Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A múlt héten pénteken elmentem az osztálytársaimmal Homoródra egy osztálybulira. 13-an voltunk + még 2 évfolyamtárs csaj. Tudták hogy én még nem voltam megrészegedve ezért egész héten azt mondogatták hogy majd hétvégén leitatunk.. Hát ez nekik össze is jött 😊 Pénteken délután 4-re mentünk ki a házhoz és én már 7-kor részeg voltam. Megittam egy csomó sört, szilvapálinkát, valamilyen konyakot, a többire már nem emlékszem. Mikor megrészegedtem akkor kiszemeltem az kisebbik csajszit, õt Rékának hivták és meg akartam dugni 😊 Egész este ez járt a fejemben hogy én õt meg fogom dugni. Ott volt a konyhában, azt hiszem mosogatott, én meg odamentem és a seggét csapkodtam, a melleit fogdostam, de nem pofozott fel, csak annyit mondott hogy menj Zsoltika feküdj le. De én nem mentem.. még óvszert is kértem az egyik osztálytársamtól, de nem volt neki mert nem baszni mentünk hanem inni. Visszamentem bulizni és ott felráztam magamban a sok piát és bementem a mosdóba mert éreztem hogy kell hányjak, de nem kellett. Vártam, de nem jött semmi hányás csak éreztem hogy mindjárt.. Már nem tudtam álni a lábamon és lefeküdtem a WC elé. Innen megszünt nekem a világ... semmire sem emlékszem hogy azután mi történt. Éjfélkor ébredtem fel az ágyban, és lementem a nappaliba. Egy dvd lejátszóról ment a zene hangosan, de mindenki aludt a házban. Nem tudtam hogy mit csinálljak, fájt a fejem is, meg éhes is voltam, kimentem a konyhába kentem egy szelet kenyeret és visszamentem a nappaliba. Mire megettem a kenyeret megjelent Réka hogy nem tud alunni. Már nem akartam szexelni vele, bocsánatot kértem tõle és segitettem neki rendet rakni a házban, õ mosogatott és én játszottam a mobilomon, közben beszélgettünk. Mindent elmondott hogy hogy történt, még azt is mondta hogy a másik csajszit is fel akartam szedni, de neki nem azt mondtam hogy meg akarom dugni hanem csapkodtam a fenekét és hivtam hogy beszélgessünk 😊 Már teljesen kijózanodtam és megigértem hogy többé nem fogok inni. Nem is ittam. Nagyon szégyelltem magam Réka elõtt hogy igy beszéltem vele, remélem megbocsájtott (Réka, ha véletlenül elolvasod ezt a szöveget akkor mégegyszer bocsnánatot kérek). A két következõ napon egy korty sört nem tudtam meginni, csak kólát és ásványvizet ittam. Nem is fogok többet alkoholt inni, nem akarok megint ilyen helyzetbe kerülni.
+fav 😊
Barátnak hobbijára ki szoktunk menni házibulizni, ott nem lehet akkora kárt csinálni, van tábortûz meg kisház😄D Bár volt már olyan hogy kergetõztünk ház körül srác, behányt, következõ körben meg elcsúszott a saját hányásán 😄D Vagy épp a támadó napraforgó le lett fejezve😄DD
http://flickr.com/photos/zolika90/
Haveromnál LAN partyval egybekötött házibuli volt. 3-4 ora körülmár tiszta részeg mindenki, mennék slagolni, budiba , ami 1négyzetméter kb 3-man fekszenek és okádnak felváltva. Reggel én keltem elöször mivel én voltam aleg jozanabb, de még én se voltam teljesen jozan, látom már4-en vannak a budiba és alszanak, az egyik feje a wcbe lóg. Én meg fogtamés ráhuztam a fejire a budit. Észre se vette, okádott egyet és aludt továbbb 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szerintem a bebaszós sztorik addig viccesek, amíg nincs benne ittas vezetés/rombolás/verekedés/saját hányásban fekvés.....
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
...haver már elég sokat ivott(6-7 üveg sör 3-4 mézes pálesz), amikor is egy elég régi ladával pécsrõl komlóra szállítottuk haza a cimboráját:
- 4 Sávoson még pécsen mellénk ért egy autó két fullos csajszi ült benne, az "enyhén" ittas söffõr letekerte, az ablakot és elkezdett társalogni a hölgyekkel menet közben pár mp mulva a lány mutogatott a havernak h nézzen elõre, egy útlezezárás volt elõtte, az mögött meg egy rohadt nagy gödör, szerencsére sikeresen megusztuk ütközés nélkül
- haladunk tovább, soffõr körbe kinál mindenkit cigivel, rágyujtunk (mind az 5en), a cigi felénél járt mindenki, egyszer csak elkezd orditani mindenkivel, h hogy a fenébe képzeljük h mi itt dohányzunk 😄DD mindenki kidobja a cigit.
- Elhagytuk a Pécs táblát a mecsek kanyargós szerpetinjére érve haver szól a soffõrnek, hogy kapcsolja fel a refit, erre a huje lekpcsolta a sima világitást :SSS, nah nagy nehezen megtalálta a kapcsolot igy ujra láttunk mindent.
- Mánfa elõtt (cigányfalu a két település közt) kifogyott a benzin...
Elkezdtük letolni a kocsit az útról, de ez a huje össze-vissza tekergette a kormányt, kivitt két ilyen fehér utjelzõ bolyát😛 Ezután gondolkodóba estünk h hogyan is fogunk mi haza keveredni, ki hivja fel szüleit stb. eközben a sofförsrác kiállt az út közepére és elkezdte kiengedni a sört és a mézest (magyarul oda hugyozott az út közepére)😛
Pár prccel késõbb mit ad isten megjelennek a rendõrõk. Természetesen a közeg pont átrappogott a soffõrsrác "pisáján". Kérdezik kié a jármû, srác jeletkezik, rendõr elõ veszi a szondát a huje csak szívja 😊))) (ez alatt mi a csomagtartóból dobáljuk ki a sörös üvegeket)
Kérdezi a rendõr a sráctól, hogy mennyit ivott erre a srác mondja 2 pikolló sört 😊)), majd megkéri h fújja a szondát ne szivja vagy elviszi vérvételre (parázik a tûtõl) meg is fújja (kimutatja h több az mint amit mondott, erre a srác: 2-3-4 ki az isten számolja. Rendõrök nem tudtak vele mit csinálni (vagy nem akartak, bár asszem ha áll a jármû baszhatják is) elmennek. Közben haver telefonált az anyjának, h jöjjenek már értünk a semmi közepére, ja meg hozzanak benzint is😛PP
Szerencsére éppségben megusztuk. Életem egyik legnagyobb piás kalandja volt😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
am nemtom...en nem szeretek buszkelkedni ha berugok...mert az a baj hogy ha en berugok akkor nagyon berugok... reggel osszeszedem magam es majd storyzok 😄 xD
...
PS3 ID: kolb@szman
Gondolo néha kicsit összekeveredtek a gombok a billen😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
rovidre sikeredett a cuccos de igy is moka vlt, igza nalam 2 fele jar az ido 😄DDdd
1 absolut bennem (asszem citromos) felhigiitva sprite finomsaggal. nyam, ez meg finom is, nem csk aht <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
haverommalm eg a csajaval es es aszonypajtassal voltunk. bevasaroltuk a nedut es eldontottuk, h kurva meleg van, irany a part. no igen, reszegen nem kene frdenin, em valami biytonsagos. ezt bealattuk, igy aztan nem mentunk be nagyon, ennyi eszunk azet van meg igy is 😊
nagy buli volt, meg jetski is volt a dolgban 😄DD eletemben kb haomszor vezettem ilyet, most meg akkorakat borultam, hogy ijajj 😄de jo volt, meg zene is volt szerencsekre volt valami kezdo goa arc aki osztotta az eszt a nagyerdemunek :>] de lehet,h syar volt csak reszegen volt turheto😄DDD
1. Múltkor,amikor részeg voltam..
2. Modellautók
3. Test Drive Unlimited
4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
5. Football Manager
6. Call of Duty 4: Modern Warfare
7. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Megromlott kapcsolatok
10. FORMA1
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ReaL MaDRid x siempre
A türelem rozsdát terem.
meg a gondolatok úgy tünnek tiszták,azán mégis elkezdesz meditáln útközepén😄 és közbe meg akarod gyõzni,hogy nem,nem vagyok részeg,sõt hányni sem fogok 😄DDD
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
én sörbõl kettõt egyszerüen nem tudok meginni,1 után már a feleseknek kell jönnie,vagy valami kisebb ûrtaltalmûúnak pl bor,és akkor hányok😄
(eddig is ittam,de azok nem az enyimek voltak)
most büszke vagyok rám😄
most ááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrg v mostttttttttttt