Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éjszakain én még csak azzal a pár c kategóriással találkoztam akiket már íram,meg egyszer egy hajléktalan nõ meg férfi verekedtek buszon😄
mondjuk egyszer sikerült haánynom egyet éjszakain,következõ buszt jó sokáig vártam😄
holnap kelek reggel hatkor,megyek airsoftozni,kifáradok,de lehet elmegyek még este kcosmába,már rég voltam😄 kiváncsi vagyok mi og velem történni,ha nem hányok akkor már jó,szerintem teleiszom majd magam olcsó 90ft-os fröcsel😄
Valahol érden vagy arrafele lehet valami buszgarázs, mert a sofõrök rendszeresen keltegettek és tessékeltek le a buszról érd és pest között a semmi közepén (hunyorítva lehetett látni a városi fényeket).
Na onnan hazafele (gyalog) volt pár érdekes. Egyszer megpróbáltam BKV buszt stoppolni, aki lazán elütött volna, úgyhogy vágtam egy akciófilmes árokbavetõdést.
Egyszer lestoppoltam egy robogóst, de nem nagyon akart elvinni, pedig nagyon gyõzködtem.
Továbbá sikeresen stoppoltam egy távoltási buszt, ami legalább bevitt pestre.
A legjobb az volt, amikor 3-an aludtunk el a buszon (én, 1 másik srác, szintén kolis, de nem ismertem, meg egy csaj, szintén nem ismertem). Pánikoltak, mondom nyugi, nem az elsõ esetem, menjünk gyalog, 1 óra alatt elérjük a civilizációt. Elindulunk, a koleszos srác elkezd poénkodni hogy mindjárt itt egy budapest tábla. Hát ráfagyott a mosoly az arcára, mert tényleg ott volt 50 méteren belül. Azátn a csaj kétségbe esett, úgyhogy próbált stoppolni, esélytelenül. Megelégeltem, mondom majd én. Jön egy "fény", kiállok elé széttárt karokkal (persze jobb+bal kézfejjel mutatva hogy csak stoppolok). Hát nem rendõr? Igazoltatás, aztán mondták hogy hazavisznek. Bent a kocsiba megszólal az egyik rendõr hogy "kicsit pia szag van". Már majdnem elkezdtem magyarázkodni, mikor a másik srác megszólalt: "jah, zh utáni buli volt" 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
REAL MADRID
Na a sok koleszosról eszembejutott egy. Kocsmázásból mentem vissza a koliba, akkor még minden renden ment, fel a szobába, leülök a gép elé, szobatársak sehol, egyszercsak valami kaparászás az ajtón...Hallgatózok, még mindig...kinyitom az ajtót, egyik szobatársam begurult. De a szoba közepéig! (az van úgy másfél-2 bukfenc). Aztán feküdt hanyat és röhögött. Na mondom irány le piálni, és kitaláltam hogy kérjük 2 decis pohárba a vodkát...Hát kocsmázás után beütött. A koli elõtt ültem, és hol a bokrokat néztem, hol a betont, aztán kitaláltam hogy megyek aludni. Lift nem mûködik...szoba a 10-en. Felmászok (szó szerint) a 10-re, ajtó zárva, kulcs nincs nálam. Lemászok a 10-rõl, odamegyek a portáshoz, kérek kulcsot, mondta hogy ki van adva. Mondom akkor biztos van fent valaki, és megint felmásztam a 10-re. Ott konstatáltam hogy ajtó bezárva, lemásztam, oda a portáshoz. Ezzel el voltam addig amíg haza nem mentek a szobatársak.
Szóval aztán volt ott mindin... igazán a legjobb a hazaút volt, elég közel laktam a buli helyszínéhez, de történtek dolgok bõven.
Elõször nekimentem egy oszlopnak, elkezdtem vele hülye mozdulatokat csinálni, aztán lefeküdtem a földre. Ezután bementem a Non stopba és kértem kenyeret... aztán képen röhögtem a nõt és elmentem. Aztán felhívtam a mentõket a házam elõtt, hogy vigyenek haza, letettem. Visszahívtak, aztán azt hazudtam hogy találtam valakit aki hazavisz. Aztán még valami pasival leálltam beszélgetni, megkérdeztem, hogy õ részeg-e, monta nem... ezekbõl persze csak képekre emléxek😊 Nagyon jó volt😛
kevertem minden szart mindennel. jéger, rá bor. akkor még magamnál voltam. aztán nyomtam rá vodkát is, ott kiesett a kép éjszakára, hajnalról voltak legközelebb haldoklós emlékképeim. Ja, nagyon szar dolog egyébként, hogyha kurvára kiütöm magam, nem tudok hányni. Órákig fetrengek rohadt erõs hányingerrel, és várom, hogy elmúljon.
reggel mesélték, mit csináltam.
Fetrengtem a fûben, meg rohangáltam a fák között órákhosszat, és közben ordibáltam, hogy Where's the dragon??? I wanna kill the dragon! I will slay the dragon! I'am the dragonhunter! Meg ölelgettem a fákat, és beszélgettem velük. Természetesen mindezt angolul. "Oh man, the trees are lovin' me!" Soha nem beszéltem még ennyit, ilyen folyékonyan angolul xDD Csak arra a részre emlékszek, amikor hátravetõdtem, és a padba vágtam a fejem, na az még 1-2 hétig fájt -.-
Hát, azót nem iszok. 1-2 üveg sör a max, alkohol meg úgy általában csak az íze miatt :p
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
telehánytam az utolsó metrót majd nyugodtan, hangosan kívántam jóéjszakát a többi utasnak és rágyújtottam 1 cigire^^
a barátomék kerítését kirugtam, de csak helyreakartam igazytani és hát így sikerült...
/inaktív/
majd kimenni a hóba csapatni kocsival full részegen
defekt
majd kerékcsere közben még piálás
akkor már csak a puttonyban tudtam hátul feküdni (Caddy)
haverom 5 perc alatt ismét defektet csinált
akkor lezártuk és otthagytuk a kocsit
aztán haza gyalog majd ott a fodrász haverom vágott hátra a hajamba egy
RF -et
másnap erõsen gondolkodtam,hogy miiiivvvvaaaannn.....
REAL MADRID
na mindegy
mondták az elsõt sosem felejti el az ember...hácc ezzel vitatkoznék<#idiota>#idiota>
REAL MADRID
TÉK!<#eplus2>#eplus2><#pias>#pias><#finom>#finom>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az az igazság, hogy bealudtam mikor szaxi volt <#zavart2>#zavart2>
Szeressük a zacskós tejet
egyetlen gondom mindig, hogy a fél óra haza út alatt, állandóan hív a természzet, mondjuk annyiból jó, hogy legalább nem tudok elaludni...😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