Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
BUDA > miskolc.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szonda
Azt írták tájékoztató jellegû, hát az : ) De poénos, egyik haver a kutyájára akarta kiszámolni, hány sõrt ihatna meg. Persze ha megiszol két óra alatt 100 alkohol mentes sõrt az is betesz 😄
Amúgy a sörön, boron kívûl, nagyon lájtos cuccokat / hihi/ nem szoktam inni, gondolok itt koktélokra, vagy alkoholos ízesített levekre. Nálam a jól bevált 5cl mennek, legyen az Fütyi barack, jéger, uni vagy bármi más. Mondjuk a barackkal óvatosan, eléggé finya és mire feleszmélsz már eszméletlen vagy, hogy ezzel a képzavarral éljek 😄
Asszony most rászokott a mangós sõrre /tudom =)/ és az új Unira. Én nem komálom, mi értelme van egy édes gyomorkeserûnek, no mindegy is. Mangó sõrt meg még kint Barciba szerette meg, csodálkoztam is, hogy miért árulnak ott ilyen szottyokat, de úgy tünik neki bejött. Na de nem akarok itt már regényeket írni : )
Kis helysegben 8000wattos hangszorokal,fust,lezer,fenyek,pia
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
jópár sör volt nekem is meg bor,és ilyenek.volt mikor aztse tudtam holvagyok.nade jóvolt ez.hamarosan foty köv.^^
ha a tobbiek jager komaval koccintanak, te teletoltod a poharad mondjuk palesszel. 😊
-------------------------------------------------------------
jack bacsi is benez hozzank <<< haver hozza!
piros + kek after shock (ergo 2x 400 mili) <<< mixer ismeros sikkasztasa
es az elmaradhatatlan stella rekesz (24 uveg) << a hazigizda felelossege
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Igazából nem, de ha már ilyen sörözésen veszek részt, akkor olyan 10-13 ami fejbever már.
Rekord szerenádon 19😊 Osztályfõnök butus módon vett 2 rekesz sört. Elötte meg ugyebár hangulatfokozó😊
Du. 3 tól kezdve ittunk 10 ig bezárólag😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
az azért nem gyenge:Asdasdasdasd
az nálam ilyen szájöblitõ kb.😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