Múltkor,amikor részeg voltam..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:asdasdasdasdasdasdasdasd

bizony tudja és csupa jóemlék😊 mert szinte nem is emlékszem semmire😄

csak a telómat behúzták:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

eskü be akartam írni, hogy oly tudja milyen az 😄DDDDFADFsddfadasdasds

ÉN TUDOM😄D😄😄😄😄😄D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zolo
Ha tudná mit jelent reggel ott ébredni, nem irogatna ilyet....(nem én voltam, egyik osztálytársam mesélt róla, nem büszke rá)

http://flickr.com/photos/zolika90/

hunbasser
hotdog....😄DDddddd

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
nem tom , egy hotdog nevû oldalon regelve vok , épp ránéztem és oldalt van cset vagy mi és ott láttam na mondom ez meg ér egy ctrl c-t 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
A_S😄?AS:?D_A:?SD_:AS?DAS?DAS ez ki?? 😄DDDDDDdddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
"12 napmulva 16 leszek wiihááááá go detox"

asse szar <#idiota>

dogfish
inkabb pont az orra elott 😄
offkorz
ná,zry:-c

Rockynhooo
megmondtam 😄

isten háta mögött akkor<#hehe>

dogfish
messze, sot! meszebb, mint gondolnad 😊
hunbasser
pedig demárlégyszi,thx.

ReaL MaDRid x siempre

offkorz
most nemfogok visszakeresni :-c

hunbasser
akkor mutimeghogy hol

ReaL MaDRid x siempre

lehet...csakhogy én arról lemaradtam

offkorz
multkor már elmondta hol tartózkodik úgyhiszem :I

francba

Rockynhooo
csak annyit fog írni hogy messze 😊 sõt messzebb mint gondolnád 😊

hm...miért...te hol laksz?

dogfish
huha, este megyek konzultalni melo ugyben ismeroshoz, valoszinuleg hozott mo-rol futyulos barackot...<#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>
kezdek az lenni 😛

hunbasser
😄DDDDDDDDDDdddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Tigristank
Így már mindjárt más. 2 csajra jutott 5 srác? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Mor3llo
ebben igazad van, most nézem, akkor annyival kiegészíteném, h a 2 csajt ismertük, csak õk olyan 7 fele ruccantak le..😛

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tigristank
Nem volt kár, csak tudod furcsa, hogy 2 ismeretlen lány egyszerûen csak úgy behív téged (vagy titeket?) az ágyukba a helyhiányra és a hidegre való tekintettel. Szóval számomra ez az ami érdekes. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

😄!

BUDA > miskolc.

😄DDDDDDDD
degeci:Asdasdasd

Mor3llo
😊
kecire várom a nyaraaaat 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nekem tetszett 😊)

REAL MADRID

Mor3llo
látom kár volt beírni a történetet...mind1...

Tigristank
Érdekes...

offkorz
hát még nincse' de majd lesz lassan már 😊

offkorz
gtfo kicsivagymég -.-"

Mor3llo
amúgy kecire nincs élet még tõsben...bár a nyaralószezon még nem kezdõdött meg

Mor3llo
omg -.-'

😄DDD

REAL MADRID

Te is melegítenéd a fiúkat,ugye?:|

offkorz
<#eljen>
legközelebb ugorjatok már be értem buziak,kecskeméti vagyok úgyis <#gonosz1>

