Múltkor,amikor részeg voltam..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
_A:SD?_AS😄?AS😄?ASD__AS😄

ReaL MaDRid x siempre

és azt kiabáltad Shakira Shakira !!!? 😄DD

REAL MADRID

hunbasser
eggggenn,volt osztálykirándulás,3 napos...😄

nem történt semmi extra,csak világomat nem tudtam 😄 annyira durván toltam,hogy mondták,hogy álmomban spanyolul beszéltem.

ReaL MaDRid x siempre

kasokaa
volt valaki kaméleonban múlt héten? welcome drink gyanánt rögtön unicum next csúszott le a torkomon, aztán következtek a dupla adagok ugyanebbõl 😄DD. mit ne mondjak, kicsit készen lettem a végére... jó kis buli volt!

Boldog szülinapot!

whiskeyman
Múltkor, amikor részeg voltam...

mék mozsd izs asz vatyog :|

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

fõzés közben a bogrács öntözése <#oooo>

REAL MADRID

Rockynhooo
legjobb ... kezdeni kis pörivel elõtte koccintás esetleg 1-1 sör, aztán kaja, majd aggyad neki 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Picizöldfül
na szal szombaton tartom szülnapom(ami holnap lesz),olyan 15-20embert hívok egy haverom üdülõjébe,kb 20ezró piába,plusz a tagok is kisegítenek,szal bacardi,viszki,rosé bor,pálinka,sör,talán vodka minden mennyiségben,Jah és kb 7 kiló marhalábszárpörkölt bográcsban,hogy az este teljes legyen😉

Tigristank
Te is ott leszel? <#gonosz1>

<#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Várom már.

whiskeyman
most igen, bár én másfél hét múlva asszem mesélek...legalábbis remélem

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Elég sok az off,nem gondoljátok? Kifogytatok a történetekbõl?😞

Rockynhooo
okéé értem 😊 majd érettségi után tesztelem 😄 nem sûrûn ittam még koktélokat, yo mondjuk ez nem egy bonyolult cucc , már ha koktélnak nevezhetõ😄

amúgy ittam párszor Mojitooot, meg Longájlendet, meg talán egyszer pinnyakoládát ^^

Dave00
a bacardi kólát elég sok helyen cuba libre-nek hívják😊 és elég finom is😄

Rockynhooo
most akkor a bacardikóla a cuba libre vagy mi ? 😄

feleseken meg sörön nõttem fel, nem vágom az ilyen úri piákat 😞

tesa, azt úgyhívják, hogy Cuba libre 😄DDD
és még a bacardis üveg hátsó cimkéjén is rajta van a recept XD
icepick16
nem rossz csajok. ha mindig róluk ihatnám az unicumot soha semmi mást nem innék!

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Rockynhooo
köszi köszi , szoval akkor sima bacardi rum meg kóla és hagy szóljon 😄 érettségi után betesztelem 😄

icepick16

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

icepick16
http://www.bacardi-pubandbar.co.uk/siteimages/medium/Bacardi-6.jpg

icepick16
Bacardi cola: 2 dl-s pohárba beleraksz 2-3 jégkockát, ráöntesz 4-5 cl Bacardit, majd az egészet felöntöd kólával. nem túl nehéz. izlés szerint mehet bele citromkarika vagy mentalevél

hamotar
Hm ilyen nénikkel szívesen party-znék, fõleg h ilyen jófajta piát kedvelnek.. 😊

katakpult
Egyszerû, összeöntessz egy kis kólát jó sok bacardival 😊. Amúgy nem vagyok a "keverések" híve, ott van például az Unicum Next, ami magában is nagyon finom.

Rockynhooo
amúgy a Bacardi kóla az milyen? meg hogy kell vegyíteni ? sosem próbálta még..

nandorb
DOGFISH meseljel mar valamit te is nemond,hogy meg nem probaltad az alkoholt

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Solten
Igyatok esténként 2dl VB-t, jótékony hatással bír a koszorús erekre 😄

