A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simaji
Szerintem erre van egy egyszerû megoldás. Kin kell vinni külföldre a szervert és máris nem vonatkozik az oldalra a törvény...

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

immovable
Remélem igen.

Ez a fórum maga a fertõ, ami sérti a szent keresztyén plebejus pógári értékeket. Remélem a kedves vezetõ fõcenzor asszonya szála(s)i análmária rendet tesz majd s átalakítja az új-kisdoboz neopopulista értékek alapján. Kötelezõ déli mise poszt. Reggeli imádság, 10 spam parancsolat, etc.

A zemberek nevében, éljen a király!
tigeroo
nemtom hogy micsinál ez a médiavarázslat.
Nagyon remélem hogy nem...
Dzsini
"Ön szerint manipulatív a kérdés? Ugye nem? - kérjük adja le szavazatát!"

Ha nem tetszik a kérdés, küldj be jobbat, az hamarabb kikerül 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Marci0115
Egyéb.

leszarom, ha marad akkor továbbra is ide jövök trollkodni, ha nem lesz megyek máshova

És olyan válasz lehetõség miért nincs, hogy egyszerûen nem lesz rá hatással?
Ne akarjuk már egy egyszerû szavazással is az emberek szájába adni, hogy micsoda drámai dolog ez a média törvény...
Ki a f@szom írta ezt a kérdést a Bolgár Gyuri?
Szánalmas!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Dzsini
Egyéb: biztos, hogy nem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HöfEE
Egyébre szavaztam mivel: Biztos, hogy nem.

Molnibalage
Nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Leggyakrabban a nap melyik szakaszában netezel szórakozásból? ==>> Szerinted befolyásolja az új médiatörvény az SG Fórum létét?
Egyéb...

Abszolút változó, függ attól hogy mennyi idõm van rá, stb...
szabii98
Megjövök 4kor és kb 2kor fekszem le :c
Hétvégén állandóan :/

I met God. She's black

RS
Amikor van idõm/kedvem.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Délután/kora este.

bardocz
Csak ha ébren vagyok, és itthon ülök, akkor.
clio1616v
igen mostani munkahelyemen korán kezdõdik a munka így muszáj vagyok már 7:25kor felkelni...

általában éjfélig minimum fenn szoktam lenni a neten

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

jhetedikj
nem alszol sokat

Délutáni órákban (14-18-ig)^^

anno 1987

Délutáni órákban (14-18-ig).-->Kora esti órákban (18-22-ig).

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

clio1616v
0:00-7:25 intervallum kivételével állandóan a neten vagyok amióta megvan a iPhone 4

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

daeemoon
Bármikor... (tényleg)

14-04
morcosqtya
17,00 - 02,00 (nem csak szórakozás)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tenkenorman
Reggel egy öt percben végigszaladok a könyvjelzõkön. Amúgy késõ délután, este ha nincs más dolgom.

http://www.tenke.hu

Hát ha választani kell, akkor éjszaka... azt minden nap😄
A többi napszakban esetleg van valami dolgom néha😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ocskoszilard
mindig a gép elõtt ülök, szóval amikor épp kedvem tartja =)

SötétBarom
+1

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Lyukasbogrács
azért, mert ott van az Egyéb lehetõség. ilyenkor (meg amúgy is) tök értelmetlen az üres szavazás.

Gurren
ha nem kell menni oktatási intézménybe, akkor ébredéstõl lefekvésig. egyébként hazaérkezéstõl lefekvésig.

Nem enged üreset szavazni 😞

"A(z) 0. szekcióban legalább 1 db opciót jelönöd kell!" Még typo is van benne >😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Lyukasbogrács
12-02

byzhouse
Délutáni-Kora esti ^^

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

89
amikor tanulok, msn-ezek szinte mindig megy a böngészõ is mellette

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Lacee86
Gyakorlatilag most h itthon vagyok, szinte egész nap (9-éjfélig) felnézegetek a netre.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

NEOreg3
kora reggel, meg délelõtt kivételével egész nap

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sir Quno Jedi
Kora reggeli órákban (04-08-ig).
Délelõtti órákban (08-11-ig).
Déli órákban (11-14-ig).
Délutáni órákban (14-18-ig).
Kora esti órákban (18-22-ig).
Esti órákban (22-24-ig).
Éjszaka (24-04-ig).
Egyéb.

Kb. így ebben a sorrendben.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Déli és kora esti órákban

tigeroo
napközben,este
chhaya
Este és éccaka.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Naközben is, de alapvetõen este.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

N o N a m e
este-éjszaka
Picar77
egyéb, mikor hogy

()() (^^)

Maradsz-e magánnyugdíjpénztári tag? ==>> Leggyakrabban a nap melyik szakaszában netezel szórakozásból?
Willenbrock
Nem,jobb az állami.

Motoroj
Már vannak ott így is.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

hogy emberek között legyek 😄
nem menne a remeteség, gyertek velem a himalájára
neevous
21 éves vagyok és maradok. Ha valami csoda nem történik, akkor nekem abszolút nem lesz állami nyugdíjam. A magánnyugdíjban akkorra felhalmozott pénztõl sem fogok a falhoz menni, de a munkával eltöltött évek folyamán megtakarított pénzzel akár elég is lehet.
És nem, nem volt jó ez az öszvér rendszer sem. A módszerváltás környékén léphette volna meg az akkori kormány a teljes átállást a magánnyugdíjra, de az akkori körülmények közt rövid idõn belül fel lettek volna lógatva.

jhetedikj
jaja, nekem is kötelezõ volt ebbe belépni annó

anno 1987

BaliBoy
Ilyen "sokan" kivárnak vele? Már nincs sok idõ. Ha jól tudom január végén bezár a bazár és aki nem dönt, lényegében az is dönt: automatikusan át kerül az államiba.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigeroo
mostmár énse értem hogy akkor minek tanul a felsõoktatásban XD