Kezd nagyon idegesítõ lenni ez az idióta szerb gyerek...

kommersz
😄SA😄:AS.dsa
korrekt
😄

MR ME
😄DDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

whiskeyman
Szépen beszélj már te takony
Mi a fasznak írsz egy magyar fórumra, ha cigányozol minket???
Nincs szerb fórum? Maradj inkább azon...

MR ME
így van!

nandorb
hat kotve hiszem hogy faluban jarnak a taxik meg a rendorok...

kommersz
menjel iggyala bandaddal ,aztan menjetek haza az uton ahol nincs se rendor,csak taxik😊

leszarjuk a magyarázkodásodat, szerintem.

nandorb
nem ugy gondoltam nem bandam van de vannak ismeroseim akik nem ugy verekednek hogy lebaszunk egyet ennek oszt annyi,hanem a vegso esetben 1verekszik ha nem megy beszal a masik nemugy mint a ciganyok kessel meg csak akkor mernek ha legalabb 5-en vannak...

kommersz
csapatban jarnak ugy nincs baleset
ezt akarta mondani😄SA😄:SAD:SA

89
te most fogyatékos vagy? vagy sikerült elinni az agyad? (mondom ezt másnaposan 😄 )
attól még h nem vagy cigány, még "cigánykodhatsz" a "bandáddal"...

hunbasser
márpedig ez a "kis lófasz vagyok,de van bandám" dolog eléggé cigányos volt... azok szoktak ilyeneket mondani. nem azt mondom ezzel,hogy cigány vagy,csak azt akarom mondani,hogy ezt nem kellett volna,mert ez az õ szokásuk.ha keménykedni akarsz,akkor ne bandával keménykedj,hanem magaddal.kis nyuszi az,aki egybõl a bandához rohan.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
baszdmeg,most nehogy azt mondd már,hogy általában a fulljózanok okozzák a baleseteket,mert akkor lehidalok gecc :|

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
amúgy nem testsúlytól függ,ez csak egy téves mende-monda...

ReaL MaDRid x siempre

nandorb
ciganyok vagytok tik ott magyarorszagon oda figyelje miket beszelsz...felenk nem elterjedtek a ciganyok annyira mint nalatok...

Inkább ez a baj:
"45-50kgs vagyok a magasagomhoz nagyon keves 169cm", de féjjé geci mert csapattal járok...
Cigányszokás.

MR ME
ja persze nézzük a statisztikát és akkor kiderûl h a józanok sokkal veszélyesebbek mert több balesetet okoznak mi? szívbõl kívánom neked h szálljatok el egy kanyarban és törjétek tk-ra a verdát, utána majd észheztértek

MR ME
nándi te meg egy akkor fasz vagy most komolyan!
"1-2ora kozzott hetkoznap hajnalban csak a taxi-sok mennek...meg tudod megvan az hogy mennyit iszol meg hogy birj meg azutan vezetni..."
ja meg a gyalogosok akiket az ilyen balfaszok szoktak elütni mint ti, az meg jónagy baromság h ha keveset iszol blablabla, a reakcióidõd ugyanúgy csökken
de majd ha karambolóztok akkor talán rájössz, énmár ûltem haver mellett amikor lekaptuk a suzuki elejét egy parkoló autón mert figyelmetlen volt, hidd el nem jó móka!
a legnagyobb bajom meg az h még vhol büszke is vagy rá h részegen vezettek, és az ilyen balfaszok miatt halnak meg álltalában azok az emberek akik semmirõl nem tehetnek...aki iszik az vagy ne menjen kocsival, vagy söfõrszolgálatra igenis legyen pénze bazmeg, ennyi felelõsségérzetetek legyen már!

MR ME
féjjé geci nándi bekeményít

nem véletlenül nem szabad ittasan vezetni, én sem azért nem teszem mert rendõr, hanem mert van bennem annyi hogy nem kockáztatom a saját/más életét. uramisten, hogy lehet így hozzáállni a dolgokhoz mint ahogy te teszed? szánalmas vagy ember, nem rossz dolog az a halálbüntetés... sosem vezettem ittasan, egyszer gondoltam arra hogy megihattam volna 1 sört, mert nem találkoztam rendõrrel, nos... még aznap megállítottak, és szondáztattak. akkor eldöntöttem, hogy soha nem fogok alkohol után vezetni. ha például tudom, hogy még vezetnem kell, simán meg tudok lenni alkohol nélkül úgy, hogy körülöttem mindenki iszik. mellesleg nem is ülnék be ittas sofõr mellé

nandorb
meg nincs jogsim es nem hajtok ennyi, most kb. 2het mulva kezdek el tanulni C -kategoriara...

