1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#311 szerintem sem yo, és csak nagy vonalakban hasonlít a sör ízéhez. -
#310 kőbányai az vizezett szar -
ba32107 #309 az alkoholmentes sör szar és egyáltalán nincs rendes söríze szerintem -
#308 heineken
borsodi,kőbányai :P -
gyuri12 #307 de tőle, aki 12 éves.
bár,úgy is kérdezhettem volna,hogy "minek iszol azt, ha ihatnál normálisat is?"
kevés benne az alkohol,nem hinném,hogy nagy kárt okozna.
melyik a legjobb sör? (amstel) -
#306 azt kérdezted az alkoholmentes sörnek mi értelme van... -
extramagascsaj #305 aki vezet, az ne igyon szeszt -.- ennyi
igya le magát a sárga földig, úgy h mozdulni se tudjon...nyugodtan...csak utána ne üljön volán mögé -
gyuri12 #304 mama2 12 éves,szerintem nem megy vezetni...
-
#303 mondjuk aki vezet de szereti a sör ízét annak yo ... -
gyuri12 #302 de annak mi értelme van? azt terhes nők isszák-.- -
ba32107 #301 Lehet, hogy akkor épp nem történt baj, de történhetett volna. És ha jól emlékszem, kidöntöttetek pár útjelző bólyát, vagy mit.........ez is károkozás.... -
ba32107 #300 "Egyszer átúsztam egy úton(Azt hittem folyó)"
-
#299 "szvsz nem okoztak mégcsak egy kiskutyának se kárt azzal, hogy részegen vezettek"
az csak a szerencsén múlott, nem is kell ezt kimagyaráznod, teljesen felesleges... -
#298 Már miért szarnám le? Ha leszarnám én is piásan vezetnék, mint sajnos elég sok soffőr...
Magyarázd ezt azoknak a f_szoknak, akik piásan ártatlanokat ölnek meg...
-
#297 Nem értesz egyet de leszarod az egészet. Úgy látszik jónéhány ember nem fogja fel hogy a közlekedés nem nfs.... -
#296 Hali!
Olvasgattam itt az irományomra a reakciókat, ezekre reagálnék:
1. A hevrjaim nem tahók, szvsz nem okoztak mégcsak egy kiskutyának se kárt azzal, hogy részegen vezettek, persze ez nem azt jelenti, hogy egyetértenék azzal, hogy ittasan vezetni, jó ---> sőt épp ellenkezőleg.
2. Lassan 3 éve van jogsim és életemben nem vezettem még részegen (egyébként ezen okból kifolyólag lassan 3 éve nem voltam részeg se)
3. Az estet kb 16 éves koromban történt (7-8 éve) ---> fiatalság bolondság, mégegyszer tuti nem ülnék be részeg mellé...
4. Azért jónéhány olyan dolog van, ami "nagyobb bunkóság", mint az ittas vezetés
5. Nagyon jó a topik, jókat vigadok rajta
6. Csak egy haverom vezet ittasan, és a jogsiját már 2szer elis vették,szted hatott vmit?
7. Még egyszer hangsúlyozom, NEM értek egyet az ittas vezetéssel!!
-
#295 Egyszer miután kellemesen kirelaxáltam magam az út közepén.Elindultunk[4en húztak én csak vihorásztam összevissza],hogy megyünk haza útközbe elhaladtunk az álllatkert mellett.Én meg mindenáron bemásztam volna má' kb a kerités felén jártam amiko a többieknek leesettm, hogy nem vagyk ott[elmentek hugyozni mondták relaxáljak az úton]nagy nehezen lerángattak.Megyünk tovább befagyott tó mindenki mondta óvatosan beszakad.Én leakartam köpni a tavat aki beszólt.Csak túlnagy lett a lendület és egy fejessel érkeztem.Kirángattak nagy nehezen, mire hazaértem kopogtatni lehetett a farmerom úgy megfagyott:/
Máskor egymással bírkóztunk, hogy én iszom meg a maradék pálinkát neked nemszabad te túl ko vagy hozzá.Én ittam meg:)
Villamoson biciklizés,székről leesés.
Egyszer átúsztam egy úton(Azt hittem folyó) -
extramagascsaj #294 na én meg nemsokára indulok a sok illuminált ember közé -
#293 Pedig direkt "egybubisat" vettem -
#292 biztos a sok bubi :) -
zotja #291 ügyes vagy -
#290 Volt már, hogy azt sem tudtam hogy jutottam haza....az volt a legdurvább...ja és ne igyatok pezsgőt!!! egy éjjel benyomtam egy üveg unicumot, 2 sört, meg 1 liter pezsgőt...másnap meg nem bírtam felemelni a fejem az ágyból -
Coco #289 :DDD -
#288 Nem én vótam -
#287 sokszor elhangzott már nálunk is:
"többet nem iszok.........de kevesebbet se" -
Miskolc88 #286 Én kb 4 évesen nagymuteréknál ittam egy nyelet páleszt és kinyitottam az ablakot és orditottam vagy 10 percig hogy :"Ittam pálinkát,Ittam pálinkát xD" -
zotja #285 ez áll az elsőhelyen bravó -
#284 Segítség, lehugyoz a faj! -
Rundstedt17 #283 lol idióta állapot:D.nem csoda hogy én még sosem voltam ilyen szar állapotban -
extramagascsaj #282 na erről meg az jutott eszembe, hogy spanom enyhén illuminált állapotban úgy gondolta, hogy még jó lenne szívni egy kicsit...jó is volt biztos...mert azt hallucinálta, hogy egy fa kergeti -
#281 még adjál neki tippeket:D -
extramagascsaj #280 ne szarjál be...nem szegedi vagyok -
#279 cask nem tisza-gyöngye :O
mert beszarok ha szegedi vagy :D
-
#278 ejnye fiacskam...
nem az a buli a dologban, h ki mennyit tud inni, vagy mit. nem, nem. vannak bezony vicces storyk is, ellenben az kevesse erdkefeszito, h ki mit csinalt hugyozas kozben.
leulhetsz, egyes -
#277 +fav -
#276 Haverom meg berakta a a hűtőbe a TV-t meg minden elektronikus tárgyat amit talált :D
reggel kérdezem hova lett a TV??
őő asszem azt épp hűtöm xD -
#275 lol még írta is ,hogy szégyelli magát és többet nem akar inni , nem mintha büszke lenne magára -.-' -
#274 azok a jók -
#273 kedvemre való topik,szokásos közhely duma lesz:ha elkezdenék mesélni másnap délbe tudnám befejezni:)
na de egyet így kezdésnek:tavaly nyáron nagy baráti társasággal szülinapi buli egy nyaralóba,az még megvan hogy kellő mennyiségű viszki+sör+atom kerás cigik után táncolok a hangfalnál,aztán már csak annyi hogy 3 játékbabával átkarolva ébredezek másnap délben,mellettem mindenki földön és káosz a fejekben... -