Saor Alba

Picizöldfül
az egyik kedvenc italom két változatban:

szucsy89
hu én nekem most ez a hét/hetek kéész😄 így érettségi/ballagás elõtt szinte minden nap iszunk (bál, szerenád, babanap, holnap ballagó😄)

csak aztán érettségin legyek jól😄 utána nyáron meg folytatjuk😄
Viktorr
Na hazaértem az erdei buliból😊Egyik haverom apja levágta nekünk a füvet fûkaszás traktorral,kicuccoltunk ez ilyen erdõ közepén lévõ rétre.Vittünk aggregátort,fõztünkpaprikás kruplit bográcsban,aztán meg ittunk rengeteget,nagyon jó buli volt kb 20an voltunk 8 sátorral😊Este felé amikor már mindenki jólérezte magát,a sötétfélhomályban ember alakokat láttunk fekete bõrkabátban mindegyik,fejükön kapucni,húú parázott mindenki,hogy kik lehetnek ezek..egyik srác közülök csinált fából egy fegyvernek puska félét és ütött bele egy szöget célkeresztnek arra meg rátett egy kis mûanyag csontvázat,berontottak a sátrakhoz,hát majdnem szívrohamot kapott mindenki,végül egy másik haveri társaság jött meglátogatni minket😊Aztán megkínáltuk õket is,hajnalig mulatoztunk,ment a zene hifirõl,nagyon jó buli volt!😊

nandorb
en megtalaltam a legrosszabat tegnap majalison elkezdtem inni a sort a 3. utan jo volt meg a tobbi utan is ha nem ettem volna kekszet(edeset) ami utan alvas kozben kihanytam magam 4x-magam, pedig az az edes olyan jol esett

Tarajos Sül
Én azt a határt szeretném megtalálni,ahol qrvajó kedvem van,de nem vagyok roszzul
Tehát ne fájjon a fejem,és ne kelljen leülnöm,mert rosszul vagyok,és ne is legyen hányingerem,de jó kedvem legyen,és ne tudjak állni a lábamon,mert annyira kééész vagyok 😊
sokszor sikerült megtalálnom ezt a határt,de nem olyan sokáig tart,mert 1-2 óra mulva kijózanodok,és az ugy nem jó 😄DD

remélem ma megtalálom megint <#pias><#pias><#eljen><#buck>
bardocz
fú baszus,ma olyan pálinkát ittam,vilmos körte hozzá képest csapvíz,2 kis pohárkától már szédültünk meg vigyorogtunk,vilmos körtét meg meg sem éreztem,kurvajó volt😄
Fantomlovag
ÚGy tudom ez a gyakoribb. Ezért kezdtem azt hinni, hogy én más vagyok, ami a piát illet...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

hát nekem ez pont fordítva van 😄
Ha keverem, olyan szarul leszek, hogy majd' meg halok szinte :c
Egyfélét iszom és sokat, akkor nagyon jól vagyok tõle 😊
dogfish
ajanlanam a long island-et (Y)
nem mindenhol keverik jol, de ha eltalaljak, az finom is es bejbe is csap az 5-nel rendesen 😄
nandorb
tenyleg ezt eszre vettem a koktel-tol nem baszok be

Fantomlovag
Anomália: Ha egyfélt iszom kész vagyok és hányok, és k másnapos vagyok.
Ha keverem, nehezen rúgok be, nem vagyok roszul, és nincs macskajajj.

Van ez másnak is?

nandorb
jaj baszatok meg ma bebasztam az erdoben kozben mindent lehanytam alvas kozben.
Egy jo tanacs:Ivas elott utan meg nem jozanodsz ki ne egyel se sosat,se edeset

Fantomlovag
Nálunk is lenne valami buli ma este. De én leléptem. Kicsit tisztulinai kéne a véremnek.

bardocz
mi is megyünk valami helyre ma este😊
xy21
Ma ballagási buli ugyhogy egy kicsit beiszok ma<#pias>

xy21
ajjjajj 1szer én is teleportal mentem haza<#nyes>

Old Joshua
Tegnap rendesen benyomtunk Berci haverommal, jéger, vodka, Uni parti ment, most meg bibis a fejem : D

Old Joshua
Ehûûû tika lovelá bejéle azta pálenkit 😄 Hamár õsi nyelveket beszélûnk.

Tik meg mink, meg TÉÉÉÉÉÉK

Old Joshua
Gondolom azt még értette, csak a "mink" egy kicsit fura megfogalmazás
Nem bántásból 😊

Old Joshua
Aki nem tud egy rendeset teleportálni az nem is volt igazán részeg. 😄

ne igyatok csak butít<#eplus2>

dogfish
jogos 😄