5w0rdf15h
Adja Isten hogy egyszer elkap a yard és bezárnak pár hónapra, majd ott megtanulod hogy mi a felelõsség és ha iszol NEM vezetsz.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
Nehogy bebizonyítsd már itt hogy részegen vezetni normális...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
megha eppen talalkozunk akkor nemhinnem hogy nekem lenne pl. bajom hanem neked,en ilyen nagy bandaval jarok...,

😄DDDDDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kommersz
elege szanalmas hozzaallas
es ennyi idosen mar kinohetned ezt a "iszok vezetek,de gecire meno vagyok" dolgot

tudod csak egyszer utkoznel es meghalna miattad/miatatok valaki sosem tudnal megbocsatani magadnak.

Elottem is irtak taxi,vagy valaki nem vezet vagy ha ilyen segglyukak vagytok ha isztok akkor nem szabad innotok.

nandorb
uh nemfogunk talalkozni...1000:1 az eselynek...megha eppen talalkozunk akkor nemhinnem hogy nekem lenne pl. bajom hanem neked,en ilyen nagy bandaval jarok...,nem muszaj hogy ottlegyen de nem mindig a reszeg ember okozza a bajt hanem eppen az ellenkezo...Eppen az unokatesomrol veszem a peldat aki ivott de normalisan hajtott es aki vele szembejott az ment neki mivel ivott inkabb nemhivta a rendort hanem fizzetett a masik baromnak,aki nekiment...Van rengeteg barom aki nemtud manapsag hajtani...
Nem eloszor lattam mar olyan esetet amikor mas olyan dolgot csinal ami szabalytalan es pl. 7x ugyanazt megusza mert nincs semmi bizonyitek ellene...

ha egyszer a gyerekemnek bármi baja lesz egy ilyen fasz miatt mint te meg a haverjaid, akkor az biztos, h. többet nem fog felkelni...

Felelõsség baszod, nem magadat ölöd meg, hanem a másikat. Érdekes módon a baráti társaságommal mindig meg tudjuk oldani, h. egyvalaki nem iszik...

egyszer lenne vmi koccanásom vagy bármi egy részeg fasszal😊 Adjaisten😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nandorb
uh toled vettem kolcson hogy meg iszok addig a te eszed parologjon utana majd vissza rakom ha fog meg kelleni...

kommersz
neked nem sok eszed van

nandorb
1-2ora kozzott hetkoznap hajnalban csak a taxi-sok mennek...meg tudod megvan az hogy mennyit iszol meg hogy birj meg azutan vezetni...szal ha nem gyurud a kemeny italokat hanem csak a sort akkor meg esznel vagy...meg az a test sulytol is fugg... pl. hogy en sovany vagyok kb. 45-50kgs vagyok a magasagomhoz nagyon keves 169cm-re engem konyebben megfog,de viszont az egyik haverom kb. 190cm-s es 110kgs hat o nala mar pl. 1uveg wiski sem uti ki,az mellett siman raul a motorra es lemegy kb. 30km-t.Azt mondja a multkor hajnaban kurwa hideg volt itassan elment a rendorok mellett motorral...megse alitottak...
no de tudjatok azt is hogy az a szerkenytyu ami meri a kozlekedo auto sebesseget is ki lehet cselezni...
Mentunk 1x az egyik tanarunkal haza vilagos nappal,at megyunk a hidon es lent mindig varnak az emberekre...na athaladjuk es a tanarunk jol megtapossa egyenes uton 100km-re a 80 megengedett helyett egyszer csak a tavolban meglatja a kovetkezo rendorkocsit akik megint radaroznak,na hirtelen lefekezzett picit szal sebbesseg vesztes alatt a kamera cucc bezavarodik es ez altal sokkal kevessebet mutat...

hunbasser
nem az a lényeg,hogy mennyi rendõr van,hanem hogy a barom spanod részegen bármilyen kárt okozhatott volna... mondjuk ha 110-zel megy,meg jönnek vele szembe kb 60-70-nel akkor egy frontális ütközésben simán okozhatja 4 ember halálát...

ReaL MaDRid x siempre

nandorb
most iszogatok,de mondom hogy a rendorokbol ejjel nagy ritkasag van ha lat az ember egyet,azt csoda

89
most ez hogy jön ide? az utolsó mondataidat nem is értem...már ittál?

kommersz
szerintem te ne igyal.