Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bizony tudja és csupa jóemlék😊 mert szinte nem is emlékszem semmire😄
csak a telómat behúzták:S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
http://flickr.com/photos/zolika90/
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
asse szar <#idiota>#idiota>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
BUDA > miskolc.
degeci:Asdasdasd
kecire várom a nyaraaaat 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
REAL MADRID
REAL MADRID
legközelebb ugorjatok már be értem buziak,kecskeméti vagyok úgyis <#gonosz1>#gonosz1>
Hosszú ideig nem gondolkoztam, úgyis itt a nyár, nemsokára Aranypart, stb, kicsit spanoljuk fel a nyári hangulatot😄
lennvaunk, kempingben, sátorozni nem mertünk, még hideg van ahhoz szvsz, így béreltünk a 5személyes házat...kempimges manus mondja hogy a házban azért ne nagyon cigizzünk...persze rábólintottunk 😄 természetesen alap h az ágyban cigiztünk nemsokkal késõbb 😄
5üveg nagy royal a táskában, hozzá a szokásos több liter narancslé, citromlé 😄 délután elfociztuk az idõt, megérkezett 2 csaj, mellénk egy kétszemélyes házba...náluk mint kiderült volt 2üveg pezsgõ még
Elkezdünk inni(Annál is inkább jobban esett, mivel a legközelebbi nyitott volt 2kilométerre volt, oda-vissza szép menet volt😄), elõször még lájtosan beszélgetünk, stb. aztán kezdett elfajulni a dolog, székek repkedtek mindenfele(nem Furi Geller votl az😄), az elõzõleg józanul felszedegetett cigicsikkek megszûntek, dobáltuk amerre láttunk.
mondom srácoknak induljunk le a partra, nézzük meg van e vmi buli..lemegyünk, felállított sátor, dübörög a zene...jóvan nézzünk be..halljátok olyan retro buli volt a 90-es évek discoslágereibõl, hogy aszittem ott hugyozom magam össze!Bennt még lecsúszott a 1pár mézesmálnás, gyerünk ki a partra...van 1 nagy lelátó a partnál...elkezdünk felmászni matt részegen.G*cire csúszott a fa a reggeli pára miatt, de felfele még ment a dolog.De lefele, matt sötétben 😄 mászok lefele, megcsúszok kb 5-6 lépcsõfokon bamm lefele mint 1 szerencsétlen 😄 felnézek, felkelek, nem is éreztem semmit....
Hazaérkezünk, kevés hely hiányában és a hidegre való tekintettel a lányok felajánlották hogy majd õk felmelegítenek, így reggel 2 lány között ébredvén, és MÁSNAPOSSÁG NÉLKÜL(!!!) nyugtáztam...ez igen, várom már a nyarat 😄
Feltápászkodván az ágyról, megpróbáltam lábra állni.Enyhén szólva felszisszentem, megnéztem a bal lábam, hatalmas nagy kék zöld folt, fáj mint az állat.😄 kilépvén a ház elé, enyhén elszörnyedtem.Üvegek, poharak, zacskók, székek mindenfele.Hurrá, lehetett pakolni...De azt hiszem, megérte😊
Bocsi a hosszú írásért 😊
7dl Kentucky Jack whiskey, 1L St Hubertus + kistestvére 2dls, 2 lityó tepsi kóla, 5l vörösbor fejenként 1-1 HELL energy drink....
étgyomorra...
instrumentál tankcsapda "koncert" helyi legények vocálverziójával 😄
pörgõs party..majd szombaton a másnaposság kínos gyötrelme 😊
nembaj..jó volt a 22. születésnapi party 😄
okozott kár...száritókötél leszakítva..kézfejem végig plezúros..jó nagyot eshettem 😊
én azért jól készen voltam,nem hánytam,de szédültem,mint állat 😄DDD
ma is nyársalás egy üveg cherry garrone bekészítve
tudom nem nagy bavásárlás,de azért csak ne üres kézzel menjek XD
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"