Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha-néha be-be csöngettünk ide-oda...de az utolsó háznál valamiért, kicsit máshogy viselkedtünk, talán már az alkohol jótékony hatása miatt...
Meztelenül felálltunk a kerítésre és az egyik komám, mindenáron cukrott szeretett volna venni <#idiota>#idiota>
Mi meg üvöltöttük, hogy sászforinté dzsísákkóra éxtráá 😄DD
Reggel kaptunk a pofánkra, hogy mit képzelünk :SSS
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ilyen volt nálam is, csak én nem vigyorogtam, hanem kómásan néztem ki a fejembõl, de hasonlóan otthagytak 😄
jó a vodka, csak inni kell hozzá vmilyen kisérõt
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amúgy még voltegy,utazok haza kocsmából buszon,fejemen nagy vigyor,és bután nézek ki az ablakon,erre odajött valami cigány gyerek,és elkezdett szövegelni valamit,de anyira lesartam mindent,hogy a gyerek hagyott a picsába inkább miután semmire sem reagáltam😄D
jah meg haverral leültünkl út közepére meditálni,de mivel ülni nem tudtunk,így inkûbb feküdtünk😄D
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
aert vicces, h sok sztori masokkal ismegtortenik, mikozben azt hiszed, h ilyen nincs meg a vilagon se...
kozepsuli vege fele az ors vezer teren pialtunk valami lepusztult helyen, ahol nem vizeztek a bort annyira. utana felszalltunk a hevre csak ugy, mert miert ne 😄
utazunk kb 40 percet, megerkezik a kalauz es kerte a jegyet. termeszetesen nem volt nalunk, ki a franc gondolkozik el ezen akkor, ugyi? leszallitott minket, mi meg nem problemaztunk kulonosebben. a baj csak az volt, h ez volt az utolso hev, amit akkor meg nem tudtunk es eselyunk sem volt, h bp-re visszajussunk bkv-n. no, varunk a hevre, jonnek a cigok es kerdezik, h mi a heret csinaluk itt. felvazoltunk a sztorit, mire kozlik, h bukta, nincs hev. elkezdtunk parazni, h most mi lesz, jol beszrtunk a nepektol es elindultunk visszfaele nagy magabiztosan, mondvan nem jon hev. tevedtek, volt meg egy 😄 kb fel meteren mulott a dolog :c
visszafele stoppal, az is erdekes volt.
leirnam, de indulok buliba 😄 (thx god, its friday)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Nos, a buli ott kezdett el elfajulni, amikor már a terasztetõ ereszébõl ittuk a bort. Aztán a házigazda kosarzni akart...labda híján egy cserepes virággal zsákolt. :SS
Úgy 4 óra felé járt az idõ, amikor az egyik komám, beszökött a garázsba, mi persze rácsuktuk az ajtót. A probléma ott kezdõdött, amikor megtalálta bent az akksis fúrót és nekiállt fúrni a vas garázsajtót...közben üvöltve, hogy KIFÚÚÚRLAAK 😄DD
De a szomszéd hamarabb jelent meg az ablakban és hát csúnya szavak kiséretében adta tudtunkra, hogy már késõ van 😄DDDD
Amíg a srácok kint szenvedtek, én bent szkreccseltem a Csendes éj címû karácsonyi bakelit lemezzel :SSSS
Az igazi botrány akkor volt, amikor megnéztük a felvételek, amiket készítettünk és a házigazda kétszer is leverte a videólejátszót, ezzel együtt a falat is...ja és persze vadiúj parketta volt rakva, amit persze összebasztunk...:SS
sry, hogy ilyen sok lett
azóta csak mértékkel 😊
gyalogolva, néha futva megtettem kb 10 km-t (Ráckevétõl Szigetszentmártonig)sehol semmi de aztán végre egy benzinkutnál megkérdeztem, hogy hol a faszba vagyok 😄, megmondták a frankót, aztán 500 ért hazavittek 😊
mondjuk utólag belegondolva, biztos nem szálltam volna be idegen kocsiba , de akkor így láttam helyesnek, fiatal srácok voltak meg egy csaj, átérezték a problémám😊
#70: en tuti beprobalkoztam volna a jardoknal 😄
#71: valakit telibe talalt a roka? xD
Én nem vagyok piálós típus, egy józan ész nemártXD
* Hegyalja fesztiválról hazafelé, épp egy hídon gyalogoltunk amikor egy másik haver leordított a lentlévõknek, hogy itt vagyunk, majd lehányt a hídról<#eplus2>#eplus2>
reggel nem emlékeztek rá, h h kerültek oda, mit ittak,stb. de a mama ugatva vágta be az ajtót, és érdeklõdött,h ki sz@rt a fürdõkádba? 😄😄😄😄😄:😄😄😄D:😄D:
Koncert után 2 üveg borral ment, az egyiket megitta aztán feldobta egy tetõre, miután ez megvolt a másikat is feldobta a hülye😄 csöpögött az eresz rendesen<#hehe>#hehe>
"Kirándulás": miután minden pia elfogyott, annyira magába zuhant, hogy majndem felakasztotta magát bánatában.
Ugyanezen a "kiránduláson": éjjel kiment sz*rni az utca közepére<#vigyor>#vigyor>
-neagódj srác,1 óra múlva én is így nézek majd ki!
vicces volt😄
aztán elrángatott a terem másik végébe, a sarokba...h ott várjam meg...mindjárt jön...elment én meg rögtön elmentem arrébb...és már mással társalogtam 😄
nem forditva kellett volna? 😄
de felmerul a kerdes: tan volt valami, amiert fel kellett oltoztetni?<#vigyor2>#vigyor2>
#39: ezek meg jozanul is bevallana egy-egy ember <#hehe>#hehe>
LoooooL <#taps>#taps><#taps>#taps>
Haveromék:
Lehuzott sliccel ment haza.
Azt hitte tud repülni, pad tetejéröl megprobálta,nem sikerült.
Lan partyn szétverte a saját monitorát 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
reggel kiderült hogy niytva volt a kapu-.-