Mor3llo
ha már hideg volt, vhogy melegíteni kellett a légkört 😛

offkorz
lányokkal tuktatok e?:-|

Mor3llo
hét közben megbeszéltük haverokkal, gyerünk le Lakitelekre(Kecskemét mellett nem messze, 1 levágott Tisza kanyarral az élen).
Hosszú ideig nem gondolkoztam, úgyis itt a nyár, nemsokára Aranypart, stb, kicsit spanoljuk fel a nyári hangulatot😄
lennvaunk, kempingben, sátorozni nem mertünk, még hideg van ahhoz szvsz, így béreltünk a 5személyes házat...kempimges manus mondja hogy a házban azért ne nagyon cigizzünk...persze rábólintottunk 😄 természetesen alap h az ágyban cigiztünk nemsokkal késõbb 😄
5üveg nagy royal a táskában, hozzá a szokásos több liter narancslé, citromlé 😄 délután elfociztuk az idõt, megérkezett 2 csaj, mellénk egy kétszemélyes házba...náluk mint kiderült volt 2üveg pezsgõ még
Elkezdünk inni(Annál is inkább jobban esett, mivel a legközelebbi nyitott volt 2kilométerre volt, oda-vissza szép menet volt😄), elõször még lájtosan beszélgetünk, stb. aztán kezdett elfajulni a dolog, székek repkedtek mindenfele(nem Furi Geller votl az😄), az elõzõleg józanul felszedegetett cigicsikkek megszûntek, dobáltuk amerre láttunk.
mondom srácoknak induljunk le a partra, nézzük meg van e vmi buli..lemegyünk, felállított sátor, dübörög a zene...jóvan nézzünk be..halljátok olyan retro buli volt a 90-es évek discoslágereibõl, hogy aszittem ott hugyozom magam össze!Bennt még lecsúszott a 1pár mézesmálnás, gyerünk ki a partra...van 1 nagy lelátó a partnál...elkezdünk felmászni matt részegen.G*cire csúszott a fa a reggeli pára miatt, de felfele még ment a dolog.De lefele, matt sötétben 😄 mászok lefele, megcsúszok kb 5-6 lépcsõfokon bamm lefele mint 1 szerencsétlen 😄 felnézek, felkelek, nem is éreztem semmit....
Hazaérkezünk, kevés hely hiányában és a hidegre való tekintettel a lányok felajánlották hogy majd õk felmelegítenek, így reggel 2 lány között ébredvén, és MÁSNAPOSSÁG NÉLKÜL(!!!) nyugtáztam...ez igen, várom már a nyarat 😄
Feltápászkodván az ágyról, megpróbáltam lábra állni.Enyhén szólva felszisszentem, megnéztem a bal lábam, hatalmas nagy kék zöld folt, fáj mint az állat.😄 kilépvén a ház elé, enyhén elszörnyedtem.Üvegek, poharak, zacskók, székek mindenfele.Hurrá, lehetett pakolni...De azt hiszem, megérte😊
Bocsi a hosszú írásért 😊

SimaSuna
igggen 😄
hunbasser
te állllllllat 😄DDddddd

ReaL MaDRid x siempre

SimaSuna
péntekrõl szombatra virradóra kb 1,5óra filmszakadás...
7dl Kentucky Jack whiskey, 1L St Hubertus + kistestvére 2dls, 2 lityó tepsi kóla, 5l vörösbor fejenként 1-1 HELL energy drink....
étgyomorra...
instrumentál tankcsapda "koncert" helyi legények vocálverziójával 😄
pörgõs party..majd szombaton a másnaposság kínos gyötrelme 😊

nembaj..jó volt a 22. születésnapi party 😄

okozott kár...száritókötél leszakítva..kézfejem végig plezúros..jó nagyot eshettem 😊
Tarajos Sül
péntek este 1 üveg spumante pezsgõt,és egy kobra enegrgia itallal tankolt fel mindenki 😊
én azért jól készen voltam,nem hánytam,de szédültem,mint állat 😄DDD
ma is nyársalás egy üveg cherry garrone bekészítve
tudom nem nagy bavásárlás,de azért csak ne üres kézzel menjek XD
Scottt
_A:SD?_AS😄?AS😄?ASD__AS😄😄AS😄SA😄SA😄AS:?DSADSAFASDAS:😄:SDADSADAS

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

hamotar
Kemény party lehetett!
Na és hány nextet vertél be az éjszaka? 😊

A:SD:ASdsadas<#banplz>