1196
illuminált állapotban szép az élet :)
  • extramagascsaj
    tessék? nem vagyok drogos -.-
  • Kanál
    nem kéne drogozni :|
  • W B
    közös összeröffenésben benne is lenék... és úgy tűnik tényleg röffffenés lenne a végén.
  • extramagascsaj
    úristenmajdnem szívrohamot kaptam a logódtól :O
  • whiskeyman
    majd a topik nyitója :DDDDD
  • whiskeyman
    benne vagyok :D
  • karajjj
    össznépi lerészegedés... :DDDD
    ki hoz majd haza????
  • Rockynhooo
    egy SG-s ivás tényleg nem lenne rossz :D
  • extramagascsaj
    az nem olyan fincsie...whiskeyt nem lehetne inkább?
  • Skynet723
    Egyszer egy SG-s Ivászatot!! :D

Mondjuk 1 ivóverseny... és az első helyezett nyer 1 üveg Abszintot :D:D:D
  • dogfish
    loaal, ez komoly, 4deci jw is eleg lett voona :D plane 40 prec alatt :c
  • matek24
    nem szerencsére nem az enyém volt:D:D
  • nyamiag #379
    sajat szalagavatom elott probakon 3 deci vodka, mikor vége lett még 3 deci after partyn meg soksok sör, meg beleivas midenkiébe, de ennek ellenére teljesne korrektül lehoztam az estét, még reggel 5kor is ott pörögtem :)
  • Tigristank
    De ez ugye nem a te szalagavatód volt? :D
  • matek24
    Velem a tavalyi szalagavató bálon esett meg egy szép berúgás:) Haverokkal elhatároztuk h iszunk vmi jót így bál elött. Vettünk is egy üveg johhny walkert 3an....aztán leültünk 1 parkba meginni. Valahogy a 0,7l kábé 0,4-et sikerült egymagam elpusztítani egy jo 40perc alatt. Elég jo kedvünk lett ugye:D, így elmentünk még piáért, meg is ittam még 1 dl vodkát és egy sört. Ezután kezdödött a probléma ugyanis én tudtam csak h kell menni a helyszínre:P nagy nehezen megtaláltuk a jó buszt. kb. féluton jártunk oda amikor rámjött a hányhatnék..terítettem is egy jót( elötte ettem 1 burger king-ben elég sokat:D) haveromékkal a buszsoför kitakarítatta a buszt:D:D ezután bementünk a csarnokba ahol a többiek leültettek a nézötéren ök meg elmentek még inni:P elég homályosan emléxem a dolgokra...lehánytam egy öreg nénit..mire szoltak az egyik takarítónak aki mégkért h menjek ki vele a csarnokbol de elküldtem a picsába:D a következö dolog az volt h jön fel a lépcsön az osztályfőnököm és levonszol a bejárat elé..ordibál h kicsapnak meg minden mert iskolai rendezvényen alkoholizáltam...megjelennek szüleim..és hazavisznek...a következö dolog másnap reggel a kanapén ébredek otthon:D hátkb ennyi amit tudok mondani:):):)
  • wander01
    a gin alapbol olyan mintha a Wunderbaum-ot nyalogatnám ami lóg a visszapillantón. valamivel ihatóvá kell tenni :D
  • hunbasser
    meg gin nélkül :D
  • Monoton
    vagy sprite ot ittál tonic nélkül
  • karajjj
    mert fenyőfa illata van :D
  • gyuri12
    akkor sprite nélkül ittam.
  • hunbasser
    ezt most úgy értem,hogy elég a tonic,meg ha még adsz hozzá spriteot is,az már úgy nem túl ütős
  • hunbasser
    tonic,sprite...miért kell így elbaszni a gint? :D
  • gyuri12
    lehet,hogy úgy adta,nem tudom:D
  • fanka93
    és azt tölsd bele egy pohár sprite-ba,na az úgy finom lesz
  • gyuri12
    bátyám barátnője itatott velem gin tonicot,vagy mi a rákot,rohadt finom!:O
  • dogfish
    jáááj, a buvos 18.. anyam borogass :D hallod koma, totalis amortizacio ment vegbe, 2 liter infuzio masnap a rengeteg hanyas miatt :DDDD
  • whiskeyman
    Én a 18. szülinapomra nem teljesen emlékszem...Erdélyben voltunk oszt. kiránduláson. Kb 20.000 Ft-ból 14-en rúgtunk be, úgy, hogy a kocsmában vettük a 3 liter whisky-t, meg jónéhány sört :DDDD
  • dogfish
    jofele :D
    volt nalunk is maraton, de az 54 oras volt... kb a felere emlekszem, lehettem kb 18-19 akkor :)
  • karajjj
    tegnap úgy beálltam, hogy azt kérdezgettem havertól, hogy hogy kell ásítani, mert elfelejtettem :DDDDDD
  • 89
    magyar: Dreher, Ászok még elmegy
    külföldi: Budweiser (cseh), Holsten
  • wander01
    fonyodrol ahol logtunk áthajoztunk badacsonyba egy szép nyári reggel. majd ott reggeli. oké. felcaplatunk félig, kéne kajálni. hol? reggel fél tiz. 1 pincét találtunk nyitva. társaság bemegy, leül. kaja mi van? gulyásleves. jöhet. pia? fröccs ofkorsz. pia előbb kint mint a gulyás. mire kiért, éhgyomorra leittuk magunkat a sárga földig. kajálás, pofaégetés forro levessel, fizetés, indulás. másik pincébe be (dél kb) lugasba leül, 2 kancsó bor és 20 zsíros deszka fokhagymával, pirospaprikával. meg 2 üveg ásványviz. négyünkre. az ötödik fordulo után kaptunk egy ingyenkört. egyikünk leszédelgett wc-re. egy ora mulva került elő mert nem birt sárgát dobni, rá kellett ülnie de bealudt. este hétkor hulla készen indulás. kaptunk extra kedvezményt a teljesitményért. leszédelegtünk a hegyről, hajón hatalmas összeomlás és tengeribetegség elkerülésére tett kisérletek. ja elötte hegylábnál 3 kanna termelői bor... hazavánszorogtunk. tekertünk. ez volt kb 8-fél kilenckor este. másnap délben ugyanebben a pozicioban ébredtünk. kint a teraszon, hintaágyban, müanyagfotelben, szunyogok által szarrácsípve. de nagyon. huu kemény volt.
  • dogfish
    gratula! akkor erre is iszom egy poharral este (Y)
  • extramagascsaj
    én tegnap letoltam 2pohár rosét,1vbk-át, meg 4whiskeykólát...de semmi hatása nem volt...jobb kedvem se lett tőle :/

ma meg keresztelő volt...keresztanyuka lettem, és vettünk egy üveg vörösbort...most azt nyalogatom
  • dogfish
    en ma este leszek ko :)
  • SMACKDOWN18
    bambusz
  • fanka93
    asserossz
  • extramagascsaj
    én meg most iszok egy kis boroskólát
  • dogfish
    lol, gratta :D
  • W B
    én meg a vizet, az egy literes sörös korsomból. :